- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
ya açıklık suç kapalılık suç kadın olmak suç a partiye oy vermek suç ya herşey suç ben kapalıyım mutluyum kimseyede sen niye böylesin demem yanlış olduğuna inandığım konuda uyarırım sırf başörtüsü yasagı var diye okuyamadım ben ve kimse saçı açık diye ötekileştirmiyor ama bi parça kumaş devlet meselesi oldu arkadaş[/QUOTE]Ilk defa siyasette böyle garip bi muhabbetin içinde buldum kendimi
.bende bilmiyorum valla
Sen bu topigi baştan sona okudun mu?1 ya da 2 kişi vardır örtüye laf eden ben seni anlamadım ciddiyim[/QUOTE]ya açıklık suç kapalılık suç kadın olmak suç a partiye oy vermek suç ya herşey suç ben kapalıyım mutluyum kimseyede sen niye böylesin demem yanlış olduğuna inandığım konuda uyarırım sırf başörtüsü yasagı var diye okuyamadım ben ve kimse saçı açık diye ötekileştirmiyor ama bi parça kumaş devlet meselesi oldu arkadaş
kesinlikle hayır onu demek istemedim bu tarz konular bazılarının ekmeğine yağ sürüyor,sarayın maaliyeti 1 milyar dolar konusuna bakarsanız anlarsınız demek istediğimineden böyle düşünüyorsunuz başörtülüler cumhuriyeti ve atatürk ü sevmiyor lar mı
telden degil sayfada soruun var galibaSinirim bozuldu ya bi süre kimse kimseyi alintilamasin karıştı hep
ya sarayda adam kalıcı mı gidecek yani sonunda evet bazılarının ekmegine yag sürüyorkesinlikle hayır onu demek istemedim bu tarz konular bazılarının ekmeğine yağ sürüyor,sarayın maaliyeti 1 milyar dolar konusuna bakarsanız anlarsınız demek istediğimi
olsun be gülüm yanlış anlaşılmalar hep böyle olsun
sonuçta asgari ücretli 900 küsr lira ile geçindiği ve yetmediği için karıkoca çalışıyorlar ve ele geçen 2000 ...1000 tl siyle 10 sene krediye imza ile bankaya ipotekli ev alıyorlar ödemezssen paran yanar..bu nasıl bir eziyettir!emekliye 30 lira senede 2 zam yapıldı tolayınca 1 kilo et alıyorsun..dilenciye sadaka verir gibi..bakan kalkmış enflasyon oranında zam bir daha yok beklemeyin diyor..iş bu halde iken kalkıp saray 1 milyar dolar harcamak ne derece mübah..o vergileri evlatlarımızn geleceklerinden çalarak veriyoruz yüklü fatura ödemekten millet kenara para koyamıyorya sarayda adam kalıcı mı gidecek yani sonunda evet bazılarının ekmegine yag sürüyor
ekmeğine yağ sürüyor dediklerim Atatürkün inkilaplarına karşı çıkanlar,cumhuriyeti değil şeriatı isteyenler..bizi şeriatla yönetebilecek temiz insanmı var..bakın afganistanda kadını iftira atarak taşlayarak öldürmüşlerya sarayda adam kalıcı mı gidecek yani sonunda evet bazılarının ekmegine yag sürüyor
erkek üstünlüğü kadın üstünlüğü bunlar boş canım hepimizin gideceği sonunda layık olduğu yer bir avuç toprak mevlam onu da nasip ederse inşallah benim başım örtük değil ama bu örtmeyeceğim anlamına da gelmez bu yüzden örtenlere de örtmeyenlere de hiçbir olumsuz yorumda bulunmam amaaa yüce rabbimin emrettiği bir seye de laf edilirse işte orda dur derim rabbim öbür dünyada neden örtmedin dediğinde erkek üstünlüğünü kabul etmek istemedim de sen tamam mı canımDoğru söylemiş, ben başımı örtmeye karar verirsem istediğim gibi giyinme özgürlüğümden vazgeçmişim, erkek üstünlüğünü kabul etmişim anlamına gelir bu.
suyun vergisi elektiriği geçmiş..harcadığının 100 de 40 na denk neredeyse vergi veriyoruz..elektirik su doğalgaz herşey çok pahalı..doğalgazlı evde soba yakan çokya sarayda adam kalıcı mı gidecek yani sonunda evet bazılarının ekmegine yag sürüyor
erkek üstünlüğü kadın üstünlüğü bunlar boş canım hepimizin gideceği sonunda layık olduğu yer bir avuç toprak mevlam onu da nasip ederse inşallah benim başım örtük değil ama bu örtmeyeceğim anlamına da gelmez bu yüzden örtenlere de örtmeyenlere de hiçbir olumsuz yorumda bulunmam amaaa yüce rabbimin emrettiği bir seye de laf edilirse işte orda dur derim rabbim öbür dünyada neden örtmedin dediğinde erkek üstünlüğünü kabul etmek istemedim de sen tamam mı canımDoğru söylemiş, ben başımı örtmeye karar verirsem istediğim gibi giyinme özgürlüğümden vazgeçmişim, erkek üstünlüğünü kabul etmişim anlamına gelir bu.
tamam kendine göre haklısın ama hiç mi dogru bişey yapmadı bu adam 10 12 yıl öncesini düşünelim bak yanlış anlama siyaset degil savunma degil hiç mi iyi bişey yapmadısonuçta asgari ücretli 900 küsr lira ile geçindiği ve yetmediği için karıkoca çalışıyorlar ve ele geçen 2000 ...1000 tl siyle 10 sene krediye imza ile bankaya ipotekli ev alıyorlar ödemezssen paran yanar..bu nasıl bir eziyettir!emekliye 30 lira senede 2 zam yapıldı tolayınca 1 kilo et alıyorsun..dilenciye sadaka verir gibi..bakan kalkmış enflasyon oranında zam bir daha yok beklemeyin diyor..iş bu halde iken kalkıp saray 1 milyar dolar harcamak ne derece mübah..o vergileri evlatlarımızn geleceklerinden çalarak veriyoruz yüklü fatura ödemekten millet kenara para koyamıyor
Benim inandığım tanrı niye başını örtmedin gibi saçmasapan birşeyle beni yargılamayacak merak etme sen 'tatlım'erkek üstünlüğü kadın üstünlüğü bunlar boş canım hepimizin gideceği sonunda layık olduğu yer bir avuç toprak mevlam onu da nasip ederse inşallah benim başım örtük değil ama bu örtmeyeceğim anlamına da gelmez bu yüzden örtenlere de örtmeyenlere de hiçbir olumsuz yorumda bulunmam amaaa yüce rabbimin emrettiği bir seye de laf edilirse işte orda dur derim rabbim öbür dünyada neden örtmedin dediğinde erkek üstünlüğünü kabul etmek istemedim de sen tamam mı canım
Doğru söylemiş, ben başımı örtmeye karar verirsem istediğim gibi giyinme özgürlüğümden vazgeçmişim, erkek üstünlüğünü kabul etmişim anlamına gelir bu.
yani huzurunda kadın da erkekte aynı kadın saygısını göserir adam anlamazsa o da onun bilecegi işerkek üstünlüğü kadın üstünlüğü bunlar boş canım hepimizin gideceği sonunda layık olduğu yer bir avuç toprak mevlam onu da nasip ederse inşallah benim başım örtük değil ama bu örtmeyeceğim anlamına da gelmez bu yüzden örtenlere de örtmeyenlere de hiçbir olumsuz yorumda bulunmam amaaa yüce rabbimin emrettiği bir seye de laf edilirse işte orda dur derim rabbim öbür dünyada neden örtmedin dediğinde erkek üstünlüğünü kabul etmek istemedim de sen tamam mı canım
tama m örtü ile kurumlara girildi..20 senedir oy veriyorum yaşım 38 ama yolsuzlukta ayyuka çıkma olmadı bu denli asla asla..bunca aç varken ankaranın göbeğine 10 milyon dolarlı dinezor dikmekte neyin nesi..çocuğuna 1 muz yediremeyen aileler var buralarda..çöpü günde 4..5 defa alt üst ediyoır insanlar..halkının halina bir baksınlar bu ne rezilliktamam kendine göre haklısın ama hiç mi dogru bişey yapmadı bu adam 10 12 yıl öncesini düşünelim bak yanlış anlama siyaset degil savunma degil hiç mi iyi bişey yapmadı
inancına bişey deme hakkım yok ama senin inandığın tanrı sana ne vaad etti çok merak ettim sadece soruyorumBenim inandığım tanrı niye başını örtmedin gibi saçmasapan birşeyle beni yargılamayacak merak etme sen 'tatlım'
anlıyorum misal ben gazım kapalı evde zeytin dışında bişey yok e ne yapalım tatlım dünyada zengin elini cebine götürmediği sürece filistinde gazze de afrikada daha çookk çocuk ölür bunun siyasetle alakası yok inantama m örtü ile kurumlara girildi..20 senedir oy veriyorum yaşım 38 ama yolsuzlukta ayyuka çıkma olmadı bu denli asla asla..bunca aç varken ankaranın göbeğine 10 milyon dolarlı dinezor dikmekte neyin nesi..çocuğuna 1 muz yediremeyen aileler var buralarda..çöpü günde 4..5 defa alt üst ediyoır insanlar..halkının halina bir baksınlar bu ne rezillik