Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

ayyyyyyyyyyyyyy qizlar yazdiginizi oxuduguma nece sevindim anlatamam.kime sevdiyimi netde tanidim desem mene inanmirlar.ele bilirler siradan bos seydi.oysa biz bir birimizi delicesine sevirik.
neyse men de sevdiyimle tesadufen nette tanidim.men chat giren deyilem,hec sevmirem ele yerleri.birgun cox darixirdim oylesine dolasiyordum netde.e-kart ararken bir sitede sohbet yazisini gordum girdim .orda tanisdiq sevdiyimle.acigi hec ciddi niyetim yoxdu sadece 1 saatliq danisib cixacaqdim chatden.amma inadla niyetinin ciddi olmasini demesi mende neyse maraq oyatdi.mene msn acdi veeeeeeeeee 1 il 3 aydir danisiriq.gunde en az 5 saat danisiri.demek olar ki kesintisiz.amma 3 ay yay tetilinde men msn gire bilmirdim telefonla idare edirdik.onun bu 3 aydaki ilgisini hec ama hec eksiltmemesi,ilk gun nece idise 3 ay eyni davam etmesi,gunde 20 deqiqeden bir cagri saat basi mesaj eynen devam etdi.indi bir birimize ele bagliyiq ki buna ancaq allah bilir.onunla evlenmeyi cooooooooooox isteyirem.anasi raziliq vermir deye 3 aydir isimiz aksayir.bizim icin dua edin qizlar,men de sizin kimi xosbext evlilik qurum

Misscim,Allah sonunu xeyirli etsin,canım.İnşallah sizde yaxın bir zamanda qovuşursunuz:)Ele mende kompyuterimi yeni almıştım.Nette gezirdim senin kimi poctama baxtım orda bir tanışma sitesinden reklam vardı.Mende ilk defe olduğum için heç inanmazdım ele şeylere.Ama yenede açtım o siteyi.Orda çoxlu resimler vardı.İlk yoldaşımın (ozaman yoldaşım deyildi melum :) resmini gördüm ve götürdüm ona mesaj attım.Bir gördüm cavap geldi ondan,telefonumu istedi.Sizin kimi mesajlaşmaya ve telefonla danışmağa başladık.Mende heçkime Bakıda demedim netten tanış olduğumu,çünki ciddiye almazlar(bir mama,papa,nene,ve xalamın ailesi bilir).Demekki evliliklerin çohu netten oluyormuş

kafamçokkarıştıaaaaaaaa sok oldum qizlar,dogurdan yoldaslarinizla internetde tanis olmusunuz,menhec vaxt bele seylere inanmirdim,ordaki sohbetlerin ciddi oldugununa inanmirdim hele de sokdayam.vallahi helal olsun size inanmisssiniz,men cox kuruntuluyum da o yuzdem hic kimseye kolay kolay guvenmem ama siz gercekten tebrik ederim gercektende ask insana neler yapdiriyor.hele gul kacmis inanmiyorum baska bir olkeye sevdiyine bu qeder guvenib qacmis vallah basqa soz tapmira demeye halal olsun.kalipsonun yoldasi turkiyeden onu istemeye gelmis,ne askmis be,dogurdan da ask engel tanimir.indiki dovurde birbirini bir az hormet eleyen bir birine oyresmis adamlar bunu ask sayirlar,ask sizinkidir.cesaretinizden dolayi sizi tebrik eleyirem,heyat heqiqeten de mucadiledi ve siz bu mucadileni cox gozel sekilde vermisiniz belkede bu heyatinizi en boyuk cilginligi olub,ama sonunda istediyini elemisiniz meqsedinize catmisiniz,dogurdanda mumkun olmayan sey yoxdur heyatda,ama bu durumda her halda en boyuk is yoldaslarinizi dusub nlar size bu guveni saglayib ki siz de onlara guvenib bunu elemisiniz,yene de deyirem buyuk ask buna deyerem men,allah mutlulugunuzu daim etsin kizlar hep boyle asik kalin cunki insan asik olunca her sey bambaska olur gozunde.vallah ne deyeceyimi bilmirem allah qorusun sizi deyirem,omur boyu xosbextlik arzulayiram haminiza.nazarlardan korusun tanri biziaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnmiscim insallah sen de sevdiyine qovusarsan.:asigim:

kalipso sormus sen de anlat demis men de anlatim,menim askimla tanisligim cox tesadufu olub,bele baxanda hamida deyesen tesaduf olub demeli her sey qismetdi,azerilarin bir sozu var qismetden qacmaq olmur,dogurdanda eledir.menim yoldasim ele vaxta qabagima cixdi ki nece deyerler hec yatsa idim yuxuma girmezdi yeni hec evliliyi fikirlesmirdim hardasa en az 2-3 il evlenen deyildim \hele de evli olduguma inanmiram\ama onunla tanis olan kimi evlenmeyi dusundum.menim yoldasim qardasimin en yaxin dostu idi hardasa 15 ile yaxin idi dost idiler ama ele olmusdu ki biz birbirimizi hec gormemisdik hamita qeribe gelecek ama hec cur imkan olmamisdi o bize gelmisdi men evde olmamisdim ya nese olmusdu axi bir turlu birbirimizi gormemisdik son 5 ilde de o azerbaycanda deyildi xaricde idi oxumaga gedmisdi,ama qiyabi olaraq birbirimizi taniyirdiq men bilirdimki qardasimin bele dostu var o da bilirdiki dostunun bele bacisi var,yeni bir birimiz haqqinda demek olar ki cox seyi bilirdik.azerbaycana yeni qayitmisdi ve birbirimizi gorduk ondan sonra her seyin ardi geldi,onu tanimagima cox sadam iyi ki heyatimda var ve onu cox sevirem,men ona aaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaammmm.:asigim:canim kocam menim bir denedi o.allah butun sevenleri ayirmasin.sevdiklerini onlara bagislasin.allah qorusun bizi,amin.

sabahiniz xeyir qizlarrrrrrrrrrrrrrr.haminizin xosbext evlilik yasamasina o qeder sevinirem ki.hemise evlilik haqqinda pis cetin seyler esitdiyime gore acigi sevdiyimle evlenmeyi cox istesem de qoxurdum.size baxdim imrendim yaaaaaaaaaaaaaaaa

Qızlar,sizin yerinize sevindim vallah.Fidancım daima xoşbext ol,canım,Misscim,sende sevdiğinle herzaman xoşbext ol,canım.Hamınıza mutluluk dolu hayat arzu edirem,qızlar.Doğrudanda Gül cesaretlidir vallah,aferin cesaretine:) Men oqederde cesaretli değilem ama.Yoldaşımla tanıştığımda inanmırdım doğrusu.Ta son deqiqe Bakıya gelene qeder havalimanına gettim xalam oğluyla beraber onu qarşılamaya helede inanmırdım:) Ama neyse,Fidan doğru deyir qismet işte:) Allah mutluluğumuzu ve sevgimizi biden esirgemesin AMİN!!!Hamınızı öptüm,qızlar

Merhaba Fidan Azeri,
Evet doğru söylüyorsun bunu yapmak büyük cesaret ister.y geldikten sonra eşim değişseydi,mutlu olmasaydım.Annemin babamın akrabaların yüzüne nasıl bakardım.Demi bunu bende çok düşündüm..inan.ve her düşündüğümde allahıma şükürler etdim bana eşim gibi bir hayat arkadaşı verdiği için.Ben buaraya geldim eşimin ailesinde hiç yabançılık çekmedim.Hepsi beni.ok seviyor bende onları...Gerçekten her şey kismet.bana birisi böyle yaptığını söyleseydi..Deli derdim herhalde.Anneyi ababyı bırak tanımadığın bir memlekete gel.Ama oluyor işte hayat.Ama şükürler olsun Allahım hiç bi zaman utandırmadı.İnşallah hep böyle olur:)))her kesede benim evliliğim gibi mutlu bir evlilik arzu edirem...Biz eşimle evlendiğimizn zaman 2 ay ablasında kaldık.ondan sonra kira ev tutduk taşındık.Ve evde hiç eşyamız yoktu sadece yatak odası çaydanlık ve 2 bardak.Ne koltuk ne halı.ben eşimle uyurken geceleri üşüdüğümüzü biliyorum ekim ayı.yemek yapacak aygazımız yoktu.Ama ne oldu el ele verdik çalıştık.Ve inan şu an evim kral dairesi gibi....sıfırdan başladık ama her şeyimiz oldu....insan sevince her şeye katlanıyor.Bide ben evin tek kızıyım..düşünsene annemi babamı.ama benim annem babam hiç kimsem hala benim ve eşimin bunları yaşadığımız bilmiyor.hiç bi zaman anlatmadı.ama şükürler olsun şuan herşeyimiz var..allah her kese yardım etsin..zaten ev kurana ediyor...önemli olan sevmek ve bir birinize bağlı olmak.bak anlatınca ağladım.o günler aklıma geldi.ama üzüntüden değil mutluluktan...belkide eşimle beni öyle olmamız daha çok bağladı...neyse ..çok konuşdum..öpüyorum hepinizi.Allah daima mutlu etsin her kesi:)))))

Afferin sana yaa,Gülcüm,helal olsuna.s.Çok cesaretlisen maşallah.Menim üreyimi sıxan ama bezi şeyler vardır yaa,qızlar.Bilmirem sizde nece,menim başıma bezen gelir.Bezi qadınlar milliyetçilik edirler.Kişiler etmirler,sadece qadınlar.Anlamırlarki zaten ayni milliyetteniz hamımız.Açık açık düşmançılık yapıyorlar bezileri.Eltim ve görümcemde çok fenalar.Sizin başınıza bele şeyler geldi?

Boş verin canım ya,onların derdi milliyetçilik değil.laelaelaelaelae Biz yene de özümüz olarak kalalım.

Mehincim,Çoxsağol,canım,destek olduğun için yerimseniben

men azeri deyilem ama azerilerin içinde büğüdüm hammınıza salamm

Kızlar,internette çok fazla özele girmeyin. Bu günün yarını da var. Bu gün size dost olanlar yarın düşman olur unutmayın. Sitedekileri demirem. Çevremizdeki insanlar. Burda ne yazılsa,Googleden çıkıyor.

Böyle konular için msn kullanın.

hayretlerle okudum yaaaaaaa.inan yazdiklarini okduum gozlerim doldu gulcum senağlama tam dizilerde gorduyumuz heyat yasamisan.cox sevindim pesman olmamagina,allah sevenleri pesman etmez insallah.ama heyran oldum hem cesaretine hem mucadeleci ruhuna.allah ruzunuzu bol sevginizi daimi etsin.seni sevirdim simdi hayran oldum.allah utandirmasin insallah opdum :1hug:

gina sen de aramiza xos geldin canim.insallah sik sik yazilarini okuruz.madem azerilerin icinde buyudun anlat bakalim hayat hikayeni,su azeriler arasinda buyumeni
bu arada bay ayazi yazilmis cok sevindim :))))))))))

sabahiniz xeyir qizlarrrrrrrrrrrrrrr.haminizin xosbext evlilik yasamasina o qeder sevinirem ki.hemise evlilik haqqinda pis cetin seyler esitdiyime gore acigi sevdiyimle evlenmeyi cox istesem de qoxurdum.size baxdim imrendim yaaaaaaaaaaaaaaaa

canim men de evvel evlilikden cox qorxurdum ama gozlediyimin tam tersi cixdi,indi nisanlilar evlenmek isteyenler tecrubeli biri olaraq menden sorusurlar ve men danisandan sonra cox ureklendiklerini deyirler ve evlilik haqqinda birinin bir bele yaxsi bir sey kimi danisilmAsini menden esitdiklerini deyirler,yoxsa hami qorxudurmus subayliq sultanliqdi ne bilim ne deyib qorxuzurlar subaylari o ise evlilik, dunyanin en yaxsi seyidir her seyi heyati paylasirsan biri ile,bundan gozel ne ola biler ki?

sag ol canim,allah hamimizi xosbext etsin,xosbextliyimiz daimi olsun:asigim:

senağlama ay canim benim ben de cok duygulandim,soyluyorum iste gercek ask bu.ben esimle hic boyle zorluk cekmedim ailem de razi oldu evlenmemize,simdi dusundumde bizim basimiza gelseydi bunlar nasil olurdu,her halda biz de savasirdik zaten insan dogru adami buldigi anda bunu hiss ediyor ve her seyi yapmayi beceriyor bunun icin guc buluyor kendinde.soylediyim gibi biz hic zorluk cekmeden evlendik ama bir sey olsaydida bunu becerebileceyimize eminim,cunki biz birbirimizi cok seviyoruz,allah sizi sinamis belki de bizi de baska bir seyde sinar.allah mutlululgunu artirsin canim,esinle kizinla bir omur boyu mutluluklar

men azerbaycanda oldugum ucun milliyetciliyi deye bilmerem.bir az mene aid konu deyil ama elti ve gorumceye qaldikda onlarin basqa millet olmasina gerek yok ki adi ustunde ELTI ve GORUMCE,vallahi kimseyi yanlis anlamasin hic kimseyi kotulemek istemem her kes ayni deyil tamam bunu anliyorum ama elti ve gorumcenin elinden neler cekenler var,yene de genelleme yapmiyorum,benim eltim yok bir tane baldizim var o da cok iyi benimle,cok iyi anlasiyoruz abla kardes gibiyiz.yani her kes icin gecerli deyil bu,yani soylemek istediyim canim bir sey yapmak isteyen bir bahane bulup istediyini yapar o yuzden her halde milliyetcilik edirler onlar da,basqa bir sey bulamadiklari icin her halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…