- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.461
Qızlar salam necesiz.hekim mene şam yazıb onu qoyram bide onu yumağdan öteri duş geli.bu gelden istifade eliyen olub heç?neter bi.şeydi
Quzum Judy_K düz deyir, Allah kömək olsunQızlar salam necesiz.hekim mene şam yazıb onu qoyram bide onu yumağdan öteri duş geli.bu gelden istifade eliyen olub heç?neter bi.şeydi
Canım yaa şimdi bildirim geldi bana. Ne kadar konuşmuşsunuz ama bana bişey gelmemiş. Ben de diyorum bu kızlar neden konuşmuyorlar.
İyilik, hiiiç boş boş dolanıyom evdeCanım yaa şimdi bildirim geldi bana. Ne kadar konuşmuşsunuz ama bana bişey gelmemiş. Ben de diyorum bu kızlar neden konuşmuyorlar.Nasılsınız kızlar? Napıyosunuz?
Ya ben de mecbur yapıyorum am nefret ediyorum ev işlerinden hiç sevmiyorum ya, acaba bir tek benmiyim tenbel. Kuzum özele gel.Iyilik guzellik biraz temizlik camasir vs. Utu var da bu sicakta cekilmez aksam insallah
Senin basina ne geldi ne gordun ya :/
Ben de usengecimdir yalniz degilsin cicim.Ya ben de mecbur yapıyorum am nefret ediyorum ev işlerinden hiç sevmiyorum ya, acaba bir tek benmiyim tenbel. Kuzum özele gel.
Gerçektenmi ya ben de bir tek bendim saniyordum, rahatladim sincikBen de usengecimdir yalniz degilsin cicim.
He ya insanin morali de yerinde olmayinca iyice eli koku kalkmiyor.Gerçektenmi ya ben de bir tek bendim saniyordum, rahatladim sincik
Temizlik bugün bende yaptım baya bayaİyilik, hiiiç boş boş dolanıyom evde
Aslında ben nasılım biliyormusun, ev işini sevmesemde, nasıl diyorsunuz bilmiyorum ama sen bizi anlıyorsun nasılsa. Ben bağ işini seviyorum ekim, suvarım, kerdi çekim, ağacların dibin belleyim, alaq edim bu işleri seviyorum. Anlamazsan ne demek oldugunu MirAyımla, Jadim anlatır ne demekmişHe ya insanin morali de yerinde olmayinca iyice eli koku kalkmiyor.
Poff
Ama cocuk var onun icin kalkip bir seyler yapmaya calisiyorsun.
Əllərinə sağlıa canım, tər təmiz olub indi hər yer missTemizlik bugün bende yaptım baya baya
Anladim kimi :) bah bahce isleri ekme sulama budama. Benim de bir suru cicegim var. Onlarla ugrasiyorum:) gorunusu rahatlatiyor insani. Keske mustakil evimiz olsa soyle sehir disinda eksek bicsek:) tavuklar olsa yumurtalarini alsak falan.Aslında ben nasılım biliyormusun, ev işini sevmesemde, nasıl diyorsunuz bilmiyorum ama sen bizi anlıyorsun nasılsa. Ben bağ işini seviyorum ekim, suvarım, kerdi çekim, ağacların dibin belleyim, alaq edim bu işleri seviyorum. Anlamazsan ne demek oldugunu MirAyımla, Jadim anlatır ne demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?