- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
İşte bende acaba ayıp mı ediyorum demeden duramıyorum ama bi yandan da hayatımda olmasını istemiyorumBen de bu hafta cok benzer bir olay yasadim. Beni yoran insanlarla gorusmeme karari aldim ve aninda uyguluyorum. Cidden bir huzur coktu hayatima. Az insan cok huzur, cok dogru. Bir insan beni yoruyorsa, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna. Bencillik bazen iyidir.
Çok haklısınızben biri bana kasti bişey yaptıysa hemen hadi bye diyip hayatımdan cıkariyorum.yeminle huzur bu.
Aynen mutlu bi yuvası olsun istedim tek amacım buydu ama onlar bana saldırmayı tercih ettiler neyse olan oldu artıkHayat zaten yoruyor insanı
Birde huzur vermeyen insanlara neden tahammül edelim ki?
Siz iyiliğini istemişsiniz ayrıca iyilikten maraz doğar boşuna dememişler
Tekrar arkadaş dost edinilir tabiki
Ama daha olgun insanlarla
Hakikaten Az insan çok huzur...
Öyle diyorsanız mutlaka öyledirKesinlikle az insan çok huzur.
Şöyle birşey arkadaşımın ablası evlenmek istiyor ve görücü usulü istiyor etrafınızda biri olursa neden olmasın gibi laflar atar hep babamda tamam o zaman var biri dedi durduk yere olmadı yani sonra bu bi anda sevgilisi buna dönünce istemiyorum diyeceğine saçma sapan tanımadığı insanlar hakkında söylenmeye başladıAz insan çok huzur orası kesin. Ama babanızın arkadaşınızın ablasına birini ayarlamak istemeside sanki biraz gereksiz olmuş.
Az insan çok huzurun yanında bence gerekli mesafeninde ayarlanmasında fayda var.
Bırakın o zaman ne halleri varsa görsünler. Belliki dengesiz tipler.Şöyle birşey arkadaşımın ablası evlenmek istiyor ve görücü usulü istiyor etrafınızda biri olursa neden olmasın gibi laflar atar hep babamda tamam o zaman var biri dedi durduk yere olmadı yani sonra bu bi anda sevgilisi buna dönünce istemiyorum diyeceğine saçma sapan tanımadığı insanlar hakkında söylenmeye başladı
Ben alıngan değilimdir asla umursamam zaten kolay bi hayatım yok etrafımda insanlar çok var akraba komşu mahalleden arkadaşlar vs ama dost diyebileceğim biri yok annem şey der hep gerçek dostluklar çok az kaldı diye haklı gerçektenCok guzel bir laftir bu ama o az insanda ayikla ayikla bitiyor sonraben de kimse kalmadi mesela imrene imrene dostluklar kuranlara bakarim onlar hep alttan alir uzerine alinmaz gecer gider oy ben oyle mi baskasina laf atilsa bana alirim masaahim vardir :)) dikkat edin ben gibi olmayin efendim :))
Ben alıngan değilimdir asla umursamam zaten kolay bi hayatım yok etrafımda insanlar çok var akraba komşu mahalleden arkadaşlar vs ama dost diyebileceğim biri yok annem şey der hep gerçek dostluklar çok az kaldı diye haklı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?