Leonela eski diyorsun ama eskide bırakmıyorsun
yoksa ben diğerlerininki dert seninki dert değil diye girmedim olaya
fazla anlam yükleme bu insanlara
işte buda gereğinden fazla değer vermekten kaynaklıyor işte. istese eski geçmişte eski olarak kalabilir. ama ne gereği var sevgilisi varsa yazmanın, tozlanmış sayfaları tekrar açmanın kız kendisi de biliyormuş sevgilisinin ne olduğunun
işte buda gereğinden fazla değer vermekten kaynaklıyor işte. istese eski geçmişte eski olarak kalabilir. ama ne gereği var sevgilisi varsa yazmanın, tozlanmış sayfaları tekrar açmanın kız kendisi de biliyormuş sevgilisinin ne olduğunun
Sen emek verdiğinde, ne bileyim darbe aldığında eskide bırakıp unutabiliyor musun ?
Ben onu geride bıraktım. O gelicekmiş gibi ya da onu düşünüp birine şans vermemezlikte yapmıyorum.
Ama bunu ne zamandır düşünüyordum.
Aksine, en başında yapmadım çünkü duygusaldım. Şimdi umursamıyorum Umut'un düşüncelerini. Böyle bir şey yaptım.
Eskiden olsa, ay ne der diye yapmazdım.
Son işte bu yaptığım. İçim rahatladı :)
Bi dürtseydin keşke, öyle bişey vardı facede poke mi dürtme mi neyse işte o
belki hayırdır falan yazar, sabırsızlık başa bela
hadi bakalımbu oyun son olsun,bundan sonra da önüne bak güzelim,bugün sözlerden gttim ama geçmişlke uğraşırken karşına çıkan fırsatları göremezsin.
Bu arada ben ilk sevgili olayını atlamışım sanırım en son kişide kalmış aklım
leonela yanlış bir şey söyleyip seni üzmek istemem ama gerçekten bazı şeyleri arkanda bırakmalısın
LeoAllah iyiliğini versin emi
İyi halt ettinbir de tutmuş konu açmış ya
Empati demişsin hemen yapıyorum
Benim için biten bitmiştir.Asla dönüp de ardıma bakmam.
Hele bana kötülüğü dokunan biri için kılımı dahi kıpırdatmam.
Bırakırım kimi kandırıyorsa kandırsın kiminle dalgasını geçiyorsa geçsin.İlgilenmem.
Zira bilirim ki atacağım msj o kızın hiç işine yaramayacak.Yarın hatta ne yarını o an gidip o adiye yetiştirecek.
O adinin de totosu kalkacak.Vayy ben neymişim de kız hala peşimde unutamamış paylaşılmayan adam oldum
iyi mi diyecek.
Neden bunu dedirteyim ki.Neden o adiyi güldüreyim.
Leon canım şuan seni anlıyorum ben.
İstiyorsun ki herkes görsün onun adiliğini.O beraber olduğu kız da görsün vursun tekmeyi senin durumuna düşmesin .
Boşver naparlarsa yapsınlar.
Elbette taş attın kolun yorulmadı.Ama bunları düşünerek o güzel beynin yoruldu leoncum.
Seni haketmeyen böyle bir karakter yoksunu için bir saniyeni daha harcama.
Ve lütfen lütfen önüne bak artık.
Bende aynisini soyledim kendisine ama Leon. bu, filmlerin sonunu gormeden tv yi kapatmaz. Bazi seyleri yapmasi gerekiyor, icten gelen bir durtu gibi.
Aynen. Takıntım var. O ne zaman kapıma gelecek ben o zaman rahatlayacağım galiba :S
Benim asla yapamayacağım bir şey bu,
İyi mi yaptın kötü mü yaptın bilemedim gerçekten :26:
Kötü niyetle kıza mesaj attığını düşünmüyorum.
Forumda az çok tanıdığım kadarıyla bu kadar sinsi biri değilsin çünkü.
Senin tek nefretin eski olacak insana karşı bence.
Kızı da uyarma mahiyetinde yazmışsın.
Aslında tam tersi de olabilir, kız iyice bağlanabilir ex'e.
Bakalım ben de merakla bekliyorum kızın cevabını
Ben en pis kazığı yedim ilk aşkımdan ama unuttum. Beni bir böcekten daha az insan yerine koyan biriyle evlendi çekti gitti.
Böyle bir insan için kılımı bile kıpırdatmam asla. Ne yapıyorsa yapsın
İlk olması bir önem arz etmiyor, sana acıların en büyüğünü yaşatmışsa zaten ilk olmasındaki büyü kayboluyor
Duygusal olmak her zaman kaybettiyor insana
Sen sanma ki yazdığın kız seni kaale aldı hatta gidip mağduru oynamak için söylemiştir körler sağırlar misali birbirlerini ağırlamışlardır
ben böyle bir şey yapmadım ama bana yapıldı:)
çok sinir bozucu gercekten hedefıne ulaşmışsındır mutlaka
Ah leon. ah sana cok cok kizdim bastan ama seni cok iyi tanidigimdan, biz ne dersek diyelim sen kendi dedigini/hissettigini yapacaksin bunu da cok iyi biliyorum.
Hadi kizlar saldiriyoruz face'den . Hepimiz eski sevgiliyiz.
Şimdi ben Sadece Umut'un mutsuz olmasını istiyorum.
Kız çok mutlu olsun inşallah tabi ki.
Kötü niyet o açıdan yok.
Ama Umut'un mutsuz olmasını istemem bile bi kötü niyet galiba.
Kızı uyarmak ve bir şekilde UmuT'a dünyanın onun etrafında dönmediğini göstermek.
1 mesajla iki kuş
Eveeeet, sana yapıldığında o an ne düşündün ya ? Hislerin nasıl oldu? İnandın mı kıza?
İkinci cümlendeki imadan ne anlamalıyım :))))
baska bir kizin duygulariyla oynamasin diyorsun
hatta kiz "iyi birine benziyor" diyorsun
sonra kiza s.l.k diyorsun
kizi kiskandigindan olmasin?
kizcagiza yazik olmasinmi?
o s.l.ga yar olmasinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?