ayyy cinnet gecirip aticam artik kendimi :(

6 yaşındaki çocuk hala lazımlık mı kullanıyor?

konu sahibi çocuklarına bu kötülüğü yapma.. çok ciddiyim evlatlık versen daha sağlıklı şartlarda büyürler, en azından gideceği yeri seçiyor devlet. 6 yaşında hala lazımlık kullanan bir çocuğun psikolojisinin nasıl etkileneceğini biliyor musun? bu şekilde devam edersen o çocuklar büyüdüğünde hayatının nasıl beter bir cehenneme döneceğini kestirebiliyor musun? şimdiden seni sallamayan bir çocuğun var bir 6 sene sonra ergenliğe girecek, o zaman hava almayı falan geçtim ne yapacaksın merak ediyorum..

hamileyken 2 ay hastanede yattım diyor.peki teşhisi nedir acaba? beyindeki tümörden kaynaklı falan psi. rahatsızlığı olabilir mi ?

Benimki burada şeytanın avukatlığı, 11.adam olayım dedim ama beyin tümörü falan diyince koptum,gerçekse sıkıntı,söyle ki madem tümöre zararı var ilaç alma bu bir fedakarlık değil aksine beyin kimyasını hepten sapıttırabilir

Benim artık önerim boşanma, çocuklara baba baksın daha rahat bir adama benziyo velayetlerini versin, ben 6 yaşında olanın lazımlık durumunu falan bilmiyodum mesela, tamam sağlık sorunları falan Allahtan ama çocuğa tuvalet eğitimini anne baba verir

Bir ise girin.
Eve bakici tutun,
Maasinizin tamamini gerekirse bakiciya verin.
Hem siz hem cocuklar ziyan olacak yoksa.

atacak kendini balkondan ...

Bu konuda degil ama bundan onceki konusunda kendisi yazdi.
Bende onun yalancisiyim.

acaba beynndeki tümör senin ruh ve sinir yapını olumsuz mu etkiliyor.
bazı tümörlerin böyle etkileri oluyor.

dağınıklığı sürekli toplmak gerçekten sinir bozucu.
en son yatmadan topla,nasıl olsa yine dağılacak.
bir yerden sonra akışına bırak,yapacak bir şey yok.

Ben hayatim boyunca kimsenin ustune gitmis bir insan degilim. Ciddi söylüyorum.
Yanlis gelen bisey varsa soylerim karsida ki neresinden isterse orasindan tutar.
Amacim bu kadinin ustune gidip sen lanet bir annesin demek de asla degil.
Üzülüyorum keske yapacak biseyler olsa.
Ben bu kadini burda uzsem gece kendim uyuyamam. Ne gececek elime.
Sadece cocuklar icin kendine gelmesini toparlanmasini ve bir an once ayaga kalmasini istiyorum hepsi bu.

vallahi ruh durumunu çözmek için eski konularını okuyorum..nisan ayında bunşarı yazmış.beyin tümörü neresinde bilemedim..artık mutluyum huzruluyum diyor,sonrası peki???

[QUOT6E="shapes, post: 43988592, member: 675436"]Kocasina ben istemiyorum demis mi.
Zorla hamile bıraktığını sanmıyorum ki ben isteyerek hamile kaldigini okumustum diger konularinda.
Bu kadin acemi oldugu birseyi denememis ki. Zaten anneydi. Anneligin ne oldugunu tecrübe etmis bilen bir kadin.
Ne Bekliyordu. Zaten ilk cocugunun da problemli oldugunu 6 yasinda ki kizinin hala lazimlik kullandigini kendisi soyledi.
Suprizzz diye kimse kucagina bu bebegi vermedi.
Caresizlik diye bir sey yoktur. Cesaretsizlik vardır.
Sırtında kambur olarak adlandirdigi evlatlariyla mutluluk uzak. Bunu sende biliyorsun.
Kizi okuldayken kucugu alip ciksa disari bir nefes alsa ooh mis, ne iyi olur dil mi.
Ama olmaz cunku cocukla ciktiktan sonra aldigi nefes de bir ise yaramayacak.
Neyse boyle iste..[/QUOTE]

6 yaşında lazımlık kullanıyor. Zaten yerinde duramayan probemli bir çocuk. Yeniden neden 2. çocuk yapılır ki. Zaten bu kadar şikayetçi iken.

Daginiklik icin ben soyle bi cozum buldum;
3 tane sepetim var. biri oyuncaklar icin biri ivir zivir, biri kiyafet.
Once elime bi poset alip cope gidecekleri topluyorum heryerden.
Sonra elime tepsi alip mutfaga gidecekleri.
Sonra oyuncak sepetine oyuncaklari topluyorum oyuncak sandigina dokuyorum,
Sonra ne varsa kiyafetleri topluyorum kirlileri banyo kapisina temizleri sepete.
En son da kalan ivir ve ziviri.
Oylece birakiyorum bu iki sepeti.
Zaman buldugumda, esim geldiginde cocuklari ona atip yerli yerine koyuyorum.
Toplama isi 10 dk suruyor.
Ev duzenli kalmis oluyor.

Bende aksine normalde üstüne giderim insanların ama bugün Allah tarafından bi iyilik geldi

eski konularında okuduğum kadarıyla eşi de gayet yardımcı.akşamları kızlarla ilgileniyor diyor,hayat dolu umut dolu bir adam diyor.h.sonu büyük kızı alıp sinemaya avm ye götürüyormuş.devamlı yazmış bunları zaten..adam çalışıyor,akşamları gelince 2 saat sevip eğlenir tabi diyor,benim gibi tüm gün beraber değil ya diyor..adamın hayatını kıskanıyor yani.

Beyin tumoru zararsiz suan icin ameliyata gerek yok ama ilaclar buyume yapabilirmis yine de bu halimden memnun olmadigim icin ruh hastasi bi anne olmamak icin sakin olabilmek adina aliyorum ilaclari..tumor ciddi agrilar yapiyo psikolojik sorunlar bu tumor ortaya ciktiginda basladi bi cik saydiran hatta saldiran arkadas olmus olsuuuunnn ben acik net tum elestirilere acik olarak yazdim onerileri ciddiye tabiki aliyorum cocuklarimi tabiki seviyorum bunu kimseye ispatlamaya ihtiyacim yok cochklarimi birakmak terketmek gibi bi dusuncem hic olmadi olmeyi istedim evet ama saglikli dusunemedigim icin..kendimden nefret ettigim icin..

ilaç almana rağmen sakin kalamıyorsun ki bari sağlığından olma.

Bak şu yorumu yeni gördüm, e çocuklar yok olacak değil ki.ne demek eşimle baş başa olmak istiyorum

Bende aksine normalde üstüne giderim insanların ama bugün Allah tarafından bi iyilik geldi
Benimde
birde 1.sınıf hakketten zor
evde bazen aglıyorum
hatta haftada 1 gun kesınlıkle 1 gece aglıyorum 3- 4 saat dersmı olur sıstemını yedıgım ülkem
o yuzden bırazcık anlıyorum
ama ben bıde calısıyorum suanda demın toplantıda resmen uyukladım yemın ederım 1-2 dk gozlerım kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…