Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

salamlarrrrrrrrr.haminizi opurem.necesiniz? insallah hersey heyatinizda qaydasindadir.kalipso senin ucun de cox sveinirem sevdiyin birinden sevgi gormek hele hele evlendiyin insanin sevgisinden bu qeder emin olmaq inanilmaz gozel duygu oldugunu tahmin edirem.men sene sual vermisdim amma herhalda oxumadin.sen aileni nece razi etdin seni basqa olkeye verdiler gelin olaraq.menim mama seni uzaga vere bilmerem deyir.bizim evlilip planimizi aksatirlar buna gore.sen nece etdiyini yaz ki men de bundan istifade edim :KK66:

Misscim,görmedim,canım,kusura bakma.Menimde mama papam ele deyirdiler yoldaşımla tanış olmadan önce.Ona o qeder inandılar ki qismetmiş demekki.Papam 2 defe Fransada oxumagı redd etti-2 defe imtahan verib qazandım.Ama evdekiler buraxmadılar.Men heç ikna etmedim buna.Anam atam özleri beyendiler eşimi gördüklerinde.Ciddi,insansever ve qayğıkeş olduğunu gördüler.Ayrıca anamda her 5-6 ayda gelir yanıma.Ama papamı göre bilmiremsenağlamasenağlamasenağlama Papamın işleri çoxdur ve çıxa bilmir.Seninkiyle tanış et,canım.Onlar doğrusunu özleri görerler.Eğer doğrudanda senin sevdiğin gibidir,onlar anlarlar bence.Mama papa yalnış etmez canım.Onlarla tanış olsun sevgilin onlara sevdirsin özünü.Elinden geleni etsin.

Haklısın,MehinBanucum.Bende skype den görüşüyorum ana atamla.Ne yapalım,hayırlısı hepimiz için.İyi günler hepinize ,kızlar
Öptüm sizleri

salamlar.ne gozel basqa olkede is tapa bilmek.men fikirlesirem ki heyatdir hani olur ya evlenip izmire gede bilsem goresen is tapa bilerem mi? men ingilis dili muellimesiyem.ele bilirdim ki buranin diplomu ile is tapmaq olmaz.gozel balamiz necedir gulcum? bu arada sen isde olanda ona kim baxir?

Salam canım..İnan ilk önce her şeye gönülden inanacan ve ben bunu başarcam diyeceksin.Hele izmir orası daha da güzel...ingilizcen varsa yeter illa müellime işlemersen başqa senetde işleyersen...Mende BDu mezunuyam.Çalıştığım şirket çalışma izni aldı ve 2 senedir çalışıyorum burda.İnşallah bu sene türk vatandaşlığı için başvuru yapacam.Artık eşimde bende burda bu emniyet işinden bıktık:)))))
İnşallah her şey iyi olur ilk önce her şeye kendin inanacan....

salamlar.ne gozel basqa olkede is tapa bilmek.men fikirlesirem ki heyatdir hani olur ya evlenip izmire gede bilsem goresen is tapa bilerem mi? men ingilis dili muellimesiyem.ele bilirdim ki buranin diplomu ile is tapmaq olmaz.gozel balamiz necedir gulcum? bu arada sen isde olanda ona kim baxir?

Misscim,işe geldikte,bitirdiyin universitetin diplomu uygun gelirse taparsın burda iş.Mende Bakıda İnyazın müellimesiydim-fransız dili müellimesiyem rus sektoru fransız tercüme fakultetini bitirdim inyazda.Burda gettik Ankara başkent universitetine rus dili müellimesi götürecektiler,vetendaşlığım olmadığı üçün almadılar işe.Vetendaşlığıma 1 il galdı-evlilikten sonra 3 il.Bakıda hele universitetten çıxmamışam,dekretteyem.Burda iş tapan kimi İnyazdan çıxacam.Ama çox heyifim gelir doğrususenağlamasenağlamasenağlama
2 qırmızı diplomla bitirdim inyazı ve işsiz qalmağ istemirem

salam kizlar,keyifler nasil.iyisiniz insallah.buraya bir ugramadan duramiyorum,bir ugrayim ne var diye girdim.girmiskende bir salam verim dedim,ozunuze yaxsi baxin opdum kocaman.

cox sagol "kalipso" baci meslehetlerin ucun.men sevgilimin xarakterine cox guvenirem.bunu anama tez tez deyirem tanisan oglun qeder seversen deye.insallah men de senin kimi eder ve nehayet arzumuza qavusuruz.tekrar cox cox sagol.:1hug: insallah en qisa zamanda is taparsan.vetendasligi gozleyenecen ozel ders vermeyi dusunsene.bos durmazsan.hem dil ele seydir ki isletmedikce unudur insan ve passivlesir.daim isleyen biri ucun evde oturmaq cetindir bilirem.helelik haminiza cox coxlu opucukler Şeniz byeeeeeee

Çox sağol,ezizim MİSSHUSEYNOVA :)Ne yazıkki özel derste vere bilmirem evde 1,5 yaşında balaca qızım vardır.Ama dillerimi unutmamaq üçün o dillerde kitablar oxuyuram hergün.İnşallah unutmaram.Senede istediklerine tezlikle nail olmanı dileyirem ve çoxlu öpürem.Görüşmek üzere

sabahin xeyir kalipso.qizin her halda butun gununu alir.menim refiqemin de 10 ayliq qizi var yeni ayaq acmaga basladi cox cetindir usaq saxlamaq ordan bilirem.onun arxasinca qacirsan yeqinki butun gunu.insallah biraz boyusun onu krese verer o zamana qeder vetendasliq da hell olarak istediyin kimi is taparsan .biraz sebr lazimdir.bilirem demek asandir ama bunu ozune dert etme gozel bacim.heyatdan zovq almaya calis.kimilerinin etmek icin cabaladigi basara bilmek icin yirtindigi ve nail olmaq ucun nece gece gunduz dua etdiyi bir heyata sahibsen.allah pozmasin insallah.sahib olduqlarinla xosbext ol deycem ama eminem zaten elesen.sahib olduqlarinin qiymetini bilen ve sukur eden biri oldugunu ayzilarindan anlamaq cetin deyil.allah daim etsin mutlulugunuzu.darisi basima :)

Çox sağol,canım Misscim,seninde gününün aydın keçmesini dileyirem.En qısa bir zamanda sevgiline ve xoşbextliyine qovuşmanı dileyirem.Sende üzülme,canım,herşey istediyin kimi olacak inşallah.En gözel arzularımla...
Öptüm

salam qızlar ne gözel söhbet edirsiniz. ALLAH muhabbetinizi artırsın :)

men aylardır gire bilmirem buraya. ümümiyetle kompyutere yaxınlaşmağa bele zamanım olmur..

bebişim 4 aylıq oldu, artıq az yatır ve çox ilgi isteyir. boş qala
bilmirem.

mamam 3 ay yanımda qaldı, dünyanın en xoşbaht insanı men idim. amma 1 hefte oldu bakıya döndüüü senağlama

çox darıxıram çooox. oğlum olmasaydı çoxdan deliye dönmüşdüm Veten hesretinden senağlama

boşuna deyilmeyib ki:

Gezmeye Gerib Ölke,
Ölmeye Veten Yaxşı...!

Xoş geldin Bitanesia.s.
Mende seninle eyni duygulardayam,canım.Mamam 2 heftedir getti Bakıya.Daha önce 1 ay burdaydı,ama gettisenağlamasenağlamasenağlama.Mende çox darıxıram!!!Ama ne ede bilerik özümüz bilerek bu yolu seçdik.Mama papalarımızın canları sağolsun-yeter.Üzülme ,canım.Tek deyilsin.Öptüm

Çox sağol,canım Misscim,seninde gününün aydın keçmesini dileyirem.En qısa bir zamanda sevgiline ve xoşbextliyine qovuşmanı dileyirem.Sende üzülme,canım,herşey istediyin kimi olacak inşallah.En gözel arzularımla...
Öptüm

cox sagol kalpiso.insallah canim.men de artiq sevdiyime qovusaram.onsuzluq her gecen gun izdirap verir.seher oyaniram onu gormeyeceyimi dusundukce asma xestesi kimi nefes darlici cekirem senağlama

salam qızlar ne gözel söhbet edirsiniz. ALLAH muhabbetinizi artırsın :)

men aylardır gire bilmirem buraya. ümümiyetle kompyutere yaxınlaşmağa bele zamanım olmur..

bebişim 4 aylıq oldu, artıq az yatır ve çox ilgi isteyir. boş qala
bilmirem.

mamam 3 ay yanımda qaldı, dünyanın en xoşbaht insanı men idim. amma 1 hefte oldu bakıya döndüüü senağlama

çox darıxıram çooox. oğlum olmasaydı çoxdan deliye dönmüşdüm Veten hesretinden senağlama

boşuna deyilmeyib ki:

Gezmeye Gerib Ölke,
Ölmeye Veten Yaxşı...!

salamlar bitanesi.senin yazilarini gormusdum amma hec yazmadigin ucun hemise fikirlesirdim goresen niye hec gelmir deye.indi anladim sebebini.allah uzun ve saglam heyat versin balana.insallah vetenine milletine ve ailesine layiq ovlad olar.
hamidan sorusuram senden de sorusum.evlilik hekayenizi bizle paylasana.nece tansidiniz nece aileniz razi oldu evliliyinize? ayrica azerin baci var buraya gelir tez tez.o mesela anasi ile sizin kimi tez tez goruse bilmir.hemise hesret acisindan danisir.hasret gidere bilmir asan.mence bunu fikirlesib sevinin.cunki bir defe de yazdim men sizin yerinizde olmaq ucun cooooooooooox dua edirem,cox eziyyet cekirem.insallah men de sizin kimi gozel heyat yasayaram.allah haminizi nezerden saxlasin.darisi basima :KK66: opdummmmm

canımsınız Tanrı Tüm Türk illerindeki kardeşlerimizi korusun.Oralara gelip sizleri görmeyi çok isterim sevgiler hepinize...

salamlarrrrrrrrrr kurbaga baci tatlicadiarzu biraz garip cikdi yahu bu .ismini bilmedigim icin nasil sesleneyim bilemedim.yazilarin icin coooooooooook tsk ederim kendi adima.guzel sozlerin icin minnetdarim.allah bir birine iyi niyetli olan tum muslumanlari ve turkleri korusun.biz zaten bir millet iki devletiz.ben turkiyede hic olmadim ama o kadar cok seviyorum ki sizleri.sizi de kendimizden biri olarak goruyorum.insallah bir gun gelir buralari gezersiniz.bakude o kadar cok turk var ki hic yabancilik cekmezsiniz.buralari cok seveceginize eminim.Şeniz

Ay Misscim,ALLAH SENİ GÜLDÜRSÜN !!!!!:sm_cool::sm_cool::sm_:roflol::roflol:

gunaydin kizlar.misscim.,kalipso,gulazra,mehinbanu ablam,azerin /ismini ununtdugum kimse kaldisa cok ozur dilerim/:teytey:bu gun keyfim cok iyi o yuzden size gunaydinlar dileyiyim dedim.gununuz hayirli olsun,bu gun sizin icin bereketli bir gun olsun insallah.sevdiklerinizle mutlu mesud olun,sevdiklerinizi rabbim size bagislasin ben de icinde,canim kocacigimi allah yanimdan ayirmasin,vatan hasreti cekenlerin de allah yardimcisi olsun,hic uzulmeyin biz variz.bak ne guzel anlasiyoruz burda.sevgiyle kalin,her kescin her seyin en hayirlisi versin rabbim,aminnnnnnnnnn.sizleri cok seviyorum,kendinizi iyi bakinyerimsenibenhadi hosca kalin fistiklarnanikallah nazarlardan korusun bizi:nazar:

sabahın xeyir fidan azeri ve başqa qızlar(kalipso,misshuseynova,kurbağa,bitanesi, azerin....)mende arad girib yazılarınızı oxuyuram bezen vaxt olanda yazıram bezen yaza bilmirem...hamınızı öpürem..
azeri xalaları Azra qızımın hamınıza salamı var:))))öpdüm kızlar:))))

Selam, canlarım. Ne güzel burada birbirimize moral vermemiz. Kaderimizde gurbetçilik varmış,yaşıyoruz. Kolay değil. Ama, Allah (c.c.) bunun karşılığında bizlere mutlaka başka güzellikler nasib etmişdir. Her şeye iyi tarafından bakalım. Üzülmeyi bırakın. Unutmayın her hastalığın başlanğıç noktası mutlaka üzüntüye dayanıyor.
Sizleri seviyorum. Bütün güzellikler sizin olsun,inşallah.a.s.

salamlarrrrrrrr.her gun bura geldikde bacilarin yazisini oxumaq mene lezzet edir.masallah ne gozel qaynayib qarisdiq.allah pozmasin.tek tek yazmayim seyfede yer tutur :)
kalipsocum cox gozel dua etmissin menim ucun.allah hamimizi guldursun .hemise kefimiz yerinde olsun
fidancik senin keyfinin yerinde olmasi mene cox xos tesir etdi.niye bilmirem menim keyfim hec yoxdur nece gundur.senin nesen mene de bulasdi biraz.gulen insanlarin oldugunu gormek insana yasama dair umit verir
gulcum senin qizin seklini gordukce opmek isteyirem amma herseyi icat edenler efsuslar olsun bilgisayardan dokuna bilmeyi daha icat ede bilmeyibler.azra qizimizi menim ucun coxlu coxlu op
mehinbanu abla tez tez niye gelmirsen? baxxxxxxxxx hamimiz burda yaziriq birseyler.seni de azerini de cox gozleyirem az az gelirsiz.
menden helelik bu qeder.opdum haminizi qizlar

mehinbanu abla tez tez niye gelmirsen? baxxxxxxxxx hamimiz burda yaziriq birseyler.seni de azerini de cox gozleyirem az az gelirsiz.
menden helelik bu qeder.opdum haminizi qizlar

Canım,fırsat buldukca giriyorum siteye. Bu aralar computerden uzak kaldım. Diğer sitelerime de giremiyorum. Hayatımda bazı değişiklikler yapmaya karar verdim. Evlendikten 15 yıl sonra çalışmaya karar verdim. İş görüşmelerine gidiyorum. Çok iyi fırsatlar var. Ama kimi iş yeri uzak,yani karşıda,kimisi de tesettürlü olduğum için beni kabul etmediler. Aslında,eşim çalışmamı istemiyor. Ama evde çok sıkıldığımı görüyor. Depresyona girdiğimi görüyor. Kızlarım da büyümüş. Bir şeylerle meşkul olmak istiyorum. İnşallah,isteyimce bir iş bulurum.

X