salamlarrrrrrrr.her gun bura geldikde bacilarin yazisini oxumaq mene lezzet edir.masallah ne gozel qaynayib qarisdiq.allah pozmasin.tek tek yazmayim seyfede yer tutur :)
kalipsocum cox gozel dua etmissin menim ucun.allah hamimizi guldursun .hemise kefimiz yerinde olsun
fidancik senin keyfinin yerinde olmasi mene cox xos tesir etdi.niye bilmirem menim keyfim hec yoxdur nece gundur.senin nesen mene de bulasdi biraz.gulen insanlarin oldugunu gormek insana yasama dair umit verir
gulcum senin qizin seklini gordukce opmek isteyirem amma herseyi icat edenler efsuslar olsun bilgisayardan dokuna bilmeyi daha icat ede bilmeyibler.azra qizimizi menim ucun coxlu coxlu op
mehinbanu abla tez tez niye gelmirsen? baxxxxxxxxx hamimiz burda yaziriq birseyler.seni de azerini de cox gozleyirem az az gelirsiz.
menden helelik bu qeder.opdum haminizi qizlar
Canım,fırsat buldukca giriyorum siteye. Bu aralar computerden uzak kaldım. Diğer sitelerime de giremiyorum. Hayatımda bazı değişiklikler yapmaya karar verdim. Evlendikten 15 yıl sonra çalışmaya karar verdim. İş görüşmelerine gidiyorum. Çok iyi fırsatlar var. Ama kimi iş yeri uzak,yani karşıda,kimisi de tesettürlü olduğum için beni kabul etmediler. Aslında,eşim çalışmamı istemiyor. Ama evde çok sıkıldığımı görüyor. Depresyona girdiğimi görüyor. Kızlarım da büyümüş. Bir şeylerle meşkul olmak istiyorum. İnşallah,isteyimce bir iş bulurum.
gunaydin canlarim.ne guzel sohbetler gidiyor burda.misscim sana moral ver4diyimcin sevindim,zaten bu yuzden burdayiz iyi gunde kotu g
salamlarrrrrrrrrrr xanimlar.ay bu sehife her gecen gun daha cox keyif verir.insanin cox olmasi her gun yeni yazilar eklenmesi insana heves verir yazmaya.bir aralar tek qalmisdim acigi hevesden dusmusdum .insa masallah dostalr coxalib.haminizi coooooooooox sevirem.kalipso,mehinbanu,fidan,gulazra,azerin,nergiz ablaaaaaaaaaa yaxisi ki varsiniz.he rgun bir nece defe gelirem yazilari gordukce cavab yaziram kendime engel olamiyorum laelaelaelaelae
Kızlar, hayırlı günler. Hayırlı cumalar. Bu mübarek günde bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle. Allaha emanet olun.
mehinbanu,çok güzeldi,seyrettim,dinledim.Beni ağlattınsenağlamayüreğimin yarısı benimde Baküdesenağlamaoğluşumla,gelinim oradalar,gurbetlik çok zor....
Canım emeğine ve ellerine sağlıkŞeniz
Sevgilera.s.
Allah razı olsun kardeşim. Cok duyqulandım. Kimse Anne baba kimi olamaz. Kimse onlar gibi karşılık beklemeden sonsuzadek sevemez. Bizleri her halimizle sevdiler..
Allah onları doğru cennetine götürsün. Amin...