Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

Hoş geldin stella.baküyede hoş geleceksiniz.bende azeriyim ama ben türkiyede yaşıyorum....azerbaycanda yaşayan kızlar seni karşılarlar:)))ha bu arada neden taşınıyorsun acaba?

eşimin işinden dolayı geliyoruz bi muddet kalacaz artık 1 mi 2mi ne olur bilinmez. sizce bakü nasıl? istanbulmu guzel bakumu? zorlanırmıyım cok uzuluyorum ailemden ayrılcam die

eşimin işinden dolayı geliyoruz bi muddet kalacaz artık 1 mi 2mi ne olur bilinmez. sizce bakü nasıl? istanbulmu guzel bakumu? zorlanırmıyım cok uzuluyorum ailemden ayrılcam die

hosgeldin canim,ailenden ayrilman cok zor seni anliyorum ama inan hic yabcilik cekmiyeceyine emin ol cunki azeriler de turkler gibi.soruna kaldikda tabi ki her kes icin kendi ulkesi guzeldir ama bana gore baku bambaska bir yer vatanimi cok seviyorum umarim sende beyenirsin canim.bu arada bir mahsuru yoksa sora bilirmiyim esin ne is yapiyor bakuye geldiyinize gore her halde onemli bir is,sen her gun bura gel biz sene sikilmamana yardimci oluruz

Stella79 İstnabulda güzel Baküde...2sinin kendi güzelliği var.2 şehrinde ortak yani deniz sahili olması..Bence baküde hiç yabancılık çekmeyecen.Modern tarihi ve insanları çok güzel yani benim hemşerilerim..Bak sana anlatırken ben de özledim..Rüzgarlı şehir bir az...Bir kelime ile harika..sadece boğaz köprümüz yok:))))yoksa her şey güzel.ben baküden gelib istanbulda yabancılık çekmiyorsam sa eminim sende orda yabancılık cekmeyecen:)))

salam qizlarrrrrrrrrrr.necesiz bakim? masallah gozel sohbetler gedir yene.fidaska ve gulcum ikinizi de opurem.stella sen de hos geldin aramiza ve vetenimize.burda baya fazla turk var.asla yabancilik cekmeyecegine eminim,ama annenleri tabi ki ozlersin ona soz diyemiyecem :) buralar cok guzel,tabi ki istanbul kadar buyuk degil ama istanbul kadar kalabalikda degil :) ayrica meyvelerimiz hormonsuz :))))))) bunun hec yeri yoxdu bilirem :) neyse hosgeldin aramiza.kendini tanit ki bizlerden biri olup sikilmayasin

gunayidn qizlar.misscim,gulcum necesiniz?ne var ne yox?o biriler atib bizi getdi qalmisiq 3muz.kalipsonan mehinbanu abladan hec xeber yoxdu,aaa bu arada ozumu tanitmagi unutdum men fidanam adimi deyismisem bu siteni cox sevdiyim ucun hamiya meslehet bilirem sonra girib menim yazdiglarimi oxuyub sen bele yazmisdun sen ele yazmisdun deyirler men de tebii olaraq eseblesirem olmagina ele bir sey yazmiriq burda ama yene de basqalarinin yazdiqlarimi oxumasindan rahatsiz oluram ona gore adimi deyisdim.bundan sonra lololoyam.he qizlar men yene 2 3 gun olmayacam isim var gelende anlatacan neler oldugunu,bu arada qizlar bu yaxinlarda olmasini cox istediyim bir sey var ne olar menim ucun dua edin eyer o insallah olsa onu da burdan sizlerle paylasacam.ne ise qizlar ozunuze yaxsi baxin,gozel hefte sonu kecirin.misscim senin hefete sonunu oxudum kecen defe ne gozel istirahet etmisdim,gulcum sen yeqin qizinla kecirdersen,meni de maraqli heftesonu gozleyor donunce anlataram,hosca kalin.

salamlar qizlarrrrrrrrr.bugun cox mutluyam.az evvel cox gozel is teklifi aldim.olmasini cox isteyirem.menim ucun de dua edin.fidaska men senin ucun dua edicem.bugun hem de cuma ozellikle senin icin dua edicem ki dileyin gercek olsun.turk anadolu litseyi dershane acacaqmis.telebem aradi size is teklif edirem hocam dedi.cox heyecanlandim.insallah olar qizlar,artiq hayal kirikligi yasamak istemirem
hamini opdum.hayirli cumalar
bu arada fidaska gerek bize ozelden yazardin yeni nikin sene ait oldugunu.indi kim ozusa senin oldugunu anlayacaq :) neyse en qisa zamanda arzularinin gerceklesmesi dilyiyle byeeee

Salam Fidaşka.ilk önce yeni nikin hayırlı olsun...İnşallah istediğin şey olur..ama bize anlatmanı 4 gözle bekliyorum.

miscim seninde iş teklifi almana sevindim.bak evde sıkılırdun negüzel oldu işte..inşallah olur.bak allah bir kapıyı kapatırken bir kapıyı açıyor..olur inşallah işin..iyi düşün iyi olsun...kızlar bu arada benim azram teyzeşeri hepinize el sallıyor:))ben evden çıkarken bye bye yapıyorum oda bana yapıyor..:)))

Salamlar,qızlar!!!Fidancım,Misscim,Gülcüm ve başkaları -hamınızı salamlayıram.Nece vaxtdır gire bilmirem nete-bütün günü qızlarla keçir.Fidancım,sağol canım meni hatırladığın üçün.Misscim ,senin üçün üzüldüm,canım.Ama her işte bir xeyir vardır-Allah ne ederse yaxşılığa doğru eder.Alla hamınızdan xoşbextlik ve can sağlığını esirgemesin.Amin.Hamınız üçün darıxmışam,qızlaaar!!!!
Stella,Bakü çok güzel şehirdir.Ama İstambulla ve ya başka bir şehirle kıyaslamak düzgün değil bence.Her yerin kendi güzelliği vardır.Bakünü 2,5 senedir görmüyorum,ama eminim dahada güzelleşmiştir bu zaman içerisinde.Azerilerde çok misafir severler.Yabancı ülkelerden gelen arkadaşlarımıza hiç yabanancılık çektirmezler.Sende kardeş ülkeden gidiyorsun yani,yabanci bile sayılmazsan.Ayy kızlar,anne babamı ve Bakümü ÇOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM !!!!!!senağlamasenağlamasenağlama

Merhaba kalipso canım aramıza hoş geldin.özlettin ya kendini....İnan bnde çok özledim annemi babamı evimizi kardeşlerimi.....of of of...bazen kendimi yalnız hiss ediyorum..arkadaşlarım varda burda ama yine insan kafasına esince kapısını çalamıyor...ama annem olsaydı burda sıkılınca hemen giderdim....

cox sagol kalipsocum ilgin icin.insallah hersey daha guzel olur hepimiz icin.bu arada abartmak icin demiyorum ama baki coooooooooooooox gozellesdi.heryeri yenilenir.parklar yeniden qurulur.baksovet metrosu bile basdan yaradilir.adi bile deyisir.ICERI SEHER METROSU olacaq.bir nece gundur ama buralar yaman soyuqdu.insan emellibasdi usuyu r
buarada gulcum azra balamizi menim ucun coxlu coxlu op.

Salam qizlar necesiz?Dunen 1 sey oyrendim dedim sizlerle bolusum teze suni danisig dili yaradiblar deyilene gore butun dunyanin ortag dili ki olacag.Mene asand geldi ingilisce-ye rusca-ya oxsayan
sozler coxdu.Bu saytada her sey var o dil haqda ru.lernu.net şutarafagitti dilin adi da Esperanto dilidiyerimseniben

salam xanimlaaaaaaaaarrrrrrr.hefteniz xeyirli baslasin.
duz basa dusdumse eger butun dunya eyni dilde mi danisacaq? heyatda inanmaram.imkansiz mence.kim ana dilinden vaz kecer ki ?!
bu arada fidaska hardasan? bize danismali oldugun bezi seyler vardi,merakla gozleyiremmmmm

yox ele yox yeni hara getsen bu dili bilen insanlar olacag nece ki cox adam ingilisce bilir

salam gızlar necesız
coxdandı gıre bılmırem. necesız ne var ne yox?

eeeeee miscim hec kefim yoxdu nece gundu ona gore de girmirdim moralim cok bozuk istediyim bir sey var o olmur bu da meni cox uzur cox sag ol canim dualarin icin ama olmadi istesdiyim sey olsa idi yazacagdim hec seni gozleterem.evde butun gunu canim cox sixilir bu gun butun gunu yatmisam hec olmasa bir is tapim deyirem o da yoxdu basim qarisardi onu da tapa bilmirem qabagda diplom isim var onun stresi bir yandan basir meni,bir az ailevi problemimiz de var bazar giunu bezi seyler canimi sixdi niye gore hami meni kimi iyi niyyetli deyil insanlarin ozlerinden raziligina dayana bilmirem en zehlem geden seydir ozunden razi insan,bir de paxilliq eden adamlardan acigim gelir birinin yaxsi gunu gorub sevinmek evezine paxiliqlarindan partdiyirlar niye gore insanlar ged gede bir birinden uzaqlqsir bizde bele bir misal var qabaga gedenin ayagindan dartirlar dogurdan da beledir ozude nedendirse bu adamlar artmaga baslatib ,insanlarin urekleri cix pisidi birinin yaxsiligini goturmurler pis pis baxan gozlerden nefret ediyorummmmmmmmm.ne ise sizin de ureyinizi sixmayim,ozunuze yaxsi baxin,insallah menim isytediyim seyde bir gun olar ve ilk paylasdigim insanlar sizler olacaqsiz derdlerimi yox yox ama sevincimi paylasmagi sevirem cunki mutluluk paylasdikca artir bagislayin bu gunki yazima gore dediyim kimi problemlerimi cox danimagi xoslamiram ne qeder pozitiv biri oldugumu her halda burdan anlamisiniz gor nece eseblesmisem ki bunu bu gun dile getirdim.ne iseeeee.hemise dediyim kimi bosverelim basqa elimizden bir sey gelmir.bu saatdan sonra insanlari deyisdire bilmerem ama elimde olsa idi haminin ureyine sevgi qoyardim insanlari sevin heyati sevin.bu gun variq sabah yox kime ne vaxt ne olacagi bilinmir,insallah her kesin konlune gore verer rebbim.

Salam Qizlarrrrr.fidaskam Yazini Oxudum Inan Cox Pis Oldum.men De Senden Yaxsi Xeber Gozleyirdim Canim Menim Fikir Eleme Deyecem Ama Bilirem Ki Elememek Elde Deyil.yaxsi Olur Otur Dert Cek Demek De Hec Olmur :)))))
Neyse Bu Zarafat Idi Kefini Acmaq Ucun.ama Yazilarindan Anladigim Qederiyle Heqiqeten De Seni Incidenler Olub.seni Oqeder Yaxsi Anlayiram Ki.basina Basqasina Gore Pis Sey Gelende Insan Cox Cetin Hezm Edir.oz Sehfinin Cezasini Cekmek Asandir Neinki Kiminse Etdiyine Gore Cez Acekmek.ama Neyneyek,heyat Beledir.allah Bunu Unutduracaq Dert Vermesin Canim.seni Seven,sene Deyer Veren Yoldasina El Ele Ver Heyatin Yaxsi Tereflerine Bax.pisliklere Baxmaga Deymez Bele Canim Menim.
Bir De Aglimdayken Deyim.menim Cox Yaxin Oldugum Dayiqizim Var (indi Yanimda Oturub Seicka Yeyir) .ona Herseyim I Danisiram.bezen Kefini Pozmamaq Ucun Heyatimda Olan Pis Seyleri Dememek Isteyirdim,onu Da Bezdirmemek Ucun.ama Mene Buna Gore Eseblesirdi.senin Cetin Ve Pis Gununde Yaninda Olmayacamsa Men Neye Lazimam Ki Deyirdi.eyni Fikirdeyem Onla.yaxsi Gun Dostu Coxdur.esas Olan Pis Gun Dostu Olmaq.xahis Edirem Hec Derdimi Danisaram Pis Olarlar Deye Bizden Qacma.icinden Geleni Danis.elimizden Gelen Qeder Hem Moral; Verek,hem Fikir Verek Hem De Senin Ucun Dua Edek.pis Oldugunu Bilmesek Nece Dua Ede Bilerik Ki.opdummmmm

sag ol misscim ilgilendiyin ucun.bu gun bir az daha yaxsiyam heyatda yaxsi insanlarin oldugu kimi pis insanlarin da oldugunu artiq qebul elemisem.ama meni eseblesdiren de odur ki niye hami yaxsi olmaq istemir yaxsiliq varken pisliyi secirler ne ise onsuz da onlarin elinden hec ne gelmir.misscim bir daha tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…