- 18 Ağustos 2007
- 233
- 1
- 45
- Konu Sahibi emilya
salamlarrrrrrrrr.haminizi opurem.necesiniz? insallah hersey heyatinizda qaydasindadir.kalipso senin ucun de cox sveinirem sevdiyin birinden sevgi gormek hele hele evlendiyin insanin sevgisinden bu qeder emin olmaq inanilmaz gozel duygu oldugunu tahmin edirem.men sene sual vermisdim amma herhalda oxumadin.sen aileni nece razi etdin seni basqa olkeye verdiler gelin olaraq.menim mama seni uzaga vere bilmerem deyir.bizim evlilip planimizi aksatirlar buna gore.sen nece etdiyini yaz ki men de bundan istifade edim
Misscim,görmedim,canım,kusura bakma.Menimde mama papam ele deyirdiler yoldaşımla tanış olmadan önce.Ona o qeder inandılar ki qismetmiş demekki.Papam 2 defe Fransada oxumagı redd etti-2 defe imtahan verib qazandım.Ama evdekiler buraxmadılar.Men heç ikna etmedim buna.Anam atam özleri beyendiler eşimi gördüklerinde.Ciddi,insansever ve qayğıkeş olduğunu gördüler.Ayrıca anamda her 5-6 ayda gelir yanıma.Ama papamı göre bilmiremsenağlamasenağlamasenağlama Papamın işleri çoxdur ve çıxa bilmir.Seninkiyle tanış et,canım.Onlar doğrusunu özleri görerler.Eğer doğrudanda senin sevdiğin gibidir,onlar anlarlar bence.Mama papa yalnış etmez canım.Onlarla tanış olsun sevgilin onlara sevdirsin özünü.Elinden geleni etsin.