Az ama Öz olsun diyenler....:)

maşallah Allah nazardan saklasın bende gelemiyorum ama eminim ki karışılacak yanii :))) en güzeli o zaten sevgilin işine bi başlasın hayırlısıyla :))

elbette karışılacak da önemli olan minimumda tutmak. yoksa annem başladı şimdiden yok kettle alayım tencere tava alayım demeye. diyorum anne ben zevkime göre alacağım hepsini birsen alacağına kenara para at diye. kadın fırsat kaçırmıyor valla daha 3 yıl önce beni tuttu götürdü zorla yemek takımı çatal bıçak tencere takımı almıştık ben alayım da beğenmezsen kendine gene alırsın diyor. anlatamıyorum bu kadar dert etme diye :44:

canm şaka maka 2013te evlenıyorum hemde 5-6 ay var sunun surası
ay evet kk yı ıhmal etmek ıstemıyorum her ne kadar bu sıteyle dalga gecse de benımkı
çalışmıcam ya gunduzlerı gırerım bıde o nobetlerdeyken gecelerı solugu kk da alırım
yaa bu karıstırırda sımdı benım bılgılerımı yenı uyelık aılırım olmadı,sıze haber verırım ama ben hürrem dıye:)))

benım annem aceleci değil o konulardaa tencere takımlarım ve ketılım dışında adam akıllı bişeyim yok bu kare yemek takımları varya onları cok begenıyorum öyle alıcam sanırımm

ne guzel ıste kız ben senın yerınde olsam anamla çarşı çarsı gezıp çeyız duzerdım çok zevklı oluyor

ah ah bende de bir heyecan sorma ortada fol yok yumurta yok

gelinlikler mobilyalar tarzları belirlendi şimdiden

eski konuşmalarımız aklıma geliyo benım topikte nerden nereye yaa :) duygulandım gene şimdi :) bi haber verme küserim sana olmadı tel nonu alırım yaa giremezsen falan arada napıyosun diye msj atarımm

ne guzel ıste kız ben senın yerınde olsam anamla çarşı çarsı gezıp çeyız duzerdım çok zevklı oluyor

ben herşey bir anda olsun istiyorum canım herşeyi alayım bir kerede kurtulayım

benım annem aceleci değil o konulardaa tencere takımlarım ve ketılım dışında adam akıllı bişeyim yok bu kare yemek takımları varya onları cok begenıyorum öyle alıcam sanırımm

benim aldıklarım yuvarlaktı modelini şeklini bile unuttum yıllardır bakmadım:44:
çok sade ve kullanışlı modası geçmeyecek bir model almıştım fazla abartıyı da sevmem ya. babam dalga geçmişti lokanta tabağı bunlar diye

ah ah bende de bir heyecan sorma ortada fol yok yumurta yok

gelinlikler mobilyalar tarzları belirlendi şimdiden

bende öyleydim bi araa hürrem falan bilirr gelinlik modelim, nişan modelim , yüzük modelim hazırdıı her gün hiç bıkmadan bakardım :) ama şimdi tedbirliyim bakıp bakıp bi de bişey olurda olmazsa ertelenirse cok üzülürüm cok hassasım çünkü

eski konuşmalarımız aklıma geliyo benım topikte nerden nereye yaa :) duygulandım gene şimdi :) bi haber verme küserim sana olmadı tel nonu alırım yaa giremezsen falan arada napıyosun diye msj atarımm

olur tabıı kı telden de mesajlasabılırız canm ama zaten ben yenı uyelık alsam da mutlaka burdakı arkadaslarıma mesaj atıcam ozellıkle uzun surelıde kı arkadaslarıma haber verıcem
ya valla benımde aklıma gelıyo nerden nereye demı zaman cabuk gectı bayagı badırelerde atlattık ama hatıce deıl netıce dıyelım barı

en doğrusunu yapmışsınn canımm :) mesela kare tabakların modası geçebilirr en doğrusu her zaman kullanılan şekilde almak

aynen bende baktım baktım arşiv yaptım ama bıraktım şimdi
bir resmiyete girsin bu iş sonra tam gaz devam

aynen tatlım öylee uzun süreli topiğim herşeyimize şahit oldu yaaa geçmişi bi okusakk unuttuğumuz neler vardırr :)) ama gerek yokk önemli olan şimdi neler olduğuu :)

kızlar ben çıkıyorum uykum geldii :) muhabbet cok güzeldii tekrar görüşmek üzere öpüldünüzz

aynen tatlım öylee uzun süreli topiğim herşeyimize şahit oldu yaaa geçmişi bi okusakk unuttuğumuz neler vardırr :)) ama gerek yokk önemli olan şimdi neler olduğuu :)

haha ıkımızınde ayrıldıgımız donemler vardı hatırladın mı sen yazlıga atmıstın kendını bende 3 gun yemek yıyememiştim amaaaan Allah gostermesın bıdaha 2012 genel anlamda berbattı bnm ıcın 2013 bızım yılımız olsun ınsallah...guzel basladı guzel dewam etsın...ayrıca senın topıkte ıyı de geyık döndürüyoduk atractıve ffelan ne guzeldı

aynen canımcım 2012 benım içinde berbattı o günlerimizide özlüyorum yaa ama artık hepimiz dağıldık :/ olsun iletişimimiz kesilmedi ya o da yeter bana :) tekrar iyi geceler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…