- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.341
Sağol canım.çok tşkr ederimAysencim sana da gecmis olsum ne verdiyse dikkatlice kullan. Bir an once iyiles insallah. Bak gittigin iyi olmus. Flora da mikrop iste kuzum benim bildigim.
Orda yararlisi da var zararlisi da zararlilar galip gelmis galiba.
Bıy)) ne yaxşı. Hardandı kız? Onun soyadı nedi?Kız mənim yoldaşım da seyiddi
Aybaşıvın vaxtıdı? Ne vaxtdı vaxtı?Qızlar men bu soğan suyunu içdiyim 3cü gündü.qarnım şişibdi daş kimidi.ele bil ay başı olacam.soğannan olar bu
Gelen ay hele 14ü zadAybaşıvın vaxtıdı? Ne vaxtdı vaxtı?
Yumurtlama zamanlarındı onda yeqin. Onchun eledi belke deGelen ay hele 14ü zad
Hə özüm o şəkildən çoooox çox fərqli olsam da mən də xoşlayıram o şəkli, 35 yaşım var
sende elede kok deyilsen orta boy .uz cizgilerin qaslarin elede qalin deyilburnun normal olcudedi qeseng dislerin var ))))) mence teebiiki
He ne bilim ola bilerYumurtlama zamanlarındı onda yeqin. Onchun eledi belke de
kiz kiz men ekstrasens deyilemeGunde 2 defedi de onsuzda bir seher bir axşam. Mende de i.s-dan götürülendi. Yazılıb ilıq icmelisen. Agzını ba
Aytendeki tahminlerin kadar başarılı olmadın :) men he kök deyilem 54-55kq. Boyum 169. Qaşlarım da üz cizgilerim de qalındı. Dişlerim de kime göre güzel acaba
ğlıyıram seher ilıq icirem
Sende de cıxıb mikrob. Mikoplazma. Hekim demişdi ver? Yaxmadan goturende ginekoloji baxanda bir şey demedi? Veziyetnen bAğlı. Yani demedi ne var ne yox?Qizlar mikrob analizi vermsdim bele cixib Eki Görüntüle 2162191
Özəldən yazaramBıy)) ne yaxşı. Hardandı kız? Onun soyadı nedi?
Hamı ilə oturub durmaq yaxşıdır, insan hərədən bir şey öyrənir. Mənim də balaca bacımın 25 yaşı var 2 qızı var idi məndən qabaq ana olub, Allah sizlərə də qismət etsin. Uşağı karşoka öyrətməyi O öyrətmişdi mənəMenim de bu aralar 34-35 yaşlarda arkadaşlarım çoxalırözümün 25 yaşım var
Bir qəlbi təmizim dahaGünaydın kızlar
Burda deyildim indi oxuyuram mesajlarınızı.Hiranur83 canım menim, çox pis oldum Rebbim seni qorusun övladıvın ailevin üstünde olasan canım. Mene de Ayten kimi bilmey istiyerdim nedi xesteliyin ama dememek de kendi tercihin canım. Bize sadece seninçün dua elemek düşür. Derdin her nedise ALLAHdan ümidini kesme O möcüzelere qadirdi.
Hwkimler ele bil dilleri laldi ay qiz adama dogru durust nese deyrlerki?yaxma nedi hec bilmremki.damardan qan goturdu elece baxdi.coxduimikobum??Sende de cıxıb mikrob. Mikoplazma. Hekim demişdi ver? Yaxmadan goturende ginekoloji baxanda bir şey demedi? Veziyetnen bAğlı. Yani demedi ne var ne yox?
Su derman yazibki atdan yuyacaqsan ozuvu.bir soz deyime sogan onsuxsa mikrob oldurucudude oldurmez mikroblarimi?Sende de cıxıb mikrob. Mikoplazma. Hekim demişdi ver? Yaxmadan goturende ginekoloji baxanda bir şey demedi? Veziyetnen bAğlı. Yani demedi ne var ne yox?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?