Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

Herkese merhaba,

yaklaşık 4 aydır azerbaycan gencedeyim. Burada kimseyi tanımıyorum. çok sıkıldım artık tanıdık bildik bir yüz görmeyeli çok oldu. Burda yaşayan başka türk bayanlar varmı benim gibi yanlızlık çeken.
Birde iş hayatına hazır ara vermişken bebek sahibi olmak istiyorum. Fakat türkiyede doğum yapmam olanaksız gözüküyor.daha doğrusu zor.
Burda bildiğiniz kadın doğum uzmanı,hastane varmı.hiçbiryeri bilmiyorum.neresi iyidir?özel doktor varmı?muayeneler türkiyedeki gibimi?
Yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler

selam kizlar.mende bakidanam.ama ondan cox cox uzaqdayam.ele darixiram.dunyanin hec bir yeri baki kimi deyil...........

azerinim slm
sen nerelere gelmiş kimlewri bulmuşsun böyle çok sevindim

kıs kimleri yazarken yanlış oldu sanki sizin kelimeler gibi bişey yazmaya çalışmışımda uydurmuşum gibi azerinim buradaysan konuşalım vaktim az tatlım

salam qizlar.necesiz...............

merhaba.ben ıstersenız sızın ıcın gencede doktor arastıra bılırım, eltım orada oturuyor. Muayeneler bakude turkıyedekı gıbı ama gencede bılmıyorum. ıstersenız ozelden bana mesaj ata bılırsınız, sıze yardımcı olmaya calıshıcam.

Bakü'de yaşayan Türk arkadaşlar var mı ? yaklaşık 1 ay sonra evlenip oraya yerleşeceğim acaba nasıl bir yer Bakü,benim gibi olan var mı aranızda...

Merhaba Bakü'de yaşayan Türk bayan yok mu hiç? Ben nerimanovda oturuyorum, yaklasık 1 aydır burdayım...

niye bu topigi hec kim istifade etmir. ozude sitede ne qeder azerbaycanlilar var.

Əzizinəm dilən gəz
Bağda gülə dilən gəz
Qürbətdə xan olunca
Vətənində dilən gəz

Eziz dostum mennen küsüp incidi
Yad kimi ayrılıp çıktı yeridi
Gezdiğin yerleri ot basıp indi
O gedip özüme gelebilmirem

Nece nağme goşum nece dincelim
Dost gedip özüme gelebilmirem
Ele bil ellerim yoh olup menim
Gözümün yaşını silebilmirem

Çaldığım sazımı getirin mene
Görsün ki çalmakta nece mahirem
Elim değen kimi ince tellere
Simler haray çekip kırıldı o dem

Nece nağme goşum nece dincelim
Dost gedip özüme gelebilmirem
Ele bil ellerim yoh olup menim
Gözümün yaşını silebilmirem

salam canim azerisen????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…