- 30 Temmuz 2012
- 623
- 3
-
- Konu Sahibi Spesifikinsan
maşallah Allah nazardan saklasınbende gelemiyorum ama eminim ki karışılacak yanii :))) en güzeli o zaten sevgilin işine bi başlasın hayırlısıyla :))
Çok heyecanlı yaaa ben burdan telaşlandım valla sen nasılsındır kim bilirrrsen bu yaza evli bi kadın olarak mı gireceksinn kk yı ihmal etmek yok bak ona göree bizimde kira olurr zamanla borçlar bitince ev alırız heralde :)
elbette karışılacak da önemli olan minimumda tutmak. yoksa annem başladı şimdiden yok kettle alayım tencere tava alayım demeye. diyorum anne ben zevkime göre alacağım hepsini birsen alacağına kenara para at diye. kadın fırsat kaçırmıyor valla daha 3 yıl önce beni tuttu götürdü zorla yemek takımı çatal bıçak tencere takımı almıştıkben alayım da beğenmezsen kendine gene alırsın diyor. anlatamıyorum bu kadar dert etme diye :44:
elbette karışılacak da önemli olan minimumda tutmak. yoksa annem başladı şimdiden yok kettle alayım tencere tava alayım demeye. diyorum anne ben zevkime göre alacağım hepsini birsen alacağına kenara para at diye. kadın fırsat kaçırmıyor valla daha 3 yıl önce beni tuttu götürdü zorla yemek takımı çatal bıçak tencere takımı almıştıkben alayım da beğenmezsen kendine gene alırsın diyor. anlatamıyorum bu kadar dert etme diye :44:
Çok heyecanlı yaaa ben burdan telaşlandım valla sen nasılsındır kim bilirrrsen bu yaza evli bi kadın olarak mı gireceksinn kk yı ihmal etmek yok bak ona göree bizimde kira olurr zamanla borçlar bitince ev alırız heralde :)
canm şaka maka 2013te evlenıyorum hemde 5-6 ay var sunun surası
ay evet kk yı ıhmal etmek ıstemıyorum her ne kadar bu sıteyle dalga gecse de benımkı
çalışmıcam ya gunduzlerı gırerım bıde o nobetlerdeyken gecelerı solugu kk da alırım
yaa bu karıstırırda sımdı benım bılgılerımı yenı uyelık aılırım olmadı,sıze haber verırım ama ben hürrem dıye:)))
ne guzel ıste kız ben senın yerınde olsam anamla çarşı çarsı gezıp çeyız duzerdımçok zevklı oluyor
benım annem aceleci değil o konulardaa tencere takımlarım ve ketılım dışında adam akıllı bişeyim yokbu kare yemek takımları varya onları cok begenıyorum öyle alıcam sanırımm
ah ah bende de bir heyecan sorma ortada fol yok yumurta yok
gelinlikler mobilyalar tarzları belirlendi şimdiden
eski konuşmalarımız aklıma geliyo benım topikte nerden nereye yaa :) duygulandım gene şimdi :) bi haber verme küserim sanaolmadı tel nonu alırım yaa giremezsen falan arada napıyosun diye msj atarımm
ben herşey bir anda olsun istiyorum canımherşeyi alayım bir kerede kurtulayım
benim aldıklarım yuvarlaktı modelini şeklini bile unuttum yıllardır bakmadım:44:
çok sade ve kullanışlı modası geçmeyecek bir model almıştım fazla abartıyı da sevmem ya. babam dalga geçmişti lokanta tabağı bunlar diye
bende öyleydim bi araa hürrem falan bilirr gelinlik modelim, nişan modelim , yüzük modelim hazırdıı her gün hiç bıkmadan bakardım :) ama şimdi tedbirliyim bakıp bakıp bi de bişey olurda olmazsa ertelenirse cok üzülürüm cok hassasım çünkü
olur tabıı kı telden de mesajlasabılırız canm ama zaten ben yenı uyelık alsam da mutlaka burdakı arkadaslarıma mesaj atıcam ozellıkle uzun surelıde kı arkadaslarıma haber verıcem
ya valla benımde aklıma gelıyo nerden nereye demı zaman cabuk gectı bayagı badırelerde atlattık ama hatıce deıl netıce dıyelım barı
en doğrusunu yapmışsınn canımm :) mesela kare tabakların modası geçebilirr en doğrusu her zaman kullanılan şekilde almak
aynen tatlım öylee uzun süreli topiğim herşeyimize şahit oldu yaaa geçmişi bi okusakk unuttuğumuz neler vardırr :)) ama gerek yokk önemli olan şimdi neler olduğuu :)
kızlar ben çıkıyorum uykum geldii :) muhabbet cok güzeldii tekrar görüşmek üzere öpüldünüzz
haha ıkımızınde ayrıldıgımız donemler vardı hatırladın mı sen yazlıga atmıstın kendını bende 3 gun yemek yıyememiştim amaaaan Allah gostermesın bıdaha 2012 genel anlamda berbattı bnm ıcın 2013 bızım yılımız olsun ınsallah...guzel basladı guzel dewam etsın.. .ayrıca senın topıkte ıyı de geyık döndürüyoduk atractıve ffelan ne guzeldı
kızlar ben çıkıyorum uykum geldii :) muhabbet cok güzeldii tekrar görüşmek üzere öpüldünüzz