- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
ya sen bunları okumadan mı yazdın ,ben de diyorum bu kıza ne oldu böyle
İşte benim gibi düşünen biriSüper dadıyı çağır.
Niye bosaniyim ki alla alla cocuklarimi babasi dahil bi yere verme derdinde olsam atardim kacardim ne munasebet onlarin bana ihtiyaci var ben sadece kendimde olup saglikli dusunemiyorum ama asla cocuklarimi birakmam bu sekilde farkindayim onlara faydam yok onun icin tedavi oluyorum sagligimdan olmayi goze olarak psikayatrise gidiyorum 2 ay yatili tedavide gordum goruyorumda..ben cozum ariyorum iyi olup baslarinda kalicam
Olumsuz hakaret satasma tarzi yorumlara cevap bile vermiyorum sinirlerim yeterince lacka gayet acik net tum gercek hislerimi yazdim her yoruma acigim kim ne derse desin cocuklarimi seviyorum iyi olup baslarinda saglikli bi anneleri olsun diye ugrasicam
Kedi köpek daha iyi anneliknyapıyor dedinde aklıma geldi yazın 50 derece sıcakta 6 yavrusu olan anneye sosis atıyorum balkondan tek tek bide yavrular yokuşun yukarısında bir gitti kedi 2 gitti o sıcakta dili dışarı düştü köpek gibi ama hala gidip geliyor dayanamadım biraz vermedim dinlendi sonra devamBen hadi ilaçtır bunalımdır deidm ama
Yok eşim haklı babalığı kaldıramıyor bende mecburum ama bunlar benim ayağımda pranga sırtımda kambur deyince geldiler bana bi
Saçmalık
Kedi köpekler bile daha iyi annelik yapıyor
Konu sahibinin derdi çocuklar olmasaydı da bence kocam gibi fink fink gezseydim demek ki
Ben saftrik saftrik bunalıma girmiş diye şöyle oyna böyle uyu iş diye didinme kocandan yardım iste diyorum
Yardıma ihtiyacı olan çocuklarmış meğer
Niye bosaniyim ki alla alla cocuklarimi babasi dahil bi yere verme derdinde olsam atardim kacardim ne munasebet onlarin bana ihtiyaci var ben sadece kendimde olup saglikli dusunemiyorum ama asla cocuklarimi birakmam bu sekilde farkindayim onlara faydam yok onun icin tedavi oluyorum sagligimdan olmayi goze olarak psikayatrise gidiyorum 2 ay yatili tedavide gordum goruyorumda..ben cozum ariyorum iyi olup baslarinda kalicam
Olumsuz hakaret satasma tarzi yorumlara cevap bile vermiyorum sinirlerim yeterince lacka gayet acik net tum gercek hislerimi yazdim her yoruma acigim kim ne derse desin cocuklarimi seviyorum iyi olup baslarinda saglikli bi anneleri olsun diye ugrasicam
Peki çözmek için ne yapacaksın?Niye bosaniyim ki alla alla cocuklarimi babasi dahil bi yere verme derdinde olsam atardim kacardim ne munasebet onlarin bana ihtiyaci var ben sadece kendimde olup saglikli dusunemiyorum ama asla cocuklarimi birakmam bu sekilde farkindayim onlara faydam yok onun icin tedavi oluyorum sagligimdan olmayi goze olarak psikayatrise gidiyorum 2 ay yatili tedavide gordum goruyorumda..ben cozum ariyorum iyi olup baslarinda kalicam
Cok haklisiniz cok dogrusunuz en dogrusunuz en mukemmelsiniz yazdiklarimla gurur duymuyorum ki zaten..evet tu kaka lanet bi anneyim ee noldu bunlari deyince rahatladuniz mi yada biseyler degisti mi yada yardimci yapici mi oldunuz konuyu acmam bu kadar net olmam hataydi tipki yasamam in hata oldugu gibi..diyorumki yatili tedavi gordum ruhum hasta bi cok ilac kullaniyorjm arti beynimdeki tumore ragmen sorf iyi oluyum diye lanet ilaclari almaya kendimi degistirmeye calisiyorum amaaaaannn ne uzatiyorum neyse ne herkes istedogini dusunmekte ozgur evet ben kedi kopek kadar olamiyorum insallah iyi olurum insallah toparlanir hepiniz kadar mukemmel bi kadin olabilirimKedi köpek daha iyi anneliknyapıyor dedinde aklıma geldi yazın 50 derece sıcakta 6 yavrusu olan anneye sosis atıyorum balkondan tek tek bide yavrular yokuşun yukarısında bir gitti kedi 2 gitti o sıcakta dili dışarı düştü köpek gibi ama hala gidip geliyor dayanamadım biraz vermedim dinlendi sonra devam
Ama ben bundan önceki konusunda da eşi spora gitmek isyediğinde normal karşılamıştım herkes eşin gitmesin sana yardımcı olsun falan filan dediler de konu sahibinin derdi yardım değil ki çocuklarını yük olarak görüyor en başından beri konularından anlıyorum bunu maalesef
Cozmek icin tedavi oluyorum gerekirse yatili tedavim yarim kalmisti devam ederim bilmiyorum ama cabalicamPeki çözmek için ne yapacaksın?
Cok haklisiniz cok dogrusunuz en dogrusunuz en mukemmelsiniz yazdiklarimla gurur duymuyorum ki zaten..evet tu kaka lanet bi anneyim ee noldu bunlari deyince rahatladuniz mi yada biseyler degisti mi yada yardimci yapici mi oldunuz konuyu acmam bu kadar net olmam hataydi tipki yasamam in hata oldugu gibi..diyorumki yatili tedavi gordum ruhum hasta bi cok ilac kullaniyorjm arti beynimdeki tumore ragmen sorf iyi oluyum diye lanet ilaclari almaya kendimi degistirmeye calisiyorum amaaaaannn ne uzatiyorum neyse ne herkes istedogini dusunmekte ozgur evet ben kedi kopek kadar olamiyorum insallah iyi olurum insallah toparlanir hepiniz kadar mukemmel bi kadin olabilirim
30 sayfada sana kimse yardımcı olamadıysa ben hiç olamammadem bu kadar hastaydın neden çocuk yaptın kusura bakma o çocuklar büyüdüğünde annem bizi hiç bir zaman sevmedi yük olarak gördü dicekler sana yazdıklarımdan da pişman değilim gerçekler bunlar.
Ben zaten hep aynı konuları açıp hiç bir çözüme gelmeyenlere genelde yazmam ama 30 sayfa olmuş be kardeşim insaf ya insaf
Cok haklisiniz cok dogrusunuz en dogrusunuz en mukemmelsiniz yazdiklarimla gurur duymuyorum ki zaten..evet tu kaka lanet bi anneyim ee noldu bunlari deyince rahatladuniz mi yada biseyler degisti mi yada yardimci yapici mi oldunuz konuyu acmam bu kadar net olmam hataydi tipki yasamam in hata oldugu gibi..diyorumki yatili tedavi gordum ruhum hasta bi cok ilac kullaniyorjm arti beynimdeki tumore ragmen sorf iyi oluyum diye lanet ilaclari almaya kendimi degistirmeye calisiyorum amaaaaannn ne uzatiyorum neyse ne herkes istedogini dusunmekte ozgur evet ben kedi kopek kadar olamiyorum insallah iyi olurum insallah toparlanir hepiniz kadar mukemmel bi kadin olabilirim
Geçmiş olsun beynimde tümör var demişsiniz ve eşiniz buna rağmen size yardımcı olacağına,destek vereceğine spora gitme lüksüne sahip olamaz.Allah yardımcınız olsun...Cok haklisiniz cok dogrusunuz en dogrusunuz en mukemmelsiniz yazdiklarimla gurur duymuyorum ki zaten..evet tu kaka lanet bi anneyim ee noldu bunlari deyince rahatladuniz mi yada biseyler degisti mi yada yardimci yapici mi oldunuz konuyu acmam bu kadar net olmam hataydi tipki yasamam in hata oldugu gibi..diyorumki yatili tedavi gordum ruhum hasta bi cok ilac kullaniyorjm arti beynimdeki tumore ragmen sorf iyi oluyum diye lanet ilaclari almaya kendimi degistirmeye calisiyorum amaaaaannn ne uzatiyorum neyse ne herkes istedogini dusunmekte ozgur evet ben kedi kopek kadar olamiyorum insallah iyi olurum insallah toparlanir hepiniz kadar mukemmel bi kadin olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?