- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.661
çok soğuk üfletmiycen canım, kullanmayı bilmiyor olabilirsiniz.. bir de sana doğru üflemeyecek
arabada da, cama veriyorum rahatsız etmiyor.
Baş ağrısı mende de var idi 2-3 gün çekdi. Soğanın zibilleridi onda ))) qurtarıram day inşAllah az qalıb. Eve o qeder soğan aldırmışdım ki evdekiler yoruldu day soğan almağdanAy qız o idrarı o gün men de farkettime. Mendr de çox sarıdı.
Axıntım da var ama diyesen yumurta axıntısıdı. Bunnardan elave ürey bulantı bide baş ağrılarım var 3-4gündü
anladım havalandırma gibi bir şey o vakitBizde apartmanın kendi soğutma sistemi var. Klimalar gibi değil zaten çok soğuk şeyapmıyor. Ama yine de kötü oluyorum
Men de altında uzanmıram da prosta serini dönür dolaşır girir otağıma))Beh beh teesufki mende havasini goturmuremde dunen guya yatirdiq orda gordun boguluram havam catmr durdum kecdim otahima
sizde soğan ucuz ay desene? geçen soğan bitmiş, kocama dedim gelirkene al diye, 5 6 tane almış gelmiş, bu ne dedim, soğan kaç lira haberin yok heralde diyor :))Baş ağrısı mende de var idi 2-3 gün çekdi. Soğanın zibilleridi onda ))) qurtarıram day inşAllah az qalıb. Eve o qeder soğan aldırmışdım ki evdekiler yoruldu day soğan almağdan
He e ne vecive men tek deyilem ve bisiremÇağırma qışıhiç sevmem. Qoy bele bişey ama gelmesin qış. Bütün ili men yayı gözdiyireme ne qeder isti de olsa çox sevirem yayı sizi bilmitem men tekem mayka şortiknen uzanmışam.
Cok paha degul kocama sogan al kaynatip icecegim dedim kirmizi kucuk cuvalla bir almis gelmis :)sizde soğan ucuz ay desene? geçen soğan bitmiş, kocama dedim gelirkene al diye, 5 6 tane almış gelmiş, bu ne dedim, soğan kaç lira haberin yok heralde diyor :))
Mence de qışı çağırmasın. Ben de hiç sevmemÇağırma qışıhiç sevmem. Qoy bele bişey ama gelmesin qış. Bütün ili men yayı gözdiyireme ne qeder isti de olsa çox sevirem yayı sizi bilmitem men tekem mayka şortiknen uzanmışam.
Evet canım ucuz. Sizde kaç lira ki? Sizin parayla 1-2 lira falan bizde. 1 kilosusizde soğan ucuz ay desene? geçen soğan bitmiş, kocama dedim gelirkene al diye, 5 6 tane almış gelmiş, bu ne dedim, soğan kaç lira haberin yok heralde diyor :))
Niye çeke bilmirsen ki?Ay qizlar r sohbete aaidiyyati yoxdur ama men hec dirnaq boyasi ceke bilmremde gua sabah qonaqliqdayam bir lak cekmsemki berbad
Dirnaq kenarlarimdaki etlerin hamisi lakdiNiye çeke bilmirsen ki?Ben güzel çekerim
He e ne vecive men tek deyilem ve bisiremyox mende evvel sevirdim ama daha sevmir
Cok paha degul kocama sogan al kaynatip icecegim dedim kirmizi kucuk cuvalla bir almis gelmis :)
Baci men indi eleyem inan bisirem ayib olmasin altdakini cixartib rahatlamaq isteyrem ama alinmre qaynaya yanindaMen keçen il nifret eledim yaya. Bağ evi qaynana qaynata qonaqlar seherden axşama qeder başı bağlı uzun kofta uzun yupka heyet süpür peraşki bişir oranı yığışdır buranı yığışdır öz özme didim ki Nermin yay sezonu seninçün day bağlandı. Ama Rebbim böyükdü keçen yay ele bu yay bele :)
8 9 tl idi ama düşmüş diyolla 1 2 tl. pattes de öyle :/Evet canım ucuz. Sizde kaç lira ki? Sizin parayla 1-2 lira falan bizde. 1 kilosu
Baci men indi eleyem inan bisirem ayib olmasin altdakini cixartib rahatlamaq isteyrem ama alinmre qaynaya yaninda
8 9 tl idi ama düşmüş diyolla 1 2 tl. pattes de öyle :/
He az cox texmin edireem.bu gunuve sukur.ySen yene de yaxşısan ay qız sene diyirem men seher saat 8de başımı bağlıyıb düşürdüm aşağı birde gece 1de açırdım. Havasızdıqdan 3dene tük qalıb başımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?