- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Hepsini değil mi
Yalnız gardiyanlar şikayet etti geçen gün, sen, office ve birkaç kişi daha koğuşları kirletip durmuşsunuz, çıkarkende temizlememişsiniz, açık görüşte senin çocuklar ellerinde çikolatayla gelip masalara sürmüşler
Yoo asıl özgürlük örtünmek değildir. Örtünmemek de özgürlük değildir. Özgürlüğün örtünmekle ilgisi yoktur daha doğrusu. Kafanın içindedir özgürlük. Dışında değil.
Hahahaha :)
Ben sizi tanımıyorum ki kimdiniz kuzum
anladım canım ben en iyisi susayımBen şakaya alışığım, latifelere alınmam da, avatarım ve cımbızım, ayrıca patır kütür banlamalarımdan ben şaka yapınca anlaşılmıyor, tırsıp kaçılıyor, yanarım yanarım ona yanarım
Biri dayanamayip kendi kendinle polemige baslamis.. Offf... offf...
Ben bdv li konulara yol alayım aslında yogum ben yogum
haklısın tutamıyorum kendimi topiği degil ama sizleri ALLAH şahit çok sevdimbağımlılık yaptı bu topik sende bak susuyorum diyorsun hala susmuyorsun
iyi ki KK ya üye olmuşum hayatıma renk geldi siyaseti bile açık açık konusabiliyorumhaklısın tutamıyorum kendimi topiği degil ama sizleri ALLAH şahit çok sevdim
bdv lı konu ne ki canım ben onu bilmiyom yasak yok kib yok banlanma yok mu yaniBen bdv li konulara yol alayım aslında yogum ben yogum
müdürem bunu dinle bu olabilir
aynıları bütün site için geçerli.bdv lı konu ne ki canım ben onu bilmiyom yasak yok kib yok banlanma yok mu yani
anladım canımaynıları bütün site için geçerli.
bdv=bir derdim var bölümü.
bdv lı konu ne ki canım ben onu bilmiyom yasak yok kib yok banlanma yok mu yani
anladımBDV dedikleri Bir Derdim Var bölümü.
Ay aşk olsun, benim yasak deyip banlamadığım bölüm mü var Allah aşkına, ben heryerde cımbızlarım, sitenin her yerinde yasak var, KİB var, banlanma var, sonuç her kapı bana çıkıyor
maalesefBDV dedikleri Bir Derdim Var bölümü.
Ay aşk olsun, benim yasak deyip banlamadığım bölüm mü var Allah aşkına, ben heryerde cımbızlarım, sitenin her yerinde yasak var, KİB var, banlanma var, sonuç her kapı bana çıkıyor
BDV dedikleri Bir Derdim Var bölümü.