- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
neden böyle düşünüyorsunuz başörtülüler cumhuriyeti ve atatürk ü sevmiyor lar mıbizim ülkemizde başörtüsü kültürü var boşa konuşuyorlar..ve halktan habersizler..akp ye oy verenlerden bir kısım cumhuriyet karşıtı..araştırsınlar biraz
aynen başörtülüler o partiden önce de vardıişte siz böyle konuştukça akp prim yapıyor artık başörtüsü üzerinden siyaset yapmayı bırakın sana göre esaret olabilir bana göre değil
Doğru söylemiş, ben başımı örtmeye karar verirsem istediğim gibi giyinme özgürlüğümden vazgeçmişim, erkek üstünlüğünü kabul etmişim anlamına gelir bu.
Evet arkadaşın dediği gibi Bir kısmı sevmiyor hatta saygı bile duymuyorneden böyle düşünüyorsunuz başörtülüler cumhuriyeti ve atatürk ü sevmiyor lar mı
BACIMIN ÖRTÜSÜ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE
ACIRIM TÜKÜRÜĞE BİLLAHİ TÜKÜRSEM YÜZÜNE
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAKSA BEDENİ
DESENE YAMYAMLAR SİZDEN DAHA MEDENİ
MEHMET AKİF ERSOY
benim anlamadığım bi kumaş parçasından neden bu kadar korkuluyor kiEvet arkadaşın dediği gibi Bir kısmı sevmiyor hatta saygı bile duymuyor
Neden?şaşırdım.
Kumaş parçasından korkan Kim?[/QUOTE][ QUOTE="mete nin annesi post: 40889756, member: 660370"]benim anlamadığım bi kumaş parçasından neden bu kadar korkuluyor ki
bilmiyorum[/QUOTE]Kumaş parçasından korkan Kim?
Ilk defa siyasette böyle garip bi muhabbetin içinde buldum kendimimarue
bilmiyorum
ya açıklık suç kapalılık suç kadın olmak suç a partiye oy vermek suç ya herşey suç ben kapalıyım mutluyum kimseyede sen niye böylesin demem yanlış olduğuna inandığım konuda uyarırım sırf başörtüsü yasagı var diye okuyamadım ben ve kimse saçı açık diye ötekileştirmiyor ama bi parça kumaş devlet meselesi oldu arkadaş[/QUOTE]Ilk defa siyasette böyle garip bi muhabbetin içinde buldum kendimi
.bende bilmiyorum valla
erkegin örtüsü göbek le diz kapagı arasındadır tesettürü de göz kapaklarındadırAmaaan konuşmamış tükürmüş yine bunlar. Gerçekten iki tarafın da şu baş örtüsü meselesini diline sakız etmesinden gına geldi.
Ama bir şey benim dikkatimi çok çekiyor bu konuda. Yazın sıcağında kadın başını örtmüş, pardösü giyinmiş ayağına eline kadar örtünmüş, yanında eşi şortla tişörtle geziyor. Bu haksızlık değil mi sizce de? Erkekler için ne gibi örtünme kuralları var islam dininde bilmiyorum ama o adamın da pantolon ve uzun kollu bir gömlek falan giyinmesi gerekmez mi?
Sen bu topigi baştan sona okudun mu?1 ya da 2 kişi vardır örtüye laf eden ben seni anlamadım ciddiyim[/QUOTE]ya açıklık suç kapalılık suç kadın olmak suç a partiye oy vermek suç ya herşey suç ben kapalıyım mutluyum kimseyede sen niye böylesin demem yanlış olduğuna inandığım konuda uyarırım sırf başörtüsü yasagı var diye okuyamadım ben ve kimse saçı açık diye ötekileştirmiyor ama bi parça kumaş devlet meselesi oldu arkadaş
ları düzgün koyun, okuyamıyorum anlaşılmıyor kim kime ne diyor.