Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar salam necesiz.hekim mene şam yazıb onu qoyram bide onu yumağdan öteri duş geli.bu gelden istifade eliyen olub heç?neter bi.şeydi

Duş geli??? Hekim diyib sene ki istifade elemelisen? Çünki bildiyim kadarıyla ora duş geli olmaz. İntimniy gelled olur ora üçün ama heç bir hekim bele geller meslehet görmez

Necə bir dünyada yaşayırıq, səhər durub çörəyimi yedim, uşaq oyandı ona verirdim ki, aşağıdan səs gəldi qaçdım pəncərədən baxdım çox üzücü bir hadisəyə şahid oldum. Möhkəm sarsıntı keçirtdim, dilim dodağım yandı, ürəyim əsdi, əl ayağım titrədi. Hələ indilərdə özümə gəlməyə başlamışam

SerAy12 , can09e , Judy_K , MirAy92 varmı unutduğum
Gözəllərim, çiçəklərim, ceyranlarım, marallarım, ağıllı quzularım, sevilirsiniz hamınız
Canım yaa şimdi bildirim geldi bana. Ne kadar konuşmuşsunuz ama bana bişey gelmemiş. Ben de diyorum bu kızlar neden konuşmuyorlar. Nasılsınız kızlar? Napıyosunuz?

He ya insanin morali de yerinde olmayinca iyice eli koku kalkmiyor.
Poff
Ama cocuk var onun icin kalkip bir seyler yapmaya calisiyorsun.
Aslında ben nasılım biliyormusun, ev işini sevmesemde, nasıl diyorsunuz bilmiyorum ama sen bizi anlıyorsun nasılsa. Ben bağ işini seviyorum ekim, suvarım, kerdi çekim, ağacların dibin belleyim, alaq edim bu işleri seviyorum. Anlamazsan ne demek oldugunu MirAyımla, Jadim anlatır ne demekmiş

Judy_K Hiranur83 ora üçündü sırf içinide oxudum.bitki terkibli bi şeydi.uaşğlığ yolunu temizlemek üçündü
Hə o başqa canım duş geli deyincə mən də normal çimdiyimiz duş geli anladım. Allah səbəb salsın quzum İn şe Allah burdan bizə sevincli xəbərini verəsən Amin

Qızlar mənim usaq bu tərpənən smayliklərə bilirdim maraqli gələcək gostərmisəm bir sevinrdi bir gulurdu deyr bəbəşlərdi. Allah sizlərə də qismət etsin usaqlarinizin yaramazliqlarini burdan yazasiniz İn şə Allah Amin

Anladim kimi :) bah bahce isleri ekme sulama budama. Benim de bir suru cicegim var. Onlarla ugrasiyorum:) gorunusu rahatlatiyor insani. Keske mustakil evimiz olsa soyle sehir disinda eksek bicsek:) tavuklar olsa yumurtalarini alsak falan.
Hayaller hayatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…