• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az kaldı ablamı döveceğim sabrım taşıyor… gögüslerine silikon yaptıracakmış hanfendi..

Benim kuzende böyle yaptı. Teyzeme attı çocuğu, teyzem aman psikolojisi bozuk, aman yaptırsın be olacak diye destekledi kuzenimi. Serseri gibi 20 sene gezdi 20 sene. Ne erkek arkadaşlar, ne barlar kafeler, ne ortamlar. Heryerini yaptırdı. Şimdi kızı 25 yaşında annesine ismiyle sesleniyor anneannesine anne diyor. Zerre umrunda değil annesi, ama o senin annen deyince gülüyor kız. İzin vermeyin. Çocukları da almayın. O çocuk bırakmanın, estetik yaptırmanın falan ardı arkası kesilmiyor.

Babaları dükkanı var 7-24 orada çalışıyor börek dükkanı ben dükkanda çalışırken çocuklar evde aç kalırlar ne yaparlar tek diye almıyor.

Ee adamın dükkanı var parası var. Çocuklar dursun yanında, gerekirse de hafta 2-3 gün eve yardımcı gibi bi şey tutsun. Yemek, temizlik yapılsın. Ne sorumsuz bi insan babası da ya pes. Kardeşinz de aldatılma psikolojisiyle kendini kaybetmiş. Allah ıslah etsin.

Ben ablanızın bu dengesiz davranışlarının ciddi bir ruh hastalığının belirtisi olabileceğini şu anda riskli ilişkilere çok eğilimli olduğunu düşünüyorum.Psikiyatrist desteği almanızda fayda var.Tek endişem çocukların sağlığı ve güvenliği..

2 senelik evliyim 2 senedir bu durumlar var ne yazık ki düzelmiyor. Ablam özgür olmak istiyor gezmek tozmak istiyor. Ama bu çocuklar ağaç kavuğundan çıkmadı ki. Ablama hiç güvenmiyorum yanlış şeyler yapacak gibi hissediyorum. Hemen herkese inanıyor. Bir gün kandırırlar zarar verirler diye korkuyorum
Evlenmeden önce çok mu baskı gördü ablaniz acaba hani yasayamadigi içinde ukte kalan birşeyler. Anne baba tutucu mudur. Sanki ergenlik döneminde gibi

Ablanız zor zamanlar geciriyor belli ki psikolojik destek alması için yardımcı olun . Su an aklini kullanacak durumda olmadığı belli . Eski enişteniz çocuklarını istemedi mi . Boşalırcasına çocukların anne tarafından sanki ceyizinde getirmiş gibi geri baba evine veya kendine has evine getirmesine anlam Veremiyorum . Ablanız genç ise gezmek dolaşmak hayati yasamak evli iken yapamadıklarını yapmak istiyor ama gerçekler oyle degil . Bu halden çıkması için desteğinize ihtiyacı var

Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuzdur çoğunuz ablam boşanma evresinde bir kadın. İki çocuğu var boşanma davaları epeyi bir uzadı. Çekişmeliye gittiği için 2 davaları kaldı. Önümüzdeki kasımda pedagog eşliğinde çocukları dinleyecekler. Neyse,
Bir süredir iyilerdi ablam çocuklarına karşı ilgiliydi sadıktı gel zaman git zaman ablama yine geldiler.
Hep uçarı takılmak istiyor. Arkadaş ortamlarında takılmak istiyor. Son 4 gün önce beni aradı. Ağlaya ağlaya ben bu çocukları istemiyorum bakmak istemiyorum istediğim hayat bu değil, o şerefsiz gününü gün ederken ben iki çocukla bi başıma kalamam dedi. Bende ona değil çocuklara dayanamadığım için getir bana çocukları, bi kaç gün kafanı dinle bu düşüncelerden kurtul o çocukların sana ihtiyacı var dedim. Getirdi 4 gündür bendeler. Eşim ve ben her dediklerini yapıyoruz çok da güzel vakit geçiriyoruz denize götürdük yarında götüreceğiz velhasıl eşim ve ben çocuklara çok üzülüyoruz. 4 gün bendeler 2 gün annemdeler 5 gün kendi evlerindeler böyle hayat mı olur yazık bu çocuklara diye eşimle dertleştik. Demin ablam aradı. Çocuklar biraz daha sende kalsın ben silikon taktırcam dedi. Ya böyle bir şey olabilir mi ? Ya ben mi bağnaz düşünüyorum yoksa o mu normal değil arkadaşlar bana akıl verin ben işin içinden çıkamıyorum. Ben de çocuklara ben çok alıştım çok tatlılar dedim al senin olsun dedi ben istemiyorum çocuk bakmak dedi sonrada pazartesi alırım belki dedi.
Çocukların kalmasına değil, ablamın böyle ortam yapma isteğinden silikon gögüs taktırmak istemesine vajina düzeltme ameliyatı yaptırmak istemesine takıldım. Hayatında henüz biri yok ama erkeklerle çok arkadaşlık kuruyor. Saçma sapan kadınlarla arkadaş oluyor. Aklı beş karış havada. Arkadaşlıkları 5 günü geçmiyor hep takışıyor. Hala arkadaşlardan hayır gelmeyeceğini anlamıyor.
Nasıl bir rest çekebilirim ablama daha fazla katlanamıyorum. Kafa göz dalmak istiyorum. Babam ve annem çok üzülüyor bu duruma. Çocuklara çok üzülüyoruz. ☹️
Dün eşimle kaldılar ben işten dönünce oğlanın yanına oturdum kafasını geldi hemen koluma koydu başını sevdim bi mutlu oldu anlatamam. Kız da geldi tepeme oturdu saçlarımla oynamaya başladı. Gözlerimi dolduruyor onların bu sevgiye aç halleri.
Sırf zor bir süreç yalnız kadın başına kaldı diye destek oluyorum kırmamaya çalışıyorum ama taşmak üzereyim. Ne yapacak ki silikon gögüsü düzgün vajinayı şuanda? Ne istiyor? Az bi kredi çekecekmiş onca yokluğun arasında.. hayaliymiş
Belki de ablanız hep böyleydi. Sadece kendini yeterince tanımadan, anlamadan sırf geleneksel anlamda makul görünüyo diye bi aile hayatı seçti. Ama tabi sığamadı o hayata.

Evet bazı insanlar zamanlarını, emeklerini, sevgilerini, paralarını vs. başkalarıyla paylaşarak mutlu oluyolar. Bi ailenin parçası olmak da bunun bi çeşidi. Dogdugu aile ile baglarını güclü tutmak, kendin yeni bi aile baslatmak, bi eş seçmek, belki çocuk sahibi olmak, hayatınızın duygusal motivasyonunu bu ilişkilerden almak çok hoş, tabi eger gercekten istediginiz buysa. Çünkü bu hayatın getireceği fedakarlıklar, sorumluluklar ancak istediğiniz buysa katlanılabilir.

Ama bazı insanlar da başkalarına değil kendilerine yatırım yapmak istiyolar işte. O insanlar için de mutluluk istedikleri yerde istedikleri zaman olabilmekte, kararlarını kendilerini merkeze koyarak alabilmekte; para, zaman ya da emek harcarken önceliği daima kendine verebilmekte saklı. Ve ancak kendinizi bu kadar seviyorsanız bu hayatın getirecegi yalnızlık sizde mutsuzluk degil de huzur uyandıracaktır.

Yani ikisinin de var kendine göre artısı eksisi. Birine doğru diğerine yanlış demenin kimsenin haddine olmaması lazım normalde.

Ama işte bazen ilk seçenek o kadar yüceltiliyo ikinci seçenek o kadar anormalleştiriliyo ki ilk seçeneğe asla uygun olmayan insanlar da o hayata yöneliyolar. Bireysel farkındalıklar zaten rahmet okunacak seviyede. Ben kimim, ne istiyorum diye düsünmeden herkes aynı seyi yapıyo diye giriyolar evlen - çocuk yap - torunların olsun - öl yoluna ama yolun sonu gelmiyo işte. Mutlu olacaklarını umarken kapana kısılmış gibi hissediyolar, sonrası herkesi her şeyi hırpalamaktan geçiyo. Zalimleşiyolar. O yola girerken alkışlayan, aferin diyen toplumun, ailenin de yolun sonunda kişiye bi faydası kalmıyo.

Sonuç da ortada iki tane küçük çocuk işte. Ne doğmayı seçtiler, ne doğacakları aileyi. Baştan yanlış başlamış. Baba aile hayatına daha egilimli biri mi, öyle ise belki de yapacağınız en iyi sey cocukların babada kalması konusunda ablanızı ikna etmektir.

Babaları dükkanı var 7-24 orada çalışıyor börek dükkanı ben dükkanda çalışırken çocuklar evde aç kalırlar ne yaparlar tek diye almıyor.
Simdi Ablaniz evlerden irak abla olmus bu bir. Ex eniste icin cocuklari istese Bakici bulur bakmak isteyen her türlü bakar.dükkanı varsa kazanıyordur bakici bulsun .arti eleman yokmu isyerinde kimse 7 24 calismaz .dükkanı olanlar bile gece de açıksa baska biri bakar .baba da sorumluluk almıyor sanki. Ama ablaniz ile ciddi ciddi anlamda babaniz anneniz konuşup resti cekmeli ya toparla ya cocuklari babasina vereceğiz. Dr lutfen gitsin ablaniz sorunlarından kaciyor hele cocuklardan kacmak hic doğru degil lutfen artik ciddi olarak biseyler yapin

Silikon meselesi en son takilmaniz gereken nokta.
Valla öyle herşeye takılıyorum ki anlamıyorum anlamayacağım. Çok rahat bir hayatı var ciddi söylüyorum. Evi kira değil babam her gittiğinde para veriyor eski eşi mutfak masrafını karşılıyor ablam ara ara işe gidiyor çocuklar evde kalabiliyor. Ne kadınlar var küllerinden evlatlarıyla doğuyor. Siz boşansanız eminim eşinize evi üzerinize yaptıramazsınız ama o okadar zeki ve kurnaz ki yaptırdı cinnetler geçirdi psikolojim bozuk dedi yaptırdı. Hiçte bozuk değil onun fıtratı bu

• Beğen
Reactions: Cac
Bu durumun o dönemsel sorunlarla alakası yok kanaryacim. Karakter bu. Yük olarak görüyor çocukları...
Bilmiyorum ki olaylara hep iyi yönünden bakmaya çalışıyorum bir anne olarak sevgi besleniyormu çocuklarına ? Başından atar gibi davranması için insanın ya cidden vicdansız olması gerekiyr ya da psikolojisinin iyi olmaması. 9 ay taşıyor karnında bilmiyorum anne değilim ama bir çocuk ağladığında içim gider.

Gencecik yaşta akılları değil hormonları ile hareket edip evleniyorlar ondan sonra hemen çocuk yapıyorlar. Ondan sonra milletin bekar hayatlarina özenip çocukları başlarından atmaya çalışıyorlar... Söylesen suç oluyor işte. Senin ablandi demi arabası olan asi (!) kadınlar gibi gezip tozmak isteyen...
Evet 😀😀

Bilmiyorum ki olaylara hep iyi yönünden bakmaya çalışıyorum bir anne olarak sevgi besleniyormu çocuklarına ? Başından atar gibi davranması için insanın ya cidden vicdansız olması gerekiyr ya da psikolojisinin iyi olmaması. 9 ay taşıyor karnında bilmiyorum anne değilim ama bir çocuk ağladığında içim gider.
Herkes aynı vicdanı taşımıyor işte Kanaryacim. Ağır gelmiş anne olmak hıncını çocuklardan çıkarıyor kadın. Evet 2 çocuk annesi olmak çoook zordur ama bunu bilerek o ise girişmek lazım. :( Ama seviyorum pozitifliğini senin. 😁

Konunuzu okuyunca ,aklıma müge anliya katılan yaşlı bir anne vardı o geldi. Kadının kızı evli bir adama kaçmıştı , adam kadın pazarlayan bir tipmis.14 yasindaki Kızına sen de gel demiş . O da tanımadığım adamın evine gitmem anneannemle kalacağım demiş çocuk aklıyla. Anneanne en son benim kızın ne yapacağı belli değil , eski damatla görüştüm ,şahit olacağım velayeti kızımdan alınsın ,çocuğu ziyan edecek,eski damada verilsin. Ben yine bakarım diyordu.

Şu anlatılanlar erkek için olsa denilmedik şey kalmıyor hiçbir yerde. Ama iş kadına gelince çok empatik ve yumuşak buldum yorumları açıkçası. Ben erkeğe ne deniyorsa kadına da aynı şekilde yaklaşıyorum doğrusu. Bakamayacağı çocuğu yapmanın ne anlamı varmış, şimdi eşya değil bu çocuklar bir şekilde bakmaları gerekiyor. Bu mantıktaki bir kadının evlilik içinde de çok aile olma gönüllüsü bir insan olmama ihtimali yüksek bence. Çocuklar için çok üzgünüm, hem aileleri dağılmış hem de analı babalı yetim öksüz olmuşlar. Zorlasanız bile ablanızın annelik yapacağını sanmıyorum ben. Baba nispeten iyiyse oraya gitsinler.

Ben depresyonda falan olduguna inanmiyorum. Var boyle kadinlar cunku. Keske anne olmasaymis. Cocuklari telef edecek bu gelgitli halleriyle. Siz ya da baskasi baksa bile ara ara gelip psikolojilerini bozup gidecek. En iyi secenek babada kalmalari. Baba az biraz normalse babaya versin. Siz de yoklarsiniz surekli.

Evlenmeden önce çok mu baskı gördü ablaniz acaba hani yasayamadigi içinde ukte kalan birşeyler. Anne baba tutucu mudur. Sanki ergenlik döneminde gibi
Hayır hiç baskıcı değildi ailem. Diğer ablamla ben ezelden beri açığız taytta giyeriz etekte hiç annem babam kapan diye bizi bastırmadılar bu anlattığım ablam saçlarını beğenmezmiş gençken o yüzden kapanmış ama sorunca babamlar yüzünden diyor babam bir kere demedi kapanın diye. Gezdik de arkadaşta edindik babamı okul arkadaşlarımla iş arkadaşlarımla da tanıştırdım erkek çalışma arkadaşlarım gelirdi çayımızı işerdi. Ablamda 20 yaşında evlenmedi ki 25 yaşında evlendi yeterince gitseydi gezseydi.

Silikonda sorun yok ama kredi çekip yaptırması ve çocukları ihmal etmesinde sorun var

2 senelik evliyim 2 senedir bu durumlar var ne yazık ki düzelmiyor. Ablam özgür olmak istiyor gezmek tozmak istiyor. Ama bu çocuklar ağaç kavuğundan çıkmadı ki. Ablama hiç güvenmiyorum yanlış şeyler yapacak gibi hissediyorum. Hemen herkese inanıyor. Bir gün kandırırlar zarar verirler diye korkuyorum
Keşke bazı insanlar çocuk olunca düzelir zihniyetine sahip olmasa aşılama ile doğurdu yazmışsınız ya kahroldum benimde 2 yaşında evladım var ne acı..Allah sabır versin sizlere yavrulara

Valla öyle herşeye takılıyorum ki anlamıyorum anlamayacağım. Çok rahat bir hayatı var ciddi söylüyorum. Evi kira değil babam her gittiğinde para veriyor eski eşi mutfak masrafını karşılıyor ablam ara ara işe gidiyor çocuklar evde kalabiliyor. Ne kadınlar var küllerinden evlatlarıyla doğuyor. Siz boşansanız eminim eşinize evi üzerinize yaptıramazsınız ama o okadar zeki ve kurnaz ki yaptırdı cinnetler geçirdi psikolojim bozuk dedi yaptırdı. Hiçte bozuk değil onun fıtratı bu
Cocuklar kac yasinda? Ablaniz bastan sona kadar haksiz zaten, bakamayacaksa en azindan 2.cocugu dogurmayacakti. Ama olan olmus artik, kizmak cozum degil. Benim tavsiyem once bir doktor görüşü almak. Doktor aile bireyleri ile de görüşüyor. Sayet kardesiniz psikolojik bir rahatsizlik icindeyse tedavi ile duzelecekse destek olursunuz. Doktor bir problem yok derse el birligi ile cocuklara yönelmeniz gerekecek. En azindan ablam icin elimizden geleni yaptik deyip ablanizi arkanizda birakabilirsiniz. Cocuklarin halasi babaannesi var mi?

Back