Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne deyecek oz aleminde kusur ama iki deeqeden sora yene soxulur.pis oyretmsem 7 aydi alni bogazimda ya menim alnim onun uzunde neyseki yapisik yatmalidir uzumuz
Mülayim adamdir o zaman iki dəq barisdigina gore. Nə hiss edirsen ona yapisiq yatanda. Mənim ən xosladigim basimi qoyuram sinəsinə butun derdlerimi unuduram onda, agrilarim, acilarim her seyim yadimdan cixir

Hee yerin melum samavar qalamışdıq. Domino loto zad oynadıq. Seher saat 5e kimi sora da getdiy yatdığ) krasovka meselesi de krasovka cox yerde var, men xowduyuram hem de. Ama eyni yerden falan almamışam. Ecemiden almışam bir iki defe. Sonra converse aldırmışdım papama türkiyeye gedende. Şeherden, evvelki yeraltı keçidlerden falan. Ama sen en yaxşısı get sedereye ya da bineye. Hem ceşid coxdu hem de eyni yerdedi.

Mülayim adamdir o zaman iki dəq barisdigina gore. Nə hiss edirsen ona yapisiq yatanda. Mənim ən xosladigim basimi qoyuram sinəsinə butun derdlerimi unuduram onda, agrilarim, acilarim her seyim yadimdan cixir
Aynen menim de)) men de yoldaşımın qucunda yatmağı xoşlayıram) o da menim qucumda yatmağı))

Canım men bidene bomba krasovka aldım o gün ecemiden. Men de yüngül istiyirdim. Baha da deyil 15manata aldım. Çox rahatdı ele bilirsen ayağında heçne yoxdu. Ecemi dükanlarına bax can

Men de 2gündü eliyirem. Anlatıldığı qeder de pis rahatsız edici deyilmiş içen kimi biraz ağzınnan iyi gelir ama biraz sora çaydan zaddan içirsen keçir gedir :) tesirini de heleki hiss elememişem tezedi hele :)

Temizlikden de danışmıyın bugün kalan işim var. Dünen gece küley olub ev bütün qumdu. Her yeri silib temizdemeliyem

marka adı mı peki?

Yok canım sadece rusçada krasovka spor ayakkabısı demek. BiZde de idman ayaqqabısı deniyor ama uzun olduğu için rusçadan krasovka demek daha kolay geliyor hemen hemen hepimiz bu kelimeyi kullanıyoruz. İdman ayaqqabisi sadece kitaplarda :)

Oda cox xoslayr deyir basini sinemde yat ama men kiyamamki ona sehere qeder qolu uyusar qoyuram iki deqe sora cekilirem deyrem vallah ifikrim qolunda qalir yata bilmrem.ama men de xoslamrma o menim sinemde yatsin sarim sarmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…