- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.281
indi mende wukur ayriyiq gece 3de yatriq seher 12de dururuq evde ipli koynek wortik zad. evi 1gun temizliyib 3 4gun temizlemrem iki adamiq deyede az batir. rahatliqdi oz elin oz bawinAy sagol
.gozumu yuxu dan aca bilmesemde qisdada seherin yuxsu sirin olur axi en geci 9 durmaga mecburam .her zaman geykmime diqqet elemeye mecburam ve en esasi belke bu gun canim tenbelliy elemek istyr ama ede bilmrem agurdan olsemde is gormeye mecburam
Ümumiyyətlə normal deyil belə bir şey məncə, amma təzə vaxtı eləymişlər sonra iki bebişləri var idi day o qədər vaxt olmurmuşVajina vajina değil yol geçen hanı mübarek
Ay sagol ve bunun kimmi minlerle sebeb onlarla yasamaqdan memnunam xeyr bir qarammda ama onlara qarsi hormetsizlik edrem?yox.qaynatam ota girende yerimden qalxib tezden otururam.qaynanamin yanina mecbur qalib uzananda bele uzr istemisem uzandigima gore bu menim xarakterimdi ama qarsiliq gorurem?xeyr teesufkiindi mende wukur ayriyiq gece 3de yatriq seher 12de dururuq evde ipli koynek wortik zad. evi 1gun temizliyib 3 4gun temizlemrem iki adamiq deyede az batir. rahatliqdi oz elin oz bawin
Ay sagol ve bunun kimmi minlerle sebeb onlarla yasamaqdan memnunam xeyr bir qarammda ama onlara qarsi hormetsizlik edrem?yox.qaynatam ota girende yerimden qalxib tezden otururam.qaynanamin yanina mecbur qalib uzananda bele uzr istemisem uzandigima gore bu menim xarakterimdi ama qarsiliq gorurem?xeyr teesufki
Hə quzum biri var Allah sizlərə qismət etsin
Edirəm quzu inanırsan hər sübh namazında edirəm, adlarınızı da bilmirəm kadınlar klubundakı qızlara deyirəm. Yoxsa tək tək adlarınızı çəkərəm, oğlandı Allah sizlərə də qismət etsin.İnşaALLAH canımm biziyçün dua ele. Allah seninkini saxlasın. Bebişin qızdı oğlan?
Mene Mehman hekim 2 gun vurdurmaqcun yazmışdı. 1ci gün 10000 2ci gun 5000. Yeqin işini qarantite almaq isdiyib))) 1ci defeydi gedirdim yanına. Eslinde menimki özü çartdıyırmene ekofaz vuruldu o 5000 idi mene tesir elemedi ayten dedi yumurtaliqin qabiqi qalindi ovitrelle yazdi o 6500du. ele hiss eledim dunen chatladi chunku yumurta aqina oxwar axintim oldu qati. 36saat sora elaqe demwdi ama 26saat sora chatladqini hiss eledim
Bizde de eleydi teze vaxtlar. Özde ağrınırdım behane eliyirdim. O da narahat olurdu meemchun. Tay bilmirdi ki yalannan direm. Nagayrım canımın derdinnen.indi özüm el çekmiremÜmumiyyətlə normal deyil belə bir şey məncə, amma təzə vaxtı eləymişlər sonra iki bebişləri var idi day o qədər vaxt olmurmuş
Men getdim can. Problem yoxdu dedi. Sadece yolunu öyretdi sağolsun. Mence de onun yanına getmey yaxşıdı. Kağızlarınızı götürün gedin ama seher tezden. 40 man.dı ilk defe girişHə quzular gəlin mən də sizə belə bir şey deyim. O yazılan analizlər filan falan məncə bunları buraxın başına. Pulunuzu yığıb bircə dəfə Mehman həkimin yanına getsəniz məncə o hamısından yaxşı olar. Heç bir lazımsız dərmən, iynə, analiz yazmır nə lazımlıdırsa onu yazır vəssalam. Məncə bos bos coxlu xərc tokuncə bircə dəfə bunun yanina getsəniz yaxsi olar. Təbii ki, hərənin öz fikri, düşüncəsi, doğru bildiyi var. Mən təklif etdim sadəcə
Kef elə sonra bebiş qoymayacaqBizde de eleydi teze vaxtlar. Özde ağrınırdım behane eliyirdim. O da narahat olurdu meemchun. Tay bilmirdi ki yalannan direm. Nagayrım canımın derdinnen.indi özüm el çekmirem
Hə sənin getdiyini bilirəmMen getdim can. Problem yoxdu dedi. Sadece yolunu öyretdi sağolsun. Mence de onun yanına getmey yaxşıdı. Kağızlarınızı götürün gedin ama seher tezden. 40 man.dı ilk defe giriş
Sen de onun yanına getmisen?Hə sənin getdiyini bilirəm
Aşk olsun kız danışmışıq bunları hə mən də onun yanına getmişəm, 6 il olmamışdı demişdim e o qızam. Dur yəqin siz məni profil şəklimi dəyişmişəm deyə tanımadınız əvvəlkin qoyumSen de onun yanına getmisen?
Edirəm quzu inanırsan hər sübh namazında edirəm, adlarınızı da bilmirəm kadınlar klubundakı qızlara deyirəm. Yoxsa tək tək adlarınızı çəkərəm, oğlandı Allah sizlərə də qismət etsin.
Mənim də Nüşabə. O sözünə görə səni elə qucaqlayıb öpərdimCaaan ALLAH razı olsun gözelim. Adım Nermindi. Senin? Men oğlan da qız da sevirem ferqi yoxdu Rebbim qismet elesin hansı oldu başım gözüm üstüne
Elə ona görə əvvəlkin qoydumHeee indi hatırladım seni)) deyişmiyin profil şekillerivizi. Men her defe başqa konulardaHerSey_Guzel_Olucak görürem her defe başqa profil şekliynen. Ele Bilirem başqasıdı. Profiline girib baxannan sora biliremki bizim kızdı) deyişmiyin kafam karışiyi
Mənim də Nüşabə. O sözünə görə səni elə qucaqlayıb öpərdimAllah versin nə verir versin. Mən özüm elə qız həsrəti ilə alışıb yandım. İkinci dəfə düşən uşaq qız idi atası da mən də pis olmuşduq, amma o da Allahın bir yazısı idi, ondan gələn hər şey qəbuldur
Elə ona görə əvvəlkin qoydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?