- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
tabiiki örtünme,gibi hırsızlık,yandaşçılık,sınavsız akrabanı memuriyete sokmak..alavere dalavere ile malına mal katmak,çok lüx,çok gösteriş..imrendirici şaşaya dalmak yetim öksüz varken mideyi tıka basa doldurmakta günahBenim inandığım tanrı niye başını örtmedin gibi saçmasapan birşeyle beni yargılamayacak merak etme sen 'tatlım'
Benim için muhteşem planları varmış:))inancına bişey deme hakkım yok ama senin inandığın tanrı sana ne vaad etti çok merak ettim sadece soruyorum
zengin dediğin 10 sene önce zenginmiydi..asgari ücretli çalışıyorki sadaka değil hakkını versinler..özgürlük bu dur..1000 tl ye 1 ay köle olmak özgürlük değil..başım açık kapalı ona buna muhtacmısın ona bakmak lazımanlıyorum misal ben gazım kapalı evde zeytin dışında bişey yok e ne yapalım tatlım dünyada zengin elini cebine götürmediği sürece filistinde gazze de afrikada daha çookk çocuk ölür bunun siyasetle alakası yok inan
öncekiler yada bundan sonra gelecekler yapmayacaklar mı sankitabiiki örtünme,gibi hırsızlık,yandaşçılık,sınavsız akrabanı memuriyete sokmak..alavere dalavere ile malına mal katmak,çok lüx,çok gösteriş..imrendirici şaşaya dalmak yetim öksüz varken mideyi tıka basa doldurmakta günah
bunlar önlerini açtı artık..benim midem bulandı siyasetten yeminle..öncekiler yada bundan sonra gelecekler yapmayacaklar mı sanki
bi söz var vermeyince MA BUD neylesin MAHMUT ben bu hükümetten çok memnunumzengin dediğin 10 sene önce zenginmiydi..asgari ücretli çalışıyorki sadaka değil hakkını versinler..özgürlük bu dur..1000 tl ye 1 ay köle olmak özgürlük değil..başım açık kapalı ona buna muhtacmısın ona bakmak lazım
bende değilim ..siyasetten midem bulandı sayelerinde..inşallah o az maaşla geçinmek zorunda kalanlarda bir gün mutlu olur!bi söz var vermeyince MA BUD neylesin MAHMUT ben bu hükümetten çok memnunum
bırakalım da ALLAH sorsun hesapınıbunlar önlerini açtı artık..benim midem bulandı siyasetten yeminle..
bak ben öncekiler yememiştir dedimmi asla ama din allah kitab değipte yemek ne olaki..elhamdüllillah bizde müslümanız..müslüman bunu yaparsa.......................
evet kendilerine kepçeyle halka balık kılçığıbi söz var vermeyince MA BUD neylesin MAHMUT ben bu hükümetten çok memnunum
herşeyin zamanı var düşmez kalkmaz bir allah..bir komşumuz merdivenden düşme ile beyinkanaması geçirdi allah şifasını versin..herşey an meselesi..ama verdiğim vergiyi helal ediyormuyum hayır..haram zıkkım olsun..bırakalım da ALLAH sorsun hesapını
senin inandığın tanrıyı bilmiyorum benim bildiğim bir olan allah var onunda emirlerinden biri kadının örtülmesi aç oku kuran varsa ama eger sen baska bir inançtaysan saygı duyarım tabi ki de çünkü müslümanlıkta zorlama yoktur hakaret etmek insanı bulunduğu durumdan dolayı kötü yorumlamakta yoktur o yüzden ben müslüman olarak sabrederim ve saygı duyarım kimse ölçüyü aşmadığı sürece uzatmanın alemi yok benceBenim inandığım tanrı niye başını örtmedin gibi saçmasapan birşeyle beni yargılamayacak merak etme sen 'tatlım'
saygı duyarım ne diyeyim oy vermezsin olur biter özgürlükten açıldı nereye geldik ki özgürüz ki bu kadar rahat konuşabilyoruz buda iyi birşeybende değilim ..siyasetten midem bulandı sayelerinde..inşallah o az maaşla geçinmek zorunda kalanlarda bir gün mutlu olur!
senin inandığın tanrıyı bilmiyorum benim bildiğim bir olan allah var onunda emirlerinden biri kadının örtülmesi aç oku kuran varsa ama eger sen baska bir inançtaysan saygı duyarım tabi ki de çünkü müslümanlıkta zorlama yoktur hakaret etmek insanı bulunduğu durumdan dolayı kötü yorumlamakta yoktur o yüzden ben müslüman olarak sabrederim ve saygı duyarım kimse ölçüyü aşmadığı sürece uzatmanın alemi yok bence
Benim için muhteşem planları varmış:))
kızlar tartışmayı bırakın dileyen erkek dahi boydan beyaz giysin,örtünsün açılsın kime ne..her koyun kendi bacağından aslır!
ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ben bu partiyi sevmiyorum der geçersin dallanıp budaklandırmaya ne gerek var anlamadım kimseye niye oy atmıyon demezherşeyin zamanı var düşmez kalkmaz bir allah..bir komşumuz merdivenden düşme ile beyinkanaması geçirdi allah şifasını versin..herşey an meselesi..ama verdiğim vergiyi helal ediyormuyum hayır..haram zıkkım olsun..
Kuranı türk dilinde anlayarak okudum zaten merak etme.senin inandığın tanrıyı bilmiyorum benim bildiğim bir olan allah var onunda emirlerinden biri kadının örtülmesi aç oku kuran varsa ama eger sen baska bir inançtaysan saygı duyarım tabi ki de çünkü müslümanlıkta zorlama yoktur hakaret etmek insanı bulunduğu durumdan dolayı kötü yorumlamakta yoktur o yüzden ben müslüman olarak sabrederim ve saygı duyarım kimse ölçüyü aşmadığı sürece uzatmanın alemi yok bence
cumhuriyet sayesinde allah razı olsun bizim sahip olmamızı sağlayanlardan..saygı duyarım ne diyeyim oy vermezsin olur biter özgürlükten açıldı nereye geldik ki özgürüz ki bu kadar rahat konuşabilyoruz buda iyi birşey
anlamadım kiBenim için muhteşem planları varmış:))
Ben de merak ettim sadece soruyorum bu nasıl siyaset topiği?
atınız atmayın demedimki sizin bileceğiniz bir şeyne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ben bu partiyi sevmiyorum der geçersin dallanıp budaklandırmaya ne gerek var anlamadım kimseye niye oy atmıyon demez
Yav herkes de ayni seyi soyluyor.. Hic mi iyi birsey yapmadi? Bu mudur? Teraziniz yok mu sizin? Yapilan iyi ve kotu seyleri terazinin kefelerine kyarsiniz, ne taraf agir cekiyorsa ona gore davranirsiniz... Terazinin kotu tarafi yerde, iyi taraf kaldirmaya yetmiyorsa ne olacak?tamam kendine göre haklısın ama hiç mi dogru bişey yapmadı bu adam 10 12 yıl öncesini düşünelim bak yanlış anlama siyaset degil savunma degil hiç mi iyi bişey yapmadı