Merhaba,Kızlar.İyisinizdir inşallah.Ne güzel demişsin öyle çalışmak hakta,Gülcüm.:sm_cool:Bende vatandaşlığımı aldıktan sonra kpss sınavlarına girmeyi düşünüyorum.İnşallah alınır.Mehincim,sanada en kısa zamanda iş bulmanı arzu ediyorum,canım.Herşey gönlünüzde olsun,Kızlar.Görüşmek üzere
Merhaba canım 15 sene niye bekledin canım vatandaş olmak için.azerbaycana niye hiç gitmedin acaba merak etdim.kimsen yok mu orda artık.ben hep direkt uçtum.ama bu sene ağustosta gitemyi düşünüyorum.galiba genceden gitcem.ranın uçak bileti daha uygun..ama kararsızım ordan ya uçak bulamazsam baküye aynı gün diye düşünüyorum.
ben ümraniye son duraktayım.
Canım benim ya, ben istemedim.Ne biliyim dünya hali diye düşündüm. Ama,sonunda pes ettim.
Sen beni yanlış anladın .Azerbaycana her sene gidiyorum ben. Vatandaşlığım geçen yaz çıktı. Vatandaş olduktan sonra hiç gitmedim.Mamam gelmişti. 1 ay galdı gitti. Ra firması hakkında bilgi vere bilirmisin.Çünki THY çok pahalıya geliyor. Diğer firmalar hakkında bilgim yok.Paraya sıkıştığımda otobüsle Naxçivana,ordan da uçakla Baküye gidiyorum.Ama,Naxçivan gümrüğünden geçmeyi hiç sevmem. Çok yıpratıcı oluyor. Gün gelir belki,Azerbaycana birlikte yolculuk yaparız.Ne dersin.
Ben,Aşağı Dudulluda oturuyorum.Şimdilik kiradayım.Ama,evim yapılıyor.İnşallah, okullar açılınca kendi evime taşınırım. Boş olduğun bir gün görüşelim canım.Eşimin iş yeri Ümraniyede Çarşıda. Çocuklarımızı bir gün Carrefuara götürelim.Biz de oturub konuşalım.Burda yakın arkadaşım vardı Baküden. O en sonunda dayanamadı kocası (türk o da) ve çocuklarıyla Baküye taşındı. Burda bizlerin dayana bilmesi için tek sebebimiz var:iyi bir eş. Yoksa buralar çekilmez.
salam xanimlarrrrr.menim kefim olmadigi ucun bir nece gundur gelmirdim.haminizin yaxsi olmagina sevindim.insallah hersey yaxsi gedir heytanizida.
ssalamlarrr xanimlar.cox sagol fidan maraqlandigin ucun.indi yaxsiyam cox sukur.amma dunene qeder cox pisdim.derin danismayim amma cox cox guvendiyim birinin tam bir yalanci oldugunu oyrendim.sokdaydim.dayi qizi ile birlikde neler cekdik bunu tek allah bilir.neyse tekrar tsk-ler ilgilendiyin ucun.opdum haminiziiiiiiii
cox sagol gulcum ilgin ucun.inan men de bilirem yalan danisan biri yalanciliq eden biri 1 damla bele goz yasina deymir,amma meni inciden layiq olmadigim seyler yasamamdir.insanliq meni ciddi ciddi qorxudur artiq.herseyde bir xeyir oldugunu bilirem amma icim sakinlesmir.tek men deyil etrafimda buna sahit olan herkes meni veziyyetdedir.neyseeeeeeeeeeeeeeeeee gulum senin xetrine