- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Ne kadar sacma bir konu! Herkes istedigi gibi yasasin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baslıga cevap olarak yazdım arkadaslar cok pardonbaslığa cevap olarak yazdığını belirtseydin keşke canım
[Q"mete nin annesi, post: 40911061, member: 660370"]ba
bak canım ta topiğin başından beri bişeyler yazıyorum ve bi kaç arkadş ben ne desem baska yöne çekiyorlar bende şaşırdım artık sırf aynı fikirde degil diye bu kadar da insanın üstüne gelinmez ki ya ne olur elinizi vicdaNINIZA KOYUN VE OBJEKTİF BAKIN
Biz de zaten o meselelerin bir kismini tartistik, siz okumamissiniz.Ülkede onca mesele varken yine başörtüsü konulu topik onlarca sayfa tartışılmış.
Yine yazdım... yazdım sildim.
Neyse siz devam ediniz.
Evet okumadım büyük kısmını atladım sayfaların... Benzer replikler. Aynı filmi izlemekten bıktım çünkü...Biz de zaten o meselelerin bir kismini tartistik, siz okumamissiniz.
asıl özgürlük her yaptığını eleştiren insanları tiye alarak sadece Allah emrettiği için örtünmektir.
Kazeeeen orası neresive telefon çekiyor mu, vodafonun çekmediği yer lazım
tatil sitelerinde hiç belirtilmez, ama az da olsa bazı insanlar için önemli ihtiyaç telefonun çekmemesi, özellikle eşlerden biri çok telefonla konuşuyorsa
Deniz de ne balık yapar şimdi ... of off ofEki Görüntüle 1522677
konunun açılma amacıda polemık zaten
akp ye oy verene saygı duymadığınızı belirtiyorsunz da, acaba oy verenler sizi umursuyor mutavşan dağa küsmüş dağın haberi yokBen saygidan filan bahsetmiyorum, saygidan bahsedenlere cevap yaziyorum. Evet, AKPye oy verenlere zerre kadar zaygi duymuyorum. Ilk olarak ben AKPyi bir parti olarak bile gormuyorum. AKP bugune dek Turkiyenin basina gelmis en kotu olusumdur. Hele ki 17 Aralik olaylari ile mesrulugunu dahi kaybetmis bir iktidardir. Montajmis, paralelmis... adamlar tapelerin gercek oldugunu ispat etmis, resmen aciklamis.. Butun satis, rant pisliklerini, butun Alevi, Sunni, Kurt, Turk bolucu soylemlerini bir kenara koy, sirf bu tapeler Turkiyede 10 hukumet devirecek guctedir, ama AKP hukumeti tek fire vermeden yoluna devam ediyor, bu nedir? Bunlar benim dusuncelerim degil, bunlar AKPnin resmen ispatlanmis gercegi, kendileri bile bu konusmalari biz yapmadik diyemediler. "Kriptolu telefonumu dinlemisler!" diye yirtinmakla yetindiler. Hala bu iktidari destekleyenlerin bu partiden bir farki yoktur benim gozumde.
Bunlarin hepsi ortadayken, hala yolsuzluga, hirsizliga, rusvete aldirmaksizin "bana basortusu ozgurlugu verdi, ben hayatimdan memnunum, gerisi beni ilgilendirmez" diyen bir insanin inanci bana hic inandirici gelmiyor, kusura bakma. Inanci dogrultusunda cehennemde yanmamak icin basini baglayip da okulundan bile feragat etmek zorunda kaldigini iddia eden biri bunlari destekleyebiliyorsa cehennemde yanmaktan korktugu masaldir, hic inandiriciligi yok.
ne tesadüf ki akp ye sayıp sövenlerin bir tanesi de kalkıp da oy verdiği partiyi açıklayamıyorbaşörtüsünden gem vuruyorsunuz ya tiye aldım ama anlamak istediğiniz gibi anladınız demek istediğim oy vermemin nedeni imamhatip veya basörtüsü degil dogru buluyorum ve oy veriyorum o kadar basit benim dgrum sizde açık olun dogru buldugunuz partiyi yada kişiyi söyleyin bilelim
maalesefne tesadüf ki akp ye sayıp sövenlerin bir tanesi de kalkıp da oy verdiği partiyi açıklayamıyor
Gidin Jelesec, yer hakikaten güzel, ben bir gittim içerde kuzine yanıyor, eşim kazaklı ben şortluValla biz toplanıp geleceğiz dedim kızlara mekan bizim sayılır:))))))
saygı duymaya daha tahamülleri yok ve sempati bekliyorlar...hayretmaalesef
herkesin kendi tercihi yapacak bişey yoksaygı duymaya daha tahamülleri yok ve sempati bekliyorlar...hayret
Sordu, soyledim canimcim.. Bak, orada cumleme evet diye baslamisim.. ama ben sana bana saygi duyup duymadigini sormadim...akp ye oy verene saygı duymadığınızı belirtiyorsunz da, acaba oy verenler sizi umursuyor mutavşan dağa küsmüş dağın haberi yok