- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.121
He olur su olur axi eliynen mene uzide gorsetdi bura qeder olmalidir suyun sendeyse birazda yixari tutdu elini bura qederfi gorursen dediDoğru ya o hemen belli oluyor mu ki
Hekim cok cok iyi hekim sadece yalniz gidince boyle yapiyo bir anne bekliyo o yoksa iyi doktor oldugu icin ona katlandim sacini bashini yolmadimyani keseyi zor görüyorlar, ya ultrason iyi ya hekim.:)
Hee mende onu ilk hamileliyim sonlandirilanda basha dushdumki bu endikronoloq ishidi ginekoloq yoxQızlar Ma şa Allah nə qədər yazmısınız, həmişə belə aktiv olun, yəqin ev sahibəsi gəlib onnandı : )minik_prince quzum düz deyirsən mən də gnekoloqdansa endokrinoloqa getməyi üstün tutanlardanam, amma əfsuslar olsun ki, mən bunu öyrənəndə çox çox gec idi artıq, nə isə qismət deyək. Yaşacağım var imiş bəzi şeyləri yaşadım.
Butun hormonlara endikronolq baxir?Hee mende onu ilk hamileliyim sonlandirilanda basha dushdumki bu endikronoloq ishidi ginekoloq yox
Hə ye canım mən də gec bildimHee mende onu ilk hamileliyim sonlandirilanda basha dushdumki bu endikronoloq ishidi ginekoloq yox
Quzum biz qadınlar hamilə qalmaqda çətinlik çəkiriksə ilk əvvəl endokrinoloqa müraciət etməliyik, ancaq təəssüf ki, çoxumuz bunu bilmirikButun hormonlara endikronolq baxir?
doğru diyirsen fakat, kadın doğumda kanda da bakıyorlar ya bir sorun olursa gönderirler endokrine. men böle düşünüyorum.Quzum biz qadınlar hamilə qalmaqda çətinlik çəkiriksə ilk əvvəl endokrinoloqa müraciət etməliyik, ancaq təəssüf ki, çoxumuz bunu bilmirik
Baci vallah ikinci hekimdi deyisirm buda ureyimce deyil qaynanam gore sesimi cixarta bilmrem deyir hec kimi beyenmrsen. Melum onla gedib gelirem deye daha cetin veziyyetdi mende.gorek bu hekime ne edir.hamisi pul pul rusvet.ilk hekimimi ona gore deysdim.goz gore gore hekim pul istyrdi.duzdu cox savadli hekimdi ama her gedende zulum cekrdum tesevvur ele yin tbb bacilari gua novbe beriri tezdenen getmsem mene 30 verin gua 30 cu adamam hec orda 10nefer yox idi men gedende.gozumun qabaqginda bir qizdan novneni aldi yerine baska novbe verdi mende pul verdim 30 cudan 9 cu oldum tesevvur edirsiz?belkede ele 9 cu idime ama ele edrlerki pul veresen.iceriden en az 10nefee cixir cixib bayra cagirir ikinci gelsin.ne iki 10nefer vare iceride eseblerim korlandi daha getmedim onun yanina.Lenete gelmisler nifret eledim hamisina.heresi birinun elinen tutur salir iceri he gel.adi novbelidir axirinci gelen birinci girir birinci gelen axirinciQızlar özünüzə gnekoloq seçəndə çox çox diqqətli olun, yüz ölçün elə qərar verin, ağlınıza gəlməyəcək şeylər edirlər. Mənim başıma elə oyunlar açıblar ki, yatsam yuxuma da girməzdi
ilk düşüğünü ne zaman yaşadın aytencim.Hee mende onu ilk hamileliyim sonlandirilanda basha dushdumki bu endikronoloq ishidi ginekoloq yox
Can quzum cox sagol, amma hele emin deyilem, test duz gostermeye bilermis, basima da cox gelub ele sey ona gore sevinmirem ayb vaxtini gozleyirem, ama her gun de edecem ureyim partlayir))C
CAnim arkadasim tebrikler cox sukur aramizda bir hamile cixdi davami geler insallah
Kimdi ki hekimin canim? Men bu aydan yeni hekimin yanina getdim, ayb 11 ci gunu folekulum prtlamisdi, dufaston dedi icdim 1 packa+ heftede 2 dege dostinex yarim tab. Mende prolaktin oynayir icirem dusur icmirem qalxir, stresden qalxirmis, mende de bu aralar stressiz kecmir hec bur gunum.Istiyirsen qan testi eletdir senin hekimin ama heftede 2 defe cox yazib men ayda 2 defe icirdim dediyim kimi yarim para o sozu menede demishdi hekimim bugun sorushdum dedi vse hecne icmiyeveksen bidene duphaston verirler ushag dushmesin inkishafdan qalmasin die onuda hekim progestron analizi verenden sonra verirler belencine yox menim hekimim dogrdan cox savadli hekimdi meslehet gorwrdim sene men o boyda endikroloqlarin boyuyu raufun yanina getdim beyenmedim he bide yeqinki endikronoloqa gedirsen ginekoloqa geyiyyen gtme onlarin bashi cixmir ha hormondan meni pox gunune qoymushdular
Yok canım gnekoloq çok bilgili diyilse anlamıyor, ya da anlıyor anlamamazlıktan geliyor. Onların yüzünden 3,5 aylık biri de 5 aylık olmakla hamileliyim bozuldu. Oysa ki, doğru doktoru bulmuş olsaydım bunların hiç biri olmazdı. Ama dedim ya yaşacağım varmış yaşadım.doğru diyirsen fakat, kadın doğumda kanda da bakıyorlar ya bir sorun olursa gönderirler endokrine. men böle düşünüyorum.
Gelmesin insallah.Belim kopuyor ağrıdan ama gelen giden yok henüz canım
jinekologun görmeyip endokrinin gördüğü şey neymiş canım da bebekler gtti:/Yok canım gnekoloq çok bilgili diyilse anlamıyor, ya da anlıyor anlamamazlıktan geliyor. Onların yüzünden 3,5 aylık biri de 5 aylık olmakla hamileliyim bozuldu. Oysa ki, doğru doktoru bulmuş olsaydım bunların hiç biri olmazdı. Ama dedim ya yaşacağım varmış yaşadım.
Canım benim önce gittğim doktorlar hep mikrop diyip durdular, ne söyledilerse yaptım, ne dedilerse aldım, hangi ilacı, hangi analizi dedilerse her birini noktasın virgülüne kadar her birini yaptım. Sonuç ikisinde de hüsran, bir de zorla kendi günahınız diyip bizi ögle şeylerle suçladılar ki, eşim de çok sakin biridir hiç kavqa, laf getişdirme böyle biri diyil. Hiç bir şey demedik, sadece hakkımı helal etmiyorum dedim. Oysa benim ilk bakılması gereken hormonlarmış, dedim ya çok geç öğrendim.jinekologun görmeyip endokrinin gördüğü şey neymiş canım da bebekler gtti:/
sağlık olsun diyelim canım, demek ki kısmet değilmiş bir şeyler bahanesi olmuş öyle düşünüyorum..Canım benim önce gittğim doktorlar hep mikrop diyip durdular, ne söyledilerse yaptım, ne dedilerse aldım, hangi ilacı, hangi analizi dedilerse her birini noktasın virgülüne kadar her birini yaptım. Sonuç ikisinde de hüsran, bir de zorla kendi günahınız diyip bizi ögle şeylerle suçladılar ki, eşim de çok sakin biridir hiç kavqa, laf getişdirme böyle biri diyil. Hiç bir şey demedik, sadece hakkımı helal etmiyorum dedim. Oysa benim ilk bakılması gereken hormonlarmış, dedim ya çok geç öğrendim.
Sən hələ nələrini görmüsən ki, mən danışsamBaci vallah ikinci hekimdi deyisirm buda ureyimce deyil qaynanam gore sesimi cixarta bilmrem deyir hec kimi beyenmrsen. Melum onla gedib gelirem deye daha cetin veziyyetdi mende.gorek bu hekime ne edir.hamisi pul pul rusvet.ilk hekimimi ona gore deysdim.goz gore gore hekim pul istyrdi.duzdu cox savadli hekimdi ama her gedende zulum cekrdum tesevvur ele yin tbb bacilari gua novbe beriri tezdenen getmsem mene 30 verin gua 30 cu adamam hec orda 10nefer yox idi men gedende.gozumun qabaqginda bir qizdan novneni aldi yerine baska novbe verdi mende pul verdim 30 cudan 9 cu oldum tesevvur edirsiz?belkede ele 9 cu idime ama ele edrlerki pul veresen.iceriden en az 10nefee cixir cixib bayra cagirir ikinci gelsin.ne iki 10nefer vare iceride eseblerim korlandi daha getmedim onun yanina.Lenete gelmisler nifret eledim hamisina.heresi birinun elinen tutur salir iceri he gel.adi novbelidir axirinci gelen birinci girir birinci gelen axirinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?