Canım benim ya, ben istemedim.Ne biliyim dünya hali diye düşündüm. Ama,sonunda pes ettim.
Sen beni yanlış anladın .Azerbaycana her sene gidiyorum ben. Vatandaşlığım geçen yaz çıktı. Vatandaş olduktan sonra hiç gitmedim.Mamam gelmişti. 1 ay galdı gitti. Ra firması hakkında bilgi vere bilirmisin.Çünki THY çok pahalıya geliyor. Diğer firmalar hakkında bilgim yok.Paraya sıkıştığımda otobüsle Naxçivana,ordan da uçakla Baküye gidiyorum.Ama,Naxçivan gümrüğünden geçmeyi hiç sevmem. Çok yıpratıcı oluyor. Gün gelir belki,Azerbaycana birlikte yolculuk yaparız.Ne dersin.
Ben,Aşağı Dudulluda oturuyorum.Şimdilik kiradayım.Ama,evim yapılıyor.İnşallah, okullar açılınca kendi evime taşınırım. Boş olduğun bir gün görüşelim canım.Eşimin iş yeri Ümraniyede Çarşıda. Çocuklarımızı bir gün Carrefuara götürelim.Biz de oturub konuşalım.Burda yakın arkadaşım vardı Baküden. O en sonunda dayanamadı kocası (türk o da) ve çocuklarıyla Baküye taşındı. Burda bizlerin dayana bilmesi için tek sebebimiz var:iyi bir eş. Yoksa buralar çekilmez.