ayyy cinnet gecirip aticam artik kendimi :(

Herkes saçını süpürge eden anne modeli olmaya uygun olmayabilir,ben takdir bile ediyorum çok açık yazıyo,topa tutulacağını bilerek yazıyo

zaten onun derdi de ilgi çekmek,çözüm bulmak değil ki zaten 15000 öneri gelmiş hiçbirini uygulamamış ne yapalım yani övelim mi aman canım geçer bunlar falan filan bunu mu diyelim çocuklar büyüyene kadar 30000 konu daha açar ..
İnsan neyi yapıp ,neyin altında kalacağını bilir ,hadi diyelim aymazsın birinde anlamadın ,ikincisi ne ?
Doğmuş çocuğu yok edemeyeceğine göre o zaman şartları iyileştirecek ya da kendine de hayatı zindan edecek aynı şimdi olduğu gibi ..Kendi gibi iki tane sorunlu insan yetiştirecek her şeye bir ad takmaya bayılırız millet olarak ama benim bıdı bıdı rahatsızlığım var hayır bunun çocuk yeriştirmeye totosu yok ,hiçbir zaman olmadı ,kimse annelik yarıştırmıyor yardımcı olmak için uğraşıyor ,söz konusu olan burda beceriksiz anne değil ,iki tane çocuk ...

Biraz haksızlık etmiyormusun bence seviyor çocuklarını ama yetemedigini görmek onu uzuyor dur birde sonuçta bu çocukları kendi kendine yapmadı kocasıda ilgilenmek zorunda

Nerden biluyosunuz tavsiyeleri denemedigimi..her birini teker teker okuyorum terapilere doktoruma surekli gidiyorum 3 farkli ilac kullaniyorum beynimdeki tumoru kotu etkiledigini bildigim halde ilaclari duzenli aliyorum kendimi sakin olucam cocuklarim bunlari hak etmiyor diye surekli telkin ediyorum geceleri aglama krizlerine giriyorum yani yazdigim hic birsey kapris simariklik degil ben de cok uzuluyorum cocugu niye yaptin diyolar onuda soyleyim cok isteyerek anne oldum sevdigim kisiyle binbin zorlukla evlenip birde cocuk olsun renk katsin nese getirsin jayatimiza dedik sonra hersey guzeldi annelik esimin ilgisi .. kizim uc yasindayken saglik sorunlarim cikti maddi zorluklar hastaliklar issizlik kayinvalide vs... eskiye ozlem duymaya basladim psikolojik sorunlar ikinci cocukla ciddi bas gosterdi hamileyken 2 ay tedavi gordum yatili..yani yargilamak cok kolay..cocuklarimi seviyorum evet kabullenemedigim sinirimle yiprattigim oluyo elimden geleni inanin yapiyorum allah onlara beden ve ruh sagligi versin benide islah etsin ne deyim

2.çocuk kendi tercihi değil kocasının isteği benim bildiğim,hayal kırıklığı da pekala psikolojik çöküşe götürebilir insanı, evet beklediği gibi olmamış, söylediği sözler zaten normal düşünemediğini gösteriyor, sürekli aynı içerikte konular açmasını ben çaresizliğe veriyorum

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Bebeğinizin sağlıkla doğsun inşallah
Allah kolaylik versin
Dersinizi aldiniz 4.yapmazsınız herhalde
Zaten son hakkım sezaryen olduğum için teşekkür ederim ben alıştım artık eşime biz aşkla evlendik ilk iki çocuğu çok istedik üçü de istiyorduk ama ıkı çocuk zor oluyordu diye vaz geçtik ama yine oldu olacağı varmış asla çocuklarıma yansıtmam babalarına olan olumsuzlukları hiç kötülemedimde babalarını aynı şekilde oda beni kötülemez

Beyin tümörü nerden çıktı şimdi, bu gerçekse ve zararı varsa ilaç alma, tüm aile büyükleri elini taşın altına koysun bakıma destek olsunlar, vardiyalı işi geç uygun bir ise gir kafanı dağıt,eşim izin vermiyor diye birşey yok

Daha olmadı kocayı boşayıp velayetleri ona veriyorsun demek ki yeterli değilsin bu yani

bigunmutlaka sevgili arkadaşım sana ikinci ve son kez yazıyorum bu duruma çare arıyorsan tedavi ol ve tedavini bitir çocukların hiç bir suçu yok onları eğitemeyen yine biz anneleriz,bak büyük kızın okul yaşında tahmini 7 yaşında küçüğü 1,5 senin sıkılacak böyle bunalacak bi durumun yok,gergin anne gergin çocuklar,zaten sende kabul ediyorsun tedavine dört elle sarıl sakinleşmelisin acilen,unutmaki yarın kızlarında torunlarına böyle davranacak,rabbim en kısa zamanda şifanı versin senin için çok dua edicem inş kabul olur.

Ben Timör olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla oda sinir yapar.Çok üzgünüm (

İnsanlar bu kadar çocuk özlemiyle yanıp tutusurken, bunun için zor koşullarda tedavi olurken,her hafta benzer içerikle yazı açılması gerçekten çok büyük haksızlık. Bakamayacaksan, 2.yi yapmayacaktin. Bu kadar basit. Yaptiysan da önceliğin her zaman çocuk olacak. Olmalı.

bir tane bile beyin tümörüyle ilgili konu yok ,görende adet sancısı sanacak
Sırasıyla kocam,kocam deli ediyor,gezemiyorum ,tozamıyorum ,iyi bir anne değilim ,tatil cart curt konular bunlar ..
Taaa mayıs ayında iyi anne değilim demiş sayısız öneri gelmiş ,7 ay geçmiş bunun minvalinde sayısız konu açmış değişen ne

peki çpocuklara kural koymayı denedin mi? mesela büyük kızına ,saçlarını okula giderken 3 model yapabilirm,at kuyruğu,örrgü ,2 kulak mesela..fakrlı birşeyi h.sonu yapabiliriz.mmızmızlanırsa kendi istediğini yapacağını söylersin .mesela..
küçük heryere tükürüoyr mu ,mama sandalyesine oturt,mutfak harici yemek yenmeyecek de.ve bunu uygula.her oyuncağını yere dökme,az az ver,kıymetini bilsin mesela..
ya öneri o kadar çok ki...
sorun daralıp bunalman değil ki,çocukları kafanda koyduğun yer..
mutlu olmaya çalışman önemli olan..hep olumsuz yönden bakıyorsun olaylara.

bu arada büyük kızınızı 6 yaşına nasıl getirdiniz siz? hep böyle miydiniz yani?

Kocasina ben istemiyorum demis mi.
Zorla hamile bıraktığını sanmıyorum ki ben isteyerek hamile kaldigini okumustum diger konularinda.
Bu kadin acemi oldugu birseyi denememis ki. Zaten anneydi. Anneligin ne oldugunu tecrübe etmis bilen bir kadin.
Ne Bekliyordu. Zaten ilk cocugunun da problemli oldugunu 6 yasinda ki kizinin hala lazimlik kullandigini kendisi soyledi.
Suprizzz diye kimse kucagina bu bebegi vermedi.
Caresizlik diye bir sey yoktur. Cesaretsizlik vardır.
Sırtında kambur olarak adlandirdigi evlatlariyla mutluluk uzak. Bunu sende biliyorsun.
Kizi okuldayken kucugu alip ciksa disari bir nefes alsa ooh mis, ne iyi olur dil mi.
Ama olmaz cunku cocukla ciktiktan sonra aldigi nefes de bir ise yaramayacak.
Neyse boyle iste..

Biraz haksızlık etmiyormusun bence seviyor çocuklarını ama yetemedigini görmek onu uzuyor dur birde sonuçta bu çocukları kendi kendine yapmadı kocasıda ilgilenmek zorunda

Yani siz simdi annelerinin soylediklerinde birsey yok, ama ben cocuklarini sevmiyorsun dedigimde haksizlik ettigimi dusunuyorsaniz kabul ben haksizlik edeyim sorun yok.
Ki cani gonulden dilegim de budur.
Bende isterim ki bu kadin cocuklarini cok seviyor olsun.
Siz inaniyorsaniz bende inanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…