Az insan çok huzur mu?

sadecemelo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
2.236
5.505
108
32
Merhaba kızlar
Nerden başlasam bilemedim dert değil hatta umursamıyorum ama bu umursamazlığım vefasızlık mı oluyor bilemiyorum...
Son yıllarda kim canımı sıktıysa kim ruhumu daralttıysa bir bir hepsinden ayıkladım kendimi. En sonuncusu 9 yıllık arkadaşım birlikte büyüdük diyebilirim, ama etrafımda kimse olsun istemiyor bi arkadaşım olsa kıskanıyor, kavga çıkarıyor kendime birşey alsam istiyor, geri istemeye de utanıyorum anca 1 yıl sonra falan geri veriyor, neyse bunları geçtim çeyizlik eşyalar alıyorum gidiyor kendiside alıyor.Bunuda çok problem etmiyorum alıştım ama sonra benim aldıklarıma çamur atıyor. Çok fazla ailevi sorunları var, kavgayı seven bi tip. Anlıyorum onu da. En son babam ablasına kendine göre birini ayarlamak istedi daha önceden boşanmıştı arkadaşımın ablası, babamda sırf aile kursun diye iyi niyetiyle aralarını yapmak istedi.Bende söyledim aracı oldum,neyse ablası da eski sevgilisiyle görüşüyor ama zamparanın teki bi adam. Zamanında evlenmedi şimdi mi evlenecek onunla diyor babam, ki adam evlenelim falan da demiyor, tabi eski sevgilisiyle görüştüğünü ailesi ve arkadaşım bilmiyor, bilse kıyamet kopar. neyse bu babamın bulduğu çocuk için neden annesi var, iyice araştırmadan görüşmem, düzenli işi yoksa olmaz, falan dedi istemek zorunda değil tabi. ama uslübuna tahammül edemedin annesi nerden çıktı, onlar bi tarafımı yesin falan dedi bende amma çok trip yaptın kız dedim güldüm. bu bana başladı sen beni anlayamazsın, bidaha bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, çok çektim dedi. ama diğer yandan sevgilisi var, ve aynı şeylerin bin katını o eski sevgilisi çektirdi.tabi arkadaşım bilmiyor bana başladı ablasını savunmaya ablam çok çekti, çok zor günler yaşadık vs. ama ben ablasının eski sevgilisiyle görüştüğünü söylemedim. sır sırdır sonuçta söylenmez neyse siz haklısınız dedim, tamam doğrusunuz dedim. ama daha fazla katlanamadım heryerden sildim çok güzel şeyler de yaşadık ama çok sorunlu insanlar onun yüzünden arkadaş da edinemedim yalnız kalacağım. yarın öbür gün can dostum insan olmayacak düğünümde barkımda diyorum kendi kendime...

Ben de bu hafta cok benzer bir olay yasadim. Beni yoran insanlarla gorusmeme karari aldim ve aninda uyguluyorum. Cidden bir huzur coktu hayatima. Az insan cok huzur, cok dogru. Bir insan beni yoruyorsa, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna. Bencillik bazen iyidir.

İşte bende acaba ayıp mı ediyorum demeden duramıyorum ama bi yandan da hayatımda olmasını istemiyorum

Aynen mutlu bi yuvası olsun istedim tek amacım buydu ama onlar bana saldırmayı tercih ettiler neyse olan oldu artık

Az insan çok huzur orası kesin. Ama babanızın arkadaşınızın ablasına birini ayarlamak istemeside sanki biraz gereksiz olmuş.
Az insan çok huzurun yanında bence gerekli mesafeninde ayarlanmasında fayda var.

Az insan çok huzur orası kesin. Ama babanızın arkadaşınızın ablasına birini ayarlamak istemeside sanki biraz gereksiz olmuş.
Az insan çok huzurun yanında bence gerekli mesafeninde ayarlanmasında fayda var.
Şöyle birşey arkadaşımın ablası evlenmek istiyor ve görücü usulü istiyor etrafınızda biri olursa neden olmasın gibi laflar atar hep babamda tamam o zaman var biri dedi durduk yere olmadı yani sonra bu bi anda sevgilisi buna dönünce istemiyorum diyeceğine saçma sapan tanımadığı insanlar hakkında söylenmeye başladı

Bırakın o zaman ne halleri varsa görsünler. Belliki dengesiz tipler.

Cok guzel bir laftir bu ama o az insanda ayikla ayikla bitiyor sonra ben de kimse kalmadi mesela imrene imrene dostluklar kuranlara bakarim onlar hep alttan alir uzerine alinmaz gecer gider oy ben oyle mi baskasina laf atilsa bana alirim masaahim vardir :)) dikkat edin ben gibi olmayin efendim :))

Ben alıngan değilimdir asla umursamam zaten kolay bi hayatım yok etrafımda insanlar çok var akraba komşu mahalleden arkadaşlar vs ama dost diyebileceğim biri yok annem şey der hep gerçek dostluklar çok az kaldı diye haklı gerçekten

Benim 13 senelik arkadasimla aram aciktir :)) o kadar kardesim gibiydiki inanin her gun aklima gelir dostluk falan yok arkadas gibi goruneceksiniz arkadas gibi idare edeceksiniz.. ama asla kimseye sonsuz guvenmeyeceksiniz en azindan ben artik guvenmiyorum...

Arkadaşınızın ablası iş çevirmeyi seven biriymiş. Kardeşinden sakladığı şeyi size söylemesi çok sacma.
Üzmeyin kendinizi. Gerçekten dost var ancak çok çok az. O aza rastladığınızda huzurunuz olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…