- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.701
:) İşin çətindir onda :) mənim o barədə bəxtim gətirib, nə bişirsəm onu yeyər :) maraqlı resept istəgirsənsə you toube da myfoodchannel var onun səhifəsinə daxil ol, yaxşı bişintiləri var onun, çox bəyənirəm mən onu.Axşama bişirdiz pomidor yumurtanı? Menim kocam heç günorta yemir pomidor yumurtanı ki zavtrak yemeyidi düz emelli xorey bişir
Mene.maraqlı xorey deyin bişirim axşama
Xengel pişir qiymalı.oof canım çekdi
Xəngəli yeyib qızışarsız bu istidəDoğurdane olar. Afferim kız. Çoxdandı bişirmirem)
Xəngəli yeyib qızışarsız bu istidə
:) İşin çətindir onda :) mənim o barədə bəxtim gətirib, nə bişirsəm onu yeyər :) maraqlı resept istəgirsənsə you toube da myfoodchannel var onun səhifəsinə daxil ol, yaxşı bişintiləri var onun, çox bəyənirəm mən onu.
Depilyator deyirsən ? Açığı neçə dəfə istəmişəm alıb istifadə edim, nəsə vaz keçmişəm. Yaxşı şeydir mən də alım, yəni bir ziyanı zadı yoxdur ki ?Qızlar birşey soruşum sizden. Bu tük tökücü kremler vare onlardan genital bölgeni temizliyende sizde de sızlama olur? Men kendimi bildim bileli mende olur. Anormallik mendedi yoxsa hamıda beledi? Çekirsen gözdiyirsene 5-10deq qalsın o qalana qeder men ölüremde. Göyniyir emelli başdı. Bir önerileriniz var?
Hə mən də çox bəyənirəm o xanımı, bir də ləzzət show, çox kanala abunəyəm amma içlərindən 3- 4 kanal daha yaxşıdırMen çoxdan abuneyem o qıza zövqu çox qeşeydi tam sevdiyim şeyleri bişirir
Canım çalış lap içeri deymesin krem.mende de olurdu sora ehtiyatnan eledim olmurQızlar birşey soruşum sizden. Bu tük tökücü kremler vare onlardan genital bölgeni temizliyende sizde de sızlama olur? Men kendimi bildim bileli mende olur. Anormallik mendedi yoxsa hamıda beledi? Çekirsen gözdiyirsene 5-10deq qalsın o qalana qeder men ölüremde. Göyniyir emelli başdı. Bir önerileriniz var?
Menede gönderDoğurdane olar. Afferim kız. Çoxdandı bişirmirem)
Kız sen benle aynı kafadasın ha, qışda onsuzda yeməklər bol kalorili olur. Yeyin yayın gül kimi tərəvəzlərindən, biz kocişlə havalar istinəndən çox üstünlüyü salatlara veririk bir də qatığa. Bir az bədən nəfəs alsınYayda xengel yiyerler a bala? Tereveze üstünlüy verin. Badımcan, paxla, pomidor zad. Bişirin. Yeyin gari ))
Bizde de eledi. Men badımcanın her cür yemeyini sevirem meselen. Dünen de salat elemişdim yayda onu tez tez eliyirem. Size de deyim. Kelemi xırda xırda doğruyursuz sora üstüne biraz duz töküb eliviznen sıxırsız ki yumşalsın suyu çıxsın. Sora xiyar doğrayırsız xırda xırda. Bu müddetde de tosterde 2-3 dene (porsiyaya uyğun) çörey qızdırırsız. Ama bele tam qızmalıdı aa. Suxarı kimi berk olsun. Sora kelemnen xiyarın üstüne, keşniş şüyüd (isteye göre yaşıl soğan) vurursuz. Tosterdeki çöreyler hazırdısa götürürsüz xırda xırda qırıb atırsız içine sora da bol moyonez üstüne. Qarışdırıb guppuldadırsız. Bir dadlıdı ki ne qeder yesem de doymuramKız sen benle aynı kafadasın ha, qışda onsuzda yeməklər bol kalorili olur. Yeyin yayın gül kimi tərəvəzlərindən, biz kocişlə havalar istinəndən çox üstünlüyü salatlara veririk bir də qatığa. Bir az bədən nəfəs alsın
Hə dadlı salata oxşayır, hələ orda suxarik varsaBizde de eledi. Men badımcanın her cür yemeyini sevirem meselen. Dünen de salat elemişdim yayda onu tez tez eliyirem. Size de deyim. Kelemi xırda xırda doğruyursuz sora üstüne biraz duz töküb eliviznen sıxırsız ki yumşalsın suyu çıxsın. Sora xiyar doğrayırsız xırda xırda. Bu müddetde de tosterde 2-3 dene (porsiyaya uyğun) çörey qızdırırsız. Ama bele tam qızmalıdı aa. Suxarı kimi berk olsun. Sora kelemnen xiyarın üstüne, keşniş şüyüd (isteye göre yaşıl soğan) vurursuz. Tosterdeki çöreyler hazırdısa götürürsüz xırda xırda qırıb atırsız içine sora da bol moyonez üstüne. Qarışdırıb guppuldadırsız. Bir dadlıdı ki ne qeder yesem de doymuramcanım çekti şincik. Püf noktası da şu: keleme duzu normasında vurmusuzsa qarışdıranda day vurmuyun. Dadına baxın sora cox duzlu olar birden
Nuş olsunqizlar dokturmuwsunuz yemekleri. ac vaxtimda. men kub weklinde karowka et ve pamidoru plasmas qabda duz istiot nane ile qarwdirib duru yaqda borcama yiqdim qoydum dxovkaya. bu istide ne qaz silmeye nede qazin istisinde yemey qizartmaqa halim yoxdubadimcan varsa onu da elave ede bilersiz. ustunnende tamat suyu. hmm mm biwsede yesem
Canım çalış lap içeri deymesin krem.mende de olurdu sora ehtiyatnan eledim olmur
Depilyator deyirsən ? Açığı neçə dəfə istəmişəm alıb istifadə edim, nəsə vaz keçmişəm. Yaxşı şeydir mən də alım, yəni bir ziyanı zadı yoxdur ki ?
Judy_K eliyende birinci içeri salfetkadan zaddan qoy sora cek goynetmiyecey. Mene de anniş demişdi mende bir ara qaşıntı var idi hekime getmeliydim deye temizlenmeliydim. Ele eledim agrıtmadı. Hem de gozdiyende soyuq da olmur
Yayda xengel yiyerler a bala? Tereveze üstünlüy verin. Badımcan, paxla, pomidor zad. Bişirin. Yeyin gari ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?