merhaba nergiz ablacik.evet isler filan baya zamanimi aliyor.benim aksim da askerden geldi,onla konusuyorum oyle zaman geciyor.iyi haberler var ablam.ben kayin pederimle konusdum halen de konusuyorum suanda msn ile.beni sevdi :))))))))))))))))
canım sen sıxma canını inşallah sağ-salamat geler dünyaya.
bax misal üçün menim hamileliyim çox rahat keçti heç hamile olduğumu anlamadım ama gel gör ki, doğum bir cehennem oldu. bütün xestexananı ayağa qaldırmışdım. indi bele ağlıma gelende bir kabus kimi olur.
ona göre hamilelikte sıxıntı çekmen normal, biraz daha sebr et inşallah kolay doğum olur ALLAH bir avazda kurtarır. :teselli:
salam cnm.he maşallah bütün bebekler güzel.doğru deyşrsen qürbetdeyem ama xoşbextem.Allahıma şükürler olsun...Nerdeyse her gün danışıram mamagilnen ama yenede bezen deyirem kaş yoldaşımla orda yaşasaydıq...Ne bilimminsan xeste olanda en çoxda darıxır,heç kim yox diye...bu aralarda qrip oldumBelke ondan..Ama yenede her şey ela.burayıda çox seviem dostlarımı,eşimin akrabalarını..her neyse...
Cnm benim sen her kesi boş ver kendine bak ve sevdiğine...ben maalesef ailemi ikna edemedim ve eşim kaçırdı beni:)))) ama ailem aff etdi ve şu an eşimi benden daha çok seviyorlar....
her şey kısmet....her şeyin hayırlısı....:))))
Allah xoşbextliyini daim etsin bacım.
cox sagol gulcum.senin adina gercekden cox sevinirem xosbext oldugun ucun.ama men senin kimi ede bilmerem senağlama atam seker xestesidir,yuksek tansiyonu da var.evin tek qiziyam,men ele sey etsem ellerimle atami oldurmus olaram.sevgilimi tanisa atam en az qardasim qeder seveceyine eminem de,tanisdirmaya razi salmaqdan kecir is.neyse ama senin hekayeni oxudum,icime umid dogdu.darisi basima ne deyim.gozeller gozeli qizini menim ucun op
tabi cnm sen yine ikna etmeye çalış...en güzeli telinle duvağınla gelin olmak.İnşallah olursun cnm.Umutunu itirme...Bu arad sen azerbaycandamızın yoksa burdamı?
sağ ol cnm .keçen defe yazdım bende BDU 2004 senesinde bitirdim...Sosial elmler ve psixologiya fakültesinin sosiologiya fakultesini..Sende her halda oranı bitmisen..
salam qizlar.masallah siz baya kaynasmissiniz.ne gozel.sevindim sizin adiniza.madem eyni seherdesiniz gorussenize :) hem siz bitirdiyiniz universitetde men indi isleyirem.bildiyiniz kimidir,hec bir deyisiklik yoxdu :)))))))
gulcum sana ozelden mesaj yazdim geldi mi bilmiyorum
Günaydın...Ben Gül...Ben iyiyim..siz nasılsınız...Şu an işdeyim...Hanımlar,iyi akşamlar...a.s.
Nasılsınız?
Hepinizi öptümŞeniz
Günaydın...Ben Gül...Ben iyiyim..siz nasılsınız...Şu an işdeyim...
arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.blog acmak istiyorum.ama nasil ede bilirim bilgim yok.bu konuda kim birsey biliyorsa yardimini bekliyorum
arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.blog acmak istiyorum.ama nasil ede bilirim bilgim yok.bu konuda kim birsey biliyorsa yardimini bekliyorum