Sevchik xoş gördüm canım, teşekkür edirem:79: Sen sağ salamat doğ gel,ya da men gelerem, yollara çıxma, ruslar demişken berejennoqo boq berejet -yani Qorunanı Allah qoruyur!
Denizlide merkezdeyik.Men de seni öpürem:81:. Allah seni qorusun!
senı denızlıye hangı ruzgar attı..
bende kıbrısta okudum cok azerı arkadasım vardı..halen daha gorusurum hepsıylee..
her ne kadar bazen konusmalara yabancı kalsamda nsanlıgınız cok ıyı..
salam qzılar necesiniz?
mende Ordu şeherindeyem
Bakı üçün çoooox darıxmışam
Türkiyede 4 ildir yaşayıram
hele türk vetendaşı olamadım
prosto ujas, kak nikto zdes.............
siz neynirsiniz oturum falan biraz bu mövzuyu açsaq ????
Xoş görduk seni))) Ele bu gün 2-ci senem için ikamet parası ödedim. Bir şeye sevinirdim ki 1 ilim qalıb sonra ödemiyecem vetendaş olacam.. ama side 4 il olub hele de vetendaş deyilsiz. Çox haqsızlıqdı mence. Eslinde biz yabancı deyilik ki, TÜRKÜN Hasıyık ama neden para ödüyürük ve vetendaşlıq ağır alırıq-anlamıram! Sanki eşimiz bizi alıb deye ceza ödüyür dövlete. Ne deyim, Allah yardımcımız olsun!
Mence ö mövzunun tam yeridi. Oturma izni ne qeder muddeti miqdari kime verirler ve saire...
Herkese merhabalar, eşim eğer anlaşırsa yakında baküye gelme durumuz var. Orada yaşam şartları nasıl pahalımı birikim yapabilirmiyiz. kiralar faturalar(elektrik,su,ısınma vs.) nasıl?Daha önce yemen ve libyada yaşadım arap ülkelerinden sonra bakü çok iyi gelicek bize:) kardeş ülke ve dilimizi anlıyoruz.bu çok önemli..
Canım, Allah yardımcın olsun! Tesevvür edirem get gel ne demekdi, ama inan ki, dünyanın çox yerinde bele ağır olur vetendaş olmaq. Az qaldı demek eger ki senedlerini alıblar artıq, çoxsu gedib! Sağ elin başıma! )) Oturma izni de almaq adama ağır gelir çox... yene bir işlesek para qazansaq o başqa, indi neye vermeliyem o parayı? Bu il 696.50 lira verdim.Onla beraber heç bir haqqa sahib deyilik. Mende uşaq yoxdu hele, ama sehf etmiremse doğulan uşaq da atanın üzerine yazılır. Neise ya..
Bu topik çox zeif işledi, qızlardan xeber çıxmır malesef...
Novruz da gelir,burda da bu bayram qeyd olunmur, her çerşenbe aglıyıram ((( ocaq qalayan yox, bayram qeyd eden yox, evimi yurdumun bayramını özledim...
Canım, men de bayram öncesi çox sıxılırdım ama sonra şansımnanmi bilmirem bizde burda yerlilerimiz var, toplaşıb bişirdik her şey özümüz, ona gore xonçam da oldu, yumurtanı qızartdım, bayram aşımı bişirdim, evde esl bayram abu havam vardı,kaş ki yaxın olaydıq siz de sıxılmazdız..
Canım, men de bayram öncesi çox sıxılırdım ama sonra şansımnanmi bilmirem bizde burda yerlilerimiz var, toplaşıb bişirdik her şey özümüz, ona gore xonçam da oldu, yumurtanı qızartdım, bayram aşımı bişirdim, evde esl bayram abu havam vardı,kaş ki yaxın olaydıq siz de sıxılmazdız..
salam gunay necesen?
Salam Nergiz. Nehayet ki, kimse bizim sehifeye geldi. Necesiz? Allah saxlasın balanı!Hansi şeherdesen?
Salam canım xoş gördük. Sen hansı şeherdesen?Salam qizlar. Necesiniz? Men de azerbaycanliyam.
herkese merhaba.
eşim yaklaşık olarak 3 haftadır Bakü'de, yeni işi dolayısı ile.
ben de geçen hafta yanına geldim ve Bakü'yü çok sevdim. yalnız pahalı bir şehir çok.
onun dışında parkları, meydanları ve havasıyla çok güzel bir şehir. özellikle bana Ankara'dan sonra çok iyi geldi :82:
bir aksilik olmazsa ay sonuna doğru Sabirabad'a geçecekler ve 2 sene süreli olarak kalacaklar. ben dönem dönem eşimin yanında olabileceğim.
bu başlıkta görüşürüz, sevgiler herkese