M
misshuseynova
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi emilya
Qızlar,mende Azerbaycanlıyam,Bakıdanam.Ankarada yaşayıram.Bakıda Xarici dillerde müellimeyem.Buraya evlendim.Bakım,mamam ve papam üçün çox darıxıram
Cox sevindim canim menim,burada sizleri gormek ne guzel.men de bakida yasayiram BDUda oxuyuram,yaslarimiz da demek olar ki eynidir,ne yaxsi ortak seylerimiz var.demeli bundan sonra paylasacagimiz cok sey var.byndan evvelki mesajda gordum kismet cikmis sene insallah xeyirlisi olar,her sey konlunce olar,sevgilimnen alinmadi zad yazmisan uzulme,her seyin xeyirlisi,aranizda ne olub hec ne bilmirem ama ola bilsin xeyirlisi bu imis.hic uzme canini her seyin hayirlisi.allah gonlune gore veriri insallah ozune yaxsi bax.opurem.:teytey::teytey:
tekrar salam fidan.ortaq seylerimizin olmasi heqiqeten danismaga cox sey oldugunu gosterir mencede.sen hansi rayondan ve ya seherdensen? men genceliyem.qismet cixib ama men hec sevinmirem buna ,cunki sevdiyimden alir meni.amma heleki deyesen o mesele olmayacaq.mama oglani beyenmedi :içelim: sevdiyimle hec bir problemimiz yoxdu.1 ildir ele gozel sevgi yasayiriq ki hec kim inana bilmir menim kimi cetin insan seve bilen,cox inceliyen cox detaya fikir veren biri bu qeder cox sevsin birini hem de 1 defe bele problem yasamasin.yeni allah nezerden saxlasin aramiz cox gozeldir ama turk oldugu ve meni alib izmire aparmaq istediyi ucun mamagil raziliq vrmir.gorek d enece olur.allah hamini sevdiyine bagislasin.sevmek ve sevilmek cox gozel seydir.insan bunu itirnde ve ya itirmekle uz uze genelende daha yaxsi anlayir.opdummmmmm :teytey:
salam gozel balanin anasi.uzun vaxtdir yox idin.gorduyume sevindim.duz yorumladin yuxumu.mene bu yaxinlrda goruculer cixdi xeyli.demesi ayipdir amma 5 nefer gorucu var men neymisem laelaelaelaelae
birini anamla atam yaman beyenibler.urekleri gedir ki men he deyim tez nisan qoysunlar.gorek de qismet.sevdiyimden fayda gelmedi hec olmasa anami atami sevindirim,onlarin istediyi ile evlenim.belke bu allahin yazdigi qismetdir.gozeller gozeli balani op menim ucun.allah nezerden saxlasin.opdummmmma.s.
salam kizlar.bu bolume hic girmemisdim,azerbaycani gorunce deli oldum,olamaz dedim,coxdandi bu siteyi takib edirem ve hep dusunurdum ki goresen menden basqa burda azeribaycanli varmi ona gore burani gorende coooox sevindim,demeli var imis.bu gun boyuk bir sey kesf elemis kimi hiss edirem ozumu,cox sevindim,bundan sonra ben de hep burdayim,nece nefer oldug bir hesablayan varmi.sizleri cox sevirem canim hemyerlilerim.ileride bir bir haminizla tanis olaram,tanismaq isteyen kendini anlatsin
salam.her sey olacagina varir deyibler,her seyi axisina burax ne olacaq olacq.umarim her sey yaxsi olar.ozune yaxsi bax.opdum.
AYY CANIM MENİM İNAN ÇOX SEVİNDİM...İNŞALLAH HER ŞEY İSTEDİĞİN KİMİ OLUR.eVET UZUN ZAMAN OLDU YAZAMIYORUM.EVDE BİLGİSYAR YOK ZATEN OLSADA ZAMAN YOK.İŞDE DE ZAMAN BULDUKCA YAZIYORUM..ONDAN..BU ARALARDA BİR AZ YOĞUNUM...
salam kalipso.sen de xos geldin aramiza.cox sevinirem yeni tanisliqlar yaranir deye.men de BDU ingilis dili muellimesiyem.2006 da xarici dillerin mastr bitirmisem.sen nece evlendin getdin ankaraya? menim de sevdiyim var,turkdur.amma ailem raziliq vermir.men de qorxuram geder xosbext olmaz,alisa bilmerem deye.bize biraz heyatindan razi olup olmadigindan,basqa olkede yasamagin yaxsi ve pis tereflerinden yazsan olaarrrrr? :çok üzgünüm: opdummmmmm tekrar xos geldin
salamlar canim.yazilarini gormek cox xosdur.darixmsidim senin yazilarin ucun.gozeller gozeli balaskamiz necedir? texmini basa dusurem,menim de bu aralar islerim cox oldugu icin girmekde cetinlik cekirdim.qismet meselesi olmadi bacim.oglanin xasiyyeti gorunduyu ve ya etrafin teriflediyi kimi deyilmis.cox qara qabaaq tekliyi seven hamidan uzaq yasamaq isteyen heddinden artiq sert biri imis.mama esiden kimi redd olsun snei vermerem dedi.mende lap yaxsi sene xos mene senden de xos dedim:)
senden ne haber? heyat necedir vetenden uzaqda? bu arada sen ne olaraq isleyirsen istanbulda?
SALA FİDAN .XOŞ GELDİN...MEN DE GÜL...BDU UNİVERSİTETİNİN SOSYOLOJİ FAKÜLTESİNİ 2004 SENESİNDE BİTİRDİM.2005 SENESİNDE DE EŞİMLE EVLENDİM VE İSTANBULA YERLEŞDİM.EŞİM TÜRK.ŞU ANDA ÜMRANİYEDE YAŞIYORUM.6 AYLIK AZRA İSİMLİ KIZIM VAR.ÇALIŞIYORUM KENDİMM ÖZEL BİR ŞİRKETDE ÇALIŞIYORUM İHRACAT BÖLÜMÜNDE....ALLAHA ŞÜKÜR MUTLUYUM VE TÜRKİYEYİ EŞİMİ BURDAKI ARKADAŞLARIMI AKRABALARIMI YANİ EŞİMİN AKRABALARINI HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM....BU KADAR CANIM...ÖPDÜM:)
Fidan cox gozel yazmısan. Dogurdanda cetin qerardı. İnsan sevdiyi an hecneyi gormur. men Ailemi inandırdım. 3-4 illik sevgi. kımse vaz kecdıremedım sevdıyımden.
şimdi evlıyım, eşimide sevirem.
1 yıl olacak burdayım. alışamadım. geri done bılseydım gelmezdım bura deyırem. belke her kes bele deyıl. mende senın kımı aileme cox baglıyam. Aılenın yerını hecne vermir. Canın acıyır, elin yetişmir. ozumu adada hiss edirsen.
Kimse anan, bacın, qardaşın atan kimi sevemez seni... bu bir gercek.
İyice düşünmek lazım. Basqa olke onlardan ayrılmak demekdi. telefon zengleri, ilde bır defe gorme evez etmir, sondurmur hasreti. veten ve aile hasretını.
Qızlar,ne gözel şeyler yazmısınız ,prosto super!!!!Mende Bakım üçün çox darıxıramAnam atamda orda,onlarsız nece yaşayıram bilmirem,ama heleki yaşayıram!!!Özümden çox sevdiyim yoldaşım mene güc verir,yaşamaq nedeni verir.O meni oqedere sevmeseydi burda qalamazdım,çünki mamamın papamın biricik qızıyam ve onları canımdan çox sevirem