- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
ya bide siz söyleyin uyarsa kafama yatarsa ben de oyumu atarım belki
Şaşırmadım ki dermişimEvet neden şaşırdın arkadaşım. Türkiye'de ki 10 kadından 8'inin ismi bu zaten
oglum konusunda çok kırıldım o yüzden 2 yada 3 defa yazdım siz ben ne desm yanlış anlayacak suçlayacak baska yöne çekeceksiniz anlaşıldı bu maglup oldum kaçtım anlamına gelmez amabeni yanlış anlıyor yanlış yorumluyorsunuz oy sizin fikir sizin Allah selamet versin canlarım sizi sevdim gerçekten ama yoruldum bide ne olur ben gidince sahsıma fikirleme eleştiri getirmeyin topiği yeni açanlarda bastan itibaren objektij olarak okusun hayırlı günler
oglum konusunda çok kırıldım o yüzden 2 yada 3 defa yazdım siz ben ne desm yanlış anlayacak suçlayacak baska yöne çekeceksiniz anlaşıldı bu maglup oldum kaçtım anlamına gelmez amabeni yanlış anlıyor yanlış yorumluyorsunuz oy sizin fikir sizin Allah selamet versin canlarım sizi sevdim gerçekten ama yoruldum bide ne olur ben gidince sahsıma fikirleme eleştiri getirmeyin topiği yeni açanlarda bastan itibaren objektij olarak okusun hayırlı günler
Bu sorunun içime sinen bir yanıtı yoktu aslında.Özgürlük nedir?
Mune
Mune abla,topic iyice oyum Ak partiye cunku ye ve ona muhalefete donmedi mi ? En ufak bir konu basligindan cikilinca kapatiliyor.Kisisel eglence sayfasina donmus burasi.
Bu konununda cılkı çıkmış ban kokusu almaya başladım nedense
Mune abla kolay gelsin sana