M
misshuseynova
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emilya
merhaba bayanlar dunki 8 mart kadinlar gununuzu kutlarim.hepinizin guzel gonulleri hep bayram sevinci ile carpsin.hep mutlu olun.hepinizi opuyorummmmmmmma.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NOVRUZ BAYRAMINIZ MUBAREK NECE BELE BAYRAMLARA
NOVRUZ BAYRAMINIZ MUBAREK NECE BELE BAYRAMLARA
merhaba hanimlar ben geldimmmmmmmm.gecmis bayraminiz birde kutlarim.ben memleketdeydim bayram kutlamaya gitmisdim.mehinbanu abla mesajini okudum cok kotu oldum.ates dusduyu yeri yakarmis,sizin acinizi hiss edemiyorum ama analaya biliyorum.vatandan uzak olmak cok kotu.15 senedir bayram kutlamadigini dedin.merak etdim eger ozel degilse neden hic baYRAMDA BAKUYE GELMEDIGINI SOYLER MISIN?
senin rüyanın yorumu bence büyük bir kismet yakalamışsın..yani iyi bir haber ve ya hayatında iyi bir şey olacak .değişiklik.evli değilsense demek evlenecen iyi bir kismet geliyor :))))))şansın bol olsun canım....
salam kizlar.bu bolume hic girmemisdim,azerbaycani gorunce deli oldum,olamaz dedim,coxdandi bu siteyi takib edirem ve hep dusunurdum ki goresen menden basqa burda azeribaycanli varmi ona gore burani gorende coooox sevindim,demeli var imis.bu gun boyuk bir sey kesf elemis kimi hiss edirem ozumu,cox sevindim,bundan sonra ben de hep burdayim,nece nefer oldug bir hesablayan varmi.sizleri cox sevirem canim hemyerlilerim.ileride bir bir haminizla tanis olaram,tanismaq isteyen kendini anlatsin[/QU
salamlar.xos geldiniz sehifemize.sizi de aramizda gormekden sadam.coxlu insan gelende sevinirem.men $efa,azerbaycanda bakida yasayiram.23 yasim var muellimeyem.ingilis dili dersi verirem BDU da.bir nece aydir burdayam,men de hem bu sehifede olanlari hem de bu siteni cox sevirem.insanin her turlu ehtiyacini qarsilaya bilen mocuzeli bir yerdir.hami semimi,icden,sicak,mehribandir.insallah tez tez yazi yazarsiz buraya.hem azerbaycanda yasiyan turkler hem turkiyede yasayan azeriler var burda.en feal uzvler men,mehinbanu,azerin,nergiz abladir.herhalda yazilarindan gorursuz.helelik bu qeder.opduma.s.
salam kizlar.bu bolume hic girmemisdim,azerbaycani gorunce deli oldum,olamaz dedim,coxdandi bu siteyi takib edirem ve hep dusunurdum ki goresen menden basqa burda azeribaycanli varmi ona gore burani gorende coooox sevindim,demeli var imis.bu gun boyuk bir sey kesf elemis kimi hiss edirem ozumu,cox sevindim,bundan sonra ben de hep burdayim,nece nefer oldug bir hesablayan varmi.sizleri cox sevirem canim hemyerlilerim.ileride bir bir haminizla tanis olaram,tanismaq isteyen kendini anlatsin[/QU
salamlar.xos geldiniz sehifemize.sizi de aramizda gormekden sadam.coxlu insan gelende sevinirem.men $efa,azerbaycanda bakida yasayiram.23 yasim var muellimeyem.ingilis dili dersi verirem BDU da.bir nece aydir burdayam,men de hem bu sehifede olanlari hem de bu siteni cox sevirem.insanin her turlu ehtiyacini qarsilaya bilen mocuzeli bir yerdir.hami semimi,icden,sicak,mehribandir.insallah tez tez yazi yazarsiz buraya.hem azerbaycanda yasiyan turkler hem turkiyede yasayan azeriler var burda.en feal uzvler men,mehinbanu,azerin,nergiz abladir.herhalda yazilarindan gorursuz.helelik bu qeder.opduma.s.
Cox sevindim canim menim,burada sizleri gormek ne guzel.men de bakida yasayiram BDUda oxuyuram,yaslarimiz da demek olar ki eynidir,ne yaxsi ortak seylerimiz var.demeli bundan sonra paylasacagimiz cok sey var.byndan evvelki mesajda gordum kismet cikmis sene insallah xeyirlisi olar,her sey konlunce olar,sevgilimnen alinmadi zad yazmisan uzulme,her seyin xeyirlisi,aranizda ne olub hec ne bilmirem ama ola bilsin xeyirlisi bu imis.hic uzme canini her seyin hayirlisi.allah gonlune gore veriri insallah ozune yaxsi bax.opurem.:teytey::teytey:
Hoş geldin, Fidan. Memnun olduk. Sitede azerileri görmek gerçekten de çok güzel.a.s.