Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

bıde sızlerde kendınızden bahs edın de bızde dınleyek
ben anlattım sıra sızde

heqiqeten de qeribe heyatnizi varmis.allah hec vaxt pesman etmesin.men genceliyem.bakida yasayiram.baki dovlet universitetinde ingilis dili muellimeliyi edirem.burani tesdaufen tapdim,ama cox memnunam.burda danisdigim dertlesdiyim insanlar tapdim.demek olar ki gun boyu 3-4 defe gelirem baxim kim ne yazib kim ne deyib deye.o qeder insani ozune baglayir.insallah siz de tez tez geler sevincinizi gunlerinizi fikirlerinizi gerekdiyinde meslehetlerinizi biozlerle bolusersiniz

hosgorduk tesekkurler 4 ıldı artıg burdayıg anam da burda evlıdı men evlendıkden 1 ıl sonra geldı anam 23 yasındayam mamada 45 yasında.
sekıldekıde gızımdı ıyıkıde uye oldum bende:asigim:

ay ne guzel allah bagislasin cok guzel kiz,allah butun evlatlari analarina babalarina bagislasin,isteyen her kese de nasip etsin rabbim.ikinizde turklemi evlisiniz?ne yaxsi biryerde olarsiniz darixmazsiniz burdaki qizlar hamisi mamalari ucun darixir sen o barede sanslisan hec olmasa maman yanindadi.mamaya da salam de bizden,hemise gozleyirik sizi burda sohbete.ozune yaxsi bax.opuremŞeniz

ben terekemeyim.. ama azerilerle konuşmamız ve geleneklerimiz aynıdır

selam kızlar. mende hamıleliyimden dolayı pek giremiyorum. Ama hepinizi cok özledim.
ve butun mesajları oxudum nerdeyse teker teker. Cok yazmışsız maşallah.

selam canim,ozluyoruz seni gec gec girdiyine gore.hamile oldugunu bilmirdim,nece ayliqdi?qizdi ogalan?ay heyacanlandim birden men de hamile oldugunu bilib, insallah tez bir zamanda sag salamat alarsan qucagina,ay men cox sevindim hamile olduguna,insallah mene de nesib eder rebbim,men de hamile olmag isteyirem.

bende azeriyim ama ığdır azerisiyim.fark etmez ne olcak azeri azeridir sırnaşık şey

sen de xos geldin canim,igdirda yasayirsan?anan atan azeridir herhalda men ele anladim yada nese ulu baban zad,kokunuz azeridir yeni,duz anlamisam?bir az aydinlatirmisin.

merhaba kızlar mende azeriyem heç getmeh nasip olmadı ama ele coh istiyirem Azerbaycan a gitmek inşallah nasip olar.

xos geldin sen de canim.turkiyede dogulub boyumusen.atan anan ikiside azeridir?nece olub bu vaxta kimi getmemisen/azerbaycanda akrabalariniz yoxdur?insallah bir gelersen gorersen buralari daha dogrusu vetenini.

men ne yazıhki heç getmemişem Azerbaycan a babalarımdan büyüklerimden dinliyirem o terefleri men Ağrı da doğmuşam yıllardıda İzmir de yaşıyıram gızlar sizleri tanımah çok gözeldi gününüz heyrolsun:)

misscim sen necesen?ozune gelmisen yeqin,gorursen de teze qonaqlqrimiz var,duz deyirsen ozumun bura yeni geldiyim gunleri xatirladim sehv etmiremse birinci sen ilgilenmisdin menimle o qeder icden o qeder mehriban davrandinizki menimle o gunden beri buranin xestsi oldum ayrila bilmedim sizlerden.indi yeni uyelere xos geldin demek cox mutlu edir meni meni siz qarsilamisdiniz indi men de yenileri qarsilayiram,hec yabanciliq cekmedim emn burda sag olun canlarim menim,kalipso,gul azra,mehinbanu abla,azerin,misscim daimi uyeler hepinizi cox seviyorum.

xos geldin sen de canim.turkiyede dogulub boyumusen.atan anan ikiside azeridir?nece olub bu vaxta kimi getmemisen/azerbaycanda akrabalariniz yoxdur?insallah bir gelersen gorersen buralari daha dogrusu vetenini.

canım ne yazıkki getmeh nasip olmadı her sene babamnan niyetlenirih hep bir aksilik cıhır bu yaz Allah nasip elliyerse toyum var nişanlımda bizim millettendi onnanda hep gonuşuruh babamla nasip olmadı ama gocamnan nasip olar inşallah:)

sen de xos geldin canim,igdirda yasayirsan?anan atan azeridir herhalda men ele anladim yada nese ulu baban zad,kokunuz azeridir yeni,duz anlamisam?bir az aydinlatirmisin.

heyye bacım anam atam azeridi ığdırda yaşıyıram konuşmamız gelenek göreneğimiz hammısı azeri kökeninden gelmedi yerimseniben

misscim sene ozelden mesaj yazmisam ona bax ve mene cavab yaz.gozleyirem.

QUOTE=FidanAzeri;2822208]misscim sen necesen?ozune gelmisen yeqin,gorursen de teze qonaqlqrimiz var,duz deyirsen ozumun bura yeni geldiyim gunleri xatirladim sehv etmiremse birinci sen ilgilenmisdin menimle o qeder icden o qeder mehriban davrandinizki menimle o gunden beri buranin xestsi oldum ayrila bilmedim sizlerden.indi yeni uyelere xos geldin demek cox mutlu edir meni meni siz qarsilamisdiniz indi men de yenileri qarsilayiram,hec yabanciliq cekmedim emn burda sag olun canlarim menim,kalipso,gul azra,mehinbanu abla,azerin,misscim daimi uyeler hepinizi cox seviyorum.[/QUOTE]

salam fidaska.beli yavas yavas ozume gelirem.bilirem cox derd edirem ozume cox icime saliram.ama neyneyim ey elimde deyil.yalani bagislaya bilmirem.neyse kecdi getdi. ilgilenmeye geldikde dediyin her soze qatiliram.heqiqeten burdaki yaradilan dostluq cox xos ve sirindir.insallah hami semimidir.dostluqlara cox ehtiyac var.allah kotu gun uzaq etsin ama boyukler dediyi kimi iyi gunde kotu gunde insana ilk el uzadanlardan biri de dostlar olur.allah cos gunlerimizi xeberlerimizi paylasmagi nesib etsin. bu arada ozelden cavab yazdim.iki dene yazdim.insallah gelmisdir.mtahanda ugurlarrrrrr süprizzzzz

selam kızlar. mende hamıleliyimden dolayı pek giremiyorum. Ama hepinizi cok özledim.
ve butun mesajları oxudum nerdeyse teker teker. Cok yazmışsız maşallah.

mERHABA CANIM,ÇOK MUTLU OLDUM HAMİLE OLDUĞUNU DUYUNCA.aLLAH İNŞALLAH SAĞLIKLI EVLAT VERİR.TEKRAR HAYIRLI OLSUN

merhaba canım.Sağ ol iyi azrada.3.dişini çıkarıyor galiba bir az huysuz o kadar:))Yoksa her şey yolunda tüm gün Baba,Dede diye bağırıyor..Öpdüm:)))

Merhaba Canım..İlk önce aramıza hoş geldin..Her kesin hayat hikayesi çok farklı..İnşalalh ömür boyu mutlu olrsunuz hem annen hem de sen...Allah ağzınızın tadını bozmasın...

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz:)))Burası çok güzel..ben il üye olduğumda bu kadar ilgileneceğimi zann etmiyordum...Ama inanın burası bağımlılık ypıyor.Ve qurbetdeyseniz daha çok bağımlılık yapıyor..Ne kadar türkiyede yaşasan da buranın insanlarını da çok sevsen,azeriyim diyen birini görünce insan başka oluyor.Yani o zaman gerçekten de qurbetde olduğunu anlıyorsun.kendi memleketinden birini gördğünde.Düşünsenize burda yazışıyorzu ama hiç birimiz bir birimiz tanımıyoruz.Bizi sadece azeri omamız birleştiryor.Bir birimize ka. senelik arkadaşlar gibi davranıyoruz.Hepiniz çok seviyorum...

salam xabimlar.gulcum masallah baya yazmissin.gec gec gelince boyle oluyor dimi :) dedigin her seye katiliyorum .bu arada ben bugun fidanla orusdum :) catlayinnnnnnnnn,hehehe :) haminizi opdummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…