- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.681
bende dalgasına diyolla yazarım bazan:))Diyolla mı? Kız nerelisin sen? Ben bayılıyorum bu şiveye :)
Yaydi deye ureyim standart yemek istemre istyrem duram soganla pamidor qovuram yeyem meylime dusub.malum sogananda bolug :)
Anqaranin baglarida buklum buklum yollari :)bende dalgasına diyolla yazarım bazan:))
ben Ankaralıyım kuuzum
bende dalgasına diyolla yazarım bazan:))
ben Ankaralıyım kuuzum
Xoş gördük,Xoş geldin canım ne 40i 52idi o gün tv dedi
Salam can. Biz yaxşıyıq sen yaxşı ol. Day hamısınnan elemisen de ay bajı)) biz ne deyey ki)))
Ya bir kere komsuda 10-15 dak oturdum gittim grip oldum, o yuzden ben de sevmiyorum. Çok soğuk da diyildiçok soğuk üfletmiycen canım, kullanmayı bilmiyor olabilirsiniz.. bir de sana doğru üflemeyecek
arabada da, cama veriyorum rahatsız etmiyor.
Men de pomidor yumurta eliyecem axşama))Yaydi deye ureyim standart yemek istemre istyrem duram soganla pamidor qovuram yeyem meylime dusub.malum sogananda bolug :)
Yayı nə qədər isti olsa da nə qədər əziyyət çəksəmdə mən də sevirem. Ucuzluq, tərəvəz, meyvə bol, daha nə olsun miss
ege ağzı olabilir yaa..Kız çok seviyorum o tarz konuşmaları. Nere şivesi o?)
Aynen öyle. Hava gözel, altdan üstden geyinmirsen, meyveleri gözel, istitahet. Miss
Bu 3 gün belimi çekdirende ac qarnına olmalıyam.arxasındanda iyneler vurulurdu yemek yemeliydim.gözleyesi vaxtım olmurdu.day qarışdı bir birine elemedimSalam can niye dayandirdinki?
Qızlar sağ olun sizə baxdım getdim mən də evdəkilərə pamidor yumurta bişirdim :) səhərdən nə bişirim deyə düşünürdüm
Xengel pişir qiymalı.oof canım çekdiAxşama bişirdiz pomidor yumurtanı? Menim kocam heç günorta yemir pomidor yumurtanı ki zavtrak yemeyidi düz emelli xorey bişir
Mene.maraqlı xorey deyin bişirim axşama
Xengel pişir qiymalı.oof canım çekdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?