- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Kocasina ben istemiyorum demis mi.
Zorla hamile bıraktığını sanmıyorum ki ben isteyerek hamile kaldigini okumustum diger konularinda.
Bu kadin acemi oldugu birseyi denememis ki. Zaten anneydi. Anneligin ne oldugunu tecrübe etmis bilen bir kadin.
Ne Bekliyordu. Zaten ilk cocugunun da problemli oldugunu 6 yasinda ki kizinin hala lazimlik kullandigini kendisi soyledi.
Suprizzz diye kimse kucagina bu bebegi vermedi.
Caresizlik diye bir sey yoktur. Cesaretsizlik vardır.
Sırtında kambur olarak adlandirdigi evlatlariyla mutluluk uzak. Bunu sende biliyorsun.
Kizi okuldayken kucugu alip ciksa disari bir nefes alsa ooh mis, ne iyi olur dil mi.
Ama olmaz cunku cocukla ciktiktan sonra aldigi nefes de bir ise yaramayacak.
Neyse boyle iste..
Kocasina ben istemiyorum demis mi.
Zorla hamile bıraktığını sanmıyorum ki ben isteyerek hamile kaldigini okumustum diger konularinda.
Bu kadin acemi oldugu birseyi denememis ki. Zaten anneydi. Anneligin ne oldugunu tecrübe etmis bilen bir kadin.
Ne Bekliyordu. Zaten ilk cocugunun da problemli oldugunu 6 yasinda ki kizinin hala lazimlik kullandigini kendisi soyledi.
Suprizzz diye kimse kucagina bu bebegi vermedi.
Caresizlik diye bir sey yoktur. Cesaretsizlik vardır.
Sırtında kambur olarak adlandirdigi evlatlariyla mutluluk uzak. Bunu sende biliyorsun.
Kizi okuldayken kucugu alip ciksa disari bir nefes alsa ooh mis, ne iyi olur dil mi.
Ama olmaz cunku cocukla ciktiktan sonra aldigi nefes de bir ise yaramayacak.
Neyse boyle iste..
6 yaşındaki çocuk hala lazımlık mı kullanıyor?
konu sahibi çocuklarına bu kötülüğü yapma.. çok ciddiyim evlatlık versen daha sağlıklı şartlarda büyürler, en azından gideceği yeri seçiyor devlet. 6 yaşında hala lazımlık kullanan bir çocuğun psikolojisinin nasıl etkileneceğini biliyor musun? bu şekilde devam edersen o çocuklar büyüdüğünde hayatının nasıl beter bir cehenneme döneceğini kestirebiliyor musun? şimdiden seni sallamayan bir çocuğun var bir 6 sene sonra ergenliğe girecek, o zaman hava almayı falan geçtim ne yapacaksın merak ediyorum..
6 yaşındaki çocuk hala lazımlık mı kullanıyor?
konu sahibi çocuklarına bu kötülüğü yapma.. çok ciddiyim evlatlık versen daha sağlıklı şartlarda büyürler, en azından gideceği yeri seçiyor devlet. 6 yaşında hala lazımlık kullanan bir çocuğun psikolojisinin nasıl etkileneceğini biliyor musun? bu şekilde devam edersen o çocuklar büyüdüğünde hayatının nasıl beter bir cehenneme döneceğini kestirebiliyor musun? şimdiden seni sallamayan bir çocuğun var bir 6 sene sonra ergenliğe girecek, o zaman hava almayı falan geçtim ne yapacaksın merak ediyorum..
Benimki burada şeytanın avukatlığı, 11.adam olayım dedim ama beyin tümörü falan diyince koptum,gerçekse sıkıntı,söyle ki madem tümöre zararı var ilaç alma bu bir fedakarlık değil aksine beyin kimyasını hepten sapıttırabilir
Benim artık önerim boşanma, çocuklara baba baksın daha rahat bir adama benziyo velayetlerini versin, ben 6 yaşında olanın lazımlık durumunu falan bilmiyodum mesela, tamam sağlık sorunları falan Allahtan ama çocuğa tuvalet eğitimini anne baba verir
Bu bolum derdi olanlar icin caresiz olanlar icin ya sizlere kendi caresizligimi ve sonunda ne oldugunu kisaca paslasmak istedim ici daralan ceresiz hissedenlere biraz umutlu olmalari icin umud etmek inanmak ve her katanligin bir sabahi oldugunu bilmeleri icin yaziyorum
6 yil once esimle severek evlendik ailem onaylamadi sebep ise aile yapilarimizin cok uc noktalarda zit olmasiydi bana surekli sen bu aileyle yapamazsin dediler yok dedim direttim evlendik ne evimiz vardi ne esimin isi gucu askerden geldi ve bir ay icinde cahil cesaretiyle evlendik ailesiyle yasayacaktik ve durumlari bi hayli kotuydu e ama cok seviyordum evliligimin ilk ayinda hamile oldugumu ogrendim herkesin issiz oldugu bi aile dunya kadar borc kayinlar gorumceler yuzsuz bi kaynana umursamaz ickici bi kayin baba...esim girdigi islerde duzen tutturamadi 2 aylik mutlu evlikigimden sonra ailesi yuzunden her gjn gozyasi doktum esimi sevsemde tek basina yetmiyordu derken sansimiz yaver gitmedi 2 sene birlikte yasadiktan sonra dayanamayip kocami sevdigim halde baba evine dondum aileme esimle bana yardim etmeleri icin yalvardim bebegim oldugu icin kiyamadilar tamam dediler ev actilar esya aldilar birde esimi ise yerlestirdiler tam hersey yoluna girmisti derken bi bayram gunu ailemle ailesi ilk defa bizim evde yuzyuze geldi ve kavga kiymamet olaylar olaylar...sonunda babam kapi disari etti onlari ve esimde arkalarindan gitti tam 2 ay ayri kaldik sonra esim "ben onlarin esiri degilim ev avtilar diye aileme boyle davranamazlar ama seni seviyorum gel annemlere " dedi ciktim gittim sonucta kucuk bebegim vardi sevgim daha agir basti ofkemden..kurulu duzenimi biraktim gittim yine birlikte oturmaya tam 4 sene daha zulum gibi kabus dolu gecti en ufak bi olayda kapiyi gisterdiler maddi imkansizliklar yuzunden acamadik bi ev..babamda aldigi esyalari vermedi e ben ise girsem cocuguma bakcak kimse yoktu (annem calisiyor kayinvalidem de bakmiyor)
Sonuc olarak : kizim 5 yasina geldi bende 1 senedir calisip kavinvalidemlerde yasamaya devam ediyodum tek istegim evi ayirmakti biraz daha calisip para biriktirip ayrilacaktik onlardan ki hamile oldugumu ogrendim tabi o sartlarda dogurmayi asla istemedim esim cok istedigi icin aldirmadim vee kayinvalideyle gorumcelerle zaten canim burnumda oldugumuz bi gun sirf bizi istemediklerinden bi kavga cikardilar esim yokken..bi ocak ayi disarda kar kiyamet evde birbirimize girdik ve 2 aylik hamileyim kayin validem gidecek yerimiz olmadigini bile bile hamile halimle bizi kapinin onune koydu esim,kizim ben ve karnimdaki sabi..kaldik disarda ne bi akraba ne bi es dost kimsemizde yok annemler desen ilk bize ev actiklarinda birakip gittik diye bir daha tovbe ev filan kurmayiz diuolar ofkeliler..tabi caresiz gittik annemlere ..ben dogum yapana kadar babamlar ayni binadan bize ev tuttular ayni gun aylar once yaptigim is basvurusundan ses cikti ise cagirdilar hemde rahat bi is hamilelik boyunca calistim hemde onlar destek oldular esimi bi kuruma sozlesmeli yerlestirdiler maddi manevi hep yanimdaydilar derken ben dogum yaptim dogum parasi aldim eksik esyalarimizi tamamladik ve esimde devlet kadrosuna gecti memur oldu ayni anda annemlerin kiracisi evi bosaltti ve annemler bize ev verdi kiradan da kurtulduk derken hayatim mucize gibi yoluna girmeye basladi ikinci cocugum rizkiyla geldi esimde tum zorluklarda hep yanimda oldu bende yillarca ailesine ragmen birakmadim el ele verince astik herseyi tabiki ailem cok yardim etti saolsunlar bugunku rahatimi huzurumu onlara borcluyum..
Yani her karanlik gece sona erer ve mutlaka gunes tekrar dogar
Ben hayatim boyunca kimsenin ustune gitmis bir insan degilim. Ciddi söylüyorum.
Yanlis gelen bisey varsa soylerim karsida ki neresinden isterse orasindan tutar.
Amacim bu kadinin ustune gidip sen lanet bir annesin demek de asla degil.
Üzülüyorum keske yapacak biseyler olsa.
Ben bu kadini burda uzsem gece kendim uyuyamam. Ne gececek elime.
Sadece cocuklar icin kendine gelmesini toparlanmasini ve bir an once ayaga kalmasini istiyorum hepsi bu.
Beyin tumoru zararsiz suan icin ameliyata gerek yok ama ilaclar buyume yapabilirmis yine de bu halimden memnun olmadigim icin ruh hastasi bi anne olmamak icin sakin olabilmek adina aliyorum ilaclari..tumor ciddi agrilar yapiyo psikolojik sorunlar bu tumor ortaya ciktiginda basladi bi cik saydiran hatta saldiran arkadas olmus olsuuuunnn ben acik net tum elestirilere acik olarak yazdim onerileri ciddiye tabiki aliyorum cocuklarimi tabiki seviyorum bunu kimseye ispatlamaya ihtiyacim yok cochklarimi birakmak terketmek gibi bi dusuncem hic olmadi olmeyi istedim evet ama saglikli dusunemedigim icin..kendimden nefret ettigim icin..Beyin tümörü nerden çıktı şimdi, bu gerçekse ve zararı varsa ilaç alma, tüm aile büyükleri elini taşın altına koysun bakıma destek olsunlar, vardiyalı işi geç uygun bir ise gir kafanı dağıt,eşim izin vermiyor diye birşey yok
Daha olmadı kocayı boşayıp velayetleri ona veriyorsun demek ki yeterli değilsin bu yani
ilaç almana rağmen sakin kalamıyorsun ki bari sağlığından olma.Beyin tumoru zararsiz suan icin ameliyata gerek yok ama ilaclar buyume yapabilirmis yine de bu halimden memnun olmadigim icin ruh hastasi bi anne olmamak icin sakin olabilmek adina aliyorum ilaclari..tumor ciddi agrilar yapiyo psikolojik sorunlar bu tumor ortaya ciktiginda basladi bi cik saydiran hatta saldiran arkadas olmus olsuuuunnn ben acik net tum elestirilere acik olarak yazdim onerileri ciddiye tabiki aliyorum cocuklarimi tabiki seviyorum bunu kimseye ispatlamaya ihtiyacim yok cochklarimi birakmak terketmek gibi bi dusuncem hic olmadi olmeyi istedim evet ama saglikli dusunemedigim icin..kendimden nefret ettigim icin..
Birde ben 1 gunumden bahsedeyim
Evet sabah hergun 6.30 da iki kizimda kalkar ve ben her sabah uyaninca bugun cok sabirli olucam kizima guzel davrancam deli gibi davranmak bagirmak yok diye kendimi telkin eder oyle yataktan kalkarim Giderim kizimin odasina hadi bebegim hazirlanalim okula gidelim derim operim sarilirim ama o saolsun 15 dk icinde icimdeki canavari ortaya cikarir elini yuzunu yilarken bagrir beni tersler sacini yaparim boyle istemiyorum masa yap der okulda maşa olmaz deyince zaten hic bisey yapmiyosun biktim vs...beni tahrik edene kadar soylenir yani hemen sinirlenmek yok diye yine uyaririm kendimi..kizimida bak beni uzme sana kizmayim bak uzme beni hasta olucam lutfen diye..ama yooookk herseye mizik mizik sanki o benim annem bi ters ters konusma bi azarlama derken babasiyla cikiyo evden
Biz kucukle kaliyoruz onla cok iyiyiz opuyoruz bogusuyoruz gelip oyle saatlerce oksar beni onla ilgili en gerdigim an
Mutfaga girip ugrasip ona biseyler haziiyorum birlikte yiyelim diye ama ne versem saga sola tukurur kahvalti aliskanligi sevdigi hic bisey yok eline meyve veririm minik minik isirip evin heeerrrr yerine tukurur bi lokmasini yutmaz sonra ben yeterrrr diye bagririm ama anindada pisman olup ozur diler sarilirim kendime hakim olamiyorum ofke kontrolu yok
Mesela ben yatak ortuyorum o gardolaba girer oturur kapi surgulu..saniyeler icinde koyafetler yerde oyuncak dunya kadar..dokuyorum onune yok bitanesiyle oynamiyor en sevdigi sey duvarlari yazmak ve ortaligi dagitmak bi odayi toplayip kapiyi cekiyorum oglen cocuk okuldan gelir diye sevcegi seyler yapiyim diyorum ama yokki hic bisey sevmiyo ikiside .. herseyi yapiyorum her cesit yemek pasta borek kurabiye..yerine gore hersey pisiyo evde ama aglamalar ogurmeler ugrastigimla kaliyorum yaptigim yemek sadece esim tarafindan yeniyo onlar her aglayip yemeyisinde kendimi balkondan atsam ya sakat kalirsam vs... diye salakliklar dusunuyorum saclarimi yola yola aglamak istiyorum yaaa benim temel sorunum annelik...olmuyo yaa ben tukeniyorum ben nefes alamiyorum yatmak istiyorum surekli yatmak esimle basbasa flort etmek ozume donmek gezmek alisveris yapmak
Kendimi adamak heran onlari dusunmek beni geriyo ama gel gorki dusunmeden de olmuyo cocuklarimdan asla vazgecmem onlar hayatimda olmazsa olmaz ama onlarlada olmuyo yasamiyorum sanki...sanki bi robotum onlarla parka gitmek oyun oynamak odev yapmak hepsi geriyo beni belki diyorum ben olsem ben yok olsam onlar daha saglikli buyuyecek ama iste bakcak kimse yok ben olsem kim bilir kimler bakicak akraba yok es dost arkadas kimse yok sanki bi evrende tekiz gercekten oyle kv var ama uzak oturuyo arti faydasiz..hayata pozitif bakamiyorum evet ikinci cocuk benim hatam bana hersey mustehak ama bunun sonu yok emeklisi yok..omur boyu sirtimda kambur evet belki kizcaksiniz bence oyle ayagimin prangasi sirtimin kamburu...ben sadece kafama gore yasadigim sorumluluk olmadan canimin istedigini yaptigim hayatimi ozluyorum ve bi daha yuzumun gulcegine inanmiyorum karamsarim umutsuzum bu hayati hem kendime hem sevdiklerime zehir ediyorum evet mutlu anne mutlu cocuklar da yok yaa ben olamiyorum malesef olamiyorum inancliyim dua ediyorum sukrediyorum ama icimde bi kara bulut var surekli cikiyo ortaya
Bak şu yorumu yeni gördüm, e çocuklar yok olacak değil ki.ne demek eşimle baş başa olmak istiyorum
BenimdeBende aksine normalde üstüne giderim insanların ama bugün Allah tarafından bi iyilik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?