- 16 Mayıs 2008
- 12
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi emilya
hosgorduk tesekkurler 4 ıldı artıg burdayıg anam da burda evlıdı men evlendıkden 1 ıl sonra geldı anam 23 yasındayam mamada 45 yasında.
sekıldekıde gızımdı ıyıkıde uye oldum bende:asigim:
selam kızlar. mende hamıleliyimden dolayı pek giremiyorum. Ama hepinizi cok özledim.
ve butun mesajları oxudum nerdeyse teker teker. Cok yazmışsız maşallah.
bende azeriyim ama ığdır azerisiyim.fark etmez ne olcak azeri azeridirsırnaşık şey
merhaba kızlar mende azeriyem heç getmeh nasip olmadı ama ele coh istiyirem Azerbaycan a gitmek inşallah nasip olar.
bıde sızlerde kendınızden bahs edın de bızde dınleyek
ben anlattım sıra sızde
xos geldin sen de canim.turkiyede dogulub boyumusen.atan anan ikiside azeridir?nece olub bu vaxta kimi getmemisen/azerbaycanda akrabalariniz yoxdur?insallah bir gelersen gorersen buralari daha dogrusu vetenini.
sen de xos geldin canim,igdirda yasayirsan?anan atan azeridir herhalda men ele anladim yada nese ulu baban zad,kokunuz azeridir yeni,duz anlamisam?bir az aydinlatirmisin.
canim biz cok anlattik.biz artik bir birimizi taniyiriq,zamanla sen de taniyacaqsan bizi.
selam kızlar. mende hamıleliyimden dolayı pek giremiyorum. Ama hepinizi cok özledim.
ve butun mesajları oxudum nerdeyse teker teker. Cok yazmışsız maşallah.
bu arada mehinbanu abla,kalipso kac gundur sizden bir haber yok,insallah iyisinizdir,ozledik sizi,nerdesiniz?gulcum senin kizin necedi azra balamiz?opersen xalalarinin adindan.haminiza iyi heftesonu dileyirem ailenizle sevdiklerinizle mutlu haftasonu gecirin birinci gun ne elediklerimizi anlatariq,opurem sizleri ozunuze yaxsi baxin,bye bye
ya benım aslında ıstanbula gelıs sebebım tatıl amaclı oldu. tanıdıklarımızın yanına geldım buraya esımde onların tanıdıgı ole tanıstık.
bız esımle sadece 4 gun tanısdık sonra ben bakıya gayıttım ama esım bana asık ollmus.bende cok sasırdım ılk goruste ask bu demekmıs. sonra onlar benı ıstemeye geldıler bakıya babasıyla beraber. ben ılk once ıstemedım ılk geldıyım zaman aılesını gormusdum ama ne kadar tanısmıslıgımız vardıkı.ama sukurler olsun kı melek gıbı ınsanlar, yoksa cok zorluk cekerdım. cok zor karar verdım evlenmeye bır suru problem yasadık. annemle babam ayrı zaten babamda evlı cokdan berı. o yuzden annemı yanıma aldım 1 sene sonra. baktık olmuyo oturma ıznı yok annemın zaten ben tezkereyle oturuyorum olmadı, annemı evelendırdık. ııkıde yanımda cok zor olurdu yoksa hem benım ıcın hem annem ıcın.zaten ılk ayrı kaldıgımız sene cok zorluklar yasadık cunkı babamdan ayrı oldufu ıcın annem kendını bana adadı e bende gıttıkden sonra kadın kafayı yıcektı. gelmeseydı. neyse bolesı her kes için ıı oldu.
ole işte yasayıp gıdıyorum anne kız burda:dance: