- 8 Aralık 2009
- 23
- 0
- Konu Sahibi emilya
Bakuye geleli iki ay olacak.ankara dan is nedeniyle ilk defa gorme firsati buldugum bu kardes ulkede dogrusu hic de yabancilik cekmiyorum.iki devlet bir millet hasebiyle ozumuz bir bu ulkede evimde gibiyim.Duzenli,temiz ve bol yesilli bir ulke ve ustelik havasida guzel.umuyor ve diliyorum ulke olarak daha da kalkinip,guclenip modern yuzu ile kendine dunya ulkeleri arasinda ust seviyelerde yer bulur.bu ulkeyi insanini,cografyasini,mutfagini,kisaca tum renklerini gormek ogrenmek istiyorum.firsat buldukca yavas yavas ogrenmeye de basladim.gecen hafta tatil zamani ilk defa metroya bindim.acikcasi once cok urktum.benim sehrimdekinden cok farkli yerin bilmem kac bin metre altinda coook dik bir yuruyen merdivenle inip metroya gectim,snrada inecegim duraga kadar yol boyu metroda anonslari dinleyip(ne dedigini pek anlamadim ama )oturdum (yabanci oldugumu anlayinca herkes hemen yer verip inecegim yer konusunda yardimci oldular,sagolsunlar)bu arada sansliyim merdekanda kaliyorum ve harika ew sahiplerim war:0)we de bakulu komsularim war.stresli is ortami bitip aksam ewe donuste semaverde yapilmis nefis cay komsunuz tarafindan ikram edilince insanin yaban ellerde gozleri doluyor inanin.umarim herkes diledigi gibi guzel gunler gecirir.sevgiyle;sevdiklerinizle mutlu gunler:0)
hos kalin,hosca kalin dostlar....
hos kalin,hosca kalin dostlar....