Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Axşama bişirdiz pomidor yumurtanı? Menim kocam heç günorta yemir pomidor yumurtanı ki zavtrak yemeyidi düz emelli xorey bişir
Mene.maraqlı xorey deyin bişirim axşama
:) İşin çətindir onda :) mənim o barədə bəxtim gətirib, nə bişirsəm onu yeyər :) maraqlı resept istəgirsənsə you toube da myfoodchannel var onun səhifəsinə daxil ol, yaxşı bişintiləri var onun, çox bəyənirəm mən onu.

Qızlar birşey soruşum sizden. Bu tük tökücü kremler vare onlardan genital bölgeni temizliyende sizde de sızlama olur? Men kendimi bildim bileli mende olur. Anormallik mendedi yoxsa hamıda beledi? Çekirsen gözdiyirsene 5-10deq qalsın o qalana qeder men ölüremde. Göyniyir emelli başdı. Bir önerileriniz var?

Men çoxdan abuneyem o qıza zövqu çox qeşeydi tam sevdiyim şeyleri bişirir

Depilyator deyirsən ? Açığı neçə dəfə istəmişəm alıb istifadə edim, nəsə vaz keçmişəm. Yaxşı şeydir mən də alım, yəni bir ziyanı zadı yoxdur ki ?

Canım çalış lap içeri deymesin krem.mende de olurdu sora ehtiyatnan eledim olmur

Judy_K eliyende birinci içeri salfetkadan zaddan qoy sora cek goynetmiyecey. Mene de anniş demişdi mende bir ara qaşıntı var idi hekime getmeliydim deye temizlenmeliydim. Ele eledim agrıtmadı. Hem de gozdiyende soyuq da olmur

Yayda xengel yiyerler a bala? Tereveze üstünlüy verin. Badımcan, paxla, pomidor zad. Bişirin. Yeyin gari ))
Kız sen benle aynı kafadasın ha, qışda onsuzda yeməklər bol kalorili olur. Yeyin yayın gül kimi tərəvəzlərindən, biz kocişlə havalar istinəndən çox üstünlüyü salatlara veririk bir də qatığa. Bir az bədən nəfəs alsın

Bizde de eledi. Men badımcanın her cür yemeyini sevirem meselen. Dünen de salat elemişdim yayda onu tez tez eliyirem. Size de deyim. Kelemi xırda xırda doğruyursuz sora üstüne biraz duz töküb eliviznen sıxırsız ki yumşalsın suyu çıxsın. Sora xiyar doğrayırsız xırda xırda. Bu müddetde de tosterde 2-3 dene (porsiyaya uyğun) çörey qızdırırsız. Ama bele tam qızmalıdı aa. Suxarı kimi berk olsun. Sora kelemnen xiyarın üstüne, keşniş şüyüd (isteye göre yaşıl soğan) vurursuz. Tosterdeki çöreyler hazırdısa götürürsüz xırda xırda qırıb atırsız içine sora da bol moyonez üstüne. Qarışdırıb guppuldadırsız. Bir dadlıdı ki ne qeder yesem de doymuram canım çekti şincik. Püf noktası da şu: keleme duzu normasında vurmusuzsa qarışdıranda day vurmuyun. Dadına baxın sora cox duzlu olar birden

qizlar dokturmuwsunuz yemekleri. ac vaxtimda. men kub weklinde karowka et ve pamidoru plasmas qabda duz istiot nane ile qarwdirib duru yaqda borcama yiqdim qoydum dxovkaya. bu istide ne qaz silmeye nede qazin istisinde yemey qizartmaqa halim yoxdu badimcan varsa onu da elave ede bilersiz. ustunnende tamat suyu. hmm mm biwsede yesem

Hə dadlı salata oxşayır, hələ orda suxarik varsa mən də bunun bir başqa cürün hazırlayıram. Kələm, kök, xiyar, kahı, cəfəri, şüyüd, azca yaşıl soğan, limon suyu, zeytun yağı, duz, istiot. Kələm duznan ovulur, kök, xiyar, sürtkəçdən keçirilir, qalanları da doğranır. Bu da çox dadlı olur. Çiy kabaçkadan da salat hazırlayıram mən o da çox qəşəng olur. Miray mənə çörək, mayonez olmaz. Səncə qatıq, qoz vursam necə olar sənin salata ?

Nuş olsun

Canım çalış lap içeri deymesin krem.mende de olurdu sora ehtiyatnan eledim olmur

Deymire içeri. Ne qeder ehtiyatnan eliyirem yene de sızıldıyır. Veet yaxşıdı herden birden olur. Bu defe veet yox imiş yoldaşım tüyo alıb day dedemi yandırdı. Bir köpiyliy deyildi yaxşı da temizdemedi.

Depilyator deyirsən ? Açığı neçə dəfə istəmişəm alıb istifadə edim, nəsə vaz keçmişəm. Yaxşı şeydir mən də alım, yəni bir ziyanı zadı yoxdur ki ?

Canım onda sen lezvaynan temizdiyirsen? Men lezva eliye bilsem onu eliyereme zehlem gedir depilyatordan

Annişim de maşallah ensiklopedi gibi kadın Valla
Tamam kız bide öyle deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…