Ayşenur Aslan: Başını Örten Kadın Özgürlüğünden Vazgeçmiş Demektir

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.888
Halk TV'de Enver Aysever'i konuk eden Ayşenur Arslan türbanla ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı: Bir kadın başını örttüğü zaman özgürlüğünden vazgeçiyor demektir.

Ayşenur Arslan, Halk TV'deki programına Enver Aysever'i konuk etti. İkili programda bir kadının türban takması konusunda değerlendirmelerde bulundu.

"BAŞINI ÖRTEN KADIN ÖZGÜRLÜĞÜNDEN VAZGEÇİYOR"

Ancak programın sunucusu Ayşenur Arslan türbanla ilgili ilginç bir söylemde bulundu. Arslan, türbanın ideolojik simge olduğunu belirterek, "Bir kadın başını örttüğü zaman özgürlüğünden vazgeçiyor demektir." dedi.

http://www.sondakika.com/haber/haber-aysenur-aslan-basini-orten-kadin-ozgurlugunden-7289517/

işte siz böyle konuştukça akp prim yapıyor artık başörtüsü üzerinden siyaset yapmayı bırakın sana göre esaret olabilir bana göre değil
Kesinlikle katılıyorum. Bunun gibiler çıkıp başörtüsüne laf ediyor sonra akp bu konu üzerinden yürüyor da yürüyor. Mağdur edebiyatı yapılıp, başörtülü bacımıza laf söylendi oluyor. Seçim arefesinde daha dikkatli konuşulması gerektiğini düşünüyorum.

tamam istediğimiz gibi giyinemiyoruz her zaman el ve ayak bileklerine kadar uzun giyinmek yakıcı sıcaklarda dahi başımızı örtüyor saçlarımız boynumuz ter içinde kalıyor ama bu benim tercihim artık başörtüsünü hala tartışmak kabak tadı verdi arkadaş ha birileri de bana bu özgürlüğü verdi diye yanlışlarına göz yumacak değilim

tabiiki aileler zorla çocuklarına baskı yaparak örtmesin..örtende örtsün no problem kişisel iradesiyle..
Zaten eger baskalarının zoruyla orterlerse o ozgurluk olmuyor ki, zorbaca baskıyla oluyor.
Ama kendi iradesiyle orterse iste onun tam adı ozgurluk oluyor. Nasıl bir kısı kendı vucuduna dovme yaptırırken bu ozgurlukse kendi sacını kapatmasıda ozgurluktur.

kesinlikle..ağzı olan konuşuyor..

Boylelerının agzı olmasa bile baska yerleriyle yine diyecegini derler..
Cunku tahammulsuz saygısız ınsanlar asla bitmez
kozmopolit bir ülkeyiz,inan cumhuriyet düşmanları okadar çokki,başörtü kültürümüz var.bunu dile getirmenin alemi yok..zorla kapatılanlar içinde bir çözüm üretebilirler,

Eger bir kadin istedigi gibi giyinmekten vazgecip, basini ortup, buna uygun giyiniyorsa bu da bir ozgurluktur. Ne demek ozgurlugunden vazgecmis olmak yahu? Dini onu gerektiriyorsa ve buna uygun hareket etmek istiyorsa bu onun hakkidir, sana halt yemek duser. Her secis bir vazgecistir. Herkesin hayatına kimse karisamaz!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…