Ayşenur Aslan: Başını Örten Kadın Özgürlüğünden Vazgeçmiş Demektir

yani huzurunda kadın da erkekte aynı kadın saygısını göserir adam anlamazsa o da onun bilecegi iş
tabiki aynı bacım rabbimin karsısında hepimiz aynı yerdeyiz o yüzden o üstünlüğü bu üstünlüğü boş seyler bunlar tabiki de kadınlar kendini ezdirmemeli erkeklere karsı ayaklarının üzerinde durmalı erkeğin karsısında

Yav herkes de ayni seyi soyluyor.. Hic mi iyi birsey yapmadi? Bu mudur? Teraziniz yok mu sizin? Yapilan iyi ve kotu seyleri terazinin kefelerine kyarsiniz, ne taraf agir cekiyorsa ona gore davranirsiniz... Terazinin kotu tarafi yerde, iyi taraf kaldirmaya yetmiyorsa ne olacak?
Diyelim ki eve bir bakici aldin, cocugunu teslim edip ise gidiyorsun. Bakici cocugunun mamasini guzelce pisiriyor, yediriyor, ama her aksam dondugunde bakiyorsun ki cocugun ya kafasinda, ya kolunda, ya bacaginda, ya belinde morarmalar var, ezikler var. Anliyorsun ki sen evde yokken cocuk bayagi bir hirpalaniyor. ama bu bakici cocugu iyi doyuruyor, altini da temizliyor, "eve dondugumde cocugu canli buluyorum ya, o kadar da olsun artik naapalim, baskasi da gelse nasilsa o da eziyet eder, dover" diye tahminlerde bulunup isine devam mi ettirirsin?Yoksa gonderir misin?
gönderirim sizinle aynı düşünmüyorum diye yanlış anlıyor fikirlerime set çekmeye çalışıyorsunuz bu benim fikrim benim öz iradem yani

inancına bişey deme hakkım yok ama senin inandığın tanrı sana ne vaad etti çok merak ettim sadece soruyorum
Bir insanin vicdanli olmasi, ahlakli olmasi icin ille de tanrinin birseyler vaad etmesi mi lazim? sana bir omur vermis, bir dunya vermis, o dunyayi guzelliklerle doldurmus, envai cesit lezzetlerle doldurmus ve sana sunmus, yetmez mi?

Yav herkes de ayni seyi soyluyor.. Hic mi iyi birsey yapmadi? Bu mudur? Teraziniz yok mu sizin? Yapilan iyi ve kotu seyleri terazinin kefelerine kyarsiniz, ne taraf agir cekiyorsa ona gore davranirsiniz... Terazinin kotu tarafi yerde, iyi taraf kaldirmaya yetmiyorsa ne olacak?
Diyelim ki eve bir bakici aldin, cocugunu teslim edip ise gidiyorsun. Bakici cocugunun mamasini guzelce pisiriyor, yediriyor, ama her aksam dondugunde bakiyorsun ki cocugun ya kafasinda, ya kolunda, ya bacaginda, ya belinde morarmalar var, ezikler var. Anliyorsun ki sen evde yokken cocuk bayagi bir hirpalaniyor. ama bu bakici cocugu iyi doyuruyor, altini da temizliyor, "eve dondugumde cocugu canli buluyorum ya, o kadar da olsun artik naapalim, baskasi da gelse nasilsa o da eziyet eder, dover" diye tahminlerde bulunup isine devam mi ettirirsin?Yoksa gonderir misin?
çok yoruyorsun kendini:KK51:

herşeyin zamanı var düşmez kalkmaz bir allah..bir komşumuz merdivenden düşme ile beyinkanaması geçirdi allah şifasını versin..herşey an meselesi..ama verdiğim vergiyi helal ediyormuyum hayır..haram zıkkım olsun..

inanın bize çok zarar veriyorsunuz
o kadar boş konuşuyorsunuz ki sizin gibi düşünenler sayenizde saf değiştiriyor
sayenizde yandaş olmama ramak kaldı
sizin gibi üyeleri buraya kabul eden site yönetimini size ceza vermeyen site yöneticilerini kınıyorum
dün bana verdikleri cezayı boş konuşanlara verseler ilk siz atılırsınız
bu sitede 4 senedir sadece okuyucu oldum
sizin boş konuşmalarınıza tepki vermek adına yazmaya başladım
beni yeniden uzaklaştıracaklar ama artık biri size dur desin

gönderirim sizinle aynı düşünmüyorum diye yanlış anlıyor fikirlerime set çekmeye çalışıyorsunuz bu benim fikrim benim öz iradem yani
Gonderirsin di mi? Iste bu da ayni hesap. Bir tane vatanin var, bir tane ulken.. Yapilan kotulukler yapilan guzelliklerden fazla ise o iktidari da gonderebilmen lazim. O teraziyi vataniniz icin de kullanin, bundan baska Turkiye yok.

Allahım ağzı olan konuşuyor bu ne ya.
konuşalım diye açılma dımı bu topik
Bir insanin vicdanli olmasi, ahlakli olmasi icin ille de tanrinin birseyler vaad etmesi mi lazim? sana bir omur vermis, bir dunya vermis, o dunyayi guzelliklerle doldurmus, envai cesit lezzetlerle doldurmus ve sana sunmus, yetmez mi?
çok şükür yetiyor nefes alıp vermek bile bi hediye

inanın bize çok zarar veriyorsunuz
o kadar boş konuşuyorsunuz ki sizin gibi düşünenler sayenizde saf değiştiriyor
sayenizde yandaş olmama ramak kaldı
sizin gibi üyeleri buraya kabul eden site yönetimini size ceza vermeyen site yöneticilerini kınıyorum
dün bana verdikleri cezayı boş konuşanlara verseler ilk siz atılırsınız
bu sitede 4 senedir sadece okuyucu oldum
sizin boş konuşmalarınıza tepki vermek adına yazmaya başladım
beni yeniden uzaklaştıracaklar ama artık biri size dur desin
kimseye hakaret etmediğim için ceza almıyorum..ben fikirlerimi söylüyorum vergi veriyorum sizler gibi benimde hakkım fikirlerimi belirtmek!

'Siz Uzaya Gemi Yolladınızda ucu basortusune mi takıldı' diye bir soz vardı...
Aaaaa siz bilmiyor musunuz takılanları? Nasıl bilmezsiniz? Yok erkek muayene edemem yok erkek doktor istemem yok karımı erkek muayene etmesin... İlla uzaya bir şey mi yollamak lazım? Ona kadar günlük hayatta bir sürü kaprisleri var. Daha geçen gün Gömülü 20lik diş ameliyatında saçına Şeffaf bone takacak diye koridordaki tüm erkek doktor ve çalışanları boşalttı hanım kızımızın biri. inanç özgürlüğü başka terbiyesizlik kapris yapmak başka. Çok pohpohlanılıyor ama bakalım ilerde neler olacak...

Gonderirsin di mi? Iste bu da ayni hesap. Bir tane vatanin var, bir tane ulken.. Yapilan kotulukler yapilan guzelliklerden fazla ise o iktidari da gonderebilmen lazim. O teraziyi vataniniz icin de kullanin, bundan baska Turkiye yok.

siz gönderin sizin tercihiniz bişey diyemem illa benim dediğim de doğru demiyorum

Zaten eger baskalarının zoruyla orterlerse o ozgurluk olmuyor ki, zorbaca baskıyla oluyor.
Ama kendi iradesiyle orterse iste onun tam adı ozgurluk oluyor. Nasıl bir kısı kendı vucuduna dovme yaptırırken bu ozgurlukse kendi sacını kapatmasıda ozgurluktur.
Yine o kadar desteksiz bir laf ki... Aileler çocuklarına bebekliklerinden itibaren Dövme yapmasını mı empoze ediyor? :)) nasıl bi kıyaslama ya, valla her şey işinize geldiği gibi. sanki bütün kapananların ailesi ateist de tamamen hür düşünceleriyle kapanıyorlar. Yoksa ailenin çevrenin hiç etkisi yok...

Aaaaa siz bilmiyor musunuz takılanları? Nasıl bilmezsiniz? Yok erkek muayene edemem yok erkek doktor istemem yok karımı erkek muayene etmesin... İlla uzaya bir şey mi yollamak lazım? Ona kadar günlük hayatta bir sürü kaprisleri var. Daha geçen gün Gömülü 20lik diş ameliyatında saçına Şeffaf bone takacak diye koridordaki tüm erkek doktor ve çalışanları boşalttı hanım kızımızın biri. inanç özgürlüğü başka terbiyesizlik kapris yapmak başka. Çok pohpohlanılıyor ama bakalım ilerde neler olacak...
erkek dr a muayene olmak günah degil ki saçmalık şımarıklık sadece benim doğumlarıma erkek dr girdi ne olacak ki saçmalık

X