- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.441
tatlışş ben de seni yerimm.. ya ben seviyorum Azeri insanını, seslerinize bayılıyorum konuşmalarınız, tavırlarınız çok gözel..
Beğendiğine sevindim kuzumm, olmuş mu ? :))
günaydın bu arada çalışıyorum son iş günüm yarın tatill yehuuu
özel bir şirkette muhasebe kuzum.. e çalış neden duruyorsun?Olmuş Valla çok güzel olmuş :)
Çalışıyor olmak ne güzel ya. Keşke ben de çalışsamnerde çalışoyorsun canım?
özel bir şirkette muhasebe kuzum.. e çalış neden duruyorsun?
Salaam qizlar neynrisz?
şimdi buralarda çalışan kız arıyorlar :)) çalışmıyorsan evlenmiyorlarOoo çok güzel bi iş. Keşke benim olsa :)
Eşim izin vermiyor yoksa ben çoktan çalışırdım
şimdi buralarda çalışan kız arıyorlar :)) çalışmıyorsan evlenmiyorlar
Calismak demeye heyif deyil calismaq?men subay vaxti islemisem deye evlenen sora daha crtin gelr evde oturmaqSalam yaxşıyıq sen necesen
Calismak demeye heyif deyil calismaq?men subay vaxti islemisem deye evlenen sora daha crtin gelr evde oturmaq
qizlar bir birinizi wimartmiwsiniz piwpiwlemiwsiniz pohpohlamiwsiniz kiskaniyoruz amaa
meni wimartan yoxduqizlar bir birinizi wimartmiwsiniz piwpiwlemiwsiniz pohpohlamiwsiniz kiskaniyoruz amaa
yok hiç uğraşma bu da böyle olsun, bisküvi kırıntısı dök üstüne bunu da öyle yiyin canım..can09e canım bişi sorcam. Ben dün muhallebi yaptım kaselerde dolaba koydum. Katı haline gelir diye biraz sıvı yaptım ama hala sıvı. Bi tencereye alıp tekrar çırpsam mı? Katılaşır mı?
yok hiç uğraşma bu da böyle olsun, bisküvi kırıntısı dök üstüne bunu da öyle yiyin canım..
katılaşmaz heralde daha çırptıkça daha bırakır kendini gibi .. bilemedim istersen dene:)Katılaşmaz mı?
katılaşmaz heralde daha çırptıkça daha bırakır kendini gibi .. bilemedim istersen dene:)
can Allah hemwe guldursunay qız sesli güldümeee evin içinde tek deli kimi gülürem
teleb eliyrik tez bizede o sozlerdenMeni
meni wimartan yoxdu
teleb eliyrik tez bizede o sozlerdenduzdu meni elede tanimirlar msjlari oxusam da arada yaziram ama sen niye madur oldun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?