ayyy cinnet gecirip aticam artik kendimi :(

Bence boşanmalısın, diyorsun ya ne onlarla oluyo ne onlarsız diye, çözüm bu,velayet babalarında sen arada bir gidip görüyorsun sadece mutlu anlarını paylaşıyosun budur

Niye bosaniyim ki alla alla cocuklarimi babasi dahil bi yere verme derdinde olsam atardim kacardim ne munasebet onlarin bana ihtiyaci var ben sadece kendimde olup saglikli dusunemiyorum ama asla cocuklarimi birakmam bu sekilde farkindayim onlara faydam yok onun icin tedavi oluyorum sagligimdan olmayi goze olarak psikayatrise gidiyorum 2 ay yatili tedavide gordum goruyorumda..ben cozum ariyorum iyi olup baslarinda kalicam
Olumsuz hakaret satasma tarzi yorumlara cevap bile vermiyorum sinirlerim yeterince lacka gayet acik net tum gercek hislerimi yazdim her yoruma acigim kim ne derse desin cocuklarimi seviyorum iyi olup baslarinda saglikli bi anneleri olsun diye ugrasicam

Niye bosaniyim ki alla alla cocuklarimi babasi dahil bi yere verme derdinde olsam atardim kacardim ne munasebet onlarin bana ihtiyaci var ben sadece kendimde olup saglikli dusunemiyorum ama asla cocuklarimi birakmam bu sekilde farkindayim onlara faydam yok onun icin tedavi oluyorum sagligimdan olmayi goze olarak psikayatrise gidiyorum 2 ay yatili tedavide gordum goruyorumda..ben cozum ariyorum iyi olup baslarinda kalicam
Olumsuz hakaret satasma tarzi yorumlara cevap bile vermiyorum sinirlerim yeterince lacka gayet acik net tum gercek hislerimi yazdim her yoruma acigim kim ne derse desin cocuklarimi seviyorum iyi olup baslarinda saglikli bi anneleri olsun diye ugrasicam

Sağlığından olmayı göze almak mantıklı mı?

Hasta olduğunda kim bakacak çocuklara

Ben hadi ilaçtır bunalımdır deidm ama
Yok eşim haklı babalığı kaldıramıyor bende mecburum ama bunlar benim ayağımda pranga sırtımda kambur deyince geldiler bana bi
Saçmalık
Kedi köpekler bile daha iyi annelik yapıyor
Konu sahibinin derdi çocuklar olmasaydı da bence kocam gibi fink fink gezseydim demek ki
Ben saftrik saftrik bunalıma girmiş diye şöyle oyna böyle uyu iş diye didinme kocandan yardım iste diyorum
Yardıma ihtiyacı olan çocuklarmış meğer
Kedi köpek daha iyi anneliknyapıyor dedinde aklıma geldi yazın 50 derece sıcakta 6 yavrusu olan anneye sosis atıyorum balkondan tek tek bide yavrular yokuşun yukarısında bir gitti kedi 2 gitti o sıcakta dili dışarı düştü köpek gibi ama hala gidip geliyor dayanamadım biraz vermedim dinlendi sonra devam :cry:
Ama ben bundan önceki konusunda da eşi spora gitmek isyediğinde normal karşılamıştım herkes eşin gitmesin sana yardımcı olsun falan filan dediler de konu sahibinin derdi yardım değil ki çocuklarını yük olarak görüyor en başından beri konularından anlıyorum bunu maalesef

E boyle yasamam da pek hayirli degil beynimi bakis acimi degistirmeden hayatimi boyle bu kafayla yasamak istemiyorum ne sevdiklerimi ne kendimin gucu var hayirlisi neyse o olsun allah islah etsin beni..

iyi de sen bunları hep söylüyorsun bacım bize ne senin hastalığından ona bakarsan ama sen kaç senedir aynı hikayeyi yazıyosun ,kafa mı buluyon bizle anlamadım ki ???
E hani onlar prangaydı ,kamburdu,zevk almıyordun hangi ara silkelenip evet lan doğru söylüyorlar ben anneyim demek aklına geldi :KK59:

Peki çözmek için ne yapacaksın?

Kedi köpek daha iyi anneliknyapıyor dedinde aklıma geldi yazın 50 derece sıcakta 6 yavrusu olan anneye sosis atıyorum balkondan tek tek bide yavrular yokuşun yukarısında bir gitti kedi 2 gitti o sıcakta dili dışarı düştü köpek gibi ama hala gidip geliyor dayanamadım biraz vermedim dinlendi sonra devam :cry:
Ama ben bundan önceki konusunda da eşi spora gitmek isyediğinde normal karşılamıştım herkes eşin gitmesin sana yardımcı olsun falan filan dediler de konu sahibinin derdi yardım değil ki çocuklarını yük olarak görüyor en başından beri konularından anlıyorum bunu maalesef
Cok haklisiniz cok dogrusunuz en dogrusunuz en mukemmelsiniz yazdiklarimla gurur duymuyorum ki zaten..evet tu kaka lanet bi anneyim ee noldu bunlari deyince rahatladuniz mi yada biseyler degisti mi yada yardimci yapici mi oldunuz konuyu acmam bu kadar net olmam hataydi tipki yasamam in hata oldugu gibi..diyorumki yatili tedavi gordum ruhum hasta bi cok ilac kullaniyorjm arti beynimdeki tumore ragmen sorf iyi oluyum diye lanet ilaclari almaya kendimi degistirmeye calisiyorum amaaaaannn ne uzatiyorum neyse ne herkes istedogini dusunmekte ozgur evet ben kedi kopek kadar olamiyorum insallah iyi olurum insallah toparlanir hepiniz kadar mukemmel bi kadin olabilirim

Cok haklisiniz cok dogrusunuz en dogrusunuz en mukemmelsiniz yazdiklarimla gurur duymuyorum ki zaten..evet tu kaka lanet bi anneyim ee noldu bunlari deyince rahatladuniz mi yada biseyler degisti mi yada yardimci yapici mi oldunuz konuyu acmam bu kadar net olmam hataydi tipki yasamam in hata oldugu gibi..diyorumki yatili tedavi gordum ruhum hasta bi cok ilac kullaniyorjm arti beynimdeki tumore ragmen sorf iyi oluyum diye lanet ilaclari almaya kendimi degistirmeye calisiyorum amaaaaannn ne uzatiyorum neyse ne herkes istedogini dusunmekte ozgur evet ben kedi kopek kadar olamiyorum insallah iyi olurum insallah toparlanir hepiniz kadar mukemmel bi kadin olabilirim

30 sayfada sana kimse yardımcı olamadıysa ben hiç olamam ;) madem bu kadar hastaydın neden çocuk yaptın kusura bakma o çocuklar büyüdüğünde annem bizi hiç bir zaman sevmedi yük olarak gördü dicekler sana yazdıklarımdan da pişman değilim gerçekler bunlar.
Ben zaten hep aynı konuları açıp hiç bir çözüme gelmeyenlere genelde yazmam ama 30 sayfa olmuş be kardeşim insaf ya insaf

Hep ayni konulari aciyorsunuz.. aylardir birsey degismiyor. Ayni kafa yapisindasiniz.
Bu kafa yapisini hayatimda ikinciye görüyorum. Böyle insanlar cocuk dogurmamali.
Insan hic yavrusuna merhamet göstermez mi ? Vicdanli olmaz mi? Nasil yük olarak görür? Hayvanlar bile yavrusunun canini kendi canindan üstün tutuyor. Siz gezmeyi tozmayi flört etmeyi düsünüyorsunuz.. garip ciddi ciddi garip ve sinir bozucu üzücü bir durum. Allah kalbinize sevgi koysun merhamet koysun cocuklariniza karsi. Hatta butun insanliga karsi. Insan kendi cocugunu bile yük olarak görürse icinde ne ask ne sevgiye dair birsey tasimaz bence.

30 sayfada sana kimse yardımcı olamadıysa ben hiç olamam :KK66: madem bu kadar hastaydın neden çocuk yaptın kusura bakma o çocuklar büyüdüğünde annem bizi hiç bir zaman sevmedi yük olarak gördü dicekler sana yazdıklarımdan da pişman değilim gerçekler bunlar.
Ben zaten hep aynı konuları açıp hiç bir çözüme gelmeyenlere genelde yazmam ama 30 sayfa olmuş be kardeşim insaf ya insaf

çocuklar öyle demeyecek zaten konu sahibi ben size kendimi feda ettim ,ben sizin yüzünüzden hayatımı yaşayamadım diyecek çok eminim bundan :KK51:

sorun şu hiçbirimiz mükemmel falan değiliz, kendi adıma söyleyeyim şu an koltukların üzeri katlanmak ve ütülenmek üzere bekleyen çamaşır yığını dolu, mutfak berbat, çalışıyorum ve birazdan yemek hazırlamam gerek.. ama inanır mısınız hiç sallamıyorum çünkü "mükemmel" olmak zorunda değilim.. evim her daim temiz ve tertipli olmak zorunda değil..
amaaa;

çocuklar en geç saat 9 da yatmak zorundalar, ödevlerini (biraz ite-kalka da olsa) yapmak zorundalar, üstlerini kendileri değiştirmek zorundalar.. ve bunu disipline etmek için evin bana ihtiyacı var.. sizin sorununuz kendi otoritenizi evde kuramamış olmak.. o sebeple çocukları da pranga olarak görürsünüz, kocanızı da ortada gezen başıboş biri olarak görürsünüz, kendinizi de gereksiz görürsünüz.. hep aynı hareketi yapıp farklı sonuç almayı bekliyorsunuz, sorununuz orada..

Geçmiş olsun beynimde tümör var demişsiniz ve eşiniz buna rağmen size yardımcı olacağına,destek vereceğine spora gitme lüksüne sahip olamaz.Allah yardımcınız olsun...

Herkes anneliği mükemmel yapacak, 24 saat sakinliğini, güler yüzünü koruyacak diye bir şey yok.
Bence sen ev hanımı olup, çocuklarını büyütecek bir kadın değilsin.

Gir işe çalış, gerekirse tüm maaşını bakıcıya ver.
Aslında bence bebek yapmamalı sizin gibi biri ama olmuş artık çocukları geri gönderemeyeceğimize göre:KK14:

İş ortamında çocuklarını özler, akşam 2 saat daha güzel ilgilenirsin yavrularla, tahammülün olur en azından.

Benim yorumu dikkate bile almamışsın, herkese de cevap yazmıyorsun ama son bir kez daha yazayım dedim.
Çocuklara kıyamadığım için:KK14:

Back
X