salam misscim sene tamamile qatiliram hami gelib men geldim deyir sonra yoxa cixir yoxsa menim kimi bir defe gelen kimi xesteliyinizi kecirdiniz mene de daha burdan cixa bilmirem.[/QUOsalam fidaşka necesen?baxıram darıxırsan deyesen teksen diye...men burdayam darıxma:))hemişe gelrim ebax sizle için
Hoş geldin stella.baküyede hoş geleceksiniz.bende azeriyim ama ben türkiyede yaşıyorum....azerbaycanda yaşayan kızlar seni karşılarlar:)))ha bu arada neden taşınıyorsun acaba?
eşimin işinden dolayı geliyoruz bi muddet kalacaz artık 1 mi 2mi ne olur bilinmez. sizce bakü nasıl? istanbulmu guzel bakumu? zorlanırmıyım cok uzuluyorum ailemden ayrılcam die
Salamlar,qızlar!!!Fidancım,Misscim,Gülcüm ve başkaları -hamınızı salamlayıram.Nece vaxtdır gire bilmirem nete-bütün günü qızlarla keçir.Fidancım,sağol canım meni hatırladığın üçün.Misscim ,senin üçün üzüldüm,canım.Ama her işte bir xeyir vardır-Allah ne ederse yaxşılığa doğru eder.Alla hamınızdan xoşbextlik ve can sağlığını esirgemesin.Amin.Hamınız üçün darıxmışam,qızlaaar!!!!
Stella,Bakü çok güzel şehirdir.Ama İstambulla ve ya başka bir şehirle kıyaslamak düzgün değil bence.Her yerin kendi güzelliği vardır.Bakünü 2,5 senedir görmüyorum,ama eminim dahada güzelleşmiştir bu zaman içerisinde.Azerilerde çok misafir severler.Yabancı ülkelerden gelen arkadaşlarımıza hiç yabanancılık çektirmezler.Sende kardeş ülkeden gidiyorsun yani,yabanci bile sayılmazsan.Ayy kızlar,anne babamı ve Bakümü ÇOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM !!!!!!senağlamasenağlamasenağlama
Salam qizlar necesiz?Dunen 1 sey oyrendim dedim sizlerle bolusum teze suni danisig dili yaradiblar deyilene gore butun dunyanin ortag dili ki olacag.Mene asand geldi ingilisce-ye rusca-ya oxsayan
sozler coxdu.Bu saytada her sey var o dil haqda ru.lernu.net şutarafagitti dilin adi da Esperanto dilidiyerimseniben[/QU
merhaba gulshen ever bende öyle bi şey duymuşdum.ama ne dercede doğru onu bilmiyorum.inşallah olur....
Salam qizlar necesiz?Dunen 1 sey oyrendim dedim sizlerle bolusum teze suni danisig dili yaradiblar deyilene gore butun dunyanin ortag dili ki olacag.Mene asand geldi ingilisce-ye rusca-ya oxsayan
sozler coxdu.Bu saytada her sey var o dil haqda ru.lernu.net şutarafagitti dilin adi da Esperanto dilidiyerimseniben[/QU
merhaba gulshen ever bende öyle bi şey duymuşdum.ama ne dercede doğru onu bilmiyorum.inşallah olur....
duzdu deyesen cunki o saytda her sey var oyrenmeye her yerden de girenl.er var saytafisfisfis
salam xanimlaaaaaaaaarrrrrrr.hefteniz xeyirli baslasin.
duz basa dusdumse eger butun dunya eyni dilde mi danisacaq? heyatda inanmaram.imkansiz mence.kim ana dilinden vaz kecer ki ?!
bu arada fidaska hardasan? bize danismali oldugun bezi seyler vardi,merakla gozleyiremmmmm