- 6 Mart 2008
- 195
- 4
-
- Konu Sahibi emilya
canim men de evvel evlilikden cox qorxurdum ama gozlediyimin tam tersi cixdi,indi nisanlilar evlenmek isteyenler tecrubeli biri olaraq menden sorusurlar ve men danisandan sonra cox ureklendiklerini deyirler ve evlilik haqqinda birinin bir bele yaxsi bir sey kimi danisilmAsini menden esitdiklerini deyirler,yoxsa hami qorxudurmus subayliq sultanliqdi ne bilim ne deyib qorxuzurlar subaylari o ise evlilik, dunyanin en yaxsi seyidir her seyi heyati paylasirsan biri ile,bundan gozel ne ola biler ki?
Afferin sana yaa,Gülcüm,helal olsuna.s.Çok cesaretlisen maşallah.Menim üreyimi sıxan ama bezi şeyler vardır yaa,qızlar.Bilmirem sizde nece,menim başıma bezen gelir.Bezi qadınlar milliyetçilik edirler.Kişiler etmirler,sadece qadınlar.Anlamırlarki zaten ayni milliyetteniz hamımız.Açık açık düşmançılık yapıyorlar bezileri.Eltim ve görümcemde çok fenalar.Sizin başınıza bele şeyler geldi?
XANIMLAR HAMIMIZ BURA BIR BIRIMIZE XOS SOZLER DEMEK XOS ENERJI ALMAQ KEFIMIZI ACMAQ UCUN GELIRIK BILIREM.AMMA UNUTMAYIN KI SANAL BELE OLSA BIZ BURDA SEMIMI DOSTLUGUN TEMELINI ATMAGA BASLAYIRIQ YAVAS YAVAS.ONA GORE DERDINIZ BELE OLSA ( ALLAH UZAQ ETSIN ,SER DEMESEN XEYIR GELMEZMIS) MUTLEQ GELEK PAYLASAQ ELIMIZDEN GELEN QEDER KOMEK EDEK BIR BIRIMIZE. GELMEK ISTEDIYIM NOQTE BUDUR.BUGUN SUSAMIZIN ALINMA GUNUDURNOLAR BUNLARI UNUTMAYAQ.DUSMENLERIN GOZU KOR OLSUN (((((((((
evet onu biliyorum.ama bildiğim kadarıyla onun türk kimliğinde doğum tarihi yanlışdı o yüzden...tabi kesin bilmiyorum..parlamento sanki kabul edecekti..o zaman ben ne yapacam?burda yaşadığım mecburum türk vatandaşı olmaya..ama kendi vatandaşlığımıda kayb etmek istemiyorum..burdan baktım bi kaç siteye bulamadım kesin bilgi..acaba sen bula bilirmisin.bularsan çok sevinirim.
XANIMLAR HAMIMIZ BURA BIR BIRIMIZE XOS SOZLER DEMEK XOS ENERJI ALMAQ KEFIMIZI ACMAQ UCUN GELIRIK BILIREM.AMMA UNUTMAYIN KI SANAL BELE OLSA BIZ BURDA SEMIMI DOSTLUGUN TEMELINI ATMAGA BASLAYIRIQ YAVAS YAVAS.ONA GORE DERDINIZ BELE OLSA ( ALLAH UZAQ ETSIN ,SER DEMESEN XEYIR GELMEZMIS) MUTLEQ GELEK PAYLASAQ ELIMIZDEN GELEN QEDER KOMEK EDEK BIR BIRIMIZE. GELMEK ISTEDIYIM NOQTE BUDUR.BUGUN SUSAMIZIN ALINMA GUNUDURNOLAR BUNLARI UNUTMAYAQ.DUSMENLERIN GOZU KOR OLSUN (((((((((
Merhaba gülazra. Ben vatandaşlığım çıktıkdan sonra azerbaycana gitmedim. Ama,önceden gidenlerle tanışmıştım.Giderken 2 ülkenin de pasaportunu yanlarında bulunduruyorlar.Gümrüğü geçtikten sonra azerbaycan pasaportunu kullanıyorlar.Geri gelişlerinde vize falan almıyorlar.Ah,canım ah,işimiz kolay değil anlaşılan. Bir şey sorucam,vatana giderken hangi yolu kullanıyorsunuz? Yani direk uçaklamı,yoksa Naxçivan yolumu?
Not: Benim vatandaşlık başvurumdan sonra, işim uzun sürmedi.Çünki 15 senelik evliliğim vardı ve de 2 Tc vatandaşı çocuğum.Bu arada ben de Ümraniyede oturuyorum.
Bu arada inşallah işe alınırsın canım.her şey istediğin gibi olur. bende çalışıyorum.en güzeli çalışmak.Bu arada,ben de Ümraniye belediyesine iş başvurusunda bulundum.Sonuç bekliyorum. Biliyorsun Ümraniyede bu sene bir sürü kültür evi açıldı.Ben de,İncesenet mezunu olduğum için ,inşallah olur.