- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Kesinlikle katılıyorum. Bunun gibiler çıkıp başörtüsüne laf ediyor sonra akp bu konu üzerinden yürüyor da yürüyor. Mağdur edebiyatı yapılıp, başörtülü bacımıza laf söylendi oluyor. Seçim arefesinde daha dikkatli konuşulması gerektiğini düşünüyorum.işte siz böyle konuştukça akp prim yapıyor artık başörtüsü üzerinden siyaset yapmayı bırakın sana göre esaret olabilir bana göre değil
bizim ülkemizde başörtüsü kültürü var boşa konuşuyorlar..ve halktan habersizler..akp ye oy verenlerden bir kısım cumhuriyet karşıtı..araştırsınlar birazlakeof hanım sözüm size degil ayşenur arslana
tabiiki aileler zorla çocuklarına baskı yaparak örtmesin..örtende örtsün no problem kişisel iradesiyle..'Siz Uzaya Gemi Yolladınızda ucu basortusune mi takıldı' diye bir soz vardı...
Zaten eger baskalarının zoruyla orterlerse o ozgurluk olmuyor ki, zorbaca baskıyla oluyor.tabiiki aileler zorla çocuklarına baskı yaparak örtmesin..örtende örtsün no problem kişisel iradesiyle..
kesinlikle..ağzı olan konuşuyor..Zaten eger baskalarının zoruyla orterlerse o ozgurluk olmuyor ki, zorbaca baskıyla oluyor.
Ama kendi iradesiyle orterse iste onun tam adı ozgurluk oluyor. Nasıl bir kısı kendı vucuduna dovme yaptırırken bu ozgurlukse kendi sacını kapatmasıda ozgurluktur.
Boylelerının agzı olmasa bile baska yerleriyle yine diyecegini derler..kesinlikle..ağzı olan konuşuyor..
kozmopolit bir ülkeyiz,inan cumhuriyet düşmanları okadar çokki,başörtü kültürümüz var.bunu dile getirmenin alemi yok..zorla kapatılanlar içinde bir çözüm üretebilirler,Boylelerının agzı olmasa bile baska yerleriyle yine diyecegini derler..
Cunku tahammulsuz saygısız ınsanlar asla bitmez
tamam istediğimiz gibi giyinemiyoruz her zaman el ve ayak bileklerine kadar uzun giyinmek yakıcı sıcaklarda dahi başımızı örtüyor saçlarımız boynumuz ter içinde kalıyor ama bu benim tercihim artık başörtüsünü hala tartışmak kabak tadı verdi arkadaş ha birileri de bana bu özgürlüğü verdi diye yanlışlarına göz yumacak değilim