- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.321
Miray sen geceden hazrlayrsan sa sabah mutleq isitmelisen ibarahim saracogluya qylaq asdim youtubda deyr o soyanan sora fayda vermir.mutleq deyil sehee icesen lap gunorta axsamda olarBilmirem ki ama gelen ay içmeyin daha meslehetlidi
Gunde 2 defedi de onsuzda bir seher bir axşam. Mende de i.s-dan götürülendi. Yazılıb ilıq icmelisen. Agzını bağlıyıram seher ilıq iciremMiray sen geceden hazrlayrsan sa sabah mutleq isitmelisen ibarahim saracogluya qylaq asdim youtubda deyr o soyanan sora fayda vermir.mutleq deyil sehee icesen lap gunorta axsamda olar
Canım iliq yox istiye yaxın.lapda yandırmasın.hemde çalış teze teze ele.seherden axşama qalan şeyden xeyir gelmezGunde 2 defedi de onsuzda bir seher bir axşam. Mende de i.s-dan götürülendi. Yazılıb ilıq icmelisen. Agzını bağlıyıram seher ilıq icirem
Seher eliye bilmirem can. Alınmır. Hec ne olmaz axşam teze teze eliyib içirem onsuzda. Day neyniyim eşiCanım iliq yox istiye yaxın.lapda yandırmasın.hemde çalış teze teze ele.seherden axşama qalan şeyden xeyir gelmez
Canım hekim mene 10 günlük müalice yazdı.dedi gel get özü eliyecek.iynedi vajınaya vurulan.tampondu.bide dedi yumurtalığına tok vurulacağ.masaj olacağdı vesaalamSeher eliye bilmirem can. Alınmır. Hec ne olmaz axşam teze teze eliyib içirem onsuzda. Day neyniyim eşi
Gözəl qəlbli Mirayım, heç belə saf ürəyi üzəcək bir şeylər danışılarmı, dəstəyin üçün təşəkkür edirəm, bunu yazdın məni çox sevindirdin. Dəstəyin üçün təşəkkür edirəm quzum, amma səni üzməyə haqqım yoxdurDanışmaq istesen inboxa yazarsan can.
Mene vajinaya iyne vurulmamışdı. Ancaq her seher tampon qoyulmalı idi. Mende de bir kursu 10 gun idi deyesen. İndi yadıma duwdu. Toka da girmişdim. O da yadıma düşdü. Hetta sistem de yazmışdı. Prosta toknan bunları hamısını bir vaxta salmamışdı bildiyim kadarıyla. O kagızdakı flora kerimovadan bir şey demedi?Canım hekim mene 10 günlük müalice yazdı.dedi gel get özü eliyecek.iynedi vajınaya vurulan.tampondu.bide dedi yumurtalığına tok vurulacağ.masaj olacağdı vesaalam
He yox yadımdan da çıxdı flora nedi deye soruşmağ.Mene vajinaya iyne vurulmamışdı. Ancaq her seher tampon qoyulmalı idi. Mende de bir kursu 10 gun idi deyesen. İndi yadıma duwdu. Toka da girmişdim. O da yadıma düşdü. Hetta sistem de yazmışdı. Prosta toknan bunları hamısını bir vaxta salmamışdı bildiyim kadarıyla. O kagızdakı flora kerimovadan bir şey demedi?
Aa o ne sözdü can. Derdini demeyen derman tapmazmış. Teki derdin yüngülleşsin, sen yaxşı ol. Mene xoşduGözəl qəlbli Mirayım, heç belə saf ürəyi üzəcək bir şeylər danışılarmı, dəstəyin üçün təşəkkür edirəm, bunu yazdın məni çox sevindirdin. Dəstəyin üçün təşəkkür edirəm quzum, amma səni üzməyə haqqım yoxdur
Sen de menim kimi huşdurumsan eeHe yox yadımdan da çıxdı flora nedi deye soruşmağ.
Anamin adi da Ayten:) yoldasinin adi nedir?Bu arada adım Aytendi qızlarBilmeyenlere söyliyim de) MirAy yoldaşımnan ikimizin adlarımızın birleşimidi)
Cok iyisin sen de. Ne guzel dedin seni uzmeye hakkim yok. Allah gonlune gore versin canim. amin.Gözəl qəlbli Mirayım, heç belə saf ürəyi üzəcək bir şeylər danışılarmı, dəstəyin üçün təşəkkür edirəm, bunu yazdın məni çox sevindirdin. Dəstəyin üçün təşəkkür edirəm quzum, amma səni üzməyə haqqım yoxdur
Yoldaşımın adı Mirvüsal) Bizim tesadüfen soyadlarımız da aynı) soyadımı deyişmek zorunda kalmadım)) kızım olursa inşAllah ilk kızımın adını Melek koyucamAnamin adi da Ayten:) yoldasinin adi nedir?
Cocugun olursa koyarsin he guzel isim bence.:)
Oo iyi denk gelmisYoldaşımın adı Mirvüsal) Bizim tesadüfen soyadlarımız da aynı) soyadımı deyişmek zorunda kalmadım)) kızım olursa inşAllah ilk kızımın adını Melek koyucam
Aysencim sana da gecmis olsum ne verdiyse dikkatlice kullan. Bir an once iyiles insallah. Bak gittigin iyi olmus. Flora da mikrop iste kuzum benim bildigim.Canım iliq yox istiye yaxın.lapda yandırmasın.hemde çalış teze teze ele.seherden axşama qalan şeyden xeyir gelmez
Eşimin babası Seyid. Yani Peygamberden(s) sonra gelen neslin devamcısı oluyor. Eşimin dedesinin yanına her tarafdan insanlar geliyormuş. Kimisi şifa için, kimisi derdi için. Kuranda okuyor bunların hepsini. Şimdi diğer kardeşleri de yapıyor kp-nin kp hariç. Ama onun da bazı özellikleri var tabi.Oo iyi denk gelmis
Sizde farkli isimler bol. Mirvusal ne demekmis. Melek de guzel isim. Insallah en yakin zamanda versin Rabbim de koy adini.
İki sinif yoldaşımın adı Aytən idiYoldaşımın adı Mirvüsal) Bizim tesadüfen soyadlarımız da aynı) soyadımı deyişmek zorunda kalmadım)) kızım olursa inşAllah ilk kızımın adını Melek koyucam
Kız mənim yoldaşım da seyiddiEşimin babası Seyid. Yani Peygamberden(s) sonra gelen neslin devamcısı oluyor. Eşimin dedesinin yanına her tarafdan insanlar geliyormuş. Kimisi şifa için, kimisi derdi için. Kuranda okuyor bunların hepsini. Şimdi diğer kardeşleri de yapıyor kp-nin kp hariç. Ama onun da bazı özellikleri var tabi.
Sen de çok iyisin, Amin canım hepimizin İn şe AllahCok iyisin sen de. Ne guzel dedin seni uzmeye hakkim yok. Allah gonlune gore versin canim. amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?