- Konu Sahibi cileklidon
Ya niye yapmış o zaman? Niye?Tavuk suyu ablam annelikten hiç bir zaman mutlu değildi. Boşanmaya özel bir durum değil onun bu şikayetleri..
Bir kondom, bir hap yeterdi olmaması için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya niye yapmış o zaman? Niye?Tavuk suyu ablam annelikten hiç bir zaman mutlu değildi. Boşanmaya özel bir durum değil onun bu şikayetleri..
Evet çocuklara senin yatırımın onlara kalacak dediği ev için şimdi satsam şunu yapsam şurdan ev alsam geri kalanına araba alsam diye planlar kuruyor..Ablaniz malesef kötü bir insan . Bence bu sorunun çözümü belli . Ya çocuklar komple anneanne babanne yanına yerleşecek ya da babaları biriyle evlenince yanına alacak . Mallar ablaniz üzerine yapıldıysa çok üzüldüm . Sırf o çocuklar sayesinde elde ettiği imkanları kullanacak . Ablaniza çocuk emanet edilmez bu çocukların da düzene ihtiyacı var bence büyükler bir araya gelsin kim yapabilir konuşsunlar Allah sizin ve yegenlerinizin yardımcısı olsun çok üzüldüm durumunuza
Çocuklara psikolojik anlamda iyi davranmıyor çocuk onlar daha merak eder iki yetişkin birşey konuşurken onlar katılıyor yada dinliyor başlıyor hakaret etmeye. Hiç hoşlanmıyorumBenim asil merak ettiğim, yalnız kaldıklarında çocuklara eziyet ediyor mu?
Anneniz çocuklara bakabilecek güce sahip mi? Hem madden hem manen. Sağlığı el verir mi?Çocuklara psikolojik anlamda iyi davranmıyor çocuk onlar daha merak eder iki yetişkin birşey konuşurken onlar katılıyor yada dinliyor başlıyor hakaret etmeye. Hiç hoşlanmıyorum
Evlattır o yüzden ablanızın başına bir şey gelse anne babanızın ciğeri yanar, şu an siz ablanızdan nefret edecek duruma gelmiş olsanız bile hızlı yaşayacağım diye daldığı hayat ona çok kötü şeyler yapsa ilk gözyaşı dökecek kişi de kardeşleri olarak sizlersiniz ama 35-36 yaşında bir kadını dizginlemeye gücünüz yetmez, ne deseniz nafile.Tamda dediğiniz gibi çocukları eşine yaranmak için yaptı, bak doğuruyorum diye. Sonra bak senin çocuklarına bakıyorum tavrına büründü. Ben senin çocuklarına bakıyorum kirada mı oturacağım diye de cinnet geçirip evi aldı. Evin değeri şuanda 2 milyon. İlerde satacağım diyor ya bilmiyorum ben çok soğudum ondan iğreniyorum keşke öyle bir ablam olmasaydı.. babam annem bazen gidiyor oraya onlara huzur vermiyor babam su istese veriyor suyunu ablam ama herkese babamı şikayet ediyor. Çocuklara geri dur deseler ablm onları engelliyor benim çocuklarıma kimse kızamaz diyor ama kendisi kızmaktan beter ediyor. Babamlar ne yapacaklarını şaşırmış durumda
Evet çocuklara senin yatırımın onlara kalacak dediği ev için şimdi satsam şunu yapsam şurdan ev alsam geri kalanına araba alsam diye planlar kuruyor..
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuzdur çoğunuz ablam boşanma evresinde bir kadın. İki çocuğu var boşanma davaları epeyi bir uzadı. Çekişmeliye gittiği için 2 davaları kaldı. Önümüzdeki kasımda pedagog eşliğinde çocukları dinleyecekler. Neyse,
Bir süredir iyilerdi ablam çocuklarına karşı ilgiliydi sadıktı gel zaman git zaman ablama yine geldiler.
Hep uçarı takılmak istiyor. Arkadaş ortamlarında takılmak istiyor. Son 4 gün önce beni aradı. Ağlaya ağlaya ben bu çocukları istemiyorum bakmak istemiyorum istediğim hayat bu değil, o şerefsiz gününü gün ederken ben iki çocukla bi başıma kalamam dedi. Bende ona değil çocuklara dayanamadığım için getir bana çocukları, bi kaç gün kafanı dinle bu düşüncelerden kurtul o çocukların sana ihtiyacı var dedim. Getirdi 4 gündür bendeler. Eşim ve ben her dediklerini yapıyoruz çok da güzel vakit geçiriyoruz denize götürdük yarında götüreceğiz velhasıl eşim ve ben çocuklara çok üzülüyoruz. 4 gün bendeler 2 gün annemdeler 5 gün kendi evlerindeler böyle hayat mı olur yazık bu çocuklara diye eşimle dertleştik. Demin ablam aradı. Çocuklar biraz daha sende kalsın ben silikon taktırcam dedi. Ya böyle bir şey olabilir mi ? Ya ben mi bağnaz düşünüyorum yoksa o mu normal değil arkadaşlar bana akıl verin ben işin içinden çıkamıyorum. Ben de çocuklara ben çok alıştım çok tatlılar dedim al senin olsun dedi ben istemiyorum çocuk bakmak dedi sonrada pazartesi alırım belki dedi.
Çocukların kalmasına değil, ablamın böyle ortam yapma isteğinden silikon gögüs taktırmak istemesine vajina düzeltme ameliyatı yaptırmak istemesine takıldım. Hayatında henüz biri yok ama erkeklerle çok arkadaşlık kuruyor. Saçma sapan kadınlarla arkadaş oluyor. Aklı beş karış havada. Arkadaşlıkları 5 günü geçmiyor hep takışıyor. Hala arkadaşlardan hayır gelmeyeceğini anlamıyor.
Nasıl bir rest çekebilirim ablama daha fazla katlanamıyorum. Kafa göz dalmak istiyorum. Babam ve annem çok üzülüyor bu duruma. Çocuklara çok üzülüyoruz.
Dün eşimle kaldılar ben işten dönünce oğlanın yanına oturdum kafasını geldi hemen koluma koydu başını sevdim bi mutlu oldu anlatamam. Kız da geldi tepeme oturdu saçlarımla oynamaya başladı. Gözlerimi dolduruyor onların bu sevgiye aç halleri.
Sırf zor bir süreç yalnız kadın başına kaldı diye destek oluyorum kırmamaya çalışıyorum ama taşmak üzereyim. Ne yapacak ki silikon gögüsü düzgün vajinayı şuanda? Ne istiyor? Az bi kredi çekecekmiş onca yokluğun arasında.. hayaliymiş
anneannenin suçu ne 65 yaşındsk adın kendisinin olmayan 2 tane çocuk büyütecek bu devirde? eskisi gibi de değil hem hangi okula göndereceğini bile insanlar günlerce düşünüyor araştırıyor...çocuk büyütmek bizim zamanımızdaki gibi değil ki sal çocuğu sokağa takılsın akşama kadar yok şimdi.Bir insanı zorla anne yapamazsınız. Kedilerde doğuruyor. Anane baksın torunlarına. Benimde bir sürü arkadaşımı ananesi büyütmüş. Ablanızında ne hali varsa görsün.
o zamandan beri yanlış yapmışsınız hala aynı hatayı yapıyorsunuzSeviyordu evet çok hırs yaptı o yüzden. Hayatının merkezine koydu eşini çocukları annemlere verirdi bebekkende eşiyle takılmak için. Siz bebeğinizi 2 hafta hiç görmeden ananeye verir misiniz?
Ben bakamıyorum babaya vercem diyor ikna edeceğim ver diye.
Ozamna çocukları babaya verecek kardeşimiz baba bakacak kendi bakmak istemiyorsa.@babyloading87 Biliyor musun dediğin gibi yüz vermediğim zamanlarda oldu ama çocuklara zarar verir diye korkuyorum sadece dövmek değil zarar vermek, onlara sizi istemiyorum bıktım bitirdiniz hayatımı diye hakaretler ediyor. Ben çocuklara kıyamadığım için alıyorum asıl onların demesi lazım bizi bu boktan yaşantına neden dahil ettin diye.
Ablamla eniştemin hep inişli çıkışlı ilişkileri vardı zaten. Ablam ona rağmen bu çocukları doğurdu. Hemde aşılama yöntemiyle sonra adam parayı biraz bulunca başka bir kadınla konuşmaya başladı. O yüzden ayrıldılar. Arkadaş gibi ayrılmak istedi adam hep destek olmak istedi ama ablam hep daha fazlasını istedi ve hep kavga çıkarttı şimdi adam ne çocuklara yaklaşıyor ne ablama. Para gönderiyor arada, çocukları alıp yemeğe götürüyor o kadar..
e tüm toplum kadınlara evlen çocuk yap, o zaman statü kazanırsın toplumda bir yerin olur, doğurmazsan eksiksin, olur dediği olabilir mi?Ya niye yapmış o zaman? Niye?
Bir kondom, bir hap yeterdi olmaması için.
Tüm yorumları okuyunca resmen irkildim.Tavuk suyu ablam annelikten hiç bir zaman mutlu değildi. Boşanmaya özel bir durum değil onun bu şikayetleri..
Ablan cok yanlış ama olanı biteni sorumluluklarını kaldıramiyor kendinde olduğuna inanmıyorum.Sanirim kendince taşıyacağından çok ağır yükü.Bence en mantıklı olanı varsa babaanne ya da babasıyla çocukların kalması olacaktır.Orada burada büyümez çocuklar.Siz elinizden geleni yapın ama anne baba adam gibi olmazsa ne yazık ki çocuklar böyle savruluyorMerhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuzdur çoğunuz ablam boşanma evresinde bir kadın. İki çocuğu var boşanma davaları epeyi bir uzadı. Çekişmeliye gittiği için 2 davaları kaldı. Önümüzdeki kasımda pedagog eşliğinde çocukları dinleyecekler. Neyse,
Bir süredir iyilerdi ablam çocuklarına karşı ilgiliydi sadıktı gel zaman git zaman ablama yine geldiler.
Hep uçarı takılmak istiyor. Arkadaş ortamlarında takılmak istiyor. Son 4 gün önce beni aradı. Ağlaya ağlaya ben bu çocukları istemiyorum bakmak istemiyorum istediğim hayat bu değil, o şerefsiz gününü gün ederken ben iki çocukla bi başıma kalamam dedi. Bende ona değil çocuklara dayanamadığım için getir bana çocukları, bi kaç gün kafanı dinle bu düşüncelerden kurtul o çocukların sana ihtiyacı var dedim. Getirdi 4 gündür bendeler. Eşim ve ben her dediklerini yapıyoruz çok da güzel vakit geçiriyoruz denize götürdük yarında götüreceğiz velhasıl eşim ve ben çocuklara çok üzülüyoruz. 4 gün bendeler 2 gün annemdeler 5 gün kendi evlerindeler böyle hayat mı olur yazık bu çocuklara diye eşimle dertleştik. Demin ablam aradı. Çocuklar biraz daha sende kalsın ben silikon taktırcam dedi. Ya böyle bir şey olabilir mi ? Ya ben mi bağnaz düşünüyorum yoksa o mu normal değil arkadaşlar bana akıl verin ben işin içinden çıkamıyorum. Ben de çocuklara ben çok alıştım çok tatlılar dedim al senin olsun dedi ben istemiyorum çocuk bakmak dedi sonrada pazartesi alırım belki dedi.
Çocukların kalmasına değil, ablamın böyle ortam yapma isteğinden silikon gögüs taktırmak istemesine vajina düzeltme ameliyatı yaptırmak istemesine takıldım. Hayatında henüz biri yok ama erkeklerle çok arkadaşlık kuruyor. Saçma sapan kadınlarla arkadaş oluyor. Aklı beş karış havada. Arkadaşlıkları 5 günü geçmiyor hep takışıyor. Hala arkadaşlardan hayır gelmeyeceğini anlamıyor.
Nasıl bir rest çekebilirim ablama daha fazla katlanamıyorum. Kafa göz dalmak istiyorum. Babam ve annem çok üzülüyor bu duruma. Çocuklara çok üzülüyoruz.
Dün eşimle kaldılar ben işten dönünce oğlanın yanına oturdum kafasını geldi hemen koluma koydu başını sevdim bi mutlu oldu anlatamam. Kız da geldi tepeme oturdu saçlarımla oynamaya başladı. Gözlerimi dolduruyor onların bu sevgiye aç halleri.
Sırf zor bir süreç yalnız kadın başına kaldı diye destek oluyorum kırmamaya çalışıyorum ama taşmak üzereyim. Ne yapacak ki silikon gögüsü düzgün vajinayı şuanda? Ne istiyor? Az bi kredi çekecekmiş onca yokluğun arasında.. hayaliymiş
Valla ben meme estetiğine de vajina daraltmasına da takıldım. Ayranı yok içmeye, tahtırevanla gider sçmaya. Hani düzgün bir hayatı, işi, ekonomik özgürlüğü olur neyse de şu haliyle neyin kafası. Babasının verdiği harçlıkları mı biriktirip olacak o operasyonları. Otursun önce insan olmayı öğrensin. Oksijen israfı.Şimdi linçleneceğim ama şöyle sağlam gerilip gerilip tokat manyağı yapasım geldi. Tabii ki sorun estetik değil, göğüs estetiği hiç değil ki ben de yaptıracağım. Sorun sorumsuzluğu, pervasızlığı, aklı bir karış havadalığı, annelik vasfı taşımaması
E ne olacak o çocuklara yazık değil mi? Evet keyfi bir durum olsa karşı olurum ama iki küçük çocuğun geleceği söz konusu burada. O kadına evlat emanet edilmez.herkes dede anaabne demişte yazık valla yaşlı insanlara kendi çocuklarını büyütmüşler bi de dönemlik değil ömürlük bi r süreç