- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Herkes saçını süpürge eden anne modeli olmaya uygun olmayabilir,ben takdir bile ediyorum çok açık yazıyo,topa tutulacağını bilerek yazıyo
Biraz haksızlık etmiyormusun bence seviyor çocuklarını ama yetemedigini görmek onu uzuyor dur birde sonuçta bu çocukları kendi kendine yapmadı kocasıda ilgilenmek zorundakimse ona saçını süpürge etmelisin, sen ne biçim annesin demiyor zaten.
Çocuklarını sırtında kambur,yük, ayaklarında pranga olarak gördüğünü söyleyen kendisi.
Sürekli annesiz kalasınız diye haykıran yine kendisi.
Neden biliyor musun, kocişiyle el ele gezemediği istedigi gibi takılamadığı için.
Bu bir psikolojik problem değildir,
yapılan tercihlerden dolayı yaşanılan hayalkırıklığı.
Umduğunu bulamama. Pişman olma.
Ne hakkı var o 2 kız çocugunu bu mutsuzluga mahkum etmeye.
her durumda prikolojik problemlerim var paravanına gerek yok.
Çocuklarına karşı Sevgisiz bir anne hepsi bu.
Kendisi prangadan yükten dem vurdugunda itiraf, biz evet sevmiyorsun dediğimiz de suçluluk mu hissetmeliyiz.
Sebep?
Düşündüm şimdi bir daha, yooo gayette olanı söyledik.
kimse ona saçını süpürge etmelisin, sen ne biçim annesin demiyor zaten.
Çocuklarını sırtında kambur,yük, ayaklarında pranga olarak gördüğünü söyleyen kendisi.
Sürekli annesiz kalasınız diye haykıran yine kendisi.
Neden biliyor musun, kocişiyle el ele gezemediği istedigi gibi takılamadığı için.
Bu bir psikolojik problem değildir,
yapılan tercihlerden dolayı yaşanılan hayalkırıklığı.
Umduğunu bulamama. Pişman olma.
Ne hakkı var o 2 kız çocugunu bu mutsuzluga mahkum etmeye.
her durumda prikolojik problemlerim var paravanına gerek yok.
Çocuklarına karşı Sevgisiz bir anne hepsi bu.
Kendisi prangadan yükten dem vurdugunda itiraf, biz evet sevmiyorsun dediğimiz de suçluluk mu hissetmeliyiz.
Sebep?
Düşündüm şimdi bir daha, yooo gayette olanı söyledik.
Zaten son hakkım sezaryen olduğum için teşekkür ederim ben alıştım artık eşime biz aşkla evlendik ilk iki çocuğu çok istedik üçü de istiyorduk ama ıkı çocuk zor oluyordu diye vaz geçtik ama yine oldu olacağı varmış asla çocuklarıma yansıtmam babalarına olan olumsuzlukları hiç kötülemedimde babalarını aynı şekilde oda beni kötülemezCevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Bebeğinizin sağlıkla doğsun inşallah
Allah kolaylik versin
Dersinizi aldiniz 4.yapmazsınız herhalde
peki çpocuklara kural koymayı denedin mi? mesela büyük kızına ,saçlarını okula giderken 3 model yapabilirm,at kuyruğu,örrgü ,2 kulak mesela..fakrlı birşeyi h.sonu yapabiliriz.mmızmızlanırsa kendi istediğini yapacağını söylersin .mesela..Nerden biluyosunuz tavsiyeleri denemedigimi..her birini teker teker okuyorum terapilere doktoruma surekli gidiyorum 3 farkli ilac kullaniyorum beynimdeki tumoru kotu etkiledigini bildigim halde ilaclari duzenli aliyorum kendimi sakin olucam cocuklarim bunlari hak etmiyor diye surekli telkin ediyorum geceleri aglama krizlerine giriyorum yani yazdigim hic birsey kapris simariklik degil ben de cok uzuluyorum cocugu niye yaptin diyolar onuda soyleyim cok isteyerek anne oldum sevdigim kisiyle binbin zorlukla evlenip birde cocuk olsun renk katsin nese getirsin jayatimiza dedik sonra hersey guzeldi annelik esimin ilgisi .. kizim uc yasindayken saglik sorunlarim cikti maddi zorluklar hastaliklar issizlik kayinvalide vs... eskiye ozlem duymaya basladim psikolojik sorunlar ikinci cocukla ciddi bas gosterdi hamileyken 2 ay tedavi gordum yatili..yani yargilamak cok kolay..cocuklarimi seviyorum evet kabullenemedigim sinirimle yiprattigim oluyo elimden geleni inanin yapiyorum allah onlara beden ve ruh sagligi versin benide islah etsin ne deyim
bu arada büyük kızınızı 6 yaşına nasıl getirdiniz siz? hep böyle miydiniz yani?Nerden biluyosunuz tavsiyeleri denemedigimi..her birini teker teker okuyorum terapilere doktoruma surekli gidiyorum 3 farkli ilac kullaniyorum beynimdeki tumoru kotu etkiledigini bildigim halde ilaclari duzenli aliyorum kendimi sakin olucam cocuklarim bunlari hak etmiyor diye surekli telkin ediyorum geceleri aglama krizlerine giriyorum yani yazdigim hic birsey kapris simariklik degil ben de cok uzuluyorum cocugu niye yaptin diyolar onuda soyleyim cok isteyerek anne oldum sevdigim kisiyle binbin zorlukla evlenip birde cocuk olsun renk katsin nese getirsin jayatimiza dedik sonra hersey guzeldi annelik esimin ilgisi .. kizim uc yasindayken saglik sorunlarim cikti maddi zorluklar hastaliklar issizlik kayinvalide vs... eskiye ozlem duymaya basladim psikolojik sorunlar ikinci cocukla ciddi bas gosterdi hamileyken 2 ay tedavi gordum yatili..yani yargilamak cok kolay..cocuklarimi seviyorum evet kabullenemedigim sinirimle yiprattigim oluyo elimden geleni inanin yapiyorum allah onlara beden ve ruh sagligi versin benide islah etsin ne deyim
2.çocuk kendi tercihi değil kocasının isteği benim bildiğim,hayal kırıklığı da pekala psikolojik çöküşe götürebilir insanı, evet beklediği gibi olmamış, söylediği sözler zaten normal düşünemediğini gösteriyor, sürekli aynı içerikte konular açmasını ben çaresizliğe veriyorum
onu yeni duyduk biz de bilmiyorduk.Betin tümörü var ve sizin sorunlarınız sadece bunlar mı ?
Biraz haksızlık etmiyormusun bence seviyor çocuklarını ama yetemedigini görmek onu uzuyor dur birde sonuçta bu çocukları kendi kendine yapmadı kocasıda ilgilenmek zorunda
onu yeni duyduk biz de bilmiyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?