Ayyy ben bir şey yaptım galiba...... (>.<)

Leo Allah iyiliğini versin emi
İyi halt ettin bir de tutmuş konu açmış ya
Empati demişsin hemen yapıyorum
Benim için biten bitmiştir.Asla dönüp de ardıma bakmam.
Hele bana kötülüğü dokunan biri için kılımı dahi kıpırdatmam.
Bırakırım kimi kandırıyorsa kandırsın kiminle dalgasını geçiyorsa geçsin.İlgilenmem.
Zira bilirim ki atacağım msj o kızın hiç işine yaramayacak.Yarın hatta ne yarını o an gidip o adiye yetiştirecek.
O adinin de totosu kalkacak.Vayy ben neymişim de kız hala peşimde unutamamış paylaşılmayan adam oldum
iyi mi diyecek.
Neden bunu dedirteyim ki.Neden o adiyi güldüreyim.
Leon canım şuan seni anlıyorum ben.
İstiyorsun ki herkes görsün onun adiliğini.O beraber olduğu kız da görsün vursun tekmeyi senin durumuna düşmesin .
Boşver naparlarsa yapsınlar.
Elbette taş attın kolun yorulmadı.Ama bunları düşünerek o güzel beynin yoruldu leoncum.
Seni haketmeyen böyle bir karakter yoksunu için bir saniyeni daha harcama.
Ve lütfen lütfen önüne bak artık.

Sen emek verdiğinde, ne bileyim darbe aldığında eskide bırakıp unutabiliyor musun ?
Ben onu geride bıraktım. O gelicekmiş gibi ya da onu düşünüp birine şans vermemezlikte yapmıyorum.
Ama bunu ne zamandır düşünüyordum.
Aksine, en başında yapmadım çünkü duygusaldım. Şimdi umursamıyorum Umut'un düşüncelerini. Böyle bir şey yaptım.
Eskiden olsa, ay ne der diye yapmazdım.
Son işte bu yaptığım. İçim rahatladı :)

Bende aynisini soyledim kendisine ama Leon. bu, filmlerin sonunu gormeden tv yi kapatmaz. Bazi seyleri yapmasi gerekiyor, icten gelen bir durtu gibi.

Benim asla yapamayacağım bir şey bu,

İyi mi yaptın kötü mü yaptın bilemedim gerçekten :26:

Kötü niyetle kıza mesaj attığını düşünmüyorum.

Forumda az çok tanıdığım kadarıyla bu kadar sinsi biri değilsin çünkü.

Senin tek nefretin eski olacak insana karşı bence.

Kızı da uyarma mahiyetinde yazmışsın.

Aslında tam tersi de olabilir, kız iyice bağlanabilir ex'e.

Bakalım ben de merakla bekliyorum kızın cevabını

Ben en pis kazığı yedim ilk aşkımdan ama unuttum. Beni bir böcekten daha az insan yerine koyan biriyle evlendi çekti gitti.
Böyle bir insan için kılımı bile kıpırdatmam asla. Ne yapıyorsa yapsın
İlk olması bir önem arz etmiyor, sana acıların en büyüğünü yaşatmışsa zaten ilk olmasındaki büyü kayboluyor
Duygusal olmak her zaman kaybettiyor insana
Sen sanma ki yazdığın kız seni kaale aldı hatta gidip mağduru oynamak için söylemiştir körler sağırlar misali birbirlerini ağırlamışlardır

Bi dürtseydin keşke, öyle bişey vardı facede poke mi dürtme mi neyse işte o
belki hayırdır falan yazar, sabırsızlık başa bela

Böyle ısrarcı filan gözükürsem, daha itici olurum. Dürtmesi yok zaten gerçi.
Zaten cvp vermezse, ikinci mesajı asla atmam.

hadi bakalım bu oyun son olsun,bundan sonra da önüne bak güzelim,bugün sözlerden gttim ama geçmişlke uğraşırken karşına çıkan fırsatları göremezsin.

Hııı cecillia bak bir de son birkaç gündür, senin eşinle olan durumuna çok üzgünüm. İnan aklımda hep yani.
Ona da doldum bi

Bu arada ben ilk sevgili olayını atlamışım sanırım en son kişide kalmış aklım
leonela yanlış bir şey söyleyip seni üzmek istemem ama gerçekten bazı şeyleri arkanda bırakmalısın

Ben de seni üzmek istemem. Yok o en son kişi öyle geldi geçti. :)
Bırakmalıyım kesinlikle !
Ben sadece, verilen emeğin boşa gitmesini istemiyorum. Görmeliyim mutsuzluğunu ...
Yanına kar kalmamalı.

Cansın. Teşekkür ederim yorumun için :) Evet, bütün dünya duymalı ne kadar adi olduğunu.
Ben bu ve bunun gibilere tahammül edemiyorum.
Elimde olsa Robin Hood gibi, zenginden alıp fakire vermeyeceğim de, böyle adamları yok edeceğim.

Bende aynisini soyledim kendisine ama Leon. bu, filmlerin sonunu gormeden tv yi kapatmaz. Bazi seyleri yapmasi gerekiyor, icten gelen bir durtu gibi.

Aynen. Takıntım var. O ne zaman kapıma gelecek ben o zaman rahatlayacağım galiba :S

Aynen. Takıntım var. O ne zaman kapıma gelecek ben o zaman rahatlayacağım galiba :S

Ah leon. ah sana cok cok kizdim bastan ama seni cok iyi tanidigimdan, biz ne dersek diyelim sen kendi dedigini/hissettigini yapacaksin bunu da cok iyi biliyorum.

Hadi kizlar saldiriyoruz face'den . Hepimiz eski sevgiliyiz.

Şimdi ben Sadece Umut'un mutsuz olmasını istiyorum.
Kız çok mutlu olsun inşallah tabi ki.
Kötü niyet o açıdan yok.
Ama Umut'un mutsuz olmasını istemem bile bi kötü niyet galiba.
Kızı uyarmak ve bir şekilde UmuT'a dünyanın onun etrafında dönmediğini göstermek.
1 mesajla iki kuş

ben böyle bir şey yapmadım ama bana yapıldı:)
çok sinir bozucu gercekten hedefıne ulaşmışsındır mutlaka

ekleme yapmak ıstıyorum erkeğin pek umrunda olmuyor uzulen kız oluyor yanı sen erkegı uzmek ıstemıssın ama uzulen kız olacaktır, ve erkek kıza daha cok baglanıyor üzüldüğü için yanında oluyor haberın ola

Son düzenleme:

Kesinlikle duygusal olmak kaybettiriyor insana. Ben de bunu çok iyi anladım.
Aslında, kız ona bu mesajı söyleyince, bir kere olsun aklına ben geleceğim "leonela mı l.n acaba ?" diyecek ya...
O duygu hoşuma gidiyor.
Bana kızacak olması ya da bir an bile olsa kasıtlı bir şekilde aklına gelmem
Psikopatça biraz ama hoşuma gidiyor.

ben böyle bir şey yapmadım ama bana yapıldı:)
çok sinir bozucu gercekten hedefıne ulaşmışsındır mutlaka

Eveeeet, sana yapıldığında o an ne düşündün ya ? Hislerin nasıl oldu? İnandın mı kıza?
İkinci cümlendeki imadan ne anlamalıyım :))))

Ah leon. ah sana cok cok kizdim bastan ama seni cok iyi tanidigimdan, biz ne dersek diyelim sen kendi dedigini/hissettigini yapacaksin bunu da cok iyi biliyorum.

Hadi kizlar saldiriyoruz face'den . Hepimiz eski sevgiliyiz.

AYYYYYYYYYYYYY harbiden yaaa düşünsene Süper olurdu hahahaha

Onun karaktersiz oldugunu biliyorsun. Kotu niyetli degilsin ama fazla iyi niyetlisin. Umut'un o kizi taktigini mi saniyorsun,senin bu mesajindan sonra ayrilacaklarini mi saniyorsun. Umut gibi biri onu parmaginda oynatir. Bir suru yalan soyler.Acik konusmak gerekirse bu Umut'u mutsuz etmeyecek, bir gun kapina da gelmeyecek.Bunu bekliyorsan, yaniliyorsun. Pesini birakmadigin surece mutsuz olan sen olacaksin.

baska bir kizin duygulariyla oynamasin diyorsun
hatta kiz "iyi birine benziyor" diyorsun
sonra kiza s.l.k diyorsun
kizi kiskandigindan olmasin?
kizcagiza yazik olmasinmi?
o s.l.ga yar olmasinmi?

Eveeeet, sana yapıldığında o an ne düşündün ya ? Hislerin nasıl oldu? İnandın mı kıza?
İkinci cümlendeki imadan ne anlamalıyım :))))

canım ıkıncı cumledekı imam şu,yazmıssın ya huzursuzluk olsun ıstıyorum hakkaten oyle oluyo yanı.
o mesajı aldıgımda kıza ınandım tabi kısmen..

baska bir kizin duygulariyla oynamasin diyorsun
hatta kiz "iyi birine benziyor" diyorsun
sonra kiza s.l.k diyorsun
kizi kiskandigindan olmasin?
kizcagiza yazik olmasinmi?
o s.l.ga yar olmasinmi?

Kıskanmıyorum dersem yalan olmaz mı ?
Hiçbir kadın ki isterse Angelina olsun, aynı anda idare edildiği kadını kıskanır içten içe. Kıskanmıyorum diyen yalan söyler.
Düşünür yani.
Evet bence kız salak. Ama ben de zamanında çok salaklık yaptım.
Salak olmasına kızmıyorum. Gerçi onun gibi uluorta salaklık yapmadım da yaptım yani .
Kıza da yazık olmasın, ona da yar olmasın . İkisi de .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…