- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Kocasina ben istemiyorum demis mi.
Zorla hamile bıraktığını sanmıyorum ki ben isteyerek hamile kaldigini okumustum diger konularinda.
Bu kadin acemi oldugu birseyi denememis ki. Zaten anneydi. Anneligin ne oldugunu tecrübe etmis bilen bir kadin.
Ne Bekliyordu. Zaten ilk cocugunun da problemli oldugunu 6 yasinda ki kizinin hala lazimlik kullandigini kendisi soyledi.
Suprizzz diye kimse kucagina bu bebegi vermedi.
Caresizlik diye bir sey yoktur. Cesaretsizlik vardır.
Sırtında kambur olarak adlandirdigi evlatlariyla mutluluk uzak. Bunu sende biliyorsun.
Kizi okuldayken kucugu alip ciksa disari bir nefes alsa ooh mis, ne iyi olur dil mi.
Ama olmaz cunku cocukla ciktiktan sonra aldigi nefes de bir ise yaramayacak.
Neyse boyle iste..
6 yaşındaki çocuk hala lazımlık mı kullanıyor?

konu sahibi çocuklarına bu kötülüğü yapma.. çok ciddiyim evlatlık versen daha sağlıklı şartlarda büyürler, en azından gideceği yeri seçiyor devlet. 6 yaşında hala lazımlık kullanan bir çocuğun psikolojisinin nasıl etkileneceğini biliyor musun? bu şekilde devam edersen o çocuklar büyüdüğünde hayatının nasıl beter bir cehenneme döneceğini kestirebiliyor musun? şimdiden seni sallamayan bir çocuğun var bir 6 sene sonra ergenliğe girecek, o zaman hava almayı falan geçtim ne yapacaksın merak ediyorum..