- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Onemli degil.. Sinirim oynuyor valla, bu kadar yaziyoruz ciziyoruz hala ayni muhabbet.. Bu kadar rezilliklerine ragmen bu iktidari hala isteyenlerin cehennem korkusu filan oldugunu da dusunmuyorum bu saatten sonra zaten. Inancliyiz, basimizi ortuyor ve Tayyipe bunu sagladigi icin oy veriyoruz, yolsuzluk hirsizlik ulkenin satilmasi peskes cekilmesi umurumuzda degil, onlari desteklememek gerektigi Kuranda farz degil cunki, tek farz basimizi ortmek... Oh ne ala bir inanc, ne ala muminlik ornegi.. Cennet ne guzel ne guzel...çok yoruyorsun kendini
Genelleme Yapmıyorum yani her kapalı böyle yapacak değil. Kaprissizler alınmasın. :)erkek dr a muayene olmak günah degil ki saçmalık şımarıklık sadece benim doğumlarıma erkek dr girdi ne olacak ki saçmalık
yapacak bir şey yokOnemli degil.. Sinirim oynuyor valla, bu kadar yaziyoruz ciziyoruz hala ayni muhabbet.. Bu kadar rezilliklerine ragmen bu iktidari hala isteyenlerin cehennem korkusu filan oldugunu da dusunmuyorum bu saatten sonra zaten. Inancliyiz, basimizi ortuyor ve Tayyipe bunu sagladigi icin oy veriyoruz, yolsuzluk hirsizlik ulkenin satilmasi peskes cekilmesi umurumuzda degil, onlari desteklememek gerektigi Kuranda farz degil cunki, tek farz basimizi ortmek... Oh ne ala bir inanc, ne ala muminlik ornegi.. Cennet ne guzel ne guzel...
olayları tamamiyle saptırıyorsunuz herkesin kendi oyu kendi kararı kendi fikri siz atmayın olsun bitsin yani bu kadar basit niye basörtümüzü karıştırıyorsunuzOnemli degil.. Sinirim oynuyor valla, bu kadar yaziyoruz ciziyoruz hala ayni muhabbet.. Bu kadar rezilliklerine ragmen bu iktidari hala isteyenlerin cehennem korkusu filan oldugunu da dusunmuyorum bu saatten sonra zaten. Inancliyiz, basimizi ortuyor ve Tayyipe bunu sagladigi icin oy veriyoruz, yolsuzluk hirsizlik ulkenin satilmasi peskes cekilmesi umurumuzda degil, onlari desteklememek gerektigi Kuranda farz degil cunki, tek farz basimizi ortmek... Oh ne ala bir inanc, ne ala muminlik ornegi.. Cennet ne guzel ne guzel...
Genelleme Yapmıyorum yani her kapalı böyle yapacak değil. Kaprissizler alınmasın. :)
başka söylemek istediğin bir şey varsa belirt yoksa hükümet hakkında düşündüklerime engel olamazssın tıpkı benim senin fikrini değiştirmemin mümkün olmadığı gibi!biraz ara verin zarar veriyorsunuz bizlere
Biz karistirmiyoruz ki, siz karistiriyorsunuz. Iktidar partisi su su su bakimlardan kotudur ve gitmesi gerekir dedigimizde yaptigi iyi seyleri iddia edip bu iyi seylere de kafadan basortusunu ornek getiren sizlersiniz.olayları tamamiyle saptırıyorsunuz herkesin kendi oyu kendi kararı kendi fikri siz atmayın olsun bitsin yani bu kadar basit niye basörtümüzü karıştırıyorsunuz
Konu sana nasıl geldi ben çözemedim şu andaröpörtaj veren kadını bulursam ben dövücem yeminle
başka söylemek istediğin bir şey varsa belirt yoksa hükümet hakkında düşündüklerime engel olamazssın tıpkı benim senin fikrini değiştirmemin mümkün olmadığı gibi!
Burada da anlasildigi uzre goreceli bir kavramdir Kulitta. Herkese gore degisir..Özgürlük nedir?
saraylım lütfen bu soruyu yanıtlarmısın zor bir soruÖzgürlük nedir?
biraz anlatırmısın senden duymak istiyorumBurada da anlasildigi uzre goreceli bir kavramdir Kulitta. Herkese gore degisir..
hükümeti eleştirdiğim için sanırım..ama bende T.C de yaşıyorum vergi veriyorum bu ülkenin vatandaşıyım..ve fikirlerimi söylemek benimde hakkım değilmiKonu sana nasıl geldi ben çözemedim şu anda
diyecek birşey yok o zaman ne desem olmayacak ben bu iktidarı dogru buluyorum türbanlada alakası yok benim seçimimBiz karistirmiyoruz ki, siz karistiriyorsunuz. Iktidar partisi su su su bakimlardan kotudur ve gitmesi gerekir dedigimizde yaptigi iyi seyleri iddia edip bu iyi seylere de kafadan basortusunu ornek getiren sizlersiniz.
kimseye muhtaç olmamak,Özgürlük nedir?
burada yazılanlara bakılırsa kimse özgür değilÖzgürlük nedir?