Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

inşallah canım kazanırsın sınavı.tabi ilk önce vatandaşlığı:)))))))))allah yardımçımız olsun hepimizin

salam xanimlarrrrrrrrrrr.oh ne gozel sohbet gedir masallah.allah muhabbetinizi artirsin.menim vetendasliqla ilgili bilgim derin olmadigi ucun bagisla gulcum yardim ede bilmedim.
mehin abla insallah en qisa zamanda is taparsan,xos xeberlerini alariq.bu araada bugun 9 may qelebe gunudur.butun 2 ci dunya muharibesinde olen sehitlerimiz ruhu sad olsun.insallah pek umudum yok ama qarabagimizin qelebe gununu qeyd ederik opdummmmmmm

Canım benim ya, ben istemedim.Ne biliyim dünya hali diye düşündüm. Ama,sonunda pes ettim.
Sen beni yanlış anladın .Azerbaycana her sene gidiyorum ben. Vatandaşlığım geçen yaz çıktı. Vatandaş olduktan sonra hiç gitmedim.Mamam gelmişti. 1 ay galdı gitti. Ra firması hakkında bilgi vere bilirmisin.Çünki THY çok pahalıya geliyor. Diğer firmalar hakkında bilgim yok.Paraya sıkıştığımda otobüsle Naxçivana,ordan da uçakla Baküye gidiyorum.Ama,Naxçivan gümrüğünden geçmeyi hiç sevmem. Çok yıpratıcı oluyor. Gün gelir belki,Azerbaycana birlikte yolculuk yaparız.Ne dersin.
Ben,Aşağı Dudulluda oturuyorum.Şimdilik kiradayım.Ama,evim yapılıyor.İnşallah, okullar açılınca kendi evime taşınırım. Boş olduğun bir gün görüşelim canım.Eşimin iş yeri Ümraniyede Çarşıda. Çocuklarımızı bir gün Carrefuara götürelim.Biz de oturub konuşalım.Burda yakın arkadaşım vardı Baküden. O en sonunda dayanamadı kocası (türk o da) ve çocuklarıyla Baküye taşındı. Burda bizlerin dayana bilmesi için tek sebebimiz var:iyi bir eş. Yoksa buralar çekilmez.

. Nasılsınız? Hepinizi cok özledim. Şeniz Maşallah ne kadar cok yakın muhabbetimiz var. Allah nazardan saklasın.
Demek 2 yıl sonra Azerbaycan vatandaşlığından cıkmak zorunda kalıcam öylemi? hmm, benim morelim bozuldu.
neyse ya.
Kızlar Pazar günü Turkiye Annele günü gibi kutlanılıyo. Biliyorsuz herhalde.
Tüm Anneleri tebrik ediyorum a.s.

salamlarrrrrrrrrrrrrrrr.azerin baci seni gormek ne gozel.darixmisdim senin ucun.adini tez tez cekirem ama seni gormemek meni narahat edirdi.senin qiyabinda butun analari azeri turk butun analiq adina layiq analari tebrik edirem oz anam daxil olmaqla.allah hec bir anani evladiyla sinamasin
bu arada sen necesen azerin baci? kefin halin,en esasi balaskamiz necedir

merhaba kizlar,nasilsiniz?oooooooooo bayagi sohbet gitmis bensiz,demek ben ozlenmedim oylemi:1closedeyes:ama ben sizi cok ozledim:1huglsun ben sizi cok seviyorum canim arkadaslarim.sizleri seviyorum kendinize iyi bakin:teytey:

Merhaba canım.Evet ya yanlış anladım seni:)) Bende azerbaycan hava yolları ile gitdim bi kere ,şu an fiyat 304 euro bi kişi gidiş dönüş.Ama istersen Genceğe uçak var 242 euro bi kişi gidiş dönüş.Her halde ben bu sefer öyle gitcem.o daha uygun.eşimde cocuğumda var çok masraf çıkkıyor.hiç olmazsa böyle daha ucuza geliyor.Artık genceden de nasıl giderim bilmiyorum.ordan acaba her gün her saat uçak var mı?bide onu araştırım diyorum.gidib orda kalmıyalım...Ama annem en son baküden direkt istanbula otobüsle geldi 2 güne 70 dolar bi kişi.gayet de rahat geldi.ama ben cocukla olduğum için zor.Bende kiradayım canım.Evim ümraniye emniyet müdürlüğünün tam yanında.yani çarşıya yakınız.Eşinin iş yeri ne üzerine? İnşallah bir gün görüşürüz.Bende isterim tanışmayı:))işde olduğum için hafta içi bir az zor.Bi hafta sonu görüşürüz inşallah:))bu arada kızların kaç yaşında?
Evinde hayırlı olsun.inşallah taşınırsın istediğin zaman.Darısı bana:))))Öpdüm:))

Merhaba Azracım. Eşimin işi dersanecilik.Açıköğretim üzerine.Hemen Polarisin karşısında.Bir de sürücü kursu. Ben de hafta içi müsait olmuyorum.Kızım okula gidiyor. Büyük kızım 13 yaşında 7 sınıfta.Ufaklığım 5 yaşında.Bu sene Allah izin verirse anaokuluna gidicek. Ben de çalışmaya başlarım o zaman. Gerçi iş bula bilsem,şimdi de çalışırım.Kayınvalidem seve-seve kızıma bakacağını söylüyor.
Azerbaycan Hava yollarını buradan nasıl arıyorsun. Turizm şirketleri aracılığıylamı? İnternetten araştırdım,numaralarını bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim.

Azracım,unuttum sormayı.Sen nerde çalışıyorsun? Ümraniyedemi?

mehinbanu ilk önce ismim gül .Azra kızımın ismi:))Azerbaycan hava yollarının numarası 0212 296 35 30.Birde Turan hava yolları var 0212 586 26 31 buranında fiyatları uygun.Kangal türzim şirketi:0212 511 40 31.mesela bunların hamısından soruş hansı ucuzsa onula get.Ben taşdelende işyerim.Özel şirket.Bizim bayilerimizde de çalışan azeri çoçuklar var sağ olsunlar hep yardım ediyorlar.bilet konusunda.en uygun bileti kim bulsa hemen haber veriyoruz bir birimize.qan çekir:)))

gunaydin kizlar,nasilsiniz?ne bu 2 gundu kimseden bir haber yok.neler oluyor?kendinize iyi bakin.opuyorum.

Merhabalar,kızlar.Bir kaçgündür girmiyorum.Bayağı yazışmışsınız.İyisinizdir inşallah.Allah hepinize ve tüm sevdiklerinize iyilik versin cümlemizde.Amin
Hepinize güzel günler arzu ediyorum
Görüşmek üzere

salam xanimlarrrrr.menim kefim olmadigi ucun bir nece gundur gelmirdim.haminizin yaxsi olmagina sevindim.insallah hersey yaxsi gedir heytanizida.

ssalamlarrr xanimlar.cox sagol fidan maraqlandigin ucun.indi yaxsiyam cox sukur.amma dunene qeder cox pisdim.derin danismayim amma cox cox guvendiyim birinin tam bir yalanci oldugunu oyrendim.sokdaydim.dayi qizi ile birlikde neler cekdik bunu tek allah bilir.neyse tekrar tsk-ler ilgilendiyin ucun.opdum haminiziiiiiiii

Canım benim neden üzüldün?Kısaca yazmışsın da,birisinin yalanının yaklamışsın.Bu hayatda her şey var.Ama üzülme sakın böyle şeyleri yaşamanın iyi bir yanıda hayatdan ders alıyorsun...tabi üzülmemek elde değil ama iyi tarafını düşün.Hiç olmazsa bundan sonra insanları seçersin..hadi gül bakıyım:)))))):dance:

cox sagol gulcum ilgin ucun.inan men de bilirem yalan danisan biri yalanciliq eden biri 1 damla bele goz yasina deymir,amma meni inciden layiq olmadigim seyler yasamamdir.insanliq meni ciddi ciddi qorxudur artiq.herseyde bir xeyir oldugunu bilirem amma icim sakinlesmir.tek men deyil etrafimda buna sahit olan herkes meni veziyyetdedir.neyseeeeeeeeeeeeeeeeee gulum senin xetrine

canim menim kotu seyler yasamana uzuldum ama yene de bir baximdan yaxsi olmus ki hemin adami tanimisan,onu tanimayib onunla yaxinliq elemenden yaxsidir.hec olmasa kim oldugunu bildin.hem de bele seyler bize bezi seylerde ders olur her seyden bir netice cixarmaq lazimdi.demekki her kese guvenmemek lazimdi.bir de senin kefim yoxdu demenden men nese sevgilinle problem var deye dusunmusdum,uzulmusdum,ama deyesen yox basqasidi buna da cox sevindim,yeni problemin sevgilinle olmadigina.

Canım bu hayatda bazen hepimiz layik olmadığımız şeyleri yaşıyoruz..ama ne yapalım.Bazı insanlar çiy süt emer derler ya aynı öyleler.Yüzüne güler ama arkadan ne işler çeviriler.her şeyi ALLAHA BIRAK SEN,GERİSİNİ BOŞ VER...........
bak sana bi şey söyliycem.Şimdi belki olanlar için çok üzülüyorsun,ama inan zaman geçecek ve sen deymezmiş diyeceksin.zaman her şeyin ilacıdır.bunu hiç bi zaman unutma....Hayat maalesef vefasız ve acımasız oluyor bazen..Neyse bak bende üzüldüm şimdi....

salamlarrrrrrr.cox sagol fidancim.dediklerin dogrudur amma inan insan o qeder piss hisler kecirir ki.aldatilmaq hem de deyer verdiyin biri terefinden hezm edilmesi cox cetin seydir.sevgilimle aramiz yaxsidir amma bu is kefimi pozub.hamiya qarsi inamim azalib.heckime inana bilmirem.kim ne dese belke yalan deyir dey efikirlesirem.men mukemmel biriyem demirem.elbette menim de seflerim,dogru olmayan hereketlerim olur,ola biler.bezen bilerek bezen bilmeyerek sefler ede bilirem.amma yalanci biri dyeilem.hec kimin bilerek canini yakan,inciden biri deyilem.hele yalan cox nadir danisaram.ona gore mene yalan danisildi mi ozude meni taniyan biri terefinden hezm ede bilmirem.bax belece coooooooox pis oluramtatlicadiarzu
ama bilirem kecer bu da kecer bir gun.fikir vermeyin bir gun geler bunu da unutram elbet.neynim eyyyyyyyyyyyy,kiminse derdini cekecek deyilem kikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…