Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar Ma şa Allah nə qədər yazmısınız, həmişə belə aktiv olun, yəqin ev sahibəsi gəlib onnandı : ) minik_prince quzum düz deyirsən mən də gnekoloqdansa endokrinoloqa getməyi üstün tutanlardanam, amma əfsuslar olsun ki, mən bunu öyrənəndə çox çox gec idi artıq, nə isə qismət deyək. Yaşacağım var imiş bəzi şeyləri yaşadım.

Hee mende onu ilk hamileliyim sonlandirilanda basha dushdumki bu endikronoloq ishidi ginekoloq yox

Qızlar özünüzə gnekoloq seçəndə çox çox diqqətli olun, yüz ölçün elə qərar verin, ağlınıza gəlməyəcək şeylər edirlər. Mənim başıma elə oyunlar açıblar ki, yatsam yuxuma da girməzdi

Quzum biz qadınlar hamilə qalmaqda çətinlik çəkiriksə ilk əvvəl endokrinoloqa müraciət etməliyik, ancaq təəssüf ki, çoxumuz bunu bilmirik
doğru diyirsen fakat, kadın doğumda kanda da bakıyorlar ya bir sorun olursa gönderirler endokrine. men böle düşünüyorum.

Baci vallah ikinci hekimdi deyisirm buda ureyimce deyil qaynanam gore sesimi cixarta bilmrem deyir hec kimi beyenmrsen. Melum onla gedib gelirem deye daha cetin veziyyetdi mende.gorek bu hekime ne edir.hamisi pul pul rusvet.ilk hekimimi ona gore deysdim.goz gore gore hekim pul istyrdi.duzdu cox savadli hekimdi ama her gedende zulum cekrdum tesevvur ele yin tbb bacilari gua novbe beriri tezdenen getmsem mene 30 verin gua 30 cu adamam hec orda 10nefer yox idi men gedende.gozumun qabaqginda bir qizdan novneni aldi yerine baska novbe verdi mende pul verdim 30 cudan 9 cu oldum tesevvur edirsiz?belkede ele 9 cu idime ama ele edrlerki pul veresen.iceriden en az 10nefee cixir cixib bayra cagirir ikinci gelsin.ne iki 10nefer vare iceride eseblerim korlandi daha getmedim onun yanina.Lenete gelmisler nifret eledim hamisina.heresi birinun elinen tutur salir iceri he gel.adi novbelidir axirinci gelen birinci girir birinci gelen axirinci

Kimdi ki hekimin canim? Men bu aydan yeni hekimin yanina getdim, ayb 11 ci gunu folekulum prtlamisdi, dufaston dedi icdim 1 packa+ heftede 2 dege dostinex yarim tab. Mende prolaktin oynayir icirem dusur icmirem qalxir, stresden qalxirmis, mende de bu aralar stressiz kecmir hec bur gunum.

doğru diyirsen fakat, kadın doğumda kanda da bakıyorlar ya bir sorun olursa gönderirler endokrine. men böle düşünüyorum.
Yok canım gnekoloq çok bilgili diyilse anlamıyor, ya da anlıyor anlamamazlıktan geliyor. Onların yüzünden 3,5 aylık biri de 5 aylık olmakla hamileliyim bozuldu. Oysa ki, doğru doktoru bulmuş olsaydım bunların hiç biri olmazdı. Ama dedim ya yaşacağım varmış yaşadım.

jinekologun görmeyip endokrinin gördüğü şey neymiş canım da bebekler gtti:/

jinekologun görmeyip endokrinin gördüğü şey neymiş canım da bebekler gtti:/
Canım benim önce gittğim doktorlar hep mikrop diyip durdular, ne söyledilerse yaptım, ne dedilerse aldım, hangi ilacı, hangi analizi dedilerse her birini noktasın virgülüne kadar her birini yaptım. Sonuç ikisinde de hüsran, bir de zorla kendi günahınız diyip bizi ögle şeylerle suçladılar ki, eşim de çok sakin biridir hiç kavqa, laf getişdirme böyle biri diyil. Hiç bir şey demedik, sadece hakkımı helal etmiyorum dedim. Oysa benim ilk bakılması gereken hormonlarmış, dedim ya çok geç öğrendim.

sağlık olsun diyelim canım, demek ki kısmet değilmiş bir şeyler bahanesi olmuş öyle düşünüyorum..
benim de 3 kaybım var, maalesef ... Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin. Onları bize bağışlasın.. Olmayan isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin canım.

Sən hələ nələrini görmüsən ki, mən danışsam olarsız. Sadəcə mən o vaxt saf idim anlamırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…