M
misshuseynova
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi emilya
Merhaba Fidan Azeri,kafamçokkarıştıaaaaaaaa sok oldum qizlar,dogurdan yoldaslarinizla internetde tanis olmusunuz,menhec vaxt bele seylere inanmirdim,ordaki sohbetlerin ciddi oldugununa inanmirdim hele de sokdayam.vallahi helal olsun size inanmisssiniz,men cox kuruntuluyum da o yuzdem hic kimseye kolay kolay guvenmem ama siz gercekten tebrik ederim gercektende ask insana neler yapdiriyor.hele gul kacmis inanmiyorum baska bir olkeye sevdiyine bu qeder guvenib qacmis vallah basqa soz tapmira demeye halal olsun.kalipsonun yoldasi turkiyeden onu istemeye gelmis,ne askmis be,dogurdan da ask engel tanimir.indiki dovurde birbirini bir az hormet eleyen bir birine oyresmis adamlar bunu ask sayirlar,ask sizinkidir.cesaretinizden dolayi sizi tebrik eleyirem,heyat heqiqeten de mucadiledi ve siz bu mucadileni cox gozel sekilde vermisiniz belkede bu heyatinizi en boyuk cilginligi olub,ama sonunda istediyini elemisiniz meqsedinize catmisiniz,dogurdanda mumkun olmayan sey yoxdur heyatda,ama bu durumda her halda en boyuk is yoldaslarinizi dusub nlar size bu guveni saglayib ki siz de onlara guvenib bunu elemisiniz,yene de deyirem buyuk ask buna deyerem men,allah mutlulugunuzu daim etsin kizlar hep boyle asik kalin cunki insan asik olunca her sey bambaska olur gozunde.vallah ne deyeceyimi bilmirem allah qorusun sizi deyirem,omur boyu xosbextlik arzulayiram haminiza.nazarlardan korusun tanri biziaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnmiscim insallah sen de sevdiyine qovusarsan.:asigim:
Afferin sana yaa,Gülcüm,helal olsuna.s.Çok cesaretlisen maşallah.Menim üreyimi sıxan ama bezi şeyler vardır yaa,qızlar.Bilmirem sizde nece,menim başıma bezen gelir.Bezi qadınlar milliyetçilik edirler.Kişiler etmirler,sadece qadınlar.Anlamırlarki zaten ayni milliyetteniz hamımız.Açık açık düşmançılık yapıyorlar bezileri.Eltim ve görümcemde çok fenalar.Sizin başınıza bele şeyler geldi?
men azeri deyilem ama azerilerin içinde büğüdüm hammınıza salamm
Merhaba Fidan Azeri,
Evet doğru söylüyorsun bunu yapmak büyük cesaret ister.y geldikten sonra eşim değişseydi,mutlu olmasaydım.Annemin babamın akrabaların yüzüne nasıl bakardım.Demi bunu bende çok düşündüm..inan.ve her düşündüğümde allahıma şükürler etdim bana eşim gibi bir hayat arkadaşı verdiği için.Ben buaraya geldim eşimin ailesinde hiç yabançılık çekmedim.Hepsi beni.ok seviyor bende onları...Gerçekten her şey kismet.bana birisi böyle yaptığını söyleseydi..Deli derdim herhalde.Anneyi ababyı bırak tanımadığın bir memlekete gel.Ama oluyor işte hayat.Ama şükürler olsun Allahım hiç bi zaman utandırmadı.İnşallah hep böyle olur:)))her kesede benim evliliğim gibi mutlu bir evlilik arzu edirem...Biz eşimle evlendiğimizn zaman 2 ay ablasında kaldık.ondan sonra kira ev tutduk taşındık.Ve evde hiç eşyamız yoktu sadece yatak odası çaydanlık ve 2 bardak.Ne koltuk ne halı.ben eşimle uyurken geceleri üşüdüğümüzü biliyorum ekim ayı.yemek yapacak aygazımız yoktu.Ama ne oldu el ele verdik çalıştık.Ve inan şu an evim kral dairesi gibi....sıfırdan başladık ama her şeyimiz oldu....insan sevince her şeye katlanıyor.Bide ben evin tek kızıyım..düşünsene annemi babamı.ama benim annem babam hiç kimsem hala benim ve eşimin bunları yaşadığımız bilmiyor.hiç bi zaman anlatmadı.ama şükürler olsun şuan herşeyimiz var..allah her kese yardım etsin..zaten ev kurana ediyor...önemli olan sevmek ve bir birinize bağlı olmak.bak anlatınca ağladım.o günler aklıma geldi.ama üzüntüden değil mutluluktan...belkide eşimle beni öyle olmamız daha çok bağladı...neyse ..çok konuşdum..öpüyorum hepinizi.Allah daima mutlu etsin her kesi:)))))
sabahiniz xeyir qizlarrrrrrrrrrrrrrr.haminizin xosbext evlilik yasamasina o qeder sevinirem ki.hemise evlilik haqqinda pis cetin seyler esitdiyime gore acigi sevdiyimle evlenmeyi cox istesem de qoxurdum.size baxdim imrendim yaaaaaaaaaaaaaaaa
Qızlar,sizin yerinize sevindim vallah.Fidancım daima xoşbext ol,canım,Misscim,sende sevdiğinle herzaman xoşbext ol,canım.Hamınıza mutluluk dolu hayat arzu edirem,qızlar.Doğrudanda Gül cesaretlidir vallah,aferin cesaretine:) Men oqederde cesaretli değilem ama.Yoldaşımla tanıştığımda inanmırdım doğrusu.Ta son deqiqe Bakıya gelene qeder havalimanına gettim xalam oğluyla beraber onu qarşılamaya helede inanmırdım:) Ama neyse,Fidan doğru deyir qismet işte:) Allah mutluluğumuzu ve sevgimizi biden esirgemesin AMİN!!!Hamınızı öptüm,qızlar
Merhaba Fidan Azeri,
Evet doğru söylüyorsun bunu yapmak büyük cesaret ister.y geldikten sonra eşim değişseydi,mutlu olmasaydım.Annemin babamın akrabaların yüzüne nasıl bakardım.Demi bunu bende çok düşündüm..inan.ve her düşündüğümde allahıma şükürler etdim bana eşim gibi bir hayat arkadaşı verdiği için.Ben buaraya geldim eşimin ailesinde hiç yabançılık çekmedim.Hepsi beni.ok seviyor bende onları...Gerçekten her şey kismet.bana birisi böyle yaptığını söyleseydi..Deli derdim herhalde.Anneyi ababyı bırak tanımadığın bir memlekete gel.Ama oluyor işte hayat.Ama şükürler olsun Allahım hiç bi zaman utandırmadı.İnşallah hep böyle olur:)))her kesede benim evliliğim gibi mutlu bir evlilik arzu edirem...Biz eşimle evlendiğimizn zaman 2 ay ablasında kaldık.ondan sonra kira ev tutduk taşındık.Ve evde hiç eşyamız yoktu sadece yatak odası çaydanlık ve 2 bardak.Ne koltuk ne halı.ben eşimle uyurken geceleri üşüdüğümüzü biliyorum ekim ayı.yemek yapacak aygazımız yoktu.Ama ne oldu el ele verdik çalıştık.Ve inan şu an evim kral dairesi gibi....sıfırdan başladık ama her şeyimiz oldu....insan sevince her şeye katlanıyor.Bide ben evin tek kızıyım..düşünsene annemi babamı.ama benim annem babam hiç kimsem hala benim ve eşimin bunları yaşadığımız bilmiyor.hiç bi zaman anlatmadı.ama şükürler olsun şuan herşeyimiz var..allah her kese yardım etsin..zaten ev kurana ediyor...önemli olan sevmek ve bir birinize bağlı olmak.bak anlatınca ağladım.o günler aklıma geldi.ama üzüntüden değil mutluluktan...belkide eşimle beni öyle olmamız daha çok bağladı...neyse ..çok konuşdum..öpüyorum hepinizi.Allah daima mutlu etsin her kesi:)))))
Afferin sana yaa,Gülcüm,helal olsuna.s.Çok cesaretlisen maşallah.Menim üreyimi sıxan ama bezi şeyler vardır yaa,qızlar.Bilmirem sizde nece,menim başıma bezen gelir.Bezi qadınlar milliyetçilik edirler.Kişiler etmirler,sadece qadınlar.Anlamırlarki zaten ayni milliyetteniz hamımız.Açık açık düşmançılık yapıyorlar bezileri.Eltim ve görümcemde çok fenalar.Sizin başınıza bele şeyler geldi?