Ayşenur Aslan: Başını Örten Kadın Özgürlüğünden Vazgeçmiş Demektir

Benim inandığım tanrı niye başını örtmedin gibi saçmasapan birşeyle beni yargılamayacak merak etme sen 'tatlım'
tabiiki örtünme,gibi hırsızlık,yandaşçılık,sınavsız akrabanı memuriyete sokmak..alavere dalavere ile malına mal katmak,çok lüx,çok gösteriş..imrendirici şaşaya dalmak yetim öksüz varken mideyi tıka basa doldurmakta günah

zengin dediğin 10 sene önce zenginmiydi..asgari ücretli çalışıyorki sadaka değil hakkını versinler..özgürlük bu dur..1000 tl ye 1 ay köle olmak özgürlük değil..başım açık kapalı ona buna muhtacmısın ona bakmak lazım

öncekiler yada bundan sonra gelecekler yapmayacaklar mı sanki

kimsenin rabbimin emirleri üzerinden prim yapmaya hakkı yok ne biz müslümanların diğer inançlara laf etme gibi bi hakkı var ne de diğer inançta olanların bize laf etmeye hakkı var zaten kendini bilen bi insan böyle birsey yapmaz yapanlar kendini bilmeyenlerdir... bırakın herkes yasasın dinini yapsın ibadetlerini neyin çekememezliği bu anlamıyorum ki... isteyen basını örtmez isteyende ibadetini de yapar basını da örter oturupta buna yorum yapacak kadar komik olmasın kimse

öncekiler yada bundan sonra gelecekler yapmayacaklar mı sanki
bunlar önlerini açtı artık..benim midem bulandı siyasetten yeminle..
bak ben öncekiler yememiştir dedimmi asla ama din allah kitab değipte yemek ne olaki..elhamdüllillah bizde müslümanız..müslüman bunu yaparsa.......................

bi söz var vermeyince MA BUD neylesin MAHMUT ben bu hükümetten çok memnunum

bırakalım da ALLAH sorsun hesapını

bırakalım da ALLAH sorsun hesapını
herşeyin zamanı var düşmez kalkmaz bir allah..bir komşumuz merdivenden düşme ile beyinkanaması geçirdi allah şifasını versin..herşey an meselesi..ama verdiğim vergiyi helal ediyormuyum hayır..haram zıkkım olsun..

Benim inandığım tanrı niye başını örtmedin gibi saçmasapan birşeyle beni yargılamayacak merak etme sen 'tatlım'
senin inandığın tanrıyı bilmiyorum benim bildiğim bir olan allah var onunda emirlerinden biri kadının örtülmesi aç oku kuran varsa ama eger sen baska bir inançtaysan saygı duyarım tabi ki de çünkü müslümanlıkta zorlama yoktur hakaret etmek insanı bulunduğu durumdan dolayı kötü yorumlamakta yoktur o yüzden ben müslüman olarak sabrederim ve saygı duyarım kimse ölçüyü aşmadığı sürece uzatmanın alemi yok bence

bende değilim ..siyasetten midem bulandı sayelerinde..inşallah o az maaşla geçinmek zorunda kalanlarda bir gün mutlu olur!
saygı duyarım ne diyeyim oy vermezsin olur biter özgürlükten açıldı nereye geldik ki özgürüz ki bu kadar rahat konuşabilyoruz buda iyi birşey

Benim için muhteşem planları varmış:))

kızlar tartışmayı bırakın dileyen erkek dahi boydan beyaz giysin,örtünsün açılsın kime ne..her koyun kendi bacağından aslır!

ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ben bu partiyi sevmiyorum der geçersin dallanıp budaklandırmaya ne gerek var anlamadım kimseye niye oy atmıyon demez

Kuranı türk dilinde anlayarak okudum zaten merak etme.

tamam kendine göre haklısın ama hiç mi dogru bişey yapmadı bu adam 10 12 yıl öncesini düşünelim bak yanlış anlama siyaset degil savunma degil hiç mi iyi bişey yapmadı
Yav herkes de ayni seyi soyluyor.. Hic mi iyi birsey yapmadi? Bu mudur? Teraziniz yok mu sizin? Yapilan iyi ve kotu seyleri terazinin kefelerine kyarsiniz, ne taraf agir cekiyorsa ona gore davranirsiniz... Terazinin kotu tarafi yerde, iyi taraf kaldirmaya yetmiyorsa ne olacak?
Diyelim ki eve bir bakici aldin, cocugunu teslim edip ise gidiyorsun. Bakici cocugunun mamasini guzelce pisiriyor, yediriyor, ama her aksam dondugunde bakiyorsun ki cocugun ya kafasinda, ya kolunda, ya bacaginda, ya belinde morarmalar var, ezikler var. Anliyorsun ki sen evde yokken cocuk bayagi bir hirpalaniyor. ama bu bakici cocugu iyi doyuruyor, altini da temizliyor, "eve dondugumde cocugu canli buluyorum ya, o kadar da olsun artik naapalim, baskasi da gelse nasilsa o da eziyet eder, dover" diye tahminlerde bulunup isine devam mi ettirirsin?Yoksa gonderir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…