Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mende çox esebi biriyem stres keçirdirem.ama gerek birinci özümü fikirleişm.ay qaynanam bunu dedi bunu eledi.heç kim melek deyil.menim qaynanam her defe üzüme vurur ki ay o doğdu geden kimi qaldı neynedi.deyrdi senin falekulun yetişmir partamır.habul ki gördü ki heç bi şeyde adi problem çıxmadı.evvel çox fikirleşirdim ağlıyrdım deyrdim niye bele deyr.sora dedim cehenneme desin.men uşağımı ona doğmuram özüme doğruram.sora nene dank etdi neyime lazımdı.niye kimese göre eseb keçirtmeliyem.mene ne lazımdı bi dene övlad.istediyim vaxtı duram yatıram öz özüne söylenir.işimide görrem.her şeyinide eliyrem.sadece bu şeylerin ferqine varmağ lazımdı.men size onu deyrem.ay kimse ayrı yaşıyıb mende istirem.bizim esas meqsedimiz övlad sahibi olmağdı.bidr qaynanayı fikirleşib niye bu işi dahada uzatım ki

Çox sağ ol canım əziz olasan. Allah səni də burdakı bütün qızları da muradınıza çatdırsın İn şə Allah Amin

Yox quzum heç kəsi qınamalı deyil, əsas uşaq deyil o qədər uşaqsız ailələr var ki, xoşbəxt, yaşlanıblar amma sevgiləri ilk günkü kimi qalıb. Allah hər birimizə bu cür sevgi, ailə səadəti nəsib etsin Amin. Əsas can sağlığıdır o da ki, həqiqətən bəzən əsəbləşməmək insanın əlində olmur. Bəlkə Şəms elə səbəblər var ki, onları dilinə gətirə bilmədi sadəcə burdan yaza biləcəyi qədərini yaza bildi. İnan vaxt gələr elə bir şey edərlər ki, sənə deyərsən ki, burda dediklərimizdə nə qədər haqlı imişlər. Məsələn mənim bir bacım var o qədər sakit, o qədər səssiz biridir ki, deməklə olmaz gərək özünüz görəsiniz, o cürə qızı çərlətdilər. Bəli pis qaynanalar olduğu kimi pis gəlinlər də var şəxsən şahidiyəm. Sadəcə burdan yazmaq istəmirəm, inan elə şeylər yazaram ki, oxuyub belə olarsınız hər şey uşaq demək deyil, mənim övladım var amma xəstəyəm hər gün Allaha yalvarıram mi, Allahım heç olmazsa o uşağın böyüdüyünü öz başını dolandıra biləcəyini görüm bircə. Nə isə danışdıqca söhbət uzanır İn şə Allah ki, məni düz başa düşərsən

Ne xesteliyidi ki can? Göreceysen inşALLAH. her şeylerini göreceysen. ALLAH kömey olsun sene

Qızlar bu ne demekdi.yaxma analızıdo

Eklentiler

• Screenshot_20180626-141030.png
    191,9 KB · Görüntüleme: 24
Qızlar bu ne demekdi.yaxma analızıdo
Ayşen mikrobun var. Gardnerella vaginalis. Mende de var idi. 1 ay falan elaqe yaşamadan tamponla şamla müalice olunmalısan. Her gün tampon qoyulmalıdı seher axşam da şam qoyacagsan evde. Hele yoldaşına da yaza biler müalice. Gardnerelyoz deyirler bu mikroba. Mende bunnan yanaşı herpes de var idi. 2 ay müalice olundum 1 il yarım keçib üstünden. Keçdi getdi. Bu ay getmişdim ginekolojide cıxmadı. Bu arada yaxşı hekim müalice elemelidi. Mikrob ele bele şey deyil

Heyqi indide başıma bu çıxdı.hekim yaxşıdı.görek hele gelmiyib gözlüyrem.çox sağol))o birileri bes

Heyqi indide başıma bu çıxdı.hekim yaxşıdı.görek hele gelmiyib gözlüyrem.çox sağol))o birileri bes
Başqa birşeyin yoxdu. Gobelek de yoxdu. Düzdü göbeley bunnan hafifdi ama bidene o cıxıb. Hekim sennen yaxmanı niye istemişdi.? Axıntın, ya seni narahat eliyen nese var.? Mende güzgünün içinde o qeder çirk çıxartmışdı ki demişdi sen ne gündesen bala)))))

Bu arada virusların adı yoxdu burda herpesi falan niye yoxlamıyıb? Eksikdi analizler

Var olarda hamısı neqatif yazlıbdı deye bildim.altdan baxmışdı dedi çirk var içerisi görünmür
Birde flora çox miqdardadı. O nedi bilmirem. müalice yazacaq mikrobcun. müalice müddetinde de elaqe qeti qadağandı. Menimkine halaldı ki üreyi partdıya partdıya 2 ay dözdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…