Ayşenur Aslan: Başını Örten Kadın Özgürlüğünden Vazgeçmiş Demektir

ben alıntıları polemik çıksın diye almadım beyza dediğimiz arkadslada beni aynı kefeye koymanın ne olur

ben alıntıları polemik çıksın diye almadım beyza dediğimiz arkadslada beni aynı kefeye koymanın ne olur

ben karşılıklı konuşmak istemiyorum arkadaşım sevgiler saygılar..yeterince konuşuldu çünkü şuana kadar hiç bir şekilde polemik yapmadım kimseylede senlede yapmıyacam dediğim gibi

allaha emanet olun sevgiler

Munecim bu hafta nldglp ve ogltkn Kapodokya yolcusuyuz

Yazında plana ekleyeceğiz burayı ohhh iyi yapmışsın erkenden merhaba dedin denize güneşe

tamam sustum cımbızlı müdürem (korku filmi gibi oldu)cımbızlı müdüre 3 gibi

Bana bir jenerik müziği bulun matmazel'im şöyle içinde kapı gıcırtısı, kuş çığlıkları falan olsun, daha çalmadan tüyleri ürperten cinsten, jenerik müziği eşliğinde avatarıma zoom yapıp cımbızı göstereceğim

neden böyle düşünüyorsunuz başörtülüler cumhuriyeti ve atatürk ü sevmiyor lar mı

benim anlamadığım bi kumaş parçasından neden bu kadar korkuluyor ki

Kumaş parçasından korkan Kim?
bilmiyorum[/QUOTE]

Ilk defa siyasette böyle garip bi muhabbetin içinde buldum kendimi
.bende bilmiyorum valla
ya açıklık suç kapalılık suç kadın olmak suç a partiye oy vermek suç ya herşey suç ben kapalıyım mutluyum kimseyede sen niye böylesin demem yanlış olduğuna inandığım konuda uyarırım sırf başörtüsü yasagı var diye okuyamadım ben ve kimse saçı açık diye ötekileştirmiyor ama bi parça kumaş devlet meselesi oldu arkadaş[/QUOTE]

erkegin örtüsü göbek le diz kapagı arasındadır tesettürü de göz kapaklarındadır

Sen bu topigi baştan sona okudun mu?1 ya da 2 kişi vardır örtüye laf eden ben seni anlamadım ciddiyim
bu topik için konuşmuyorum heryerde karşımıza çıkmasından gına geldi neden i bu[/QUOTE]

Sen bu topigi baştan sona okudun mu?1 ya da 2 kişi vardır örtüye laf eden ben seni anlamadım ciddiyim
ben zaten başörtüsünü alkışlayıp açıklara tüh kaka demiyorum ki mesele özgürlükse bırakalım herkes kendi özgürlüğünü yaşasın şu fani alem de yanlış anlaşılma oldu galiba[/QUOTE]

telden degil sayfada soruun var galiba

ya sarayda adam kalıcı mı gidecek yani sonunda evet bazılarının ekmegine yag sürüyor

olsun be gülüm yanlış anlaşılmalar hep böyle olsunadamların kafasını degiştirmek lazım kadınları değil

tamam kendine göre haklısın ama hiç mi dogru bişey yapmadı bu adam 10 12 yıl öncesini düşünelim bak yanlış anlama siyaset degil savunma degil hiç mi iyi bişey yapmadı

yani huzurunda kadın da erkekte aynı kadın saygısını göserir adam anlamazsa o da onun bilecegi iş

inancına bişey deme hakkım yok ama senin inandığın tanrı sana ne vaad etti çok merak ettim sadece soruyorum

bi söz var vermeyince MA BUD neylesin MAHMUT ben bu hükümetten çok memnunum

bırakalım da ALLAH sorsun hesapını

saygı duyarım ne diyeyim oy vermezsin olur biter özgürlükten açıldı nereye geldik ki özgürüz ki bu kadar rahat konuşabilyoruz buda iyi birşey

ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ben bu partiyi sevmiyorum der geçersin dallanıp budaklandırmaya ne gerek var anlamadım kimseye niye oy atmıyon demez

gönderirim sizinle aynı düşünmüyorum diye yanlış anlıyor fikirlerime set çekmeye çalışıyorsunuz bu benim fikrim benim öz iradem yani

evet canım herkes ne istiyorsa onu yapsın kırnadan dökmeden fikrini söylesin

Bir insanin vicdanli olmasi, ahlakli olmasi icin ille de tanrinin birseyler vaad etmesi mi lazim? sana bir omur vermis, bir dunya vermis, o dunyayi guzelliklerle doldurmus, envai cesit lezzetlerle doldurmus ve sana sunmus, yetmez mi?

konuşalım diye açılma dımı bu topik

konuşalım diye açılma dımı bu topik

çok şükür yetiyor nefes alıp vermek bile bi hediye

erkek dr a muayene olmak günah degil ki saçmalık şımarıklık sadece benim doğumlarıma erkek dr girdi ne olacak ki saçmalık

olayları tamamiyle saptırıyorsunuz herkesin kendi oyu kendi kararı kendi fikri siz atmayın olsun bitsin yani bu kadar basit niye basörtümüzü karıştırıyorsunuz

Biz karistirmiyoruz ki, siz karistiriyorsunuz. Iktidar partisi su su su bakimlardan kotudur ve gitmesi gerekir dedigimizde yaptigi iyi seyleri iddia edip bu iyi seylere de kafadan basortusunu ornek getiren sizlersiniz.
bu kadarını alabildim yanlış anlaşılmışm galiba yeniden paylaşayım dedim bi kez herkesin kendi fikri kendi tercihi

neyse canlar ben gideyim banlanmadan mune gelince korktum ne olur ne olmaz kendimi anlatayım derken mapusa düşmek istemem kızlar şaka yapıyorum munecim alınma ne olur gerçekten gidiyom ama bu topik bana iyi gelme di

neyse canlar ben gideyim banlanmadan mune gelince korktum ne olur ne olmaz kendimi anlatayım derken mapusa düşmek istemem kızlar şaka yapıyorum munecim alınma ne olur gerçekten gidiyom ama bu topik bana iyi gelme di

Ben şakaya alışığım, latifelere alınmam da, avatarım ve cımbızım, ayrıca patır kütür banlamalarımdan ben şaka yapınca anlaşılmıyor, tırsıp kaçılıyor, yanarım yanarım ona yanarım

Abla boşver banla hepsini senin için feda olsun

Hepsini değil mi
Yalnız gardiyanlar şikayet etti geçen gün, sen, office ve birkaç kişi daha koğuşları kirletip durmuşsunuz, çıkarkende temizlememişsiniz, açık görüşte senin çocuklar ellerinde çikolatayla gelip masalara sürmüşler

Yaa anladım ben onu :) arkadaslarla kib keyfi yaptık yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…