Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

salam canım....mende işdeyem qızımın şekline baxa baxa qalıram...kaşki olsaydı toxuna bilseydik sen demişken......canım özünden muğayat ol....öpdümmmmm

Misscim,Mehincim,Gülcüm,Fidancım ve tüm qızlar,hamınızı ürekden salamlayıram.Ümidvaram ki dostluğumuz devam edecek.Hamınıza semimi qelbden gözel günler,bol ruzi-bereket ve xoşbextlik arzu edirem.Sizlerle dözmeye çalışırıq.Öpüyorum sizleri.Görüşmek üzere:asigim:

hayirlisi olsun ablacim.insallah en kisa zamanda senin icin hayirli olan isini bulursun.bu kadarina sevindim.bence cok dogru karar almissin.bence bir kadin mutlaka ama mutlaka calismali,ama keyif icin kendi icin.mecburiyyetden allah uzak etsin.kadin calisdigi zaman cocuguna da dogru terbiye verir.cocuk sorumluluk sahibi olur annesi her istedigini yapamayinca isde oldugu icin.kadin kendine cokdikkat ediyor,daha cok ozen gosteriyor bakimina.kendimden biliyorum :)

Misscim,ne gözel şeyler yazmısan işlemekten!!!a.sMende senin dediklerinle tatamiyle razıyam.Hamınıza iyi akşamlar,kızlar

gunaydin canlarim.ne guzel sohbetler gidiyor burda.misscim sana moral ver4diyimcin sevindim,zaten bu yuzden burdayiz iyi gunde kotu gunde her seyimizi paylasmakcin,birbirimize pozitif enerji vere bilmemiz ne guzel.:teselli:gulcum benim de kizini yemeyim gelir burdan:a015:,ay ne seker sey o oyle,xalasinin kuzusu.mehinbanu ablacim islemek istemene sevindim gercekden de kadin icin calismak cok onemli,kadin calistigi zaman her acidan kendini guclu hiss ediyor.kalipsocum dostlugumuzun devam ediceyine ben inaniyorum,kendi adima konusuyum ben hep burda olucam sizleri de hep bekliyicem.:içelim:ne zaman konusmak isterseniz hep burdyiz.artik hastalik haline geldi buraya girib bir sey yazmasam baska konulara gecemiyorum,ilk once burda salamlasib sonra o biri konulara girirem,hadi kizlar.iyi gunler.kendinizi iyi bakin.butun gununuz guzel gecsin:sm_cool:hadi guzel bir gun bizi bekliyor

Kızlar, hayırlı günler. Hayırlı cumalar. Bu mübarek günde bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle. Allaha emanet olun.

Canlarım,hepinize iyi günler ve hayırlı cumalar diliyorum.Bu gününüzün dünden daha güzel geçmesini arzu ediyorum.Mutluluk daima sizinle olsun.Hepinizi öpüyorumŞeniz

Kızlar, hayırlı günler. Hayırlı cumalar. Bu mübarek günde bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle. Allaha emanet olun.

allah cumamizi mubarek etsin.allah hepimizin duasini kabul etsin bu mudaber gunde ablacim.senin de isle ilgili mutlu haberlerini bekliyorum.insallah en kisa zamanda guzel is buldum diye mujdelersin bizi.opdum :1hug:

mehinbanu,çok güzeldi,seyrettim,dinledim.Beni ağlattınsenağlamayüreğimin yarısı benimde Baküdesenağlamaoğluşumla,gelinim oradalar,gurbetlik çok zor....
Canım emeğine ve ellerine sağlıkŞeniz
Sevgilera.s.

Ben de izlediğimde çok duygulandım. Sizlerle paylaşmak istedim. Allah kavuştursun oğlunla gelininle,canım.

p.s. www.yesilkubbe.com admininin ellerine yüreğine sağlık. Güzel bir yüreğe sahip olmayan birisi, böylesine güzel şeyler yapamaz bence.

Allah razı olsun kardeşim. Cok duyqulandım. Kimse Anne baba kimi olamaz. Kimse onlar gibi karşılık beklemeden sonsuzadek sevemez. Bizleri her halimizle sevdiler..
Allah onları doğru cennetine götürsün. Amin...

Amin canım,amin.senağlama

Gözel bacılarım,hamınıza salamlar.Hamınıza gözel ve mutlu haftasonu arzu edirem.Hamınızı çox sevirem ve içten öpürem

seeeeeeeelaaaaaaaam kizlar.hepinizi cok seviyorum.guzel hafta sonu dilerim

gunaydin kizlar.ne o kac gundu kimse ugramamismi,neye qarisib basiniz anlatin bakalin,men cox gozel hefte sonu kecirdim,hayirli bir isimiz var idi.qizlar menim bir teklifim var her gun girib salam sag ol elemekden basqa bir sey yazmiriq,teklif eleyirem ki her defe bir movzu qoyaq bu movzunu tartisaq ve ya movzu etrafinda neyise paylasaq,necedi teklifim beyenenler oz fikirlerini yazsinlar,ilk movzu menden olsun,ilk defe heyat yoldasinizla nece tanis olduz,nece evlenme teklifi aldiniz,bir sozle burda ask hekayenizi anlatin.niye gore bu movzunu secdim bir turk sitecindeyiz ve siz turkiyedesiniz,turkiyede olma sebebiniz de yoldasiniz turk olmasi ve onunla evlenmeyinizdir,ona gore de askinizi anlatin burda.misscim sen hele evli deyilsen sen sevgilini anlata bilersen.ne ise,menden bunlar cavablarinizi gozleyirem.basqa teklifler varsa onlari da gozleyirem,menim meqsedim maraqli sohbet getsin ve bir seyler paylasaq.opurem haminizi,ozunuze yaxsi baxin canlarim.

salamlar fidan.hefte sonun yaxsi kecmesine sevindim menim hefte sonum da yaxsi kecdi.yeriniz melum ailemle bilgeye getdik,sahilde cay icdik sohbet etdik,mas mavi denizimizi seyr etdik ve s. teklifini cox beyendim.mencede sadece salam sagol yazmaq maraqsizdir.arada bezi seyleri paylasmaliyiq/secdiyin mezvuda yaxsidir.men coxunun nece evlendiyini bilirem xanimlarin ama tekrar biliyin anasidri:) men de gozleyirem xanimlar yazilarinizi opdummmmmm

Salam qızlar.Misscim,Fidancım,gözel weekand keçirttiyinize sevindim.Men heftesonu evdeydim.Yoldaşımla ve qızlarımla qezmeye çıxmışdıq.Fidancım,teklifin çox gözeldir.Birinci men başlayayım.Men yoldaşımla netten tesadüfen tanış oldum.3 ay sonra geldi Bakıya meni atamdan anamdan istedi.Orda dini nigah yaptık.Sonra buraya geldik ve resmi nigahımızı burda yaptık.Fidancım,sende anlat hekayeni.Misscim,sen nece tanış oldun,canım?
Hamınızı öptüm,canlarım.Helelik

merhaba Fidancım.Bende eşimle tesadüfen netde tanışdım.6 ay sonra geldi azerbaycan annemlerden istedi ama vermedi annemler bizde 1-2 haftA sonra kaçtık.ve burda nigah yaptık.2005 senesinde .Şimdi 7 aylık bi kızım var ..bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…