• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az kaldı ablamı döveceğim sabrım taşıyor… gögüslerine silikon yaptıracakmış hanfendi..

Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuzdur çoğunuz ablam boşanma evresinde bir kadın. İki çocuğu var boşanma davaları epeyi bir uzadı. Çekişmeliye gittiği için 2 davaları kaldı. Önümüzdeki kasımda pedagog eşliğinde çocukları dinleyecekler. Neyse,
Bir süredir iyilerdi ablam çocuklarına karşı ilgiliydi sadıktı gel zaman git zaman ablama yine geldiler.
Hep uçarı takılmak istiyor. Arkadaş ortamlarında takılmak istiyor. Son 4 gün önce beni aradı. Ağlaya ağlaya ben bu çocukları istemiyorum bakmak istemiyorum istediğim hayat bu değil, o şerefsiz gününü gün ederken ben iki çocukla bi başıma kalamam dedi. Bende ona değil çocuklara dayanamadığım için getir bana çocukları, bi kaç gün kafanı dinle bu düşüncelerden kurtul o çocukların sana ihtiyacı var dedim. Getirdi 4 gündür bendeler. Eşim ve ben her dediklerini yapıyoruz çok da güzel vakit geçiriyoruz denize götürdük yarında götüreceğiz velhasıl eşim ve ben çocuklara çok üzülüyoruz. 4 gün bendeler 2 gün annemdeler 5 gün kendi evlerindeler böyle hayat mı olur yazık bu çocuklara diye eşimle dertleştik. Demin ablam aradı. Çocuklar biraz daha sende kalsın ben silikon taktırcam dedi. Ya böyle bir şey olabilir mi ? Ya ben mi bağnaz düşünüyorum yoksa o mu normal değil arkadaşlar bana akıl verin ben işin içinden çıkamıyorum. Ben de çocuklara ben çok alıştım çok tatlılar dedim al senin olsun dedi ben istemiyorum çocuk bakmak dedi sonrada pazartesi alırım belki dedi.
Çocukların kalmasına değil, ablamın böyle ortam yapma isteğinden silikon gögüs taktırmak istemesine vajina düzeltme ameliyatı yaptırmak istemesine takıldım. Hayatında henüz biri yok ama erkeklerle çok arkadaşlık kuruyor. Saçma sapan kadınlarla arkadaş oluyor. Aklı beş karış havada. Arkadaşlıkları 5 günü geçmiyor hep takışıyor. Hala arkadaşlardan hayır gelmeyeceğini anlamıyor.
Nasıl bir rest çekebilirim ablama daha fazla katlanamıyorum. Kafa göz dalmak istiyorum. Babam ve annem çok üzülüyor bu duruma. Çocuklara çok üzülüyoruz. ☹️
Dün eşimle kaldılar ben işten dönünce oğlanın yanına oturdum kafasını geldi hemen koluma koydu başını sevdim bi mutlu oldu anlatamam. Kız da geldi tepeme oturdu saçlarımla oynamaya başladı. Gözlerimi dolduruyor onların bu sevgiye aç halleri.
Sırf zor bir süreç yalnız kadın başına kaldı diye destek oluyorum kırmamaya çalışıyorum ama taşmak üzereyim. Ne yapacak ki silikon gögüsü düzgün vajinayı şuanda? Ne istiyor? Az bi kredi çekecekmiş onca yokluğun arasında.. hayaliymiş
maddi imkanı var mı çalışıyor mu valla bende burdan sesleniyorum boşanıp çocukları kendi ailesine atan saçma sapa hareketler yapan,kafayı yiyenler lütfen yapamıyorsanız çocuk yapmayın,babasına verin yaptıklarınızı da

Babam kaç kere götürmeye uğraştı hep bahaneler sundu gitmek istemedi. Eski eşi evi ablamın üzerine yaptı normal bir boşanma evresindeki kadına göre aşırı rahat bir hayatı var. Ablam özgürlük istiyor..
çocukları baba almaz mı?
anneyle pek iyi bir hayatlari olmayacak gibi baba bakmazmi?

Herkes aynı vicdanı taşımıyor işte Kanaryacim. Ağır gelmiş anne olmak hıncını çocuklardan çıkarıyor kadın. Evet 2 çocuk annesi olmak çoook zordur ama bunu bilerek o ise girişmek lazım. :KK43: Ama seviyorum pozitifliğini senin. 😁
Annem beni kadir gecesi doğurmuş 🙈 yapıcı olmaya çalışırım hep umarım bir an önce kendine gelir de evlatlarına sahip çıkar çocuklar için en önemli dönemler. Babamıda alıp karşıma konuşuyorum böyle vardır anneminde sıkıntıları baba kötü davranma derim. Annem içinde üzülme anne diye hep yardımcı olmaya çalışırım. Babama olan sinirini de hep bizden çıkarırdı annem oysaki severdi ama kaldıramazdı değersizlik duygusunu.
Konu sahibinin ablasınada şifalar diliyorum çocukların da yolları açık olsun anlayacak yaştalar güzellikle annelerinin durumunu anlatırlarsa da anlayacaklardır. Canlarım benim tüm çocuklarımız çok kıymetli.

İyi bir baba mıydı bilmiyorum kendisi hiç varlık görmemiş hep çocuklarına maddi anlamda varını yoğunu sererdi muhtaç etmezdi kimseye yemeklerini falan yedirirdi gezdirirdi değişik yerlere götürürdü
valla beterin beteri var sizdeki en azından ihtiyaçları ile ilgileniyormuş..biz maddi manevi bittik çıkar yol bulamadık üstelik 4 çocuk

Ablanızın hali ortada iki gün orda üç gün başka yerde o çocuklar heder olur. Çocukların babası nasıl biri? Eğer o düzgünse düzenli olarak onda yaşasınlar yok değilse anne babanızla düzenli bir hayat kurun bu çocuklara. Ablanız canı istediğinde düzenlerini bozamasın ama buna fırsat vermeyin. Sevgisiz, ilgisiz,bencil bir anneyle yaşamaktansa dede anneanneyle düzenli bir hayatları olsun.
herkes dede anaabne demişte yazık valla yaşlı insanlara kendi çocuklarını büyütmüşler bi de dönemlik değil ömürlük bi r süreç

Ben dönemsel olduğunu düşünüyorum.
Kolay değil , 2 çocukla boşanmak .
Üstelik aldatılmış , hazmedemiyordu muhtemelen ve bu yüzden de estetik yaptırmak istiyor olabilir.
Psikolojik destek alsa keşke.
Ablanız çalışıyor mu ?

Baba ne durumda eğer orda iyi olacaklarsa velayeti almasını sağlayın böyle rezil olup gitçwkler

Valla öyle herşeye takılıyorum ki anlamıyorum anlamayacağım. Çok rahat bir hayatı var ciddi söylüyorum. Evi kira değil babam her gittiğinde para veriyor eski eşi mutfak masrafını karşılıyor ablam ara ara işe gidiyor çocuklar evde kalabiliyor. Ne kadınlar var küllerinden evlatlarıyla doğuyor. Siz boşansanız eminim eşinize evi üzerinize yaptıramazsınız ama o okadar zeki ve kurnaz ki yaptırdı cinnetler geçirdi psikolojim bozuk dedi yaptırdı. Hiçte bozuk değil onun fıtratı bu

Hayır hiç baskıcı değildi ailem. Diğer ablamla ben ezelden beri açığız taytta giyeriz etekte hiç annem babam kapan diye bizi bastırmadılar bu anlattığım ablam saçlarını beğenmezmiş gençken o yüzden kapanmış ama sorunca babamlar yüzünden diyor babam bir kere demedi kapanın diye. Gezdik de arkadaşta edindik babamı okul arkadaşlarımla iş arkadaşlarımla da tanıştırdım erkek çalışma arkadaşlarım gelirdi çayımızı işerdi. Ablamda 20 yaşında evlenmedi ki 25 yaşında evlendi yeterince gitseydi gezseydi.
Bende herkes gibi sadece ve sadece çocuklara üzüldüm, bazen burada anne olmakla ilgili konular açılıyor ya da vaktiyle anne babasından çekmiş kadınların hikayelerini okuyoruz, hani diyorlar ya aaa olur mu annelik kutsaldır her kadın anne olmak ister veya anne baba için böyle düşünmeyin ne olursa olsun onlar sizin anne babanız, ben bunların hiçbirine katılmıyorum.
Annelik kutsal değil herkes anne baba olmamalı, çocuklarda anne baba sevgisi şefkati görmediyse, yine de anne babasını sevmek ihtiyarlıklarında onlara merhamet etmek zorunda değil.

Boşanmak, aldatılmak insanın psikolojisini alt üst edebilir, depresyona girebilirsiniz ama insan bir süre sonra bunun farkına varır ve tedavi olmak ister, kendi için olmasa bile çocukları için çabalar.

Ablanızda böyle bir istek yok, ben estetik olmasına bir şey demiyorum dış görünüşünü sevmiyordur estetik yaptırır ama bu çocuklarıyla ilgilenmesine mani değil.

Bence en azından sizin yazdıklarınız üzerinden değerlendirmem gerekirse, ablanız evliliği bir statü gibi görmüş, ailesinden baskı görmese bile kendi hayatımı dilediğim gibi yaşama fırsatı diyerek evlenmiş gibi görünüyor, şu yazacaklarım için kusura bakılmasın lakin çocukları da hayat sigortası gibi gördüğünden doğurmuş, kimi kadınlar vardır aslında annelik hiç onlara göre değildir ama karşılığında istediklerini yaptırabilmek için çocuk doğurur, mesela ev araba aldırıp üzerine yaptırmak gibi, böyle bir tanıdık var eşinin olmadığı ortamlarda açık açık da söyledi bize, olur da eşi bir gün boşanmak isterse dımdızlak ortada kalmak istemiyormuş, çocuk olursa işler değişirmiş dediğini de yaptı, ablanız da bence aynı benim tanıdık gibi bir kadın olan çocuklara oluyor maalesef.

Yalnız eski enişteniz ablanızın huyunu suyunu biliyor, anneliğinin de farkındadır onun da 7/24 dükkanda olması sebebiyle çocuklara bakamam bütün gün evde ne yaparlar, aç kalırlar vs lafları sorumluluğu üzerinden atmak için bahaneden ibaret, eski eşe maddi destek sağlayabilen, evi üzerine yapabilen bir adam pekala çocuklarına bakacak bir yardımcı da bulabilir.

Ne alâ memleket, anne baba kendi keyfinde çocuklar teyze anneanne savrulup duruyor.

Çocukların devlete verilmesi de bir çözüm, en azından sağlıklı huzurlu bir ortamları olur ama anneli babalıyken öksüz yetim kalmış bu çocukların psikoljisi bunu kaldırır mı bilmiyorum:(
İstenmiyoruz hissi çocukları yiyip bitiriyordur, ileride bu çocuklardan hayır beklemesinler, yaşlanınca ben senin annenim babanım bana bakacaksın deme çiğliğini yapmazlar umarım.

Siz bence ailece toplanın eski eşle de bir konuşun, çocukların velayetini o alsın, sizde babanız, eski eş vs ablanızdan maddi desteği çekin, çalışıyor mu kredi mi çekiyor ne hali varsa kendi başına görsün, çocuklar baba evinde yanlarında yardımcı varken bile duramayacaksa annenizle yaşasınlar, babaları yardımcı bulsun annenizin gözetimi altında yardımcı ilgilensin çocuklarla, zaten şurada birkaç ay sonra okullar açılacak, yaşları da çok küçük değil birkaç seneye kadar kendi kendilerine yetebilecek hale gelirler.

Normalde boşanan kadına anlayisli olun zor bir süreç derim konularda. Ama ablaniz suyunu çıkarmış. Önce çocuğunu düşünmeyen insana ifrit oluyorum. Benim bir çocuğum vardı bosanirken resmen hayatımı 3 kademe iyilestirdim. Sadece kızım için. Hala o sınav bu sınav koşuyorum. Onun bir eksiği olmasın diye.
Rabbim vardır bir hikmeti ablanizi anne yaparken.
Allah kolaylık versin. Keşke baba sahip olacak bir tip olsaydi.

O değil de eşiniz iyi adammış. :KK51:
Ama sabır taşı da çatlar. Dikkat edin derim.
O çocukları size güvenerek yapmadı. Doğurduysa paşa paşa bakacak. Onun dışında kimsenin bir mecburiyeti yok.
Valla babaları mı alsa acaba dedim ben de.

Gecmisiyle ilgili pismanliklari var bence. Gec kaldigini, bir seyleri kacirdigini saniyor. Benzer duygular bende var, cocuk yapmiyorum bu yuzden, kesinlikle pisman olurum diye. Nasil olacak bilmiyorum, cocuklariyla istedigi hayati kurmasi gerek, bir yolunu bulacak. Yaptiktan sonra, boyle hayat istemiyordum demek olmaz, o tren kacti yillar oncesinde. Her iki hayatin ortasini bulacak, biraz ordan biraz burdan keyifli zaman gecirmeye bakacak. Boyle soyleyin ablaniza bence.

Ablanız eski eşini çok seviyordu sanırım. Ama adamın muhtemelen başından beri sadakatsizliği vardı. Çocukları da kendime bağlarım diye yaptı belki de ama işe yaramadı. Şimdi aldatılmanın acısını kaldıramamış olacak ki, başka erkekler tarafından beğenilerek tatmin olmaya çalışıyor. Sağlıklı bir psikolojisi yok. Çocuklara çok üzüldüm. 😕

Önceden çocukların anne ve babayla büyümesinin çok önemli olduğunu düşünürdüm. Son yıllarda anladım ki çocuğun hayatında onu gerçekten seven ve ona değer veren tek bir insan olsun yeter. Sizin çocukları sevdiğiniz anlaşılıyor. Elinizi üzerlerinden çekmeyin. Bir şekilde büyürler, ama birileri için değerli olduğunu bilmek onları güçlü kılar. Ablanızı kendi haline bırakın, kendi ruh sağlığınız için.

Bir insanı zorla anne yapamazsınız. Kedilerde doğuruyor. Anane baksın torunlarına. Benimde bir sürü arkadaşımı ananesi büyütmüş. Ablanızında ne hali varsa görsün.

Bende herkes gibi sadece ve sadece çocuklara üzüldüm, bazen burada anne olmakla ilgili konular açılıyor ya da vaktiyle anne babasından çekmiş kadınların hikayelerini okuyoruz, hani diyorlar ya aaa olur mu annelik kutsaldır her kadın anne olmak ister veya anne baba için böyle düşünmeyin ne olursa olsun onlar sizin anne babanız, ben bunların hiçbirine katılmıyorum.
Annelik kutsal değil herkes anne baba olmamalı, çocuklarda anne baba sevgisi şefkati görmediyse, yine de anne babasını sevmek ihtiyarlıklarında onlara merhamet etmek zorunda değil.

Boşanmak, aldatılmak insanın psikolojisini alt üst edebilir, depresyona girebilirsiniz ama insan bir süre sonra bunun farkına varır ve tedavi olmak ister, kendi için olmasa bile çocukları için çabalar.

Ablanızda böyle bir istek yok, ben estetik olmasına bir şey demiyorum dış görünüşünü sevmiyordur estetik yaptırır ama bu çocuklarıyla ilgilenmesine mani değil.

Bence en azından sizin yazdıklarınız üzerinden değerlendirmem gerekirse, ablanız evliliği bir statü gibi görmüş, ailesinden baskı görmese bile kendi hayatımı dilediğim gibi yaşama fırsatı diyerek evlenmiş gibi görünüyor, şu yazacaklarım için kusura bakılmasın lakin çocukları da hayat sigortası gibi gördüğünden doğurmuş, kimi kadınlar vardır aslında annelik hiç onlara göre değildir ama karşılığında istediklerini yaptırabilmek için çocuk doğurur, mesela ev araba aldırıp üzerine yaptırmak gibi, böyle bir tanıdık var eşinin olmadığı ortamlarda açık açık da söyledi bize, olur da eşi bir gün boşanmak isterse dımdızlak ortada kalmak istemiyormuş, çocuk olursa işler değişirmiş dediğini de yaptı, ablanız da bence aynı benim tanıdık gibi bir kadın olan çocuklara oluyor maalesef.

Yalnız eski enişteniz ablanızın huyunu suyunu biliyor, anneliğinin de farkındadır onun da 7/24 dükkanda olması sebebiyle çocuklara bakamam bütün gün evde ne yaparlar, aç kalırlar vs lafları sorumluluğu üzerinden atmak için bahaneden ibaret, eski eşe maddi destek sağlayabilen, evi üzerine yapabilen bir adam pekala çocuklarına bakacak bir yardımcı da bulabilir.

Ne alâ memleket, anne baba kendi keyfinde çocuklar teyze anneanne savrulup duruyor.

Çocukların devlete verilmesi de bir çözüm, en azından sağlıklı huzurlu bir ortamları olur ama anneli babalıyken öksüz yetim kalmış bu çocukların psikoljisi bunu kaldırır mı bilmiyorum:KK43:
İstenmiyoruz hissi çocukları yiyip bitiriyordur, ileride bu çocuklardan hayır beklemesinler, yaşlanınca ben senin annenim babanım bana bakacaksın deme çiğliğini yapmazlar umarım.

Siz bence ailece toplanın eski eşle de bir konuşun, çocukların velayetini o alsın, sizde babanız, eski eş vs ablanızdan maddi desteği çekin, çalışıyor mu kredi mi çekiyor ne hali varsa kendi başına görsün, çocuklar baba evinde yanlarında yardımcı varken bile duramayacaksa annenizle yaşasınlar, babaları yardımcı bulsun annenizin gözetimi altında yardımcı ilgilensin çocuklarla, zaten şurada birkaç ay sonra okullar açılacak, yaşları da çok küçük değil birkaç seneye kadar kendi kendilerine yetebilecek hale gelirler.
Tamda dediğiniz gibi çocukları eşine yaranmak için yaptı, bak doğuruyorum diye. Sonra bak senin çocuklarına bakıyorum tavrına büründü. Ben senin çocuklarına bakıyorum kirada mı oturacağım diye de cinnet geçirip evi aldı. Evin değeri şuanda 2 milyon. İlerde satacağım diyor ya bilmiyorum ben çok soğudum ondan iğreniyorum keşke öyle bir ablam olmasaydı.. babam annem bazen gidiyor oraya onlara huzur vermiyor babam su istese veriyor suyunu ablam ama herkese babamı şikayet ediyor. Çocuklara geri dur deseler ablm onları engelliyor benim çocuklarıma kimse kızamaz diyor ama kendisi kızmaktan beter ediyor. Babamlar ne yapacaklarını şaşırmış durumda

Canım ablam çok zayıf fiziği çok güzel birisi hiç öyle şeylere ihtiyacı bile yok ama hep dışardaki kadınlara özeniyor saygınlığın büyük gögüsle olduğunu sanıyor. Arkadaşlık kurduğu kadınların hepsinin ablamı kıskandığını düşünüyor. Hep arkadaşlarını birbirine düşürüyor. Erkeklerle arkadaş olmak istiyor hep
Abla yanık:S 2 cocuk neden yapmıs ya:KK14:

Ben dönemsel olduğunu düşünüyorum.
Kolay değil , 2 çocukla boşanmak .
Üstelik aldatılmış , hazmedemiyordu muhtemelen ve bu yüzden de estetik yaptırmak istiyor olabilir.
Psikolojik destek alsa keşke.
Ablanız çalışıyor mu ?
Tavuk suyu ablam annelikten hiç bir zaman mutlu değildi. Boşanmaya özel bir durum değil onun bu şikayetleri.. 😔

babyloading87 babyloading87 Biliyor musun dediğin gibi yüz vermediğim zamanlarda oldu ama çocuklara zarar verir diye korkuyorum sadece dövmek değil zarar vermek, onlara sizi istemiyorum bıktım bitirdiniz hayatımı diye hakaretler ediyor. Ben çocuklara kıyamadığım için alıyorum asıl onların demesi lazım bizi bu boktan yaşantına neden dahil ettin diye.
Ablamla eniştemin hep inişli çıkışlı ilişkileri vardı zaten. Ablam ona rağmen bu çocukları doğurdu. Hemde aşılama yöntemiyle 🤬🤬 sonra adam parayı biraz bulunca başka bir kadınla konuşmaya başladı. O yüzden ayrıldılar. Arkadaş gibi ayrılmak istedi adam hep destek olmak istedi ama ablam hep daha fazlasını istedi ve hep kavga çıkarttı şimdi adam ne çocuklara yaklaşıyor ne ablama. Para gönderiyor arada, çocukları alıp yemeğe götürüyor o kadar..
Ahh ya.Ben 2senedır yarım gun calısan anneyım,kzıım krese gıdıyor normalde ama baktım kı hsta oldugunda,okul tatıl oldugunda vs cocuk ortada ordan oraya savruluyr.Benım cocugum bunu haketmıyor dıyıp ıstıfa ediyorum.Nasıl annelık kı,ıstemıyorum alın bkın dıyebılıyor.Benım kızım kvdemde suan ,aklım hep orda,kapı acık kalır mı,merdıvene cıkar mı hep kafamda senaryolar donuyır:( Bıcok annenın boyledır emınım.
Dunyaya getırdıysek bakacagız yanı bunun alternatıfı yok.
Allah yardımcısı olsun o cocukların:dua:

Ablanız eski eşini çok seviyordu sanırım. Ama adamın muhtemelen başından beri sadakatsizliği vardı. Çocukları da kendime bağlarım diye yaptı belki de ama işe yaramadı. Şimdi aldatılmanın acısını kaldıramamış olacak ki, başka erkekler tarafından beğenilerek tatmin olmaya çalışıyor. Sağlıklı bir psikolojisi yok. Çocuklara çok üzüldüm. 😕
Seviyordu evet çok hırs yaptı o yüzden. Hayatının merkezine koydu eşini çocukları annemlere verirdi bebekkende eşiyle takılmak için. Siz bebeğinizi 2 hafta hiç görmeden ananeye verir misiniz?

Back