- 10 Şubat 2010
- 187
- 173
- 34
- Konu Sahibi emilya
tabi çocugunuz varsa o ayrı.ben iki kişi olarak söyledm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevabınız için çok teşekkürler :)
Oğlum var , ilkokula başlayacak , orada başlatırım diye düşünüyorum. İngilizce ağırlıklı bir kolej araştırıyorum şimdi umarım bulurum. Çünkü görüşmeler devam ediyor ve iyi geçiyor. :)
arladaslar.bakude yasayanlar bir yasinda bir kizim var.okula devam etmem gerekiyor.kizima guvenilir bir bakici ariyorum.cevrenizde bildiginiz varsa lutfen yardimci olun.mesajlarinizi bekliyorum.
bulursun gecekusu istedigin kadar, istersen bende bir arastiriyim senin icin.
Süpersin :) çok teşekkür ederim . Bu aralar netleşecek gelip gelmeyeceğimiz , bir de ev nerede olacak hiç bilmiyorum , sadece Baki içinde olacak bilgisini aldık. Onlarda netleşince yardımını rica ederim. Sanırım sen bebek bekliyorsun hayırlı olsun :)
Ne güzel buradan bakıcı tavsiyesi alınabileceğini düşünmemiştim hiç. İnşallah geliriz ve ben de iş bulurum da bu foruma danışırım. Neyse ona daha çok var. :)
Salam qızlar gelinler ))) Xoş gördük her birinizi. Men 1 ildi ki Denizlideyem, yoldaşım Türkdü. Ne deyim Denizli insanları çox sıcak ama yene de vetenimi hechne evez elemir.. İş bulamıram evde zamanımı boşuna keçirirem, uşaq da yoxdu hele. Bax bele işler. )) Buraya 2-3 aydı üzvem ama sehifemizi yeni tapmisham o da çox tesadüfen. Tez bazar da yazdım))) Feal olaq elbir olaq Azerbaycan gözelleri)))
Bu arada Seva sağ salamat İnşallah! Sağ eliniz menim başıma, men de ana olmağı arzulayıram hele)))Heç tesevvurume de getire bilmirem Konya hardadı.. navernoye dalekovato ot nas )) Yene de yerlimi görmeye çox şadam. Vetene getdim men de 2 ay önse, burda olanda darıxıram orda qaldım sıxıldım...
mende azerbaycanlıyım eskişehire gelin geldim..kızlar eskışehırde yaşayanlar varsa aranızda cavab yazsın burda cox az var azerı demek olar belkide yox...
men bılecikdeyem eskisehre cox yaxındı.40 dak falan.burdada da hec azeri yoxduuuuu.cox darıxırammmmm.qurbettt