- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- Konu Sahibi matmazeldepresif
ya bide siz söyleyin uyarsa kafama yatarsa ben de oyumu atarım belki
Sana kimse şu partiye oy ver demez çünkü ; biz propaganda yapmıyoruz..
Biçoğumuz hangi partiye oy vereceğimizi değil VERMEYECEĞİMİZİ konuşuyoruz.. Sebep ; AKEPE 'ye oy VERMEMEK için o kadar çok nedenimiz varki..
Hal buyken inadına RTE yazanları görüncede şaşırıyoruz.. Bizim gördüklerimizi başkaları nasıl neden görmüyor diye..
Ha ben şahsım adına söyleyim.. CHP'ye oy vericem.. Yıllardır yaptığım gibi.. Lideri sessiz , pısırık vs dersen de başım üstüne kabul.. Ama sadece liderinden oluşmuyor bu parti benim gözümde.. Çok değerli insanlar , çok namuslu , ahlaklı insanlar var tabanında.. Gün gelecek o insanlardan biri liderlik koltuguna oturacak ümidiyle veriyorum..
Madem tatmin olmak ümidiyle hangi partiye neden oy vermeliyim diye sordun , bence sorunu değiştir , neden akepe ye oy vermemeliyım dıye sor ozaman..
Hem biz propaganda yapmamış oluruz hem sen gerçeklere daha net kavuşmuşabilirsin..
EDİT: Senin bu topikte geçirdiğin zaman , şahsım adına beni ilgilendirmiyor sonuçta aynı vakti bebek-çocuk topiğinde geçirebilirdin. Orda da çocuguma hangi marka bez kullanayımlarla ilgili birçok soruyla zaman geçirebilirdin.. O senin seçimin.. Sen bir annesin ...kimse sana çocugunla ilgilenmiyorsun demedi..