Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

xos geldin KAMA aramiza.seni burda gormekden yazilarini paylasmakdan cox memnun olariq.bize biraz ozunu tanitsana .kimsin kimlerdensin,ne is yaparsin gibi :)

salam mende azerbaycanlıyam mende burda evlıyem ve bır kızım var. bu arada kama menım anamdır

istanbulda nerelerde oturuyorsunuz yazsanıza tek tek belkı yakın cıkarız??????

ay ne gozel ana qiz birlikde girirsiniz .ikinizi de aramizda gormekden cox memnun olariq.ozunuzu tanitin.xos geldinizzzzzzzzzzzzz

salamlarrrrrrr.cox sagol fidancim.dediklerin dogrudur amma inan insan o qeder piss hisler kecirir ki.aldatilmaq hem de deyer verdiyin biri terefinden hezm edilmesi cox cetin seydir.sevgilimle aramiz yaxsidir amma bu is kefimi pozub.hamiya qarsi inamim azalib.heckime inana bilmirem.kim ne dese belke yalan deyir dey efikirlesirem.men mukemmel biriyem demirem.elbette menim de seflerim,dogru olmayan hereketlerim olur,ola biler.bezen bilerek bezen bilmeyerek sefler ede bilirem.amma yalanci biri dyeilem.hec kimin bilerek canini yakan,inciden biri deyilem.hele yalan cox nadir danisaram.ona gore mene yalan danisildi mi ozude meni taniyan biri terefinden hezm ede bilmirem.bax belece coooooooox pis oluramtatlicadiarzu
ama bilirem kecer bu da kecer bir gun.fikir vermeyin bir gun geler bunu da unutram elbet.neynim eyyyyyyyyyyyy,kiminse derdini cekecek deyilem kikafamçokkarıştı

seni cox gozel basa dusurem canim cunki menim de en nefret etdiyim sey birinin mene yalan soylemesidir,hemise de deyirem eybi yox aci da olsa gerceyi bilim cunki he c ne gizli qalmir her sey evvel axir ortaya cixir bir gun gerceyi bildiyimde daha cox uzuleceyimi bilirem onu b ildiyim ucun yox yalanla aldadildigim ucun,heyatda hec bir zaman aff etmediyim sey yalandir ve bunu yaxinimdaki her kes cox yaxsi bilir,ama yenede dediyim kimi bezi seyleri yasamasdan bezi seyleri anlamiriq belke de bu yalani esitmen senin xeyrine oldu o adami yaxsi basa dusdun.ne ise canim menim ozune yaxsi bax,her seyi bosveeeeeeeeeeeer.

bu arada mehinbanu abla,kalipso kac gundur sizden bir haber yok,insallah iyisinizdir,ozledik sizi,nerdesiniz?gulcum senin kizin necedi azra balamiz?opersen xalalarinin adindan.haminiza iyi heftesonu dileyirem ailenizle sevdiklerinizle mutlu haftasonu gecirin birinci gun ne elediklerimizi anlatariq,opurem sizleri ozunuze yaxsi baxin,bye bye

sen de xos geldin canim,ne gozel ana qiz ikinizde eyni mesguliyyetiniz var,nece yasin var canim?bir de merak etdim sekildeki kimdi?qizindi?

hosgorduk tesekkurler 4 ıldı artıg burdayıg anam da burda evlıdı men evlendıkden 1 ıl sonra geldı anam 23 yasındayam mamada 45 yasında.
sekıldekıde gızımdı ıyıkıde uye oldum bende:asigim:

selam kızlar. mende hamıleliyimden dolayı pek giremiyorum. Ama hepinizi cok özledim.
ve butun mesajları oxudum nerdeyse teker teker. Cok yazmışsız maşallah.

hosgorduk tesekkurler 4 ıldı artıg burdayıg anam da burda evlıdı men evlendıkden 1 ıl sonra geldı anam 23 yasındayam mamada 45 yasında.

Sen de hoş gelmisen bacım. Allah annenıde senı de daim mutlu etsin. Amin

ne qeribe heyatiniz var,cox sevirem ferqli seyleri.tekrar xos geldiniz aramiza.siz de ananiz da.eger mumkunse heyat hekauenizi bizle paylasin :eek: nece evlendiniz de turkiyeye getdiniz?

bende azeriyim ama ığdır azerisiyim.fark etmez ne olcak azeri azeridir :eek:sırnaşık şey

merhaba kızlar mende azeriyem heç getmeh nasip olmadı ama ele coh istiyirem Azerbaycan a gitmek inşallah nasip olar.

ooooooooooo harika ya ne kadar cok misafirimiz oldu.insallah siz de bu sayfanin sahibi olursunuz bizim gibi :) bizlerde misafir olarak geldik yazdik,simdi baksana baska misfairleri agirliyoruz.ay cok seviniyorum bu kadar arkadas toplandigina.hos geldiniz kizlar.kendinizi tanitin da arkadasligimizin ilk adimini atalim

ne qeribe heyatiniz var,cox sevirem ferqli seyleri.tekrar xos geldiniz aramiza.siz de ananiz da.eger mumkunse heyat hekauenizi bizle paylasin :eek: nece evlendiniz de turkiyeye getdiniz?

ya benım aslında ıstanbula gelıs sebebım tatıl amaclı oldu. tanıdıklarımızın yanına geldım buraya esımde onların tanıdıgı ole tanıstık.
bız esımle sadece 4 gun tanısdık sonra ben bakıya gayıttım ama esım bana asık ollmus.bende cok sasırdım ılk goruste ask bu demekmıs. sonra onlar benı ıstemeye geldıler bakıya babasıyla beraber. ben ılk once ıstemedım ılk geldıyım zaman aılesını gormusdum ama ne kadar tanısmıslıgımız vardıkı.ama sukurler olsun kı melek gıbı ınsanlar, yoksa cok zorluk cekerdım. cok zor karar verdım evlenmeye bır suru problem yasadık. annemle babam ayrı zaten babamda evlı cokdan berı. o yuzden annemı yanıma aldım 1 sene sonra. baktık olmuyo oturma ıznı yok annemın zaten ben tezkereyle oturuyorum olmadı, annemı evelendırdık. ııkıde yanımda cok zor olurdu yoksa hem benım ıcın hem annem ıcın.zaten ılk ayrı kaldıgımız sene cok zorluklar yasadık cunkı babamdan ayrı oldufu ıcın annem kendını bana adadı e bende gıttıkden sonra kadın kafayı yıcektı. gelmeseydı. neyse bolesı her kes için ıı oldu.
ole işte yasayıp gıdıyorum anne kız burda:dance:

X