M
misshuseynova
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emilya
xos geldin KAMA aramiza.seni burda gormekden yazilarini paylasmakdan cox memnun olariq.bize biraz ozunu tanitsana .kimsin kimlerdensin,ne is yaparsin gibi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
men de azerıyım kızlar
:1hug:
salamlarrrrrrr.cox sagol fidancim.dediklerin dogrudur amma inan insan o qeder piss hisler kecirir ki.aldatilmaq hem de deyer verdiyin biri terefinden hezm edilmesi cox cetin seydir.sevgilimle aramiz yaxsidir amma bu is kefimi pozub.hamiya qarsi inamim azalib.heckime inana bilmirem.kim ne dese belke yalan deyir dey efikirlesirem.men mukemmel biriyem demirem.elbette menim de seflerim,dogru olmayan hereketlerim olur,ola biler.bezen bilerek bezen bilmeyerek sefler ede bilirem.amma yalanci biri dyeilem.hec kimin bilerek canini yakan,inciden biri deyilem.hele yalan cox nadir danisaram.ona gore mene yalan danisildi mi ozude meni taniyan biri terefinden hezm ede bilmirem.bax belece coooooooox pis oluramtatlicadiarzu
ama bilirem kecer bu da kecer bir gun.fikir vermeyin bir gun geler bunu da unutram elbet.neynim eyyyyyyyyyyyy,kiminse derdini cekecek deyilem kikafamçokkarıştı
salam mende azerbaycanlıyam mende burda evlıyem ve bır kızım var. bu arada kama menım anamdır
ay ııyıkıde varmış bole bır sıte ne guzel
sen de xos geldin canim,ne gozel ana qiz ikinizde eyni mesguliyyetiniz var,nece yasin var canim?bir de merak etdim sekildeki kimdi?qizindi?
hosgorduk tesekkurler 4 ıldı artıg burdayıg anam da burda evlıdı men evlendıkden 1 ıl sonra geldı anam 23 yasındayam mamada 45 yasında.
sekıldekıde gızımdı ıyıkıde uye oldum bende:asigim:
men de azerıyım kızlar
:1hug:
Sen de hoş gelmisen bacım. Allah annenıde senı de daim mutlu etsin. Amin
hosgorduk tesekkurler 4 ıldı artıg burdayıg anam da burda evlıdı men evlendıkden 1 ıl sonra geldı anam 23 yasındayam mamada 45 yasında.
sekıldekıde gızımdı ıyıkıde uye oldum bende:asigim:
ne qeribe heyatiniz var,cox sevirem ferqli seyleri.tekrar xos geldiniz aramiza.siz de ananiz da.eger mumkunse heyat hekauenizi bizle paylasin nece evlendiniz de turkiyeye getdiniz?