- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.481
Senin kimini mimini yerim, kız valla sen bizi bizden iyi anlıyon heee. Ahhh ahhh desene aynı dertten müzdaribizAnladim kimi :) bah bahce isleri ekme sulama budama. Benim de bir suru cicegim var. Onlarla ugrasiyorum:) gorunusu rahatlatiyor insani. Keske mustakil evimiz olsa soyle sehir disinda eksek bicsek:) tavuklar olsa yumurtalarini alsak falan.
Hayaller hayatlar.
Amin inşAllah canım.teki hamımız sevinekHə o başqa canım duş geli deyincə mən də normal çimdiyimiz duş geli anladım. Allah səbəb salsın quzum İn şe Allah burdan bizə sevincli xəbərini verəsən Amin
Ahahaha aynı bizim evi dedin.kaz tavuk ne ararsan var.ama ben bakmıyorum.kayınvaldem bakıyor.bahöeye çiçek falan ekiyorum.iyi geliyor.strese iyi geliyorAnladim kimi :) bah bahce isleri ekme sulama budama. Benim de bir suru cicegim var. Onlarla ugrasiyorum:) gorunusu rahatlatiyor insani. Keske mustakil evimiz olsa soyle sehir disinda eksek bicsek:) tavuklar olsa yumurtalarini alsak falan.
Hayaller hayatlar.
Kuzum kimi bilemez kimi bulamaz iste, benim dert ettigim sikayet ettigim hayat baskasinin hayali olabilir. Baskasinin sikayet ettigi hayata ben ozeniyor olabilirim. Onemli olan mevcut durumdan mutlu olmaya calismak. Benim yerime de ye organik seylerinizden :)Ahahaha aynı bizim evi dedin.kaz tavuk ne ararsan var.ama ben bakmıyorum.kayınvaldem bakıyor.bahöeye çiçek falan ekiyorum.iyi geliyor.strese iyi geliyor
Evet canım öyle.Allah her kese istediği gibi versin inşAllahKuzum kimi bilemez kimi bulamaz iste, benim dert ettigim sikayet ettigim hayat baskasinin hayali olabilir. Baskasinin sikayet ettigi hayata ben ozeniyor olabilirim. Onemli olan mevcut durumdan mutlu olmaya calismak. Benim yerime de ye organik seylerinizden :)
GunayinlarrEvet canım öyle.Allah her kese istediği gibi versin inşAllah
Mənə də çox pis təsir edir belə isti, qovruluram rəsmən.Yatifsiz?yaman istidurr ureyim dayanir
Oy demeye hec dozumum yixdure menim ele adma var istiliyir ama terlemir mende bigyerlerimi silmekdne bezmsemMənə də çox pis təsir edir belə isti, qovruluram rəsmən.
Hə mənim dayim qizi da elədir tərləməz, amma mən yox o qədər tərləyirəm, tərləməkdən ziyadə həm səpirəm, həm qasiniram. Ona gorə gundə necə dəfə cimirəm ki, onlar olmasin hec olmasa. Bığ yerlərinə də çox güldümOy demeye hec dozumum yixdure menim ele adma var istiliyir ama terlemir mende bigyerlerimi silmekdne bezmsem
He nedeense en cox alnim bigim terleyirHə mənim dayim qizi da elədir tərləməz, amma mən yox o qədər tərləyirəm, tərləməkdən ziyadə həm səpirəm, həm qasiniram. Ona gorə gundə necə dəfə cimirəm ki, onlar olmasin hec olmasa. Bığ yerlərinə də çox güldüm
Caaan görüşdünüz axır kiSalam qızlar. Yeriniz melum bagdaydıq. Bacı da gelmişdi onchun yaza bilmirdim. Necesiz? Neynirsiz? Soğan suyunun tesirini indi indi hiss eliyirem axıntı gelir cox olmasa da. Temizleyir yeqin
Kociş nə deyir besHe nedeense en cox alnim bigim terleyirhec dozumum yxodu ayib olmasin kocise deyrem sen cani yapisma mene qisda goruserik mende gunde iiki defe cimirem
Salam can necenci gunundesen sogan suyunun?Salam qızlar. Yeriniz melum bagdaydıq. Bacı da gelmişdi onchun yaza bilmirdim. Necesiz? Neynirsiz? Soğan suyunun tesirini indi indi hiss eliyirem axıntı gelir cox olmasa da. Temizleyir yeqin
Ne deyecek oz aleminde kusur ama iki deeqeden sora yene soxulur.pis oyretmsem 7 aydi alni bogazimda ya menim alnim onun uzunde neyseki yapisik yatmalidir uzumuzKociş nə deyir bes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?