- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.501
Mülayim adamdir o zaman iki dəq barisdigina gore. Nə hiss edirsen ona yapisiq yatanda. Mənim ən xosladigim basimi qoyuram sinəsinə butun derdlerimi unuduram onda, agrilarim, acilarim her seyim yadimdan cixirNe deyecek oz aleminde kusur ama iki deeqeden sora yene soxulur.pis oyretmsem 7 aydi alni bogazimda ya menim alnim onun uzunde neyseki yapisik yatmalidir uzumuz
Hee yerin melum samavar qalamışdıq. Domino loto zad oynadıq. Seher saat 5e kimi sora da getdiy yatdığ) krasovka meselesi de krasovka cox yerde var, men xowduyuram hem de. Ama eyni yerden falan almamışam. Ecemiden almışam bir iki defe. Sonra converse aldırmışdım papama türkiyeye gedende. Şeherden, evvelki yeraltı keçidlerden falan. Ama sen en yaxşısı get sedereye ya da bineye. Hem ceşid coxdu hem de eyni yerdedi.Caaan görüşdünüz axır kiyaxşılıq Şükür. Bağın ən çox bilirsən nəyindən ötəri darıxmışam samovar çayından ötəri, qoxusu burnumdadır. Bir dəfə burda başqa bir həyət evində kira qalanda salmışdıq nədənsə öz yerimizin dadını hiss etməmişdim
1 heftedi eliyiremSalam can necenci gunundesen sogan suyunun?
Aynen menim de)) men de yoldaşımın qucunda yatmağı xoşlayıram) o da menim qucumda yatmağı))Mülayim adamdir o zaman iki dəq barisdigina gore. Nə hiss edirsen ona yapisiq yatanda. Mənim ən xosladigim basimi qoyuram sinəsinə butun derdlerimi unuduram onda, agrilarim, acilarim her seyim yadimdan cixir
Ben de usengecimdir yalniz degilsin cicim.
Qızlar mənə krasovka lazımdır, yaxşısın hardan tapa bilərəm, çox da baha olmayan. Bir yerdə baxmisam onlar mənə gorə deyil cox bərkdirlər, mən bir az yumsağin istəyirəm ayağımı incitməsin
KRASOVKAYA bizim dilde ne diyorlar cicim. :)Canım men bidene bomba krasovka aldım o gün ecemiden. Men de yüngül istiyirdim. Baha da deyil 15manata aldım. Çox rahatdı ele bilirsen ayağında heçne yoxdu. Ecemi dükanlarına bax can
KRASOVKAYA bizim dilde ne diyorlar cicim. :)
KRASOVKAYA bizim dilde ne diyorlar cicim. :)
marka adı mı peki?Rusçadan dilimize geçmiş bir kelime :)
marka adı mı peki?
Oda cox xoslayr deyir basini sinemde yat ama men kiyamamki ona sehere qeder qolu uyusarMülayim adamdir o zaman iki dəq barisdigina gore. Nə hiss edirsen ona yapisiq yatanda. Mənim ən xosladigim basimi qoyuram sinəsinə butun derdlerimi unuduram onda, agrilarim, acilarim her seyim yadimdan cixir
Men de o sinemde yatanda xoşlayıram.Oda cox xoslayr deyir basini sinemde yat ama men kiyamamki ona sehere qeder qolu uyusarqoyuram iki deqe sora cekilirem deyrem vallah ifikrim qolunda qalir yata bilmrem.ama men de xoslamrma o menim sinemde yatsin sarim sarmaliyim
AHAHHA sinemde yatanda falan kızlar ne diyirsiniz..
isti havarlar neynriz men boguluram havam catmrdi onsuzda indi krip olmsam lap pisemMen de o sinemde yatanda xoşlayıram.
Canim yani basi omuzuma yada gogsume dogru uyumasiAHAHHA sinemde yatanda falan kızlar ne diyirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?